Pretpostavljam da nisi dijete jer mislim da ne može neko baš mlad biti toliko zadojen nekom nepotrebnom mržnjom, nađi neki posao drug radi nešto, ne možeš pisati 16 postova dnevno na forumu uživaj idi po kafama nađi društvo
U našoj državi( nakaradnoj ) kakva jeste , bošnjačkoj komponenti pripadaju sledeći klubovi : Sarajevo, Velež, Sloboda, Igman i Željezničar. Htjeli mi ili ne, to je tako.
"Bosnjacka komponenta" to je politicki termin. Narativ ko da ga je sam Dodik licno pisao.
Gluposti obicne. Navedeni klubovi nisu bosnjacki, vec multinacionalni. Ne znam odakle ta bolesna potreba da se svrstavate u nacionalne torove.
U nazivima tih klubova nema nacioanlnog prefiksa kao npr. Hrvatski športski klub Zrinjski, nema u grbovima sahovnica, niti trobojki.
A kako ne njih gledaju nacionalni torovi sa trobojkama i sahovnicama u svom grbu, to me ne zanima.
To sto je npr. Siroki izabrao da za njih nikad nece zaigrati neki srbin, bosnjak ili crnogorac - to je njihova civilizacijska bruka. Ne treba se za tim povoditi.
Pa taj savez koji podrzavate funkcionise tako,mora bit bosnjak,hrvat i srbin od sudacke organizacije,odbora i gdje vi tu pripadate kad se vec pametan pravis.
Bice grbavčani malo ljubomorni kad vide da ih zagondzija vara
Rekli su da vjeruju u institucije saveza,neka gledaju kako ih kolje kad zatreba za boljeg i nismo. Ponosan sam sto volim Sarajevo i sto javno izadjemo protiv gamadi pa makar ispali.
Jesi li bio ponosan kad si vidio predsjednika voljenog kluba kako trci da Vici “baci peticu”?
Pretpostavljam da nisi dijete jer mislim da ne može neko baš mlad biti toliko zadojen nekom nepotrebnom mržnjom, nađi neki posao drug radi nešto, ne možeš pisati 16 postova dnevno na forumu uživaj idi po kafama nađi društvo
Nisam dijete, imam 20 plus godina.
Mrznja je ruzna rijec.
Zaposlicu se, cekam da me pozovu sa biroa. Fala ti na savjetima ziv i zdrav da si.
Rekli su da vjeruju u institucije saveza,neka gledaju kako ih kolje kad zatreba za boljeg i nismo. Ponosan sam sto volim Sarajevo i sto javno izadjemo protiv gamadi pa makar ispali.
Jesi li bio ponosan kad si vidio predsjednika voljenog kluba kako trci da Vici “baci peticu”?
Najjaci video na YouTube.
Posle ovoga oni nekome sole pamet o nekakvim izdajama, ulizivanju i sta sve ne.
Koje libudre ccc
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Pa taj savez koji podrzavate funkcionise tako,mora bit bosnjak,hrvat i srbin od sudacke organizacije,odbora i gdje vi tu pripadate kad se vec pametan pravis.
Ma je li bogati. E onda da pitam ovako:
Da li ti smatras da je FK Torpedo koje je 1946 nastalo fuzijom Slobode i Udarnika - bosnjacki klub ?
Na klub,predsjednika na sve sam ponosan,covjek je tu kratko bio a i u dobrim odnosima sa doticnim jer se isti slihtao i trazio usluge. Valjda vam taj Rahima debeli nesto donese jer ovdje ste mozak isprali ljudima sa vasim propalim milijarderima i klubom.
Najjaci video na YouTube.
Posle ovoga oni nekome sole pamet o nekakvim izdajama, ulizivanju i sta sve ne.
Koje libudre ccc
Naravno,vas celavi klown mu je u BL na noge isao,Mirvic od ovog klowna nista trazio nije niti mu je sta trebalo za razliku od vas i vasih sirotana.
Evo ovo je sa stranice unfks pod stavkom historija. Hajde mozda neki ljude malo drugacije tumace neke stvari ali kako pitari mogu reci " horde zla postavljaju i rekord u neprekidnom navijanju - 45 minuta . Nije kao da jedno poluvrijeme traje 45 minuta + nadoknada , a bilo koja ozbiljna grupa navija citavo poluvrijeme.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici