Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ako danas Mladost dobije Radnika, onda ce Radniku trebati bodovi za opstanak a oni Radnika nece dobiti 100%.Elegant je napisao/la:Samo da u zadnjem kolu Sarajevo - Sloboda, Husref stari pitar ne izvede drugi tim, jer Sloboda nema sta izgubiti niti dobiti.
I ako izvede puni sastav,sigurno nece nesta zapinjati..Elegant je napisao/la:Samo da u zadnjem kolu Sarajevo - Sloboda, Husref stari pitar ne izvede drugi tim, jer Sloboda nema sta izgubiti niti dobiti.
hoce zajkooo hahaacorleone87 je napisao/la:I ako izvede puni sastav,sigurno nece nesta zapinjati..Elegant je napisao/la:Samo da u zadnjem kolu Sarajevo - Sloboda, Husref stari pitar ne izvede drugi tim, jer Sloboda nema sta izgubiti niti dobiti.
Vjerovatno ce i sama Mladost da zapne danas jer ovise sami od sebe imaju sansu da se spase u zadnji tren.zeljeznicar1 je napisao/la:Ako danas Mladost dobije Radnika, onda ce Radniku trebati bodovi za opstanak a oni Radnika nece dobiti 100%.Elegant je napisao/la:Samo da u zadnjem kolu Sarajevo - Sloboda, Husref stari pitar ne izvede drugi tim, jer Sloboda nema sta izgubiti niti dobiti.
i onda nakon gola Zoki ce da otrci do trudnickog kako rece neki lik na onom streamu juce hahahaMosaLjoze1921 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Nisu se oni jučer radovali tuđoj sreći nego tuđoj nesreći, tome što mi nećemo biti prvi, ili tome što gubi Zrinjski, kako su ovdje pojedini htjeli predstaviti, ali u svakom slučaju isto. I onda im još dolazi par pitara na temu i zahvaljuje im na iskrenim željama.pile87 je napisao/la:Onda rizikujes da budes nesto onako kao velez da ti najveci uspjeh bude neci tudji da se radujes tudjoj sreci jer nemas svoje.
Ma neka ih nebitni su svakako, samo nece te niko cijeniti ako ne cjenis sam sebe to je tako i oni su zivi primjer.RobertoBaggio je napisao/la:Nisu se oni jučer radovali tuđoj sreći nego tuđoj nesreći, tome što mi nećemo biti prvi, ili tome što gubi Zrinjski, kako su ovdje pojedini htjeli predstaviti, ali u svakom slučaju isto. I onda im još dolazi par pitara na temu i zahvaljuje im na iskrenim željama.pile87 je napisao/la:Onda rizikujes da budes nesto onako kao velez da ti najveci uspjeh bude neci tudji da se radujes tudjoj sreci jer nemas svoje.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, nedimmmm1337, svemalim1, Vanja8 i 42 gosta.