FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

katakomba
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la katakomba » 10 maj 2015, 14:28

šta se ovo žale mostarci hahahahah :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Željezničar živimo !

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 10 maj 2015, 14:43

Bit ce svega do kraja :D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

SPARTANS FC

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 10 maj 2015, 14:48

Samo da u zadnjem kolu Sarajevo - Sloboda, Husref stari pitar ne izvede drugi tim, jer Sloboda nema sta izgubiti niti dobiti. :hmmmmm:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 10 maj 2015, 14:50

Bravo cestitke Oda majstore ovog covjeka ko snike sa klupe taj je neprijatelj Zelje.Zamislite da je Oda bio od pocetka.Halo i ove 3 tekme sa Zrinjskim radnikom i Slobodom smo vodili 1-0 i bas smo peh da Memija fuli onu sansu i primimo go iz nicega tako i za Zebu onaj go nije naivan go mogo je on ono promasit da mu je tolko zao Zelje .Ovo za igrace pred derbi je cista pomoc Sarajevu jer su Memija i Bogdanovic bas potrebni ovoj ekipi.Pa Memson bi pojo Benku vjerujte ovaj nebi smjeo lopti pric.Beganovic non stop strjelac borben trci u 90 toj ko da je tek tekma pocela.odovicu kralju uradi nesto ovim hadaljima za ova 2 nasa bisera moramo ih imat protiv pitara.kakva ba ljudi juniorska repka naspram derbija koji odlucuje za titulu.Nemoze.

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 10 maj 2015, 14:51

Elegant je napisao/la:Samo da u zadnjem kolu Sarajevo - Sloboda, Husref stari pitar ne izvede drugi tim, jer Sloboda nema sta izgubiti niti dobiti. :hmmmmm:
Ako danas Mladost dobije Radnika, onda ce Radniku trebati bodovi za opstanak a oni Radnika nece dobiti 100%.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 10 maj 2015, 14:52

Nedamo igrace moraju bit snama u derbiju.Kakav ba Husref ta tekma je gotova nemojte se nadat. On ce ga sam zavalit ako ovi nemognu.

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 10 maj 2015, 14:52

slika
Ah...
Željezničar živimo !

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 10 maj 2015, 14:53

Elegant je napisao/la:Samo da u zadnjem kolu Sarajevo - Sloboda, Husref stari pitar ne izvede drugi tim, jer Sloboda nema sta izgubiti niti dobiti. :hmmmmm:
I ako izvede puni sastav,sigurno nece nesta zapinjati..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 10 maj 2015, 14:54

corleone87 je napisao/la:
I ako izvede puni sastav,sigurno nece nesta zapinjati..
hoce zajkooo hahaa
Željezničar živimo !

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 10 maj 2015, 14:55

zeljeznicar1 je napisao/la:
Ako danas Mladost dobije Radnika, onda ce Radniku trebati bodovi za opstanak a oni Radnika nece dobiti 100%.
Vjerovatno ce i sama Mladost da zapne danas jer ovise sami od sebe imaju sansu da se spase u zadnji tren.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 10 maj 2015, 15:01

Zoran Kokot ubica divova :D
=\_1921_/=

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 10 maj 2015, 15:04

Huh sta reci nakon ovakve utakmice ocigledno lakse igramo u gostima razlog je po meni atmosfera na Grbavici, najvijaci ce to vremenom ispraviti...Igra sa glavom i repom, odlicno postavljeni igraci znalo se tacno sta hocemo.Kao sto je Oda i rekao ova ekipa stasava i ja jos doboko vjerujem da cemo ono najbolje od ove ekipe vidjeti iduce godine.Svako ko prati Zelju kaze da mu je ova ekipa pravo draga, igraju nasi i daju dusu toj ekipi.Vidi se da se gine na terenu a to je ono sto navijaci vole da vide.
Na ovu ekipu nikako ne treba stavljati pritisak tj breme osvajanja lige po meni su heroji taman da sve izgube do kraja i tako se treba ponasati.Iz razloga sto nama vezni red nosi momak koji je napunio neki dan 18 godina, igrac koji ulazi sa klupe ima 19 godina nasa prva izmjena, napadacki dvojac nam cine momak od 18 i 20 godina od toga je jedan prvi strijelac lige, komplet desnu stranu nam cuva momak od 18 godina za mene ste sampioni da sve zijanite do kraja.Ovom pobjednom smo najvjerovatnije obezbjedili evropu pod uslovom da ovako nastavimo igrati. S pogani se treba pobiti na lavoru pa sta bude mi i da zijanimo nije strasno trebali bi ostavariti svoj cilj a to je plasman u evropu.A oni moraju dobiti jer opet idu u agoniju ne osvajanja lige a to bi nakon ovolikog cekanja za njih bilo jako lose.Naravno da bi bilo lijepo oderati guzove pogancerima ali nije pistolj na celo i ne smije se dovesti u takvu situaciju da je neka takma bitnija od sebe samog i zadanog cilja.Onda rizikujes da budes nesto onako kao velez da ti najveci uspjeh bude neci tudji da se radujes tudjoj sreci jer nemas svoje.
U iducoj sezonu bi trebalo da budemo jaci za jednog dobrog sponzora u najmanju ruku, shodno tome bice lakse igrati jer ce biti lakse za plate i uslove.Kako samo namece jedno drugo trebace i par igraca, po meni dovoljno i dva igraca da zvizde na mjestima gdje trenutno nemamo nekoga iz mladjih kategorija da zatvori mjesto i nadam se da ce jos nekoga iskopati iz ovog omladinskog pogona jer svi smo svjedoci da ta djeca i navijaju i igraju za klub a rezultat je ovo sad sto imamo.Helem nikad mirni ne docekujem derbi.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 10 maj 2015, 15:17

Samo da mi "klepimo" Mladost pa tek onda o Sarajevu razmisljati ;) :kralj:
I dont have a singnature:(
Can i have yours?

MosaLjoze1921
Kontakt:

Post Postao/la MosaLjoze1921 » 10 maj 2015, 15:22

slika :opaopa: :pray: :bow:

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 10 maj 2015, 15:29

juče je još jedan rezultat koji je "morao" i bio "sređen" pao u vodu. pa samo polako, ništa ne mora.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 10 maj 2015, 15:36

MosaLjoze1921 je napisao/la:slika :opaopa: :pray: :bow:
i onda nakon gola Zoki ce da otrci do trudnickog kako rece neki lik na onom streamu juce hahaha
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 10 maj 2015, 15:42

i na izvještaju se savršeno vidi da je grbom smirio loptu.

RobertoBaggio
Kontakt:

Post Postao/la RobertoBaggio » 10 maj 2015, 16:02

pile87 je napisao/la:Onda rizikujes da budes nesto onako kao velez da ti najveci uspjeh bude neci tudji da se radujes tudjoj sreci jer nemas svoje.
Nisu se oni jučer radovali tuđoj sreći nego tuđoj nesreći, tome što mi nećemo biti prvi, ili tome što gubi Zrinjski, kako su ovdje pojedini htjeli predstaviti, ali u svakom slučaju isto. I onda im još dolazi par pitara na temu i zahvaljuje im na iskrenim željama. :lol:
FK Željezničar 1921

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 10 maj 2015, 16:17

RobertoBaggio je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Onda rizikujes da budes nesto onako kao velez da ti najveci uspjeh bude neci tudji da se radujes tudjoj sreci jer nemas svoje.
Nisu se oni jučer radovali tuđoj sreći nego tuđoj nesreći, tome što mi nećemo biti prvi, ili tome što gubi Zrinjski, kako su ovdje pojedini htjeli predstaviti, ali u svakom slučaju isto. I onda im još dolazi par pitara na temu i zahvaljuje im na iskrenim željama. :lol:
Ma neka ih nebitni su svakako, samo nece te niko cijeniti ako ne cjenis sam sebe to je tako i oni su zivi primjer.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 10 maj 2015, 16:31

Joj Kokota :lol:

Pustite divove sad, imamo mi tešku utakmicu protiv Mladosti u srijedu, imamo i Čelika koji se raspucao a sve će uraditi da nama naškode, što je, jelte, sportski. :bih:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, nedimmmm1337, svemalim1, Vanja8 i 42 gosta.