PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
jel bilo OVO..izvijanjavam se ako je neko zakacio ranije
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Vidjet cemoamazon je napisao/la:Nemoj biti dijete. Sarajevo prolazi 200%NYKnicks Fan je napisao/la:0-2 u utorak.
Nek se ponovi rezultat zadnjeg kola proslosezonske utakmice i dosta.
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- amazon
- Kontakt:
Iskreno, ja bih volio da ih izbacite i da se raspadnu, ali nazalost ce proci.NYKnicks Fan je napisao/la:Vidjet cemoamazon je napisao/la:Nemoj biti dijete. Sarajevo prolazi 200%NYKnicks Fan je napisao/la:0-2 u utorak.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Puna podrška gospodinu Ješiću, nadam se da ćemo imati čast da jednog takvog stručnjaka još dugo vremena gledamo na klupi FK Sarajevo.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Jok ba izgleda da si ti navikoSRSlavinovici je napisao/la:Ko tebe glupane spominje?Platforma spremna za majmune, možees i ti na nju
Sos= seljak ostaje seljak
Odma glupane I sablji majmune, zasto?
Gdje bajro kad treba, da ti kaze koju
Zadnja izmjena: MuhamedTM, dana/u 14 mar 2016, 00:47, ukupno mijenjano 1 put.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Mi smo svrsavali kad nam je dosao Jesic a sad zbog toga placemo, dok svi ostali mole boga da nam ostane sto duze

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ako Sloboda prodje, zamisli Vugdalica u prenosu u srijedu 
Oh, neee!SlevinKelevra je napisao/la:Ako Sloboda prodje, zamisli Vugdalica u prenosu u srijedu
tuzlanska Sloboda
Meni jos uvijek nije jasno zasto je on docekan na velika zvona.Rinuka je napisao/la:Mi smo svrsavali kad nam je dosao Jesic a sad zbog toga placemo, dok svi ostali mole boga da nam ostane sto duze![]()
Jel on fakat ima rezultate iza sebe!
tuzlanska Sloboda
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
pa rezultate bas neke i nema...al zato ima nadimak iza sebe...KASAPINzlajci je napisao/la:Meni jos uvijek nije jasno zasto je on docekan na velika zvona.Rinuka je napisao/la:Mi smo svrsavali kad nam je dosao Jesic a sad zbog toga placemo, dok svi ostali mole boga da nam ostane sto duze![]()
Jel on fakat ima rezultate iza sebe!
plus sto pitari svakoga ba docekaju na velika zvona....divovi i te fore
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Pa jeste kasapin. Kasapi FKS.staragarda je napisao/la:pa rezultate bas neke i nema...al zato ima nadimak iza sebe...KASAPINzlajci je napisao/la:Meni jos uvijek nije jasno zasto je on docekan na velika zvona.Rinuka je napisao/la:Mi smo svrsavali kad nam je dosao Jesic a sad zbog toga placemo, dok svi ostali mole boga da nam ostane sto duze![]()
Jel on fakat ima rezultate iza sebe!![]()
![]()
plus sto pitari svakoga ba docekaju na velika zvona....divovi i te fore
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ma, Jesic uopste nije problem Sarajeva. Jednostavno, ljudi, zbog ovih ili onih razloga, imaju tri puta igracki slabiji tim nego prosle godine. Dodas tome da je ove godine i konkurencija malo ozbiljnija i to je to.
- amazon
- Kontakt:
Jesic ih je pola otjerao da bi doveo brazilce.SlevinKelevra je napisao/la:Ma, Jesic uopste nije problem Sarajeva. Jednostavno, ljudi, zbog ovih ili onih razloga, imaju tri puta igracki slabiji tim nego prosle godine. Dodas tome da je ove godine i konkurencija malo ozbiljnija i to je to.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Kad je vama samirr rekao da se previse vjeruje Jesicu.
Nad tobom sunce najljepše sja
Ma vidim ja i njegovog masla. Sve kontam da je skrivena kamera dovodjenje dvojice brazilaca iz mijanmara.SlevinKelevra je napisao/la:Ma, Jesic uopste nije problem Sarajeva. Jednostavno, ljudi, zbog ovih ili onih razloga, imaju tri puta igracki slabiji tim nego prosle godine. Dodas tome da je ove godine i konkurencija malo ozbiljnija i to je to.
Pa to je tolika sega. Kako je neko mogao i pomisliti to, a kamoli da popusi tu pricu.
tuzlanska Sloboda
Tim jeste slabiji naravno medjutim opet ima materijala da bude bolji bodovni saldo. Svaka ekipa (iu vrha) ima 2-3 super igraca i niz solidnih, tako i mi. Otjerao je koga je htio po svojoj volji, evo sad i Krstu bukvalno. Sam je sebi kriv a opet ima dovoljno dobar tim da uz dobru postvku i prilagodjvanje protivniku bude na 2-3 boda od Slobode. Problem je jer je formacija bez obzira na protivnika 4-1-5 i od toga nema nista.SlevinKelevra je napisao/la:Ma, Jesic uopste nije problem Sarajeva. Jednostavno, ljudi, zbog ovih ili onih razloga, imaju tri puta igracki slabiji tim nego prosle godine. Dodas tome da je ove godine i konkurencija malo ozbiljnija i to je to.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Yebi se ti, vratite vi Capljica pa da smo kvit i da se takmicimo.MuhamedTM je napisao/la:Dobar je Ješa, neka ga eh I vi navalili sad
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
bez zajebancije, na stranu sto ih mrzim i sve to, ali Mulalic je olicenje mrtve seljacine
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.