Znači, čovjek na zajebanciju da opet srušite Koševo napiše to što je napisao. Vidim da si priglup pa da ti objasnim. On je nama spočitao da smo mi zapalili svoj stadion aludirajući na znamo šta. Ja mu odgovorim istom mjerom i ti meni nešto pričaš a njemu ništa.mma_hz je napisao/la:Nisam dugo na ovom forumu al sam primjetio da je ovaj nikad_izvini prava hinja i uvijek nesto zakuha i ispali see ee takvi ljudi su najveci smradovi i oni su ono sto koci nas normalne navijaci ,ovaj olos dok se ne odstrani i kod nas i kod komsija nikada nece biti bolje i i dalje cemo se bosti.Shvatam ja nikad _izvini to je neki pacenik koji je na ulici curica jer samo ko nema muda moze ovdje prozivat jer da je mangupp to nebi radio nego bi normalno pisao i diskutovao s ostalim navijacima.Ovo nije mjesto da se ljudi kurce nego da normalno razmjenjuju misljenje PAPAK.Izvinjavam se svim navijacima koji prate ovu temu al morao sam ovako napisat jer cim pocne da se razvija neka zdrava rasprava dodze neki malac glupi i usere too pozz svim HORDAMA I MANIJACIMA.
Imaš način da mi to dokažeš. Bujrum

nikad_izvini je napisao/la:Pozovite dr. Dabića. On je dobar u tomeGunnerS je napisao/la:Bar ga nečemo spalit.BlueBoy1921 je napisao/la:Najbolje bi bilo da opet razlupate stadion Koševo.![]()