Ma peh nekakav da ti se povrijede Beganovic,Jovic od prije Djordjevic i Kapetanovic. Winger beka svakako nemamo.bordobijeli je napisao/la: ↑02 feb 2025, 15:56Pa realno ovoj ekipi nedostaje napadac I oba winger beka . Bit će problem ako budu duge pauze za Beganovic i Jovica.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Šta kukate ko tetke.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Sta je rec!? Opet propali, fali 15 igraca!?
Jednostavno Mustafic i Eldar nisu za prve postave. Ovdje fali Lulic, Djordjevic, Beganovic i jedan napadac i stvar bi bila drugacija.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Ekipa gdje igra Unušić ne može biti ozbiljan kandidat za titulu.Dečko je za Goška,nije jedini al eto.
-
- Kontakt:
Baš tako imaš ta 4 povredjena, otišli Djurickovic,Renan,Durakovic,Andjusic Čelik . A doveo si samo Gojkovica ne racunam ove mlade .mosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 feb 2025, 16:01Ma peh nekakav da ti se povrijede Beganovic,Jovic od prije Djordjevic i Kapetanovic. Winger beka svakako nemamo.bordobijeli je napisao/la: ↑02 feb 2025, 15:56Pa realno ovoj ekipi nedostaje napadac I oba winger beka . Bit će problem ako budu duge pauze za Beganovic i Jovica.
Nije ovo kukanje i plakanje nego činjenice.
- luckystrike
- Kontakt:
To jeste sve, ali ja govorim da je to bila najbolja šansa za gol.Pendulum je napisao/la: ↑02 feb 2025, 16:00Jesam. I to je sve.luckystrike je napisao/la: ↑02 feb 2025, 15:54Jesi ti vidio njihovu šansu na početku 1 na 1 haman s penala?
Jesi vidio lob Gulija gdje njihov igrač izbija loptu s go linije?![]()
Po meni naša najbolja šansa, jedina brza i tečna i smislena akcija je pred kraj kad Mustafić daje loptu u 16 za Kyeremeha. Sve ostalo mi je nazor.
- luckystrike
- Kontakt:
Evo izlaze Eldar i Mirza, da ćemo biti bolji.
Oduzilo se ovo bas pravo u vezi sa CELIKOM.
Znali se hocel Krdzalic bit spreman za slogu, onaj nas doktor je nesto spalamudio ni on sam nije znao sta prica o slucaju Djordjevic ..
Poprilicno lose odradjen prelazni i pripreme dosad
Began
Renan
Jovic
Krdzalic
Djordjevic
Lija
Durakovix
Celik
Doso
Renato u djuric
6 dana do utakmice
Znali se hocel Krdzalic bit spreman za slogu, onaj nas doktor je nesto spalamudio ni on sam nije znao sta prica o slucaju Djordjevic ..
Poprilicno lose odradjen prelazni i pripreme dosad
Began
Renan
Jovic
Krdzalic
Djordjevic
Lija
Durakovix
Celik
Doso
Renato u djuric
6 dana do utakmice
- luckystrike
- Kontakt:
Ovo mi sad djeluje kao 4 4 2
Samo da ono nesto kaze...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Penal!
Joj Rockova, standardno.
- luckystrike
- Kontakt:
Kakav očaj.
Ako cetvrtoplasirani ne bude isao u evropu, lose nam se pise.
Ide opet depra zbog loše partije na prijateljskoj utakmici
Pitari su za izučavanje. Najjače je što se većina tih istih nada tituli ove sezone i nema realna očekivanja. Nakon što se ne ispune ta nerealna očekivanja, standardno yebu od do.

Pitari su za izučavanje. Najjače je što se većina tih istih nada tituli ove sezone i nema realna očekivanja. Nakon što se ne ispune ta nerealna očekivanja, standardno yebu od do.
Uvijek isti profili 
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Bili isti profili ili ne, krajnje je vrijeme da se dovedu 3 pojacanja ali jos barem 2 solidna igraca za rotacije, trubi se 2 mjeseca o tome. Neovisno o ovoj utakmici, jebbo pripremnu svakako je miks ekipa opet.