FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 12 maj 2015, 14:41

FKZ1921 je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Bolan, prica o derbiju vuce raju na sutrasnju tekmu. O cemu bi trebali pricati? Idemo sutra, jeeee, forza Željo, mislim wtf? 4 dana do tekme sa malenima i da ne pisemo o toj utakmici. Igraci nek se pripremaju, ne igramo mi. Kako dati podrsku? Hmmmm, navijanjem mozda?
Priča o derbiju ne vuče raju na sutrašnju utakmicu. Suprotno! Raja razmislja i koncentririse se na derbi.Kao da se prije derbija ništa ne događa. Niko ne pita i ne komentarise cijene karata za sutra.Samo se piše o kartama za derbi.Jeli to priprema za sutrašnju utakmicu? Nije.
Trebamo znati da i sutrašnja pobjeda vrijedi tri boda. U ovom momentu,za FK Željezničar nema nista bitnije od sutrašnje utakmice. A što je budemo više stavljali u sjenu derbija, ti sebi otežavamo.
Ljudi sa foruma idu na tekme, ljudi koji citaju forum nisu bas toliko mutavi da ne znaju otvoriti zvanicnu (1% je mrsko) ili npr. da su karte isto kao i inace, mozes marku fuliti mozda. Sta imamo pricati o Mladosti, glavno je da su igraci 100% trenutno fokusirani samo na Mladost. Logicno je da se prica o derbiju par dana prije, ili mozda trebamo samo noc prije da ne bi ko procitao ili nafurao se. Navijaci nemaju nikakve veze sa sutrasnjom utakmicom, nego je iskljucivo do igraca i do njihovog pristupa a za to se ove polusezone ne bojim, svi oni znaju da su 3 boda sutra pod moranjem.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 12 maj 2015, 14:42

terabajt je napisao/la:Ne zavaravajmo se ovakvim izjavama trenera 4 kola su do kraja i nema mjesta kalkulisanju odmaracemo, pobijedicemo sljedecu i tim glupostima. Mozda su i u Mostar isli pretproslo kolo sa drugim timom pa izvukli nerijeseno za igracem manje. Ovo moze biti blef i nadam se da se nece stab i igraci ni procitati ovo . Vec su se neki od forumasa upecali hehe, nadam se da grijesim.
na sluzbenoj pise da je besplatan http://fkzeljeznicar.ba/odredene-cijene ... tan/14337/
Apsolutno se slazem, jer novine su cudo. Platis i pisu sta hoces, pametnom dosta. Treba se pripremati za tekmu k'o da je odlucujuca za titulu, opstanak i sl. Samo hrabro...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 12 maj 2015, 15:14

Pustite vi to oslabljeni, rade i sl. TO je meni samo znak da će izaći sa svježom ekipom koja će izginuti boreći se u bunkeru.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 12 maj 2015, 15:18

daj hebe nas da komarčević nije profesionalni fudbaler :mrgreen: :?

frajer za našu ligu odličan igrač.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 12 maj 2015, 15:29

bordobijeli je napisao/la:
DzoleZeljo je napisao/la:Iskreno, karte nisu skupe, ali nas kradu ispred nasih ociju.
Da UEFA zna za ovu, tj da nemamo ravnopravnost vec da gradu na gostujucim kartama dobili bi veliku kaznu.
Eto svatit ce Sjever 10 KM a prodavac ce po 5 KM samo kako bi jug bio 10 KM.
nije tacno samo ko ima clansku 5 km je ;)
jeste za javno saopstenje, a vidjet ces da ce biti po 5 KM? Znam sto ti govorim i sta pricate po gradu...
Da skratimo. Idemo napraviti spektakl pa sta bude neka bude? :) Posteno?

Mozda ce biti smijesno, ali zaista po meni ne bi sada bilo pametno da navalimo svi na "trening pred derbi" kako se to radilo proteklih godina, jer je ovo ipak mlada ekipa, moze im se nabiti neki pritisak, jer na normalnom treningu bude malo ljudi a sad odjednom bum.
Pa svu snagu ostaviti za Kosevo, cak se i usput cuvati da gore mozemo svih 90 min.

Cujem bice opet ona Copa90?? Ima li istine u ovome?

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 12 maj 2015, 15:36

Ima ovaj put idu sa našim korteom do lavora

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 12 maj 2015, 16:20

Baja_Zvjerka je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Bolan, prica o derbiju vuce raju na sutrasnju tekmu. O cemu bi trebali pricati? Idemo sutra, jeeee, forza Željo, mislim wtf? 4 dana do tekme sa malenima i da ne pisemo o toj utakmici. Igraci nek se pripremaju, ne igramo mi. Kako dati podrsku? Hmmmm, navijanjem mozda?
Priča o derbiju ne vuče raju na sutrašnju utakmicu. Suprotno! Raja razmislja i koncentririse se na derbi.Kao da se prije derbija ništa ne događa. Niko ne pita i ne komentarise cijene karata za sutra.Samo se piše o kartama za derbi.Jeli to priprema za sutrašnju utakmicu? Nije.
Trebamo znati da i sutrašnja pobjeda vrijedi tri boda. U ovom momentu,za FK Željezničar nema nista bitnije od sutrašnje utakmice. A što je budemo više stavljali u sjenu derbija, ti sebi otežavamo.
Ljudi sa foruma idu na tekme, ljudi koji citaju forum nisu bas toliko mutavi da ne znaju otvoriti zvanicnu (1% je mrsko) ili npr. da su karte isto kao i inace, mozes marku fuliti mozda. Sta imamo pricati o Mladosti, glavno je da su igraci 100% trenutno fokusirani samo na Mladost. Logicno je da se prica o derbiju par dana prije, ili mozda trebamo samo noc prije da ne bi ko procitao ili nafurao se. Navijaci nemaju nikakve veze sa sutrasnjom utakmicom, nego je iskljucivo do igraca i do njihovog pristupa a za to se ove polusezone ne bojim, svi oni znaju da su 3 boda sutra pod moranjem.
Jes vala ko da igramo s Realom pa moram biti oprezni. Ako ovo necemo pobjediti bez pola muke onda ne zasluzujemo evropu. Logicno da su svi mislima na derbiju
KHAJ PRICE

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 12 maj 2015, 16:23

Mladost bez pola tima sutra :think:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 12 maj 2015, 16:25

A mi trebamo sad referate pisati, kao da budemo na nivou..
KHAJ PRICE

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 12 maj 2015, 16:34

da je to baš tako lako, mi bi sad imali 4 boda više i bili prvi. i mi smo bez 3 sigurna startera i još jednog "možda", a znamo kako smo igrali dosad protiv ekipa koje se brane.

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 12 maj 2015, 16:37

Jedno je Sloboda, Radnik, kao tu i tamo kvalitetne ekipe. A drugo je ekipa koja ispada iz lige i jos bez 7 igraca..
KHAJ PRICE

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 12 maj 2015, 16:37

Pa to mi i jest šuhva, sve mi nešto na X miriše.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 12 maj 2015, 16:48

[youtube][/youtube]

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 12 maj 2015, 16:58

Je.bi malo sarajvoooooooooo
Željezničar živimo !

Nydalen
Kontakt:

Post Postao/la Nydalen » 12 maj 2015, 17:04

Hajdeeeee ZELJOOOOOOOOOO!!!!!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 12 maj 2015, 17:11

Sutra se nadam gromoglasnoj i bezrezervnoj podrsci onima koji su to zasluzili.Volio bi neku organizaciju juga mozda sa par transprenata koji bi ukazivali onim psovacima koji se povremeno cuju jer i to je "edukacija navijaca" tipa mi smo Zeljini mi ne psujemo ili tako nesto.Mislim da bi to dobilo podrsku svih ostalih i da bi ovi dva puta razmisli prije nego nesto opsuju.A dugorocno gledano moze samo dobro donijeti klubu u takvoj atmosferi dolazice ljudi i familijarno na utakmice.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

KLIS
Kontakt:

Post Postao/la KLIS » 12 maj 2015, 17:16

Je li ko primijetio da više nema izbora za igrača mjeseca na zvaničnoj stranici?

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 12 maj 2015, 17:40

:bow:
[youtube][/youtube]
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 12 maj 2015, 17:49

corleone87 je napisao/la::bow:
[youtube][/youtube]
Ova pjesma je strašna, a koliko sam upratio ne pjeva se na tribini.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 12 maj 2015, 17:54

Na tribini se odavno ne zna sta ko pjeva. Isto kao mali slager
KHAJ PRICE

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Argentina, Google Adsense [Bot], mavi, Proximic i 48 gostiju.