FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Brate forma je prolazna, klasa je vječna.
Zukanovic bi se brzo vratio u formu i jeo bi ovu ligu za doručak ko lijevi stoper dva lijevaka na lijevoj strani, dva desnjaka na desnoj. Coca je bio van stroja, ali kao sto sam rekao klasa je vječna. Amoah strasno pojacanje on i Santos mašina, Amoah je za spica samo mu prostor loptu pojest ce sve brz je i jak. Santos je ko stvoren za ovaj bek-krilo i imali bi sa Zukanovicem sve lijevake na lijevoj strani. I to svaki od njih ima svoje odredjene kvalitete sto su pokazale ove tri utakmice Malic i Santos jedu lijevu stranu. Odbrana i vezni strasno funkcionišu uz krila, ali problem je 9tka koju nemamo. Na treningu se mora pažnja posvetiti sutevima. Sve uradimo dobro ali ne znamo osutati kako treba. Amoah je nadam se 9ka koja nam fali, po prirodi nije njegova pozicija, ali on to moze igrati
Zukanovic bi se brzo vratio u formu i jeo bi ovu ligu za doručak ko lijevi stoper dva lijevaka na lijevoj strani, dva desnjaka na desnoj. Coca je bio van stroja, ali kao sto sam rekao klasa je vječna. Amoah strasno pojacanje on i Santos mašina, Amoah je za spica samo mu prostor loptu pojest ce sve brz je i jak. Santos je ko stvoren za ovaj bek-krilo i imali bi sa Zukanovicem sve lijevake na lijevoj strani. I to svaki od njih ima svoje odredjene kvalitete sto su pokazale ove tri utakmice Malic i Santos jedu lijevu stranu. Odbrana i vezni strasno funkcionišu uz krila, ali problem je 9tka koju nemamo. Na treningu se mora pažnja posvetiti sutevima. Sve uradimo dobro ali ne znamo osutati kako treba. Amoah je nadam se 9ka koja nam fali, po prirodi nije njegova pozicija, ali on to moze igrati
-
- Kontakt:
Onog kretena Mulalica vjerujem da niko vise ne moze podijenti njegov ego i bahatost pored aut linije,meoj nas sramotiti ziv bio sa onim skakanjem,drzanjem lopte i svadjanjem sa sudijom
Da nam je naći stručni štab koji će opravdati epitet "stručni" a ne ona tri kloca na klupi,koga oni mogu nešto naučiti bas me zanima.....
Steta ovog potencijala Santosa,momak da ima napadaca normalnog imao bi i golova i asistencija na pretek,ovako sa onim klocem osjeti se nedostatak dubine,lik se vidi 2,3 puta na mecu.
Al onaj trenutak kad kloc Dzenis pada pa ga kreten Mulalic hajca da se dize a ovaj kloc pravi faul iz ciste nemoci i kretenluka,to je bas bio trenutak za crveniti se
Da smo imali trenera imali bi 9 bodova lagano na kontu,nismo iskoristitili sve ovo sto se otvorilo,isli bi i na uzdrmanog Veleza rasterecni sad si ovako pravo sj.eban

Da nam je naći stručni štab koji će opravdati epitet "stručni" a ne ona tri kloca na klupi,koga oni mogu nešto naučiti bas me zanima.....
Steta ovog potencijala Santosa,momak da ima napadaca normalnog imao bi i golova i asistencija na pretek,ovako sa onim klocem osjeti se nedostatak dubine,lik se vidi 2,3 puta na mecu.
Al onaj trenutak kad kloc Dzenis pada pa ga kreten Mulalic hajca da se dize a ovaj kloc pravi faul iz ciste nemoci i kretenluka,to je bas bio trenutak za crveniti se

Da smo imali trenera imali bi 9 bodova lagano na kontu,nismo iskoristitili sve ovo sto se otvorilo,isli bi i na uzdrmanog Veleza rasterecni sad si ovako pravo sj.eban
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
-
- Kontakt:
Pa i Velezovi tako razmisljaju, da smo ovo da smo ono, pa na uzdrmanog Zelju...imas sto imas i guraj, dokle vidjet cemo
Realno, svako od nas je očekivao da ćemo ga primiti, misao koja mi uvijek prolazi kroz glavu u sudijskoj nadoknadi apsolutno svaki meč. To je rezultat višegodišnje patnje jer nismo dobili ja mislim ni pet utakmica lagano za sve ove godine.
Kod mene je tu ritual uvijek isti, gasim stream zadnja dva minuta i palim bet365 da tu ispratim jer sam otišao na živcima da bih gledao te dvije posljednje minute. Sekunda mi je godina.
Šteta za sinoć jer smo stvarno odigrali dobru utakmicu, posljednjih 15 minuta Široki nije mogao da dođe do lopte koliko smo bili fizički jači, ali lopta je kurvetina i redovno se poklopi ovo što se nama poklopilo.
Santos je odličan i on mora mnogo više sarađivati sa Štilićem. Sad je jasnije nego ikad da nam treba napadač jer ćemo prosuti masu bodova na utakmicama gdje smo favoriti, kao protiv Leotara.
Prošle sezone smo bili odlični na Grbavici, a u gostima kanta za nabijanje, evo sad se i to nekako okrenulo.
Kod mene je tu ritual uvijek isti, gasim stream zadnja dva minuta i palim bet365 da tu ispratim jer sam otišao na živcima da bih gledao te dvije posljednje minute. Sekunda mi je godina.
Šteta za sinoć jer smo stvarno odigrali dobru utakmicu, posljednjih 15 minuta Široki nije mogao da dođe do lopte koliko smo bili fizički jači, ali lopta je kurvetina i redovno se poklopi ovo što se nama poklopilo.
Santos je odličan i on mora mnogo više sarađivati sa Štilićem. Sad je jasnije nego ikad da nam treba napadač jer ćemo prosuti masu bodova na utakmicama gdje smo favoriti, kao protiv Leotara.
Prošle sezone smo bili odlični na Grbavici, a u gostima kanta za nabijanje, evo sad se i to nekako okrenulo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne begenise samo eldin pomocni teren, ima ih tu jos, barem se tako prica. Sad koliko je to istina...Brkooo je napisao/la: ↑01 avg 2022, 00:59To su mahalske informacije. Provjerene informacije jedino imaju pregovaracki tim i gospodin Diglisic.CrazySouth1987 je napisao/la: ↑01 avg 2022, 00:34Ima li neko neku provjerenu informaciju za diglisica? Ja sam večeras čuo jednu ne znam koliko pouzdanu da mu se sve dalo i poslalo, svaki mogući papir koji je tražio čak i više od toga i da sad on čeka nešto ne zna ni on šta čeka i odugovlači, nije da neće biti ništa nego eto ne zna se šta čeka frajer kad je sve dobio...
Predsjednik kluba je pocetkom mjeseca izjavio:
- "Juli je okviran rok da se to privede kraju. Niko neće praviti problem ako se rok probije pet-deset dana. Nikome to ne pada na pamet. Za nas je najvažnija Željina sudbina. Guramo Želju naprijed, za narednih sto godina - dodao je on".
- NerminFatic
- Kontakt:
Na Istoku je bruka raje bila na stepenicama, garant prodali vise karti od kapaciteta. Bilo je mozda i 10000! Sve super do 95-e…
Kad Aco ode do korner zastavice u 94-oj minuti da cuva koptu i kradekoji sekund, heej nas stoper, znao sam da nece dobro zavrsiti. Kako samo pokvarena divna noc!
Kad Aco ode do korner zastavice u 94-oj minuti da cuva koptu i kradekoji sekund, heej nas stoper, znao sam da nece dobro zavrsiti. Kako samo pokvarena divna noc!

Dovoljno jaki da dobijemo najjače i dovoljno slabi da izgubimo od najslabijeg. Otprilike će to biti omjer, bar do jeseni.
Svaka tekma priča za sebe i nadam se da će ih više otići na naš mlin.
Haračić i Amoah prije špic nego Beganović. Kad vodimo neka ulazi Beganović i ganja zadnju liniju, vrši destrukciju i to je to.
Slijedeće četiri tekme ćemo vidjet za šta smo, mada ne bi me iznenadilo da i nakon toga zbir bodova bude da ne možeš biti zadovoljan, al da nisi i nezadovoljan. Sve u svemu puno bolje nego početak prošle godine sa ivkovićem, ako se ta sezona treba uzeti za neko mjerilo.
Svaka tekma priča za sebe i nadam se da će ih više otići na naš mlin.
Haračić i Amoah prije špic nego Beganović. Kad vodimo neka ulazi Beganović i ganja zadnju liniju, vrši destrukciju i to je to.
Slijedeće četiri tekme ćemo vidjet za šta smo, mada ne bi me iznenadilo da i nakon toga zbir bodova bude da ne možeš biti zadovoljan, al da nisi i nezadovoljan. Sve u svemu puno bolje nego početak prošle godine sa ivkovićem, ako se ta sezona treba uzeti za neko mjerilo.
Još sam ranjen Remza me lijeci.Vracaj se Bendere i sa jednom rukom bi ono odbranio.Malom svaka cast trudi se voli Želju ali svaka visoka i da nije u sredinu je go.Beganovica ni pod razno vise na teren jer on kad stoji je mogucnost da će crveni dobit.Nismo jalijaski klub smiri malo hormone.
Vec smo izgubili 4 boda kuci, bice ovo grcevita borba za opstanak...
Da al samo ako se promjeni posjed. Znači ako ista ekipa nakon sto ga lopta pogodi nastavi imati posjed onda ne prekida
It's better when it's live
-
- Kontakt:
Ovo je već dobra ekipa, a sada je to i jasno, loše vođena od strane ovog stručnog štaba. Greške u izmjenama i sastavu i to početničke. Čim prije naći opciju za klupu, inače džaba igrači i navijači.
-
- Kontakt:
Komsija semperu, protiv vas necemo izgubiti niti boda na Grbavici i aminujem.vam kartu za onu zdenku 40KM, kad vec onaj propali jug na lavoru moze biti 20.
A koliko je muftic stvarno kriv ovdje kod gola? Lopta se vrti mimut oko 16 i niko ne istrcava, niko ne obara igraca niti pokusava nabiti u aut. Kod onog suta Muftic uopste nije vidio loptu od guzve nasih poguzija u 16 koje eto nisu ni uspjele izblokirati taj sut. Ne moze se reci da je Muftic los golman ali da je nesiguran on ili odbrana sa njim to se osjeti, mozda zbog godina.
Svakako da je Bender od prosle godine mnogo sigurniji, ali poslije ove povrede nadati se da ce braniti bez straha mada je i on imao svojih gluposti na golu. Sve u svemu Bender kad pocne, ako to bude na Grbavici, treba mu dati aplauz za svaku intervenciju da se vrati malo u stari kolosjek i oslobodi jer nije lako golmanima sa takvom povredom.
A koliko je muftic stvarno kriv ovdje kod gola? Lopta se vrti mimut oko 16 i niko ne istrcava, niko ne obara igraca niti pokusava nabiti u aut. Kod onog suta Muftic uopste nije vidio loptu od guzve nasih poguzija u 16 koje eto nisu ni uspjele izblokirati taj sut. Ne moze se reci da je Muftic los golman ali da je nesiguran on ili odbrana sa njim to se osjeti, mozda zbog godina.
Svakako da je Bender od prosle godine mnogo sigurniji, ali poslije ove povrede nadati se da ce braniti bez straha mada je i on imao svojih gluposti na golu. Sve u svemu Bender kad pocne, ako to bude na Grbavici, treba mu dati aplauz za svaku intervenciju da se vrati malo u stari kolosjek i oslobodi jer nije lako golmanima sa takvom povredom.
- kontrasviju
- Kontakt:
Jednostavno se znalo da ćemo ga primiti. I ovako će biti sve dok ne budemo imali pravog napadača.
1921
-
- Kontakt:
A o smjeni mulalica se moze pricati tek nakon augusta poslije derbija kad nam zavrsava pakleni niz. I ja smatram da je podkapacitiran za ovu ekipu, ali eto sinoc se vidjelo da mozemo i znamo i odigrati iako je i dalje najpopularnije nabiti loptu na lijevo.
Sta je sa onim Nalicem, on bar ima te neke takticke temelje al koliko se sjecam nije se on nesto proslavio ni ovdje u ligi ali mislim da je svakako obrazovaniji od trenutnog. Sabljic, Karacic se takodjer ne cine losim trenerima ali je pitanje koliko mi imamo para za te ljude.
Realno puno smo mi trenera istrosili u zadnjih nekoliko godina
Sta je sa onim Nalicem, on bar ima te neke takticke temelje al koliko se sjecam nije se on nesto proslavio ni ovdje u ligi ali mislim da je svakako obrazovaniji od trenutnog. Sabljic, Karacic se takodjer ne cine losim trenerima ali je pitanje koliko mi imamo para za te ljude.
Realno puno smo mi trenera istrosili u zadnjih nekoliko godina
-
- Kontakt:
Meni licno, Dzo je bolji od Santosa, overall. Jaci, moze trcati tri utakmice, bolja zavrsnica..On je krilo a moze i spica, to ste vec skontali. Ugovor je na 1 god jer je vjerovatno amaterski. Oko njega ima dosta onih placanja po osnovu trening kompenzacije (bubam ali nesto oko 40k EUR, cini mi se ali kazem, bubam) pa vjerovatno nisu mogli profi a amaterski ne moze duze od 1 god. Ovo oko ugovora uzmite sve sa rezervom jer ne sjecam se mogu li uopste amateri u Pl ili moraju profi ili mora biti odredjen br profi ugovora tipa 11. Zivo me zanima na sta ce liciti njih dvojica u tandemu u nekom normalnom klubu. Ja im zelim svu srecu, naravno. Dzo je bas klinac, jbg, 20 godina...i nisam skontao sta je bila ideja sa ovim povratkom u Ganu, dogovorena jos zimus. Znam da ga je i Borac trazio poodavno..pa ne kontam bas manevar koji je izveo.
P.S. Ono sto je dobro, on isto nesto natuca naseg, neke elementarne stvari, sto je prednost jbg...
P.S. Ono sto je dobro, on isto nesto natuca naseg, neke elementarne stvari, sto je prednost jbg...
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.
- grbavicka1921
- Kontakt:
Imamo finu ekipu ali nemamo stručni štab i trenera. Sablji hvala ali taktički je totalno underdog.
Nikad nisam vidio u životu da u 80-toj minuti praviš trostruku izmjenu. Umjesto da razgodi da se privikne jedan po jedan uslovima na terenu on trojcu hladnih glava ubacuje pred kraj. Možda je do mene, ne znam..
Nikad nisam vidio u životu da u 80-toj minuti praviš trostruku izmjenu. Umjesto da razgodi da se privikne jedan po jedan uslovima na terenu on trojcu hladnih glava ubacuje pred kraj. Možda je do mene, ne znam..
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
-
- Kontakt:
Još uvijek ne mogu da vjerujem da smo go primili u zadnjoj sekundi…
Ne znam zašto je Edis odma izvršio 3 izmjene pa svi treneri ostave 1-2 izmjene u 90+ ŽALOSNO!
Po meni upravo ta 3 igrača su namanje trčali i krivi su za go..
Atmosfera je bila brutalna, upravo ono sto smo dugo čekali…
Manijaci daleko najjači u državi!
Volim te Željo!
Ne znam zašto je Edis odma izvršio 3 izmjene pa svi treneri ostave 1-2 izmjene u 90+ ŽALOSNO!
Po meni upravo ta 3 igrača su namanje trčali i krivi su za go..
Atmosfera je bila brutalna, upravo ono sto smo dugo čekali…
Manijaci daleko najjači u državi!
Volim te Željo!
FK ŽELJEZNIČAR
🔵⚪️
🔵⚪️
Moram pohvaliti Gasala. Sinoć smo prvi put poslije pitaj Boga koliko godina imali dva brza i aktivna krila. Falio je taj špic. Beganović - bez komentara. Lik nije samo zalutao kod nas, nego u fudbal uopste.
Takodje, Santos se vec sada profilirao kao nas najbolji igrac. Ono sto mi se jako sviđa kod njega je velika odgovornost u odbrambenim zadacima. Nije klasicni južnoamerikanac koji igra za raju. Ovaj špartla gore dole kao Švabo. Uboli smo s njim samo tako.
Takodje, Santos se vec sada profilirao kao nas najbolji igrac. Ono sto mi se jako sviđa kod njega je velika odgovornost u odbrambenim zadacima. Nije klasicni južnoamerikanac koji igra za raju. Ovaj špartla gore dole kao Švabo. Uboli smo s njim samo tako.
-
- Kontakt:
+1voltron30 je napisao/la: ↑01 avg 2022, 08:37Moram pohvaliti Gasala. Sinoć smo prvi put poslije pitaj Boga koliko godina imali dva brza i aktivna krila. Falio je taj špic. Beganović - bez komentara. Lik nije samo zalutao kod nas, nego u fudbal uopste.
Željezničar za život cijeli!
Santos pravo pojačanje!
Ne znam ima li kakve šanse da nadjemo nekog "kilera", ako ostanemo na Dženisu i Haračiću, mogle bi se ove utakmice ponavljati ...
Uspostavljanji kontakti sa Zukom. Bit će veliko pojačanje!
Ne znam ima li kakve šanse da nadjemo nekog "kilera", ako ostanemo na Dženisu i Haračiću, mogle bi se ove utakmice ponavljati ...
Uspostavljanji kontakti sa Zukom. Bit će veliko pojačanje!
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.