FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Jericho
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Jericho » 10 mar 2013, 23:36

SiamoNoi je napisao/la:Naš raspored do kraja:
Sampdoria vs Inter hen 1
Inter vs Juventus 2
Inter vs Atalanta 1
Cagliari vs Inter 1
Inter vs Parma X
Palermo vs Inter 1
Napoli vs Inter 1
Inter vs Lazio 2
Genoa vs Inter 1
Inter vs Udinese 1x
malo gledam ovaj raspored i nebi me nimalo začudilo da iz ovih 10 kola izvučemo nekih 5,6 bodova... :lol:
#SuningOUT

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 10 mar 2013, 23:37

Boli nas qrac za LP imamo Stramu na klupi 8-) 8-) 8-)

Najgori trener Intera. Mislio sam da je to Ranieri (ili Gasp) al ovaj nadmasuje sve. Dobije pojacanja koja on licno zeli i gore igra. Fenomen.

**** mu Benassi na lijevom krilu sve debilno...

@Mostarac

5,6 bodova bi bila premija. Sreca pa smo vec obezbjedili opstanak.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 10 mar 2013, 23:46

Sampdoria vs Inter
Inter vs Juventus
Inter vs Atalanta
Cagliari vs Inter
Inter vs Parma
Palermo vs Inter

iz ovog izvuci 12-13 bodova i imamo LP u protivnom nista,nada zadnja umire,laku noc momci.
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.

FORZA INTER!

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 10 mar 2013, 23:47

ljudi nezamarajte se,,,ova ekipa moze maximalno u ligu evrope,,,,, :D :D :D :D :D :D

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 10 mar 2013, 23:48

Koji jad majko mila, kolko mi je vise muka ovo gledat..strama opet po starom izveo cudan sastav i p*ckast pristup igraca(opet stramina greska)

ja stvarno ne znam zasto onaj gargano igra, pa lik je svaku loptu izgubio..cak mu je i faca glupa..ako ga otkupimo to ce tek da bude slag na tortu..da smo ovoliko forsirali polia ko njega kakvog bi sad igraca imali

kovacic mora igrat od prve minute..momak kad je uso poceli smo i igrat..kako fino napravi prostora,kako fino povuce loptu, prodje igraca i doda je precizno covjeku u noge..zar je to toliko tesko pa oni nasi levati to ne mogu, nego dijete od 18 godina im mora pokazat kako se igra..materemi nazelio sam se da vidim precizan pas a ne da se ovaj igrac mora satrat da je primi

guarin MORA igrat defanzivnije a ne poluspica il krilo sto je jos gore..covjek se gubi kad mora kreirat nesto..on je najbolji kad iz drugog plana probije trkom i snagom

hebo me svako ako sa ovakvom formacijom ne bi mogli svakog dobit

--------------Handanovic-----------------
---------------------------------------------
Zanetti---Ranocchia--Juan---Nagatomo
----------------Cambiasso----------------
----------Guarin---------Kovacic---------
--Alvarez----------------------Cassano--
----------------Palacio---------------------

mozda je bolje da zavrsimo izvan europe kad vec ne mozemo u lp, pa sledece samo na ligu se okrenut
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

lindegard
Kontakt:

Post Postao/la lindegard » 10 mar 2013, 23:49

Strama je dobar trener samo nema igraca sto jednostavno Morati ne kupi kojeg kvalitenijeg iz Italijanske lige onake igrace kao Dijamanti Ljaljic i sl. Oni gube a on nema nijednog ofanzivnog da ubaci mislim da tu nije vise do trenera
Manchester United <3
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 10 mar 2013, 23:51

Curva Nord: "Let us do a trial, maybe you'll find a decent player... surely he'll be an Inter fan."

slika
arminz je napisao/la:ja stvarno ne znam zasto onaj gargano igra, pa lik je svaku loptu izgubio.cak mu je i faca glupa..ako ga otkupimo to ce tek da bude slag na tortu..da smo ovoliko forsirali polia ko njega kakvog bi sad igraca imali
:lol: :lol: :lol: ;)
#SuningOUT

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 10 mar 2013, 23:54

@ lindegard
Ma ima igrača da se složi kvalitetna igra i napravi rezultat (što smo imali u prvom dijelu sezone),ali po meni su ga najviše te silne ozljede poremetile i tu se malo pogubio.Pa jbt mi nismo ušli u niti jednu utakmicu,a da nismo 5,6 igrača imali ozlijeđenih.Tu smo onda izgubili puno bodova i sad je ovo krpanje i pokušaji da se nekako uđe u taj ritam pobjeda i dohvati to željeno 3.mjesto.Teško je onda u takvoj situaciji stvoriti neki identitet igre.
"There are still ten matches to play, we're not quite performing as we'd like at the moment, but there are still ten games left." This is what Andrea Stramaccioni had to saw following Inter's defeat to Bologna.

"We produced little to nothing in the first half. And we were lucky not to concede in the first period when Bologna deserved to score. Yet their goal came in the second half when we were playing at a higher tempo. We're obviously not having the best time of it but, as I've said, there are still ten games to play. It's a tight league where every side can cause you problems. There are still ten matches to go, we can and we must do it."

Stramaccioni then explained that Inter started with "the same side as at Catania, apart from Alvarez, who pulled up in our final training session. We weren't ourselves in the first half and we were punished in the second after we'd gone with a more attacking approach."

"I make mistakes just as everyone does, I think. Moratti's vote of confidence? I want to thank the president with results on the pitch. It's important now to win matches and show consistency, we can still do it. Yes, we've missed another opportunity but it's still on. It's better if we see where we are come the end of the season, it'd be a huge mistake to have a slump now. We're all angry and disappointed but we won't let it get us down. Who will I pick on Thursday? Some of them are not 100% but whoever plays, we will honour the match that awaits us."

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 10 mar 2013, 23:55

Protiv Fiorentine - "Pobijedit cemo za Milita", rezultat 4-0

Protiv Bologne - "Pobijedit cemo za Capitana i rodjendan voljenog kluba" - rezultat 0-1

Sta reci, najlakse se praviti pametan. Massimo mora praviti remont pocevsi od vrha. Umjesto onog klosara od sportskog direktora dovesti bilo koga, prvog koga nadje na google-u, nije bitno. Graditi tim oko Strame, Samira, Juana, Yuta, Ranocchie, Fredy-ja, Palacia i Capitana. Pobrojani su ipak manje ili vise kalibar za sveti dres.

I naravno, kljucno je, kada abd. dodje novi sportski direktor da kupuje iz ostatka Svijeta, a ne sljam iz propale Serie A. Jer kako je krenulo Schelotto, Rocchi, Gargano...
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 11 mar 2013, 00:15

slika
slikaslika

Vasa Ladacki
Kontakt:

Post Postao/la Vasa Ladacki » 11 mar 2013, 00:51

Mrš više iz kluba ubleho jedna. Igraš možda i najvažniju tekmu za LP i povučeš se protiv je.bene Bologne na svom terenu. Kako ga nije stid voditi onakav Inter. Schelotto i Gargano u prvom sastavu, blago nama s njima dvojicom. Prvi hodati ne zna, lijeve noge kao da i nema, drugi bio prenizak za kontejner, pa kao 'ajmo na teren, trčat' ću k'o sivonja ako ništa.. Prodaje se najperspektivniji igrač da bih gledao neke gargane, rochije, schelotte. Dovodi se Kovačić, isti tip igrača kao Benassi i obojica se guraju na pogrešnu poziciju, bravo Strama. Ko sve zarađuje milione danas, tačno bih digao ruku na sebe. Za godišnjicu kluba i kapitenov jubilej ovako odigrat' i postaviti se na terenu mogu samo bezobrazni ljudi..
Otjeraj ovo sve Moratti u pm i počni od nule, bar znam šta ću gledat'..
Nama je Željo svetinja jedina.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 11 mar 2013, 01:01

Strama nije toliko kriv koliko su krivi ljudi koji su zaduženi za transfere. Toliko polovnih igrača u jednoj ekipi odavno nisam vidio.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 11 mar 2013, 01:04

SiamoNoi je napisao/la:slika
slikaslika
bravooooooooooooooooooooo momci,,,,otjerajte ove gadove gdje im je mjesto,,,, :D :D :D :D :D :D :D :D

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 11 mar 2013, 01:07

Vasa Ladacki je napisao/la:Otjeraj ovo sve Moratti u pm i počni od nule, bar znam šta ću gledat'..
Gotovo od nule smo i počeli na početku ove sezone sa rekontrukcijom.Ne vidim zašto bi opet vraćali na nuli i ispočetka sve.
alan_kardec je napisao/la:Strama nije toliko kriv koliko su krivi ljudi koji su zaduženi za transfere. Toliko polovnih igrača u jednoj ekipi odavno nisam vidio.
Ima puno igrača sistema koje treba pravilno uklopit u tim.A to sigurno nije lako kad ti je trećina tima izvan pogona.Dio krivice i je u Strami,to je normalno,ali ovo mu se sve može tolerirat sada jer je prijelazna godina,prva godina rekontrukcije itd.A i nije sve tako crno kako se predstavlja...

slika
slika

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 11 mar 2013, 01:09

Vazno je da su se rijesili Sneijdera i Coutinha. :roll:
Nikad mi nece biti jasno zasto su bili tako glupi..... slika

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 11 mar 2013, 01:15

SamoZeljo je napisao/la:Vazno je da su se rijesili Sneijdera i Coutinha. :roll:
Odmah ti oboje mogu objasnit,ali već vidim da to neće imat nikakvog smisla.
A i objašnjeno je milijon puta već,tko je čitao i htio shvatit shvatio je.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 11 mar 2013, 01:27

Brat Coutinho danas u akciji protiv Tottenhama. Rekao sam vam da će vas osvetiti. :) Idalje mi nije jasno kako ste ga za ovako malo para pustili. :roll:

http://tmblr.co/ZzE-utf_7XES" onclick="window.open(this.href);return false;
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Vasa Ladacki
Kontakt:

Post Postao/la Vasa Ladacki » 11 mar 2013, 01:49

Nismo purgeru krenuli od nule, da jesmo ne bih sad gledao schelotte, rocchije i gargane na terenu. Da smo krenuli od nule okosnicu tima bi činili JJ, Benassi, Couti i eventualno Longo ili Livaja. Da smo krenuli od nule hajrovali bi jednu sezonu za pravljenje tima i sklapanje formacije. Da smo krenuli od nule znalo bi se ko šta igra u ekipi i šta je svrha ekipe. Da smo krenuli od nule ciljana bi pojačanja dovodili. Da smo krenuli od nule, krenuli smo u pič.ku materinu jedino.
Nama je Željo svetinja jedina.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 11 mar 2013, 02:25

SiamoNoi je napisao/la:
SamoZeljo je napisao/la:Vazno je da su se rijesili Sneijdera i Coutinha. :roll:
Odmah ti oboje mogu objasnit,ali već vidim da to neće imat nikakvog smisla.
A i objašnjeno je milijon puta već,tko je čitao i htio shvatit shvatio je.
Normalno da nije potrebno objasnjavati ono sto se objasniti ne moze, a naravno ni shvatiti.
Niko pametan nece i ne moze shvatiti ovo trenutno stanje u Interu i nacin na koji se radi.
Prodati Sneijdera i Coutinha za ukupno 17.5 miliona je van svake pameti.

supermario
Kontakt:

Post Postao/la supermario » 11 mar 2013, 08:07

SamoZeljo je napisao/la:Normalno da nije potrebno objasnjavati ono sto se objasniti ne moze, a naravno ni shvatiti.
Niko pametan nece i ne moze shvatiti ovo trenutno stanje u Interu i nacin na koji se radi.
Prodati Sneijdera i Coutinha za ukupno 17.5 miliona je van svake pameti.
+1
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.