FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

nikad_izvini
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nikad_izvini » 11 nov 2010, 12:19

mma_hz je napisao/la:Nisam dugo na ovom forumu al sam primjetio da je ovaj nikad_izvini prava hinja i uvijek nesto zakuha i ispali see ee takvi ljudi su najveci smradovi i oni su ono sto koci nas normalne navijaci ,ovaj olos dok se ne odstrani i kod nas i kod komsija nikada nece biti bolje i i dalje cemo se bosti.Shvatam ja nikad _izvini to je neki pacenik koji je na ulici curica jer samo ko nema muda moze ovdje prozivat jer da je mangupp to nebi radio nego bi normalno pisao i diskutovao s ostalim navijacima.Ovo nije mjesto da se ljudi kurce nego da normalno razmjenjuju misljenje PAPAK.Izvinjavam se svim navijacima koji prate ovu temu al morao sam ovako napisat jer cim pocne da se razvija neka zdrava rasprava dodze neki malac glupi i usere too pozz svim HORDAMA I MANIJACIMA.
Znači, čovjek na zajebanciju da opet srušite Koševo napiše to što je napisao. Vidim da si priglup pa da ti objasnim. On je nama spočitao da smo mi zapalili svoj stadion aludirajući na znamo šta. Ja mu odgovorim istom mjerom i ti meni nešto pričaš a njemu ništa.

Imaš način da mi to dokažeš. Bujrum ;)
nikad_izvini je napisao/la:
GunnerS je napisao/la:
BlueBoy1921 je napisao/la:Najbolje bi bilo da opet razlupate stadion Koševo.
Bar ga nečemo spalit. :roll:
Pozovite dr. Dabića. On je dobar u tome :roll:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 11 nov 2010, 12:24

PA da ne idem previse u off trebao si po mom misljenju nastaviti ako hoces zajebanciju u vezi koseva i toga a ne spominjanje ratnih zlocinaca shvatas nema to veze ni sa rusenjem koseva niti icega shvatas.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 11 nov 2010, 12:24

Hej cifro, evo da malo mastas, mozda ti se nekad posreci u zivotu pa dozivis ovo

8-)

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 11 nov 2010, 12:26

UPS je napisao/la:Hej cifro, evo da malo mastas, mozda ti se nekad posreci u zivotu pa dozivis ovo

8-)
aa upravu si vidim da ovog momka ne treba spominjat samo ga covjek priziva gluho bilo sta on spominje i jos mu to normala cccccccc.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 11 nov 2010, 14:02

Koji ste vi seljaci, to je strašno :( :shock: i po ovom pisanju ovdje na forumu, a da ne pricam na ovim klipovima.
Hrpa iskompleksiranih bolesnika, pocevsi od igraca, preko navijaca pa do uprave kluba.
Bože dragi, kakvi ste čobani i pastiri postali :( :oops: :oops: Stidim se za vas i zbog ovog grada :oops: :oops: Nekad su HZ i bile gradska skupina, a gledaj ovo danas....Turbo folk Grand show.
Bolje vam je da ne postavljate te klipove, samo se ofirate i svoje porijeklo.

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 11 nov 2010, 14:04

Semir Cerić Koke hmhmhmhmhhmhmhmhmhmh

veteran II
Kontakt:

Post Postao/la veteran II » 11 nov 2010, 14:06

FCS je napisao/la:Semir Cerić Koke hmhmhmhmhhmhmhmhmhmh
Dodaj i Enesa Begovića
Namjerno nisam ulazio u polemiku oko gola jer ugao iz kojeg je snimano nemoze nista potvrditi sta ako je lopta u letu od precke do linije na travi presla cijelim obimom

HZ1982
Kontakt:

Post Postao/la HZ1982 » 11 nov 2010, 14:08

Sto se tice gospodina Blekica meni neodoljivo lici na gospodina Sanadera :D :D Salim se malo ali "sala kraju"
Gore vidim postove neke kao da su igraci krivi za odlazak gospodina Blekica, vidim da to neki podrzavaju.
E pa sve da je to istina da mu dvojca igraca i trener rade o glavi (sto je :o :o :o :) :D :cry: :cry: :cry: :cry: ).
nek mi neko kaze moze li MESSI otjerati presednika Barcelone ili RONALDINHO Berluskonija???? E sada!!!
Igracima su duzni 5 plata. Zbog toga niko vise nece da dodje u FK SARAJEVO i ove sto imamo hoce da idu.
Jedino kod nas nikada niste culi od igraca da nije dobio plate sto govori jedno: VOLE SARAJEVO nece da ga blamiraju javno.
Kada je rijec o Alenu Avdicu svi mi znamo koliko je pomogao sarajevu sto igrama sto finansijski sto nikada nije rekao javno. Spomenuo bih da je jedini plakao poslije poraza od Zelje za titulu. Spomenuo bih i to da je dobivao ponude iz zelje i nekadasnje Djerzelez-Zenice i nikada nije htio igrati za druge osim za Sarajevo. Jedini je gore prosao sve selekcije i bio clan kadetske reprezentacije SFRJ. to mozete provjeriti on i hasan salihamidjic. znaci momku kapa dole prije i Blekica i svih ostalih.
Sto se tice Faruka Ihtijarevica momak igra za 10 sa svoojih 35-36 godina. i treba da je uzor pojedinim igracima.

sledeca stvar igra Sarajevo-Široki a gospodin Blekic ode i gleda Milan-Real!!! :evil: :evil: :evil: jadno i bijedno.
Pa navijanje gospodina blekica na kosevu, prvi put sam se stidio sto navijam za sarajevo..
Meni su ovijek igraci i strucni stab i navijaci vazniji od ovih UBLEHASA koji samo srozavaju nas jedan jedini lkub koji imamo.

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 11 nov 2010, 14:18

ma jasta zato bodri Avdica koji igra sa svojih 30 i kusur godina zbog svog havera zalizanog,Ihtijarevic je uvijek bio jad dovoljno je sto je igrao na drugoj strani,pa da daju podrsku zalizanom pokusali razdor da naprave medju igracima!

E=mc2
Kontakt:

Post Postao/la E=mc2 » 11 nov 2010, 14:20

Mandrak je napisao/la:Koji ste vi seljaci, to je strašno :( :shock: i po ovom pisanju ovdje na forumu, a da ne pricam na ovim klipovima.
Hrpa iskompleksiranih bolesnika, pocevsi od igraca, preko navijaca pa do uprave kluba.
Bože dragi, kakvi ste čobani i pastiri postali :( :oops: :oops: Stidim se za vas i zbog ovog grada :oops: :oops: Nekad su HZ i bile gradska skupina, a gledaj ovo danas....Turbo folk Grand show.
slika

Colorado

Post Postao/la Colorado » 11 nov 2010, 14:21

E=mc2 je napisao/la:
Mandrak je napisao/la:Koji ste vi seljaci, to je strašno :( :shock: i po ovom pisanju ovdje na forumu, a da ne pricam na ovim klipovima.
slika
Brko u stilu Ljube Alicica - Kao nekad na grbavici :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops: :oops:

HZ1982
Kontakt:

Post Postao/la HZ1982 » 11 nov 2010, 14:24

samo sarajevo je napisao/la:ma jasta zato bodri Avdica koji igra sa svojih 30 i kusur godina zbog svog havera zalizanog,Ihtijarevic je uvijek bio jad dovoljno je sto je igrao na drugoj strani,pa da daju podrsku zalizanom pokusali razdor da naprave medju igracima!

to ti je rekao neko od igraca ili mucho????????

A ne govorim ja samo za avdica, nego i za jahovica,papeta,hamzagica,piksija,baneta,vuka............ igraci i navijaci uvijek prije uprave i to ti je u svakom klubu tako. Uprava je tu da donese PARE a ne da palamudi. Oni su odgovorni za slabu igru uprava i niko vise. Pare nisu donijeli caooooooooooo. jedino sto mi se svidja sto su dali ostavke i tako treba i dalje ako nisi sposoban donijeti PARE od.ebi!!!!

Kuaaj puuuviceeee! :P

E=mc2
Kontakt:

Post Postao/la E=mc2 » 11 nov 2010, 14:30

http://img168.imageshack.us/img168/210/note1x.jpg

http://img585.imageshack.us/img585/6638/note2.jpg

Odličan članak u današnjoj "slobodnoj bosni" otkriva mnogo toga što nismo znali, obavezno pogledajte.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 11 nov 2010, 14:33

Megamon je napisao/la:I kada tesko je kad redas poraze pjesma sa sjevera nikad ne prestaje i kad ti budu svi ledja okrenuli uvjek ce sjever tvoj za tebe ginuti!
Podrska i da se sto prije sve sredi....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 11 nov 2010, 15:04

E=mc2 je napisao/la:

Odličan članak u današnjoj "slobodnoj bosni" otkriva mnogo toga što nismo znali, obavezno pogledajte.

Sve najgore kretenima iz gore navedenog texta...od srca..

MRS IZ SVETINJE jbem vam sve vise :evil: :evil: ...do kad cemo bit taoci ovakvih i njima slicnih "ljudi" koji nisu svjesni sta nama sarajevo znaci i da je to nas zivot

mrs bogalji...to treba po kratkom postupku,nikakvo krivicno procesuiranje :twisted: dosta je ovog bilo vise...

@ HZ1982

Eto donesi ti Bgt kad blekic nije donio,sta je trebo dat 5 miliona iz svog dzepa :roll: ....

Svi nesto pametni,pocevsi od legendi kluba a niko ne zna sta i kako i u kakvom je stanju klub....Nigdje nikog kad je najteze i kad je klub bio pred ponorom,sto je i sad slucaj,sto se tad nisu oglasavali i igraci i legenede i svi drugi, za vrijeme prosle uprave???...Samo smo mi 1500-2000 bolesnika koji su svaku tekmu na Kosevu i Bordo Prijatelji pokusali dici glas i promjeniti nesto...sad i ostali nesto pametni...

bjezite ba vise...

ZIJAD BLEKIC JEDAN JE OD NAS.... :!: :!:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 11 nov 2010, 15:37

HZ1982 je napisao/la:
samo sarajevo je napisao/la:ma jasta zato bodri Avdica koji igra sa svojih 30 i kusur godina zbog svog havera zalizanog,Ihtijarevic je uvijek bio jad dovoljno je sto je igrao na drugoj strani,pa da daju podrsku zalizanom pokusali razdor da naprave medju igracima!

to ti je rekao neko od igraca ili mucho????????

A ne govorim ja samo za avdica, nego i za jahovica,papeta,hamzagica,piksija,baneta,vuka............ igraci i navijaci uvijek prije uprave i to ti je u svakom klubu tako. Uprava je tu da donese PARE a ne da palamudi. Oni su odgovorni za slabu igru uprava i niko vise. Pare nisu donijeli caooooooooooo. jedino sto mi se svidja sto su dali ostavke i tako treba i dalje ako nisi sposoban donijeti PARE od.ebi!!!!

Kuaaj puuuviceeee! :P
decko to je rekao Blekic na jednom portalu!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 11 nov 2010, 16:24

E=mc2 je napisao/la:http://img168.imageshack.us/img168/210/note1x.jpg

joj majko mila bagre dabogda lijekove kupoovali od tih para .Mrš đubrad lopovska neče te se izvući ni sa političarima pravda je spora ali stiči će vas naša ruka mater vam lopovsku što prije to bolje.
Sarajevo ljubavi moja!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 11 nov 2010, 16:28

sarajlija89 je napisao/la:
E=mc2 je napisao/la:

Sve najgore kretenima iz gore navedenog texta...od srca..

MRS IZ SVETINJE jbem vam sve vise :evil: :evil: ...do kad cemo bit taoci ovakvih i njima slicnih "ljudi" koji nisu svjesni sta nama sarajevo znaci i da je to nas zivot

mrs bogalji...to treba po kratkom postupku,nikakvo krivicno procesuiranje :twisted: dosta je ovog bilo vise...

@ HZ1982

Eto donesi ti Bgt kad blekic nije donio,sta je trebo dat 5 miliona iz svog dzepa :roll: ....

Svi nesto pametni,pocevsi od legendi kluba a niko ne zna sta i kako i u kakvom je stanju klub....Nigdje nikog kad je najteze i kad je klub bio pred ponorom,sto je i sad slucaj,sto se tad nisu oglasavali i igraci i legenede i svi drugi, za vrijeme prosle uprave???...Samo smo mi 1500-2000 bolesnika koji su svaku tekmu na Kosevu i Bordo Prijatelji pokusali dici glas i promjeniti nesto...sad i ostali nesto pametni...

bjezite ba vise...

ZIJAD BLEKIC JEDAN JE OD NAS.... :!: :!:
Oglasile se legende kad je trebalo da im se daju đabne godišnje jadna majko nemaju a vidi legendi (Fazlagic) što ne znaju krasti sve kokuzi mrš iz kluba stoko!Zijo ostani ko Boga te molim daj da počistimo više, pa neče vazda glumiti srčane da Bog da crko više i svi lopovi zajedno sa njim.E mi bolesni jedini rat vodimo i BP su bolesnici kao i UNFKS mi nikad izdali nismo i uvijek čemo se boriti za svetinju a i sva uprava u ostavci su članovi BP-a koliko me pamet i sječanje služi.Nemojte se predavati možemo ih slomiti,sad ili nikad.Moderatore -Admine hvala što izbrisa ovu sliku i ovog što smara, dosadni su više.
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 11 nov 2010, 16:32, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!

hordas'87
Kontakt:

Post Postao/la hordas'87 » 11 nov 2010, 16:35

samo da vam napomenem dok se lomi sve u klubu najvecu korist pokusava izvuci ono smece gracic koji saziva sve i jednog igraca za prelazak u taj ljigavi klub koji ne zna kako se zove cas ovako cas onako

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 11 nov 2010, 16:37

hordas'87 je napisao/la:samo da vam napomenem dok se lomi sve u klubu najvecu korist pokusava izvuci ono smece gracic koji saziva sve i jednog igraca za prelazak u taj ljigavi klub koji ne zna kako se zove cas ovako cas onako
Neka brate nek zove ko god ode nije ni bio ni zaslužio da bude u svetom dresu.Velika je čast nositi dres tima bez navijača pa bujrum valjda če ih prihvatiti onih dvanaest navijača što su bili protiv Slobode.A da dodam večina igrača je pod ugovorom pa bujrum plati pa nek idu a ja bi ih i đaba pustio ko te proda za golfa kao (Rizvanović) pitam da li zaslužuje da nosi dres našeg kluba ne treba nam niko ko neče srcem ali baš srcem igrati za SARAJEVO
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 11 nov 2010, 16:42, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.