FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Imamo reprezentativne bekove. 
-
nukleusmember
- Kontakt:
kakve su se samo budalashtine pisale o dulji na ovom forumu za nepovjerovati fkt,frajer ubjedljivo najbolji igrach lige,na njemi se napravilo bukvalno 3000 prekrshaja,mogli su mu noge polomiti 50 puta najmanje proshle sezone
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
-
nukleusmember
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
nukleusmember je napisao/la:kakve su se samo budalashtine pisale o dulji na ovom forumu za nepovjerovati fkt,frajer ubjedljivo najbolji igrach lige,na njemu se napravilo bukvalno 3000 prekrshaja,mogli su mu noge polomiti 50 puta najmanje proshle sezone
VVVBK
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Znam ja da je sve daba ako bude rustem dijelio lopte,ali nije vala ni sve crno kao sto se prikazuje.E moja upravo ovako se uvijek trebaju dovoditi igrace a ne kad se stolica drma!SiouxLukavac je napisao/la:E jbg, super su ova 3 igrača što su došli, zadovoljan sam i nisam pesimističan. Ali treba nam 2 stopera i 2 vezna igrača. Ako misliš da Kovačević/Berberović i Rustemović/Radovac kvalitet za borbu za neki trofej, onda okej.Sarajlijica1946 je napisao/la:Ovaj iz lukavca samo naprduje.Stani malo **** ga pesimizam.Ovaj crnogorac je mescini dobar,ali vidjecemo!
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Dulja je naš Eden Hazar.nukleusmember je napisao/la:kakve su se samo budalashtine pisale o dulji na ovom forumu za nepovjerovati fkt,frajer ubjedljivo najbolji igrach lige,na njemi se napravilo bukvalno 3000 prekrshaja,mogli su mu noge polomiti 50 puta najmanje proshle sezone
VVVBK
Nadam se da će ostat i da će "explodirati" u ligi 12, treba nam.
@Sarajlijica1946 crno je sve dok Rustem i Radovac budu glavni vezni igrači, i dok Kovačevića imamo samog na stoperskim pozicijama
Zadnja izmjena: SiouxLukavac, dana/u 07 jun 2016, 13:35, ukupno mijenjano 1 put.
Ne zelim rec da nisu dobri igraci da se razumijemo odma....xbox je napisao/la:Tek sada vidis koliko su dobri ograci Duljevic i Bekic.
Al sve je do ekipe .... kad je dobra ekipa onda svaki pojedinac zna sta da radi, i kako da daje svoj maksimum .... sinkronizacija je cudo ....
Ovdje Duljevic ima otvorenu stranu, ne idu na njega po 3 igraca ko u PL pa moze da pokaze sta zna ....
Radovca smo ukivali u zvijezde dok je Cimirot tu bio ...pa je i Radovac strasan bio ...Kad je ostao sam pokazao je sta nezna ...
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
- Burberry46
- Kontakt:
Rijesen lijev bek, jos reprezentativac
A sad barem dva vezna igraca nam fale plus Said
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- muhamedhulk
- Kontakt:
Stoper, zadnji vezni i Said.Burberry46 je napisao/la:Rijesen lijev bek, jos reprezentativac![]()
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Po meni bi Sarić bio update u odnosu na Rustemovića, al treba nam tu još bolji igrač.
Samo naprijed Saraj'vo!
-
nukleusmember
- Kontakt:
SiouxLukavac je napisao/la:Dulja je naš Eden Hazar.nukleusmember je napisao/la:kakve su se samo budalashtine pisale o dulji na ovom forumu za nepovjerovati fkt,frajer ubjedljivo najbolji igrach lige,na njemi se napravilo bukvalno 3000 prekrshaja,mogli su mu noge polomiti 50 puta najmanje proshle sezone
VVVBK
Nadam se da će ostat i da će "explodirati" u ligi 12, treba nam.
@Sarajlijica1946 crno je sve dok Rustem i Radovac budu glavni vezni igrači, i dok Kovačevića imamo samog na stoperskim pozicijama![]()
![]()
ma teshko da che ostati,skoro pa nemoguche,dobro chemo ga unovchiti ako nishta,trebalo bi 2 macana dovesti za te pare i zadrzhati mateja,a ostalo vratiti amidzi[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
- ElCartel11
- Kontakt:
Pojedincima vise ne valja ni kad dovedemo reprezentativca
jos je ovo reprezentativac solidne (citaj za nasu ligu odlicne) repke kao sto je CG tako, da je odradjen dobar posao! Svidja mi se da nam dolaze igraci brez velikog pompa i pisanja medija tako, da nam daje za nadu, da imamo jos ovakvih igraca pred potpisom.
Ljeva strana: Bekic, Balic..Desna strana:Kadusic, Hodzic, sa tim da bih Kallasia prodao
Potrebno je nama jos ovakvih igraca kao Balic ili boljih, da se mozemo nadati necemu, ali mene najvise brine Hurta!
Ljeva strana: Bekic, Balic..Desna strana:Kadusic, Hodzic, sa tim da bih Kallasia prodao
Potrebno je nama jos ovakvih igraca kao Balic ili boljih, da se mozemo nadati necemu, ali mene najvise brine Hurta!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- PitarBordo
- Kontakt:
Kako je brate sviju ti odigrao sve tekme u 2016/17?Rule_hz je napisao/la:covvjek standardan bio u svakoj rekipi kojoj je igrao pa sad i kod ovih rumuna u muresu sve tekme oigro u 2016/17toj god
Samo Saraj'vo.
- kupus army
- Kontakt:
Kakav je majstor Medunjanin,,da nam je njega kako u sredinu dovesti,mada nije realno.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
- franklampard8
- Kontakt:
Duljevica treba zadrzati.prosle sezone je razocarao jer su mu davali veliku odgovornost i ulogu kreativca. Sarajevu treba jos stoper, zadnji vezni i neki bas dobar kreativac. U tom slucaju duljevic ce biti rastereceniji i raditi ono sto najbolje zna. Ako uzmemo titulu, moci ce ga prodati za mnogo vise nego sto to mugu sad.
Bekic mašina po lijevoj strani.
@rule nam putuje kroz vrijeme.PitarBordo je napisao/la:Kako je brate sviju ti odigrao sve tekme u 2016/17?Rule_hz je napisao/la:covvjek standardan bio u svakoj rekipi kojoj je igrao pa sad i kod ovih rumuna u muresu sve tekme oigro u 2016/17toj god
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Pravi moderni bek,svaka cast,Dulja odlican.Ovaj Sasa izglefa da ce biti pravo pojacanje.Samo pitanje je li u Rumuniji igro beka ili stopera?amypitar je napisao/la:Bekic mašina po lijevoj strani.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Sto je najvaznije,Rule_hz je napisao/la:covvjek standardan bio u svakoj rekipi kojoj je igrao pa sad i kod ovih rumuna u muresu sve tekme oigro u 2016/17toj god
ŠTA SE OVO DEŠAVA
- franklampard8
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: GangEvil, OzmoodPinglewood, Sazg i 46 gostiju.