PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Uprava tek sljedeće gostovanje plaća, provjeri prvo informacije kojima raspolažeš 
Nisu vise fukare, sad su fuFareLakoste je napisao/la:Fukare sve satro ultra grup a uprava im placa gostovnja i karte
Agentura
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Cijena prevoza za članove FFC-a uz člansku kartu je 10 KM.Lakoste je napisao/la:Fukare sve satro ultra grup a uprava im placa gostovnja i karte
Agentura
Uprava casti kartama
Ima se, moze se jbg
Ultra agentura 
Civilna zastita kantona izdaje upozorenje, cuvajte strikove
Civilna zastita kantona izdaje upozorenje, cuvajte strikove
koji glupanLakoste je napisao/la:Fukare sve satro ultra grup a uprava im placa gostovnja i karte
Agentura
Pa onda se nemojte deklarisati kao ultra grupa. Poslije ebanja nema kajanja, agenturo.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
To je zalosno.coelho41 je napisao/la:koji glupanLakoste je napisao/la:Fukare sve satro ultra grup a uprava im placa gostovnja i karte
Agenturauprave Evropskih velikana su znale snosit 70% troškova ulaznice svim navijačima, zadnji slučaj Bayerna kad je plaćo protiv Arsenala svojim navijačima ulaz, onda u Ligi prvaka one velike koreografije što budu na tribini ne plaćaju navijači nego klub itd itd
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
ne zna momcic ni sta je ultra, ni znacenje toga, a pise ovdje nesto

Tragdžijski novac Grudnjaka D korpe usmjeren ka Fukarama.

Zadnja izmjena: High, dana/u 13 mar 2016, 23:58, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
bolja investicija nego mijanmarskaHigh je napisao/la:Trakdžijski novac Grudnjaka D korpe usmjeren ka Fukarama.![]()
a možda je Dino reko Azmiru: pošto sam ti dužan 20 000KM eto nek ti navijači uđu džaba 
- amazon
- Kontakt:
Ovdje su ultra budale 
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Cuj vi placate prevozNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Cijena prevoza za članove FFC-a uz člansku kartu je 10 KM.Lakoste je napisao/la:Fukare sve satro ultra grup a uprava im placa gostovnja i karte
Agentura
Uprava casti kartama
Ima se, moze se jbgA ti prestani lagati plaho puno
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
0-2 u utorak.
Koji bi to šenluk bio u Tuzli. Časovi bi vam bili skraćeni, Azmir bi gologuz plesao, a Vugdalić bi recitirao poemu o njegovim dojkama.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- amazon
- Kontakt:
Nemoj biti dijete. Sarajevo prolazi 200%NYKnicks Fan je napisao/la:0-2 u utorak.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Hladno, rutniski i po navici na Kosevu..NYKnicks Fan je napisao/la:0-2 u utorak.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
High je napisao/la:![]()
Koji bi to šenluk bio u Tuzli. Časovi bi vam bili skraćeni, Azmir bi gologuz plesao, a Vugdalić bi recitirao poemu o njegovim dojkama.
Nesto kontam treba neko od nasih napraviti grupu na fb Jesicu ostani. Neka ga makar do derbija
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Kae Jesic ''Otrescemo ih ko slinu'' 
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.