Ponajbolji gol Ronalda u Realu...kome nego mušterijama...
39 u Primeri

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Ma neće, pokušava da mu dado, ali neće da prođe lopta. Si vidio da se ljuti sam na sebePortillo je napisao/la:Il' se meni cini il' ovaj Di Maria namjerno hoce da zayebe Ronalda.
koliko ja znam naveo je liguMesut Ozil 23 je napisao/la:Ima kup. I kup je titula.Scof1eld je napisao/la:= 0 titulaRaul_64 je napisao/la:Deportivo 31
S.Gijon 33
Almeria 32
Hercules 35
Zaragoza 35
Malorca 37
Zaragoza 37
Ronaldo 38![]()
Aje mozgakoliko ja znam naveo je ligu
Rekao bih covijek da su nas ubili, po tvomeL_blancos je napisao/la:Jest nas Villareal razmontiro u drugom poluvremenu
Al ja ne mogu vjerovat da Cazorla i Nilmar sjede na kupi a vamo Cani trckara za pomocnim sudijom :S
Ovaj Villareal uz jednog kvalitetnog stopera bi se vrlo lahko mogao primaci Realu i Barci.. Veceras su nas vile nosale.
Pa i jesu nas ubili u drugom pol. Mozda zbog toga sto nisam navikao da neki drugi tim osim Barce igra otvoreno protiv nas,al mi smo se jedva sastajali sa loptom jbg.Los_Blanos2 je napisao/la:Rekao bih covijek da su nas ubili, po tvomeL_blancos je napisao/la:Jest nas Villareal razmontiro u drugom poluvremenu
Al ja ne mogu vjerovat da Cazorla i Nilmar sjede na kupi a vamo Cani trckara za pomocnim sudijom :S
Ovaj Villareal uz jednog kvalitetnog stopera bi se vrlo lahko mogao primaci Realu i Barci.. Veceras su nas vile nosale.![]()
jasta nama nesto bitno ova tekma bila..pogotovo u 2.p nisi imali principa, uostalom Ronaldo je odradio poso..
Ma sad bi ti nešto rekaoPortillo je napisao/la:Cristiano Ronaldo se povrijedio i propusta utakmicu protiv Almerije.
Portillo je napisao/la:Cristiano Ronaldo se povrijedio i propusta utakmicu protiv Almerije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.