Dobra su oba nije nijedanZukanovic je napisao/la:Evo mojigrac. Rekao sam da dolaze 2 i dosli
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Šta igra Saša? Ajde neka neko napiše ko je, šta je, gdje je? 
Pratim Dulju i Bekića protiv Japana, pa nemam vremena guglat
Što je bitno, liči na fudbalera
Pratim Dulju i Bekića protiv Japana, pa nemam vremena guglat
Što je bitno, liči na fudbalera
Zadnja izmjena: SiouxLukavac, dana/u 07 jun 2016, 12:43, ukupno mijenjano 1 put.
Kad gledas Benko vs Ahmetovic onda jest meni
ali protiv Okica i Cezara 
Stoper
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Hoćel uskoro doći kakva pojačanja u vezi i na poziciji stopera, tu smo lošiji od Rudara iz Prijedora, Travnika, Drine Zvornik..Zukanovic je napisao/la:Kad gledas Benko vs Ahmetovic onda jest meniali protiv Okica i Cezara
- bordoakapitar
Ovo ce biti pojacanje sigurno. Lijevi bek a moze i stopera igrati...
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
BordoBolesnik je napisao/la:Da se nadovezem na ono sto se pisalo o Dusanu Hodzicu. Vidim u medijima pa i ovdje to se smatra zavrsenim, medjutim ono sto sam ja cuo (nisam nikakav insajder) je da ga Husaric zeli smjestiti ovdje sto i igracu odgovara uz dobru platu ali da je to daleko od stvarnosti te da sutra nece doci do potpisa. U klubu ipak nije bajno i sjajno kako se to ovdje predstavlja gledajuci sa financijskog aspetka, o sportskom ne vrijedi trositi rijeci, nula bodova. Ostaje da se vidi sta ce biti. Isto tako vrijedi za Saida, zelja postoji ali love za njegovu platu nema.
Kada kazem cuo mislim na starije, dugogodisnje navijace ovog kluba koji imaju svoja poznanstva u klubu a tu se ne radi o upravi, BP itd.
nema para, zavrno adzo pipu
Zukanovic je napisao/la:Kad gledas Benko vs Ahmetovic onda jest meniali protiv Okica i Cezara
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
A nama je Kramar igrao lijevog beka 
Ja sam zadovoljan, po meni vece pojacanje od Sejfudina i Hodzica. Nas je odbrana najvise kostala.
Ja sam zadovoljan, po meni vece pojacanje od Sejfudina i Hodzica. Nas je odbrana najvise kostala.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Kakav centaršut Bekića, dobar pravo, vjerovatno zna da je dobio konkurenciju 
- jurisicduska
- Kontakt:
Proteći će još puno vode Dunavom da se neki bek iz naše lige proda za milion eura vani, kakav bureković crni, vi ste totalno fudbalski analfabeti jeste Bogami.
Odbrana nam je kriticna( i sredinaMemara je napisao/la:A nama je Kramar igrao lijevog beka
Leon Benko
Leon Benko
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Zadovoljan sam ovim igračima što su došli, ali ako se ne dovedu dobri stoperi i dobri vezni igrači, džaba nam sve pa da smo doveli umjesto ovih Robena, Evru i Ibrahimovića.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ovaj iz lukavca samo naprduje.Stani malo **** ga pesimizam.Ovaj crnogorac je mescini dobar,ali vidjecemo!
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
E jbg, super su ova 3 igrača što su došli, zadovoljan sam i nisam pesimističan. Ali treba nam 2 stopera i 2 vezna igrača. Ako misliš da Kovačević/Berberović i Rustemović/Radovac kvalitet za borbu za neki trofej, onda okej.Sarajlijica1946 je napisao/la:Ovaj iz lukavca samo naprduje.Stani malo **** ga pesimizam.Ovaj crnogorac je mescini dobar,ali vidjecemo!
- muhamedhulk
- Kontakt:
Balic lijevo nazad - beton
Mozda je malo losiji prema naprijed, ali je ovo pojacanje 
Bekic i Dulja u repki -
Inace, Bosna igra za ne povjerovati predobro. Sistem slican nasem 442, samo ovdje sredina i Hodzic trce ko ludi, i pokrivaju teren max.
PS. Bekic na klupu sad?
Ili pak lijevo, na Duljino mjesto 
Bekic i Dulja u repki -
PS. Bekic na klupu sad?
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Tek sada vidis koliko su dobri ograci Duljevic i Bekic.
Ovaj, što je danas potpisao, isti Marko Rokvić.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: muhamedhulk i 12 gostiju.