ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Federeroljupci bijesni i razocarani vise nego oni sto gotive Nadala 

Tebi je izgleda pamet "plastična". Veze nemaš šta sam napisao, ali zato si požurio sa provokacijom.nikoneznanovic je napisao/la: ↑02 nov 2019, 17:20
Čuj ovog navijača plastičnog kluba Olimpichka! Hahaha...
Neka ti je sine dragi Allah na pomoći, idi salij sebi stravu bolje ti je.

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Formula je jasna, na GSu navijaju za protivnike Nole i Rafe kad to ne upali onda za Noleta jer ima manje GSova od Nadala a na Mastersima isto za protivnike a ako ostanu ova dva onda se forsira Rafa jer je Rafa dalje po broju sedmica a i jednu godinu manje ko godisnji br. 1..dakle ovo je pracenje turnira od strane Federeroljubaca.
Ja mogu razumijeti što ga ti mrziš, jer navija za Real Madrid, ali kako ti ne dosadi stalno ponavljati jedno te isto.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Rekao si da ides s ovog PDFa.Sto brises sefkec,mislis da nismo vidjeli?nikoneznanovic je napisao/la: ↑02 nov 2019, 17:29Unofficialpage je napisao/la: ↑02 nov 2019, 17:23Prestani nazivati forumaše ljigama, hinjama i slično, jedno je prozivati javne ličnosti a drugo forumaše, što je zabranjeno, posljednje upozorenje.
Ti izgleda samo reaguješ kad se ja svadjam sa Federerovcima?
Gdje si da reaguješ kad ovi što ih nazivam sprdaju se sa forumašima i pišu sve i svašta !?
Drug moj, to je licemjerno!

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Masters tournaments that Nadal has missed or retired at since 2009:
Clay court Masters 1000s — 0/33 (0%)
Hardcourt Masters 1000s — 25/66 (38%)

Clay court Masters 1000s — 0/33 (0%)
Hardcourt Masters 1000s — 25/66 (38%)

Paja panju gledaj ovo
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Da ne bude samo Federer bira turnire 

-
- Kontakt:
https://youtu.be/dCjw0Unm8OY
Najpoznatiji "govor" svih vremena...

Tako to izgleda kad Rafa karindja.
Sportski pozdrav.

P.S.
Ovo su propušteni Mastersi u 80% situacija u možd , a u samo 20% je bila predaja!
Najpoznatiji "govor" svih vremena...

Tako to izgleda kad Rafa karindja.

Sportski pozdrav.

P.S.
Ovo su propušteni Mastersi u 80% situacija u možd , a u samo 20% je bila predaja!

Zadnja izmjena: nikoneznanovic, dana/u 02 nov 2019, 19:34, ukupno mijenjano 3 puta.
nikoneznanovic je napisao/la: ↑02 nov 2019, 19:30https://youtu.be/dCjw0Unm8OY
Najpoznatiji govor svih vremena...![]()
Sportski pozdrav.![]()
![]()
Kakve veze ima ovo s opancima

Pa Nadal se uglavnom povlacio sa turnira koji su na kraju godine, tada je i najslabije igrao i najcesce bio ozlijedjen i potrosen a to je dio sezone kada se igra na hardu pa je iz tog razloga i statistika takva.
uff kud sezona sljake nije na kraju sezone da i federer ima ovo opravdanje

- BosniaBoston
- Kontakt:
KO

#Punoljetstvo
-
- Kontakt:
Kme, kme, kme...
Jel' skupio djed snage da prestane plakati nakon Rafinog karindjanja 2009.?
Evo prošlo 10 godina, scenario isti, samo ga Djokica iskarindjao umjesto Rafe!
H2H velike trojke, pobjede i porazi u trokutu:
Nadal : 50 - 44
Djokica : 54- 48
Federer : 38-52

Kakav lažni

!

Jel' skupio djed snage da prestane plakati nakon Rafinog karindjanja 2009.?

Federer : 38-52

Kakav lažni
Zadnja izmjena: nikoneznanovic, dana/u 02 nov 2019, 19:43, ukupno mijenjano 2 puta.
Federer kroz karijeru nije bio poznat kao neko ko je imao velike probleme sa ozlijedama pa bi cak i da je sljaka na kraju sezone to njemu tesko bilo povjerovati. Nadal je danasnjom predajom mnogo vise izgubio nego dobio ako je mogao igrati a namjerno odustao...Prvo u odlicnoj je formi, drugo da je usao u finale na zavrsnom Mastersu bi morao dobiti tri meca da bi bio br.1 a i bio bi bez pritiska protiv Djokovica dakle kako god okrenes on bi bio na dobitku stoga ne vidim nijedan razlog da namjerno se povuce.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kad se za H2H budu dijelili bodovi i trofeji onda cemo to uzeti kao argument.I trokut ti je netacan jer ima vise ukupno poraza nego pobjeda sto je nemogucenikoneznanovic je napisao/la: ↑02 nov 2019, 19:40Kme, kme, kme...![]()
Jel' skupio djed snage da orestane plakati nakon Rafinog karidnjanja...![]()
![]()
Federer : 38-52![]()
![]()
![]()
Kakav lažni![]()
!
#Punoljetstvo
japa je napisao/la: ↑02 nov 2019, 19:41Federer kroz karijeru nije bio poznat kao neko ko je imao velike probleme sa ozlijedama pa bi cak i da je sljaka na kraju sezone to njemu tesko bilo povjerovati. Nadal je danasnjom predajom mnogo vise izgubio nego dobio ako je mogao igrati a namjerno odustao...Prvo u odlicnoj je formi, drugo da je usao u finale na zavrsnom Mastersu bi morao dobiti tri meca da bi bio br.1 a i bio bi bez pritiska protiv Djokovica dakle kako god okrenes on bi bio na dobitku stoga ne vidim nijedan razlog da namjerno se povuce.
Niko ne kaze da je namjerno odustao ,nego da je evidentno da se u tim godinama ne moze izgurat full sezona,al neki se nadju pametni i prozivaju ljude sto preskoce tu i tamo neki turnir.
Pa BosnjoBostone poenta i jeste u tome sto su se iz ovih h2h duela dobijali mnogi bodovi i trofeji

Kakvo drvo...Novak i Rafa u plusu, deduka u debelom minusu, pametnom dosta...

Kakvo drvo...Novak i Rafa u plusu, deduka u debelom minusu, pametnom dosta...
-
- Kontakt:
Ispravka:
H2H trokut ponovo izmedju velike trojke, čitaj velike dvojke i trećeg lika...

Nadal : 50-44 w/l
Djokica: 54-48
Federer : 38-50, da se ne bune ljubitelji sakupljača kostiju...

Kakva odlična statistika lažnog

H2H trokut ponovo izmedju velike trojke, čitaj velike dvojke i trećeg lika...

Nadal : 50-44 w/l
Djokica: 54-48
Federer : 38-50, da se ne bune ljubitelji sakupljača kostiju...

Kakva odlična statistika lažnog
Zadnja izmjena: nikoneznanovic, dana/u 02 nov 2019, 19:50, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.