NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Iskreno nisam nesto impresioniran tim zastavicama, al nije bas da mozemo prigovarati[emoji1]
Sent from my Picasso using Tapatalk
EKONNP
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Moćno izgleda
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
moglo bi ovako izgledat, pocinje na 1:31, pretpostavljam da ce bit postavljene preko cijelog sjevera
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
Ovo je vec brutalno[emoji3]LoveSB96 je napisao/la: moglo bi ovako izgledat, pocinje na 1:31, pretpostavljam da ce bit postavljene preko cijelog sjevera
EKONNP
Zna li neko hoce li istok bit otvoren, nesto mi se cini da cemo zakucat ove 2 tribine[emoji3]
EKONNP
Ma hoce sigurno, jos nek policija odradi svoje i zabrani dolazak pitarima zbog "tehnickih razloga"skripar96 je napisao/la:Zna li neko hoce li istok bit otvoren, nesto mi se cini da cemo zakucat ove 2 tribine[emoji3]
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Apsolutno...ako im nista ne nadju nek mjere rabe na gumama busa, i onda zbog tehnickih problema mrs iz pologa nazad kuciAndroid je napisao/la:Ma hoce sigurno, jos nek policija odradi svoje i zabrani dolazak pitarima zbog "tehnickih razloga"skripar96 je napisao/la:Zna li neko hoce li istok bit otvoren, nesto mi se cini da cemo zakucat ove 2 tribine[emoji3]
EKONNP
Ja bi da ih ostave, da gledaju uzivo kako dizemo pehar protiv njih i da uzivaju u prepunoj Pecari, a onda idiće sezone marš nazad sa Pologa
Vidis to mi zvuci kao jos ljepsa opcija[emoji1]sb1996 je napisao/la:Ja bi da ih ostave, da gledaju uzivo kako dizemo pehar protiv njih i da uzivaju u prepunoj Pecari, a onda idiće sezone marš nazad sa Pologa
EKONNP
- UstanikSBII
- Kontakt:
Čestitke svi nadam se da ste se dobro napili sinoć.
Opširni komentar sam bacio na temi Kupa nema snage a još sam i mamuran da ponovo ovdje pišem.
Zato sam čestitke svima idemo jako do srijede!!!!!! 
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Re: RE: Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
Racunajte da ce biti malo veca tampon zona sto ce dosta smanjiti kapacitet istoka, tako da bi Ih ja ipak vratio sa Pologa hahahskripar96 je napisao/la:Vidis to mi zvuci kao jos ljepsa opcija[emoji1]sb1996 je napisao/la:Ja bi da ih ostave, da gledaju uzivo kako dizemo pehar protiv njih i da uzivaju u prepunoj Pecari, a onda idiće sezone marš nazad sa Pologa
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
HRHB
HRHB
- Evolve
- Kontakt:
Kako sam ja čuo, postoji velika mogućnost da se otvori Istok i za nas, uz naravno tampon zonu uz kavez tamo.
NK Široki Brijeg
Ma 500 mjesta bi bilo sasvim dovoljno za nas na istoku
EKONNP
To je vec rizicno, unesu li ovi baklje moglo bi bit svega...
Sta ce unijet, pregledavaju ih do gola, nije svatko ultrasi da ih policija pusta[emoji1]sb1996 je napisao/la:To je vec rizicno, unesu li ovi baklje moglo bi bit svega...
EKONNP
Naci ce oni nacina hahah
Bljesak je nedavno objavio da ce dobiti 250 ulaznica
Bljesak je nedavno objavio da ce dobiti 250 ulaznica
HRHB
HRHB
Kad se puštaju karte u prodaju?
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Lekqqq1921 i 20 gostiju.