Prelazni rok u BiH traje do 6-tog februara, tako da može preci kod nas.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne znam sta hoces da kazes,pa Beganovic je Maicon za Unusica. Momak pretrci ko citava nasa ekipa zajedno, statistika za jednog beka 55 utakmica 3 gola i 11 asistencija, malo li je ? Koji je to bolji bek u ligi ?
-
- Kontakt:
Hajmo Martine,šarni više..
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Vidiš da više ni izvor informacija nije bitan - bitno je samo da se nešto napiše što će privući ljude da klikaju/čitaju.hazarder je napisao/la: ↑04 feb 2025, 13:33Ovi pokušaji novinara s paraportala se dokopali rubrike "transfer rumours" i sad se tim vode i bacaju bombe. Valjda skontaju u skorije vrijeme da tu svako ko se registruje može špekulisat da Yamal za Igman potpisuje što tu informaciju ne čini pouzdanom i referentnom.![]()
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Napadao sam ih onaj jedan period kad im je chatGPT pisao članke al' kako vrijeme prolazi sve sam više mišljenja da je bolje i chatGPT nego ovo što se radi ...Pendulum je napisao/la: ↑04 feb 2025, 13:48Vidiš da više ni izvor informacija nije bitan - bitno je samo da se nešto napiše što će privući ljude da klikaju/čitaju.hazarder je napisao/la: ↑04 feb 2025, 13:33Ovi pokušaji novinara s paraportala se dokopali rubrike "transfer rumours" i sad se tim vode i bacaju bombe. Valjda skontaju u skorije vrijeme da tu svako ko se registruje može špekulisat da Yamal za Igman potpisuje što tu informaciju ne čini pouzdanom i referentnom.![]()
Ma beganovic je solidan igrac, ima odlicna pluca i radijus kretanja. Da jos zna da centrira i donosi bolje odluke na terenu, igrao bi barem u njemackoj
-
- Kontakt:
Mi da smo doveli ovo sto je Zrinjski doveo. Bili bi protesti pred klubom .mma_hz je napisao/la: ↑04 feb 2025, 10:26Borac je dosta dobro odradio ovaj prelazni rok,sve su popunili,imaju sirinu...Zrinjski najbolja ekipa lige def i bez Cuzea.
Doveli onog stopera iz Rijeke,plus vratili Sabljica sa posudbe kao i onog malog Majica iz Dinama.Takodjer iz Jaruna su doveli dvojicu ponajboljih njihovih igraca.Def najbolja su ekipa.
-
- Kontakt:
Misterija za mene ostaje to sto nikako da skontam na koji fazon se ostalo s ovim dvojcem na golu?
Bio sam ubjedjen da ce Zekic traziti golmana
Bio sam ubjedjen da ce Zekic traziti golmana

"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Pa realno Rogic je okej pogotovo u zadnje vrijeme i na pripremama je bio stvarno okej , Rockov se namece ko problem ...TrofejiSuTu je napisao/la: ↑04 feb 2025, 13:56Misterija za mene ostaje to sto nikako da skontam na koji fazon se ostalo s ovim dvojcem na golu?
Bio sam ubjedjen da ce Zekic traziti golmana![]()
Po mom misljenju više nam gori na poziciji špica i eto beka da kazemo nego na golu Roga može ostat iskreno

"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Treba nam novi golman definitivno. Rogic do ljeta i onda dovesti Marica, istice mu ugovor na kraju sezone.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑04 feb 2025, 13:56Misterija za mene ostaje to sto nikako da skontam na koji fazon se ostalo s ovim dvojcem na golu?
-
- Kontakt:
Ma ne znam,nisam siguran da je dobra alternativa Rockov obzirom da je pokazao kako mu nije problem kiksati i to kad se najmanje nadas.nedimmmm1337 je napisao/la: ↑04 feb 2025, 14:00Pa realno Rogic je okej pogotovo u zadnje vrijeme i na pripremama je bio stvarno okej , Rockov se namece ko problem ...TrofejiSuTu je napisao/la: ↑04 feb 2025, 13:56Misterija za mene ostaje to sto nikako da skontam na koji fazon se ostalo s ovim dvojcem na golu?
Po mom misljenju više nam gori na poziciji špica i eto beka da kazemo nego na golu Roga može ostat iskreno![]()
Bice zanimljivo vidjeti jel u planu za kup kao jedinica.
-
- Kontakt:
Mahalska kaze da smo poslali Zrinji ponudu za Marića...Madafaka je napisao/la: ↑04 feb 2025, 14:02Treba nam novi golman definitivno. Rogic do ljeta i onda dovesti Marica, istice mu ugovor na kraju sezone.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑04 feb 2025, 13:56Misterija za mene ostaje to sto nikako da skontam na koji fazon se ostalo s ovim dvojcem na golu?
To bi bilo odlicno jer je sigurno najbolji golman u ligi. Mozda ce i pristati jer imaju Karacica koji je nedavno produzio ugovor.propoklopac je napisao/la: ↑04 feb 2025, 14:08Mahalska kaze da smo poslali Zrinji ponudu za Marića...Madafaka je napisao/la: ↑04 feb 2025, 14:02Treba nam novi golman definitivno. Rogic do ljeta i onda dovesti Marica, istice mu ugovor na kraju sezone.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑04 feb 2025, 13:56Misterija za mene ostaje to sto nikako da skontam na koji fazon se ostalo s ovim dvojcem na golu?
-
- Kontakt:
Nasa prilika da dovedemo Marica ogleda se iskljucivo u tome da je to golman koji nece sjediti na klupi,sto dovoljno govori o njegovom kvalitetu.
Sad je pitanje sta zeli Zrinja,i da li zeli pojacati konkurenciju. Prosto ne vjerujem u taj scenarij,ali treba ipak sacekati.
Sad je pitanje sta zeli Zrinja,i da li zeli pojacati konkurenciju. Prosto ne vjerujem u taj scenarij,ali treba ipak sacekati.
Ne kaže mahalska nego fksinfopropoklopac je napisao/la: ↑04 feb 2025, 14:08Mahalska kaze da smo poslali Zrinji ponudu za Marića...Madafaka je napisao/la: ↑04 feb 2025, 14:02Treba nam novi golman definitivno. Rogic do ljeta i onda dovesti Marica, istice mu ugovor na kraju sezone.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑04 feb 2025, 13:56Misterija za mene ostaje to sto nikako da skontam na koji fazon se ostalo s ovim dvojcem na golu?
Evo sport.1 pise da je Bugarin u Sarajevu i sa ce obavit ljekarske preglede sutra a Koljic valjda treba da odluci gdje ce.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- feniksptica
- Kontakt:
Čamimo čekajući.Bugarin će sutra obaviti ljekarske preglede, nakon čega bi trebao uslijediti potpis ugovora sa bordo timom.
Paskalev će pojačati štopersku konkurenciju na Koševu, gdje su Zoranu Zekiću bila potrebna pojačanja, posebno nakon odlazaka Miomira Đuričkovića i Nidala Čelika.
Proteklih dana se dosta govorilo i o potencijalnom dolasku Elvira Koljića u bordo redove.
Prema našim saznanjima, Sarajevo je ponudilo Koljiću korektnu i konkretnu ponudu. Sada je na ovom bh. ofanzivcu da odluči u kojem će klubu nastupati u proljetnom dijelu sezone.
Prelazni rok traje do 8. februara i sasvim sigurno da nas očekuje još dosta promjena u timovima koji igraju u najjačem rangu takmičenja u BiH.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
-
- Kontakt:
Jel Koljic uopste ima ikakve druge ponude haha?
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Pisalo je da ima od FCSBstrahmeipomisliti je napisao/la: ↑04 feb 2025, 14:43Jel Koljic uopste ima ikakve druge ponude haha?
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amidzaa, bhfanatic14, bordobijeli, casual033, Dave, ErosViverosViv, Fouzi1, Jadnimi, juka55, jurisicduska, keli, mire971, MokraKifla, Noke995, riki46, SamoDaKazeem, Skojevska, Varijantas8, ŠTA_JE i 107 gostiju.