FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
I on nek se nosi u pm. I danas tuzbe iz tog perioda dolaze u klub.
Ne treba nam neko ko nema plan na duze. Vukotic ima plan, ali niko naravno ne zeli da se prilagodi covjeku jer nije covjek tip koji se namece.
Ne treba nam neko ko nema plan na duze. Vukotic ima plan, ali niko naravno ne zeli da se prilagodi covjeku jer nije covjek tip koji se namece.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Zbog toga nam ne trebaju Amar i Senad jer između njihovog nadjebavanja ko je bolji vođa koga navijači vole klub ispašta
mosa lošmi stićko tit-ula!
Nešto sitno, ni blizu koliko je ostavio, samo je preuzeo reprogram iza Gredića, uz milione na računu i milione u dolasku, plus sjajnu generaciju juniora koje je rasprodao za siću i nakon toga uništio taj isti omladinski pogon.HeraklitMracni je napisao/la: ↑12 dec 2020, 17:50Onako citam , ako je ostavio stotine hiljada duga , znas li koliko je preuzeo duga kad je dosao ?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Najjače je kad pita forumaša koji kritikuje trenutno stanje koga predlažeš za trenera i Amarovog nasljednika. O tome se sa nama i radi. NAjmahalskiji klub u PL.
Predsjednik skupštine treba da zakaže sjednicu. Neki treba da podnesu ostavke u skupštini, a neki da dođu. UO i NO treba da podnesu ostavke, i da se pokuša ako je moguće da se izabere novi UO i NO. Oni treba da odluče hoće li trener ostati tu gdje jeste, ili će tražiti neko drugo rješenje.
Novi ljudi treba da naprave projekat za investitore a ne da trener sa rukama u džepovima obilazi ljude širom Bosne i Hercegovine i lafo dogovara nešto, a ovi mu se smiju, bruka i klub i sebe. Al yebo ovo drugi su krivi. Trenutno niti odgovornosti, niti krivice, a Bogami niti obraza.
Predsjednik skupštine treba da zakaže sjednicu. Neki treba da podnesu ostavke u skupštini, a neki da dođu. UO i NO treba da podnesu ostavke, i da se pokuša ako je moguće da se izabere novi UO i NO. Oni treba da odluče hoće li trener ostati tu gdje jeste, ili će tražiti neko drugo rješenje.
Novi ljudi treba da naprave projekat za investitore a ne da trener sa rukama u džepovima obilazi ljude širom Bosne i Hercegovine i lafo dogovara nešto, a ovi mu se smiju, bruka i klub i sebe. Al yebo ovo drugi su krivi. Trenutno niti odgovornosti, niti krivice, a Bogami niti obraza.
Umjesto da ostavimo barem dva od tri: Ramovića, Dadu i Krpića, mi doveli redom: Lendrića, Juričića, Hajrića, Miletića, Vrhovca, Miličevića. Jamaka A.Zeca, Blaževića... Budimo realni nismo nikog nadigrali od početka prvenstva. Vrijeme je za reset.
-
- Kontakt:
Mi smo kasnili tri mjeseca s platama dok nije bilo korone.
-
- Kontakt:
Pa hajmo mi navijaci napraviti i jug svojim parama ako smo napravili istok.. Ne znam sta nas sprecava..
Pročepit će negdje.
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
E heba nam mater Amar sa svojim pulenima
Jos nema nikakvih ostavki?
Džaba krečite lobotomci, nikad više vaši puleni neće prismrditi klubu.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Dobro pitanje, klub na temeljima statuta kakav je nas, bazira se na prodaji mladih igraca koji iz omladinskog pogona idu u prvi tim pa se prodaju. Koliko smo takvih prodaja imali u periodu kad je sportski klub bio privatna firma na čelu sa tvojim idolima?MojaMalenkost je napisao/la: ↑12 dec 2020, 17:44Pa sto ne napunise malo kasu u ove dvije godine? Imaju li ikakvog plana, ikakvu strategiju kako dalje..
Vico, moze li liga po pola?
Molim vas na 1:12:00 pogledajte i poslušajte...
- mamonelafo
- Kontakt:
Sreća pa se na forumu niko ne pita za Želju. Kreirate dvije, tri struje - i opet ništa. Otišao Miske - nije valjao. Tjerate Amara - ne valja. Ne valja Pozder, Livaja, Hodžurda, Diata. Odu. Sad ne valjaju Meša, Lendrić itd. Ona uprava nije valjala - ne valja ni ova. Nemamo rezultat i u finansijskoj si dubiozi - loš rezultat, bježe ti oni 'anam 9 bodova, ma u svemu ti bježe. Imaš trenera koji ne zna pričat - imali smo i one koji su znali. Imao si ekipu Zaka, Stevanoić i Lendra - super su, ne valja trener. I tako sve u krug. Žao mi je Željezničara, što je ikad dobio navijače koji su kao pozamašan broj forumaša. Pa vi, zaboga, mislite da ste popili svu pamet svijeta, da ste Murinjo i Mamić u jednom? Pa eto, uđite u klub, riješite sve nagomilano. Eto, pametnjakovići, ekonomisti, pravnici, kondicioni i treneri. 

FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Ne kažem da nije pokrenuo inicijativu.MojaMalenkost je napisao/la: ↑12 dec 2020, 17:58
Pa hajmo mi navijaci napraviti i jug svojim parama ako smo napravili istok.. Ne znam sta nas sprecava..
Ali ovdje se Miske prezentuje kao da je on iz svog džepa dao sve pare za Istok, plus svaki dan sa radnicima izljevao beton

Nula. Rastjerao trenere, uključujući i Dogana, nije djeci plaćao smještaj, džeparac, sve što valja otišlo u Sarajevo i Zrinjski, uništio najbolju školu fudbala u državi.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sve dok se navijaci vode nekim emocijama prema bilo kome tj. osobi nekoj pri cemu ne mogu biti objektivni nama nece biti bolje.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- mamonelafo
- Kontakt:
Vazda isto. Naučili mantru, pa ponavljaju. Bljuva mi se od pojedinih.

FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Svaki put isto,cim ne ide izgmizu ovi sto bi cuvenog diktatora iz Rajlovca,onda ovi kao krenu braniti to i na kraju ko ispasta ...reci cu vam ja ispasta Zeljo...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, perodeformero i 58 gostiju.