Tebe sam se odmah sjetio...

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Maa moci ce se igrati na Kosevu, samo neces moci na istok.nedimmmm1337 je napisao/la: ↑03 feb 2025, 21:10Ovo kad se pocne raditi samo ce biti istok zatvoren ili cemo opet u ZenicuJavierBosnia je napisao/la: ↑03 feb 2025, 21:07https://www.tvsa.ba/alen-girt-za-tvsa-r ... udeqvZju9g
Kada je riječ o projketu za stadion Koševo, ističe da naši građani treba da znaju da je odvojeno 6 miliona KM, a iz općine centar jedan milion KM, koji bi trebao da bude završen narednih mjeseci.
„Rekonstrukcija bi trebala da krene već na jesen ove godine sa tim sredstvima. Mi očekujemo od Federacije još sredstava, mislimo da je cijeli projekat oko 13 miliona KM, ali uvijek bude dodatnih troškova pa računajmo oko 17-18 miliona KM i onda očekujemo da bi to mogao biti stadion na kojem bi mogla igrati naša reprezentacija od 2026-2027 godine“, kaže Girt.![]()
Moci ces igrati po onom UEFA pravilu, ako se stadion prijavi za rekonstrukciju, oni ti dozvole sve utakmice evrope da igras na njemu za tu evropsku sezonuAduka87 je napisao/la: ↑03 feb 2025, 21:45Maa moci ce se igrati na Kosevu, samo neces moci na istok.nedimmmm1337 je napisao/la: ↑03 feb 2025, 21:10Ovo kad se pocne raditi samo ce biti istok zatvoren ili cemo opet u ZenicuJavierBosnia je napisao/la: ↑03 feb 2025, 21:07https://www.tvsa.ba/alen-girt-za-tvsa-r ... udeqvZju9g
Kada je riječ o projketu za stadion Koševo, ističe da naši građani treba da znaju da je odvojeno 6 miliona KM, a iz općine centar jedan milion KM, koji bi trebao da bude završen narednih mjeseci.
„Rekonstrukcija bi trebala da krene već na jesen ove godine sa tim sredstvima. Mi očekujemo od Federacije još sredstava, mislimo da je cijeli projekat oko 13 miliona KM, ali uvijek bude dodatnih troškova pa računajmo oko 17-18 miliona KM i onda očekujemo da bi to mogao biti stadion na kojem bi mogla igrati naša reprezentacija od 2026-2027 godine“, kaže Girt.![]()
Tesko da ce ga posuditi,meni su vazni samo procenti. Citao sam sta pisu,baziraju se da plate mlade talente,razviju i masno ih prodaju da se konsoliduju. Ovog crnogorca su ostavili kako sam danas rekao a Celik za sad nista.jurisicduska je napisao/la: ↑03 feb 2025, 21:57Evo objavili su Bulatovica na oficijelnoj prije 15 minuta sad će i nas malac…
Sve kontam da ne pregovaramo kakvu posudbu.
Trenutno korisnika/ca: dlakavijazavac, Lavcina, mnon46, N3R3D, nedimmmm1337, PeppermintSA, perodeformero, rimljanin90, Rule_hz, VolimBiH96 i 82 gosta.