Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Za ligu je super ova potencijalna prodaja Čelika.Hem liga petice , hem Lens gledajući njihove prodaje zadnjih godina i kupovine , fine stopere su dali u Europi.Khusanova su izvukli iz Bjelorusije sa 1 sezonom ja mislim i sada prodali Citiju.Po mojim informacijama a nisam neki bombaš , trebala bi biti fina cifra u pitanju , koja se vrti već u medijima ostaje još tih nekih stvari oko procenta i tačnog iznosa.
Očekivao sam prodaju Muftića ovu zimu , mislim da mu je red bio da ide , ljeto mu je zadnji voz za unosniji transfer vani.
Očekivao sam prodaju Muftića ovu zimu , mislim da mu je red bio da ide , ljeto mu je zadnji voz za unosniji transfer vani.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- jurisicduska
- Kontakt:
Muftic da ima jos 10-15 cm , prodali bi ga, ovako jako teskoSuki46 je napisao/la: ↑01 feb 2025, 14:41Za ligu je super ova potencijalna prodaja Čelika.Hem liga petice , hem Lens gledajući njihove prodaje zadnjih godina i kupovine , fine stopere su dali u Europi.Khusanova su izvukli iz Bjelorusije sa 1 sezonom ja mislim i sada prodali Citiju.Po mojim informacijama a nisam neki bombaš , trebala bi biti fina cifra u pitanju , koja se vrti već u medijima ostaje još tih nekih stvari oko procenta i tačnog iznosa.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Prodali davuda i vedada u nakav Alain. Golemo 
- jurisicduska
- Kontakt:
E cuj Sukilovic bolji od Celika, pa Sukilovic trebao pretat igrat fudbal koliko je dobar, da vam nije trebao u21 ne bi lik imao kluba.
Upalim na minutu utakmicu primitivaca s Grbavice i samo cujem kako yebu majku igracu jer je pogodio loptom u glavu iz slobodnog

- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Pratiš, ne migaš.
-Domovina se brani vjerom!
-I?!
-I tuđim mrtvim sinom!
-I?!
-I tuđim mrtvim sinom!
Nemoj tako desetaru dobit će i zeljezničar para od Čelikovog transfera, ima trening kompenzacija.svrakino1921 je napisao/la: ↑01 feb 2025, 13:44https://www.youtube.com/live/lPCzubVuOT ... PPNjUNoXJt
Gledajte nas forumski puk
Nemojte pratit za ovog mladog Čelika što ide u Francusku
Sve je to penapuhano
A moraju prodati jer su u minusu 35 miliona maraka
Treba im za hljeba - kruha i mlijeka
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- svrakino1921
- Kontakt:
AVNOJ je napisao/la: ↑01 feb 2025, 15:29Nemoj tako desetaru dobit će i zeljezničar para od Čelikovog transfera, ima trening kompenzacija.svrakino1921 je napisao/la: ↑01 feb 2025, 13:44https://www.youtube.com/live/lPCzubVuOT ... PPNjUNoXJt
Sve je to penapuhano
Zezaš ili si ozbiljan
Nisam siguran koliko, pitaj NoDija on zna koliko je Nidal bio u zeljezničaru i kako to sve ide.svrakino1921 je napisao/la: ↑01 feb 2025, 15:38AVNOJ je napisao/la: ↑01 feb 2025, 15:29Nemoj tako desetaru dobit će i zeljezničar para od Čelikovog transfera, ima trening kompenzacija.svrakino1921 je napisao/la: ↑01 feb 2025, 13:44https://www.youtube.com/live/lPCzubVuOT ... PPNjUNoXJt
Sve je to penapuhano
Zezaš ili si ozbiljan
Biće cvaja i kila zlatne džezve zato što babo za Želju navija.
- svrakino1921
- Kontakt:
Ozbiljan siAVNOJ je napisao/la: ↑01 feb 2025, 15:43Nisam siguran koliko, pitaj NoDija on zna koliko je Nidal bio u zeljezničaru i kako to sve ide.
Znam da si ti realan i objektivan
Al vaš @Zuka je napisao ovdje da nije nikad bio kod nas
@NoDi brate koliko imamo od Nosača
Trebamo onda i Focu dat i Šabu i ostale da nam ljudi prodaju igrace i da mi nešto čvaknemo ako bude šta od Nidala
Jer mi očito ne možemo nikog prodat
Tugo moja
Kolega bar priznas, dobar sisvrakino1921 je napisao/la: ↑01 feb 2025, 15:53Ozbiljan si
Trebamo onda i Focu dat i Šabu i ostale da nam ljudi prodaju igrace i da mi nešto čvaknemo ako bude šta od Nidala
Tugo moja
- luckystrike
- Kontakt:
Sta je s konama, da im nije juniora ne bi imali koga pobjediti tokom priprema?
Malo se šalim desetaru nemoj se ljutiti jer si ti ovde jedini pravi navijač zeljezničara obavio si svoju dužnost učlanio se, ovi svi ostali prdimahovina.svrakino1921 je napisao/la: ↑01 feb 2025, 15:53Ozbiljan si
Tugo moja
Stvarno ne znam, opet ti kažem možda NoDi zna on to sve prati.
Ðeko je bolji od Čelika
-
19vendetta87
- Kontakt:
mosarajvosa83 je napisao/la: ↑01 feb 2025, 11:18Ma i za Gulija su pisali nebuloze,dovodimo kloceve iz Gruzije,eto toliko su ograniceni.
19vendetta87 je napisao/la: ↑10 nov 2024, 10:18Bravo Nido, zasluzen poziv![]()
Komentari navijaca Sarajeva na igre Celika prije 4 dana:
Ovo sto ovaj Celik radi nije vise nesreca nego samo neznanje. Momak do sad skrivio 3 ili vise penala.**** ga vise Celik i njegove gluposti, bas nema sekunde mozga u glavi.Jbg kad se govorilo da Čelik i nije to sto očekujemo od njega nema ko me nije napao.
Nego u omladinskim bio razvijen pa oskakoCelik svaku nabio,gdje ima cist pas on je ziher nabije, bukvalnk prelos,Čelik je tehnički na nivou igrača iz kantonalnih liga, da li je moguće da ne može pasa tačnog 5 metara čovjeku ispred sebe dati, baš ništa osim fizikalija nemaNismo svjesni koliko ce nas yebat ova traka Celiku. Evidentno je da smo na stoperskim pozicijama najtanji. A od 4 stopera, Celik je najgori trenutno.svi štoperi osim Jovića su tarabe teške, nije ni Soldo ništa bolji od Čelika, nerealno koliko su spori i tromi.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Bubuljice,napisao sam da su tebi mjerilo forumski strucnjaci,ja vise vjerujem svojim ocima.19vendetta87 je napisao/la: ↑01 feb 2025, 16:30mosarajvosa83 je napisao/la: ↑01 feb 2025, 11:18Ma i za Gulija su pisali nebuloze,dovodimo kloceve iz Gruzije,eto toliko su ograniceni.
19vendetta87 je napisao/la: ↑10 nov 2024, 10:18Bravo Nido, zasluzen poziv![]()
Komentari navijaca Sarajeva na igre Celika prije 4 dana:
Ovo sto ovaj Celik radi nije vise nesreca nego samo neznanje. Momak do sad skrivio 3 ili vise penala.**** ga vise Celik i njegove gluposti, bas nema sekunde mozga u glavi.Jbg kad se govorilo da Čelik i nije to sto očekujemo od njega nema ko me nije napao.
Nego u omladinskim bio razvijen pa oskakoCelik svaku nabio,gdje ima cist pas on je ziher nabije, bukvalnk prelos,Čelik je tehnički na nivou igrača iz kantonalnih liga, da li je moguće da ne može pasa tačnog 5 metara čovjeku ispred sebe dati, baš ništa osim fizikalija nemaNismo svjesni koliko ce nas yebat ova traka Celiku. Evidentno je da smo na stoperskim pozicijama najtanji. A od 4 stopera, Celik je najgori trenutno.svi štoperi osim Jovića su tarabe teške, nije ni Soldo ništa bolji od Čelika, nerealno koliko su spori i tromi.
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Pokrepaće vucicevi sendvicari

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.