FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
na sportklubu evo cijeli dan pa sve veceras do pocetka utakmice specijalni program povodom el classica, ima finih emisijica, gledajte
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Eh veceras se vatreno navija za Barcelonu. Nemogu onog misa sto igra sa 7 defanzivnih igraca. Smijesno. Ne trenira vise Inter vec Real. Zato zelim vam svu srecu da ih nabijete jedno 3 razlike.
Nebih bas rekao prije bi rekao da su na strani barce bar vecina nasizzo je napisao/la:Frankovci, Pajini podanici, navijaci Manchestera, Čelzija, Liverpoola, Intera, Bayerna itd itd - sve je to veceras protiv Barse, a srcem uz Real![]()
znamo svi i zašto
ali ni to im nece biti dovoljno
![]()

Hajd dobro, Redse cu izbaciti sa ovog spiskaLFCBiH je napisao/la:Nebih bas rekao prije bi rekao da su na strani barce bar vecina nasizzo je napisao/la:Frankovci, Pajini podanici, navijaci Manchestera, Čelzija, Liverpoola, Intera, Bayerna itd itd - sve je to veceras protiv Barse, a srcem uz Real![]()
znamo svi i zašto
![]()

imal' teme da nisi ovo objavio ?Nimla_RZ je napisao/la:

ser del barça es el millor que hi ha !
Neznam za vas,al meni se uopste ne svidja sto neigra Puyol.Nekako mi je Mascherano previse agresivan za stopera,a pritom,igraci Reala padaju ko metkom pokoseni na najmanji start.
Nekako imam osecaj da Real sa vecom zeljom ulazi u mec,nadam se da gresim.

Nekako imam osecaj da Real sa vecom zeljom ulazi u mec,nadam se da gresim.

MVP - Messi-Villa-Pedro
I ja se slazem sa @losmi frankovci ulaze previse nabrijani za ovaj mec, dok je Pep i previse opusten. Mislim da ce veceras bit utakmica sa puno kartona i dosta prekida. Barca ce tesko uspostavit svoju igru kratkih pasova zbog stalnog presinga igraca reala, odbrana nam je suplja tako da je dovoljna samo jedna mala greskica. Sve u svemu nadam se pobjedi, al opet mislim da ce biti mnogo tesko .
Visca Barca !!!
Visca Barca !!!
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
Na sta su halavnici spali pa im je hobotnica jedina nada/utjeha 

- Nail for Real
- Kontakt:
A drugu si pricu pric'o kada je Spanije ljetos igralamandraX je napisao/la:Na sta su halavnici spali pa im je hobotnica jedina nada/utjeha

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
@Nail... ne lazi sotono
ja samo cek'o kad ce u loncu da zavrsi 

Veceras Puyol,Xavi nece biti u sastavu..Valdes,Milito i Bojan od prve
Tako Marca dala sastav

imal gdje prenosa osim sport kluba
TV1 !haris10 je napisao/la:imal gdje prenosa osim sport kluba
Sretno večeras i da ih dobijete.

FK Pjetlovi
Lupio si i osto si zivL_blancos je napisao/la:Veceras Puyol,Xavi nece biti u sastavu..Valdes,Milito i Bojan od prve![]()
![]()
Tako Marca dala sastav

Kako ce da igra Bojan kad je povredjen.
Marca je dala ovakav sastav Pinto-Alves-mascherano-pique-maxvell-Busquets-Xavi-Keita-Messi-Villa-Iniesta
Mada cisto sumljam da ce igrati Keita i Maxvell.

Sport,koji je prosli put pogodio sastav,je napisao da igraju i Adriano i Pedro.Tako da cemo videti sta ce biti

MVP - Messi-Villa-Pedro
http://www.marca.com/2011/04/20/multime ... 94695.htmllosmi je napisao/la:Lupio si i osto si zivL_blancos je napisao/la:Veceras Puyol,Xavi nece biti u sastavu..Valdes,Milito i Bojan od prve![]()
![]()
Tako Marca dala sastav
![]()
Marca je dala ovakav sastav Pinto-Alves-mascherano-pique-maxvell-Busquets-Xavi-Keita-Messi-Villa-Iniesta
Sport,koji je prosli put pogodio sastav,je napisao da igraju i Adriano i Pedro.Tako da cemo videti sta ce biti
Lupio nisam,znam da je Bojan povrijedjen i zbog toga i stoje upitnici..
Ma sta tu gledas.OVde ti je merodavnijeL_blancos je napisao/la:http://www.marca.com/2011/04/20/multime ... 94695.htmllosmi je napisao/la:Lupio si i osto si zivL_blancos je napisao/la:Veceras Puyol,Xavi nece biti u sastavu..Valdes,Milito i Bojan od prve![]()
![]()
Tako Marca dala sastav
![]()
Lupio nisam,znam da je Bojan povrijedjen i zbog toga i stoje upitnici..
http://www.marca.com/marcador/futbol/20 ... l/bar_rma/
EDIT:Evo sastava za veceras
Pinto
Alves-Pique-Mascherano-Adriano
Busquets
Xavi------Iniesta
Pedro--Messi---Villa
Izvor Sport.es koji tvrdi da ce Barca igrati u ovom sastavu(Tvrdio je bio i za vikend i ispostavilo se da je tako)
MVP - Messi-Villa-Pedro
Bog s nama, sami protiv svih. Valja li ova?izzo je napisao/la:Frankovci, Pajini podanici, navijaci Manchestera, Čelzija, Liverpoola, Intera, Bayerna itd itd - sve je to veceras protiv Barse, a srcem uz Real![]()
znamo svi i zašto
![]()
Mi nikada odustati necemo...
- adas_barca
- Kontakt:
evo moja prognoza Barca 3:0 real madrid

sastav:Pinto,Pique,Mascherano,Alves,Adriano,Busquets,Xavi,Iniesta,Pedro,Messi,Villa

sastav:Pinto,Pique,Mascherano,Alves,Adriano,Busquets,Xavi,Iniesta,Pedro,Messi,Villa
Pretjeruješ vala druže...Ja ipak mislim suprotno od tebe...nažalost ali Barca će izgubit!Romariooo je napisao/la:vozdra braco katalonci
veceras cemo oderati reala ko jarca
znate da je romariooo uvijek bio objektivan i da dobro predvidja rezultat
veceras ce real dobiti jedno tri komada najmanje, crveni karton i jos mnogo toga, bice posramljeni, zazalit ce sto nisu ispali u polufinalu da se ne sramote

Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.