biće to jedan od većih derbija

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
FKZ1921 je napisao/la:Uspjesno smo rijesili vrlo vaznu utakmicu. I to je to. Nema potrebe da rondamo na navijace,igrace i klub Velez. Nista danas nije bilo pretjerano lose s njihove strane. Odnosno,nista sto nije postalo uobicajeno na nasim stadionima. Na terenu je uglavnom bilo u granicama korektnog. Par preostrih startova sudija je adekvatno sankcionisao i to je to.
Svi igraci su zdravi poslije utakmice. Tri kartona imaju Zeljkovic i Kokot. Sutra Memija i Dzenis idu na pripreme repretentacije i to je definitivno. Za Amira su popustili ali ova dvojica idu.
Sve i svi se moramo okrenuti srijedi i utakmici sa Mladosti. Napeti se iz petnih zila svi za bilo kakvu pobjedu. Nauciti dobro lekciju na primjeru Zrinjskog. Nadam se da je ovo danas dobar znak kad je jug u pitanju. Svima nam je utakmica u srijedu veliki test. Po meni je to vaznija utakmica od one koja slijedi nakon nje.
Eh sad,ambicije...Hajmo i dalje biti realni,biti na zemlji,svjesni nase situacije. Plasman na trece mjesto bi bio podvig za nas klub. Al bas. Sa ekipom koju smo skuckali od igraca koji su izasli iz omladinskog pogona u zadnjih par godina,ili su jos u omladinskom pogonu. Zatim od nekih solidnih premijerligaskih igraca cije vrijednosti su ocigledno dobro procijenjene i uklopljene u cjelinu.
Dakle,stvarno nemamo pravo sad razmisljati o tituli. Jos smo miljama daleo i od treceg mjesta. Imamo samo cetiri boda vise od cetvetog,a u igri jos 12 bodova. Ovo nije pila naopako,vec realnost.
Ovo takodje nije pesimizam,vec realnost. Ne mislim ja da mi ne mozemo i do titule,ali naprosto nije vrijeme da gledamo tako daleko. Nikako. Nista dalje od srijede i naredne utakmice.
Hajmo probati biti skromni,ozbiljni i odgovorni. Cini mi se da se upravo tako ponasaju nasi igraci i rukovodstvo kluba. Trebamo ih slijediti i dati im maksimalnu podrsku do kraja.
Upravo. Mnogo hrabrih ljudi je gore sahranjeno. Ne igrajte se sa time.Peterski je napisao/la:A nemojte ono zvati groblje. OK tuta i sta sve ne, al groblje nije OK.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
E, provjerio sam mahsuz prije nego što sam to napisao. Kosorić je tu ispao, a Bogdanović je prvo izblokirao jedan šut, pa onda stigao izbiti loptu nakon drugog šuta.ceze je napisao/la:Mislim da je Kosorić tad spasio gol protiv Borca, ali nebitno, slažem se u svakom slučaju.RobertoBaggio je napisao/la:Red je malo Bogdanovića da pohvalimo. Pojedinačno, jedan od najzaslužnijih što smo uzeli zadnjih 6 bodova. Protiv Borca nas spasio u onoj situaciji kad je Hasanović pogodio sudiju, pa na kraju utakmice zabio za pobjedu; danas odlična intervencija nekad oko 60. minute, kada je u zadnji čas izblokirao šut, i onda opet gol na kraju.
Daleko bolji igrač nego na proljeće.
S obzirom da, čini mi se, nema Kokota i Zeljkovića u sljedećem kolu Anes bi mogao dobiti priliku da zaigra od početka..KLIS je napisao/la:Treba pohvaliti Anesa Nuspahića, koji je asistirao Jasminu za go. Dosta smo ga spominjali ovdje i nadam se da će nakon ovoga dobijati više prilika.
Za Vareu mislim da nažalost nema spasa, njemu jedino Bog može pomoći, nakon što mu istekne ugovor ide iz Želje, ne znam ko mu je menadžer i da li uopšte ima menadžera ali ako pronađe ekipu koja ce placati rekreativca i šetanje po terenu covjek je na konju, meni je žao njegovog talenta, stvarno zna sa loptom al jbg šta ti to vrijedi kad 10 minuta ne možeš da trcis cak ni u ovoj našoj ligi..ChWilla je napisao/la:kad je uspio benju vratiti u život, možda i drug varea zaslužuje neku zadnju šansu.
Izvoli druze!jovanmaksimovic je napisao/la:posto mi je nesto krvario racunar zadnjih 15 minuta utakmice, moze li mi iko reci, jel iko osim bogdanovica dobio zuti karton i koje su izmjene (osim sadikovic-hadziahmetovic) u kojim minutama jos bile kod nas?
hvala unaprijed
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 46 gostiju.