FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Virtu4l
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Virtu4l » 13 maj 2015, 23:41

katakomba je napisao/la:pa ako uzmemo kone, sta cete onda reci '?
Da je Čelik u strašnoj formi i da će nam spremiti doček k'o da je ratno stanje, što je istina ;)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 13 maj 2015, 23:42

Virtu4l je napisao/la:
katakomba je napisao/la:pa ako uzmemo kone, sta cete onda reci '?
Da je Čelik u strašnoj formi i da će nam spremiti doček k'o da je ratno stanje, što je istina ;)
Jos su u takvoj formi da bi im barcelona pozavidjela :D

Ljiljani87
Kontakt:

Post Postao/la Ljiljani87 » 13 maj 2015, 23:42

Virtu4l je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:Eh da, morao sam se vratiti samo da kažem AMIR HADŽIAHMETOVIĆ, čujemo se kasnije !
Evo i ja sam pola sata pravio ovaj gif njemu u čast, jedva, sto me znojeva oblilo :mrgreen:

slika
ako neko zna ovo za avatara napravit :pray:
1921 !
05.06.1998

blue36
Kontakt:

Post Postao/la blue36 » 13 maj 2015, 23:46

Pa nismo Celik ili Sloboda da se radujemo i sanjamo izlazak u Europu!! Bod zaostajemo pi meni moramo sve tri dobiti do kraja jer mislim da sa bodom na Kosevu ne bi mogli do titule jer kupice oni i Vitez nema sumnje.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 maj 2015, 23:47

Ljiljani87 je napisao/la:ako neko zna ovo za avatara napravit :pray:
Teško. Može se smanjiti veličina na 100x100 piksela, ali će slika biti preteška, a dozvoljeno je samo 6 KiB.
Voli te tvoje Sarajevo.

Fustang
Kontakt:

Post Postao/la Fustang » 13 maj 2015, 23:48

bistrikboy je napisao/la:Sarajevo je sampion nase je da osiguramo europu...

Ovo je primjer mentaliteta luzera.Hvala bogu da se čelni ljudi iz kluba ne vode identičnim razmišljanjem, u suprotnom bi bili mediokritetna ekipa kao i ovi sa druge strane grada. :kafa:

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 13 maj 2015, 23:52

ko je asistent kod 4.gola? ne mogu da prepoznam broj...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 maj 2015, 23:53

Fustang je napisao/la:Ovo je primjer mentaliteta luzera.Hvala bogu da se čelni ljudi iz kluba ne vode identičnim razmišljanjem, u suprotnom bi bili mediokritetna ekipa kao i ovi sa druge strane grada. :kafa:
Ovako ćemo, ti budi siguran u pobjedu, a ja ću u poraz. Vidjećemo čiji će eventualni šok biti pozitivniji.
Voli te tvoje Sarajevo.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 13 maj 2015, 23:54

Realno naš cilj je danas vjerovatno ispunjen, Europa je osigurana i sve više od toga nam je veliki bonus.

Naravno da se ljudski nadati tituli ali ako je ne osvojimo neću žaliti ni sekunde, jer ova generacija će u narednim godinama sigurno osvojiti titula i titula, samo dok još malo stasaju.

@jovan

Dado koliko vidim :)
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

champions1921

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la champions1921 » 13 maj 2015, 23:54

jovanmaksimovic je napisao/la:ko je asistent kod 4.gola? ne mogu da prepoznam broj...
Dado Sadiković..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BUDI ŽELJO !!!

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 13 maj 2015, 23:55

Ljiljani87 je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:Eh da, morao sam se vratiti samo da kažem AMIR HADŽIAHMETOVIĆ, čujemo se kasnije !
Evo i ja sam pola sata pravio ovaj gif njemu u čast, jedva, sto me znojeva oblilo :mrgreen:

slika
ako neko zna ovo za avatara napravit :pray:
Nek je ovo Virtual napravio za one što govore kakva Željina djeca, odgovor ovim gifom bi bilo uriniranje po onom koji bi tako nešto rekao. Uostalom, nije bitna ni činjenica da su Željina djeca učestvovala u svakom Željinom golu danas bilo asistencijom bilo pogotkom.
Kosorić komandant odbrane, Amir nije normalan, Bajićeva završnica u stilu vrhunskih europskih strijelaca, Sadiković fantastične asistencije (najdraži su mi oni golovi kada se lopta gurne u prostor), ma ne mogu vjerujte mi. Sreća od galaksije veća vidjeti koliko se ovi naši bore, ne treba nijednog pojedinca izdvajati. Ovo što su oni uradili ove polusezone je neopisivo riječima i zbog toga im se treba zahvaliti na najbolji mogući način, dići neku parolu protiv Travnika ili nešto. Kapa do poda onom što je na kraju tekme ispred juga poručio igračima da mi nismo bitni već oni. Koliko ih volim čak me počelo i zabrinjavati :lol:
Anesu dati više šanse, zna onaj momak to se vidi, kao što neko reče ide grlom u jagode ali to mi se na neki način i sviđa kod njega s obzirom da je gotovo u svakoj situaciji kada je imao loptu u nogama krenuo ka golu i nastojao da uradi nešto ne gledajući jel' ispred njega prazan prostor ili zid formiran od igrača Mladosti. Također, ona završnica je fantastična bila. Kako bi volio da legnu neke pare kako bi se svakom pojedinačno plata povećala, ovi momci su to zaslužili. Ginuli su više od svih iako nisu imali uslove ko svi, iako nisu imali plate ko svi, iako se ne voze Q7icom nego trolom. Ne bi želio da ijedan od njih ode iz kluba a da ne zaradi bar nešto novca, nekad imam osjećaj da bi oni krv propišali samo da nas obraduju i da sa nama proslave pobjedu. Volim te Željo a volim i ove tvoje mangupe više od svega !
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

IvanOsim
Kontakt:

Post Postao/la IvanOsim » 13 maj 2015, 23:58

Utakmica fenomenalna, za uzivancije...malo navijanje, malo zavrtanje, pa opet navijanje :) ...
Pohvale idem redom, moje generalno misljenje, nije samo na osnovu ove tekme, vec opcenito:
Bajic - 94god - za njega se treba postaviti cijena 1,8 miliona KM jer sigurno vrijedi toliko samo da igra u eu..
Sadikovic - 95god - mene podsjeca na balaka sa pocetka karijere, neki dan gledam staru tekmu leverkuzena, balak isti dado, malo vise bezobrazluka u tim godinama je imao, al je dado po meni brzi sa loptom, kako god zvucalo poredjenje, to je moje misljenje i predvidjam mu dobru karijeru, samo da ga povrede zaobidju i uz malo sportske srece..
Amir -97god - strasan igrac, najveci potencijal u ekipi zajedno sa bajicem i memijom, za njega se treba postaviti cijena 1,2 miliona KM, jer vrijedi sigurno..
Memija -96 god- cijena bi po meni trebala biti ista kao i za amira, ovo su sve dugogodisnji ugovori, s obzirom na tanku pokrivenost bekovske pozicije u repki potencijal za repke, ne znam sto mu se ne bi dala sansa, inace u zelji bolji na krilu do sad..
Hasanovic - 90god - jedan od igraca od kojih najvise zavisi nasa igra, dobro kretanje bez lopte, i jos bolje pokrivanje prostora u defanzivi.Nedostatak je brzina.. veoma inteligentan igrac, koji bi do punog izrazaja dosao u tandemu sa jos jednim malo defanzivnijm veznim tipa Zahirovic, Nyema..
Kvesic - 90 god- steza zbog povrede, jer je trebaobda bude prodat za jace od milion, zbog velike privrzenosti prema nasem klubu dao bi ga za 400 milja, inace jedno 15% na slabijem nivou nego sa vrhunca karijere..
Antolovic - 89god - solidan golman koji se moze prodati za cca 300 milja KM..
Kosoric - 87god- nas najbolji stoper, igrac kome je potrebno vremena da se prilagodi, ocekujem ga u iducoj sezoni na 50% vecem nivou..
Kokot- 85god- samo cu reci steta sto nije dosao u zelju prije 4-5 god, mislim da se spominjalo, ono vrijeme iza adilovica da igra, ili po strani taman je falio tu igac pa je svraka morao pokrivati..
Djelmic- 88god- po meni idealan igrac za klupe, na svjezinu moze dosta tog u zadnjih 25 min, al naravno da bi bio na klupi moras imati boljeg u prvoj..
Bogdanovic- 90god- i od njeg sljedece sezone ocekujem 50% bolje igre u tandemu sa Kosoricem..
Beganovic- 96god- jos uvijek neprocijenjen potpuno, sigurno da su mu velike mogucnosti, s obzirom da nasi mladi igraci obicno ne budu na nivou prvu god, ako napreduje sljedece sezone kao sto je bajic napredovao u odnosu na proslu, domet mu je nerealan, jer je i start neuporedivo bolji od bajicevog..
To je moje misljenje za 12 najbitnijih igraca, ono sto bi najvise volio jeste da ostanu na okupu bar jos dvije god uz par pojacanja da vidimo koji je to njihov max.
Derbi ce biti paklen, osjecaam da ce bajic poluditi na toj utakmici, mozda i prvi hat trick
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 14 maj 2015, 00:00

FaraonTM je napisao/la:Realno naš cilj je danas vjerovatno ispunjen, Europa je osigurana i sve više od toga nam je veliki bonus.

Naravno da se ljudski nadati tituli ali ako je ne osvojimo neću žaliti ni sekunde, jer ova generacija će u narednim godinama sigurno osvojiti titula i titula, samo dok još malo stasaju.

@jovan

Dado koliko vidim :)
Nemojte samo gledati godinu prema naprijed, jer mnogo toga moze da se izdesava a mi ujedno nismo finansijski toliko stabilni da bi mogli sigurno praviti neke velike planove unaprijed do finansije ne obezbijedimo.

Ovisimo sami o sebi bukvalno. Evropu smo obezbijedili 90%, tako ako zelimo nesto vise, imamo tu mogucnost. Opet je do nas. Titula = 3 pobjede do kraja, ili Evropa = 2 pobjede uz poraz/remi do kraja.

Na nama je da vidimo koliko mozemo. Da li mozemo, iskreno VJERUJEM U MOMKE ali bez pritiska. DO sada su pokazali kako se gine za dres i klub, pa neka tako bude u Subotu. Ako cak pored silne borbe i zalaganja prime peticu, halal im od mene bilo, ali makar znam da su poginuli muski.

Posteno? ;)

Da li nas trebaju, iskreno trebaju u velikom broju jer ce ih gore cekati pakao.
Zato, pokazite malo VJERE u ovo momke, jer je to jedino sto traze od VAS!
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 14 maj 2015, 00:03, ukupno mijenjano 2 puta.

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 14 maj 2015, 00:00

A sto ne bi mogli osvojiti titulu? Derbi nikad nije bilo favorita. 50:50%. Ko bude sretniji pobjedit ce, kvalitet nije bitan. Prosli derbi na Grbavici nisu presli centra a uzeli nas. Sudija ubio Boga u nama, posebno linijski..
KHAJ PRICE

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 14 maj 2015, 00:01

@Ajzea, buraz svaka ti čast na postu :tokralju:
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

savatihotece
Kontakt:

Post Postao/la savatihotece » 14 maj 2015, 00:06

Samo hrabro i u kost. Da sam prije mjesec dana znao da ćemo dovde dogurat, udario bih sam sebi šamar.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 14 maj 2015, 00:06

@Dzole, za sigurnu Evropu nam treba samo pobjeda protiv Travnika, a oba gostovanja mozemo izgubiti... :mrgreen:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 maj 2015, 00:08

Baja_Zvjerka je napisao/la:@Dzole, za sigurnu Evropu nam treba samo pobjeda protiv Travnika, a oba gostovanja mozemo izgubiti... :mrgreen:
Sad mu se sve srušilo, mora mijenjati kalkulacije :rol: baš se bio ufur'o u ovu pilu naopako :lol:
Voli te tvoje Sarajevo.

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 14 maj 2015, 00:14

narednih 4 dana se povlacim sa foruma, zbog pitarske djecurlije koja ce navaliti i provocirati... tako da Vam dajem statistiku protiv Sarajeva...

ukupno zvanicnih utakmica: 123 38 48 39 155-154
ukupno prvenstvenih utakmica: 104 30 43 31 119-123

ukupno zvanicnih utakmica kao gost: 63 15 24 34 65-89
ukupno prvenstvenih utakmica kao gost: 51 12 22 17 47-65

ukupno zvanicnih utakmica na kosevu: 71 17 27 37 73-98
ukupno prvenstvenih utakmica na kosevu: 59 14 25 30 55-74

posljednih 10 zvanicnih utakmica: 10 1 7 2 6-7
posljednih 10 prvenstvenih utakmica: 10 1 7 2 5-6

posljednih 10 zvanicnih utakmica kao gost (kosevo): 10 0 7 3 5-9
posljednih 10 prvenstvenih utakmica kao gost (kosevo): 10 1 7 2 4-5

najvece pobjede/porazi u zvanicnim utakmicama: 4-0 (grbavica, kup 1978/79, superkup 97/98), 1-6 (grbavica, 1954/55)
najvece pobjede/porazi u prvenstvenim utakmicama: 5-2 (grbavica, 1983/84), 1-6 (grbavica, 1954/55)

najvece pobjede/porazi u zvanicnim utakmicama kao gost: 3-0 (kosevo, 2000/01), 0-5 (kosevo, 1976/77 i 1995/96)
najvece pobjede/porazi u prvenstvenim utakmicama kao gost: 3-0 (kosevo, 2000/01), 0-5 (kosevo, 1976/77 i 1995/96)

najvece pobjede/porazi u zvanicnim utakmicama na kosevu: 3-0 (kosevo, 2000/01), 0-5 (kosevo, 1976/77 i 1995/96)
najvece pobjede/porazi u prvenstvenim utakmicama na kosevu: 3-0 (kosevo, 2000/01), 0-5 (kosevo, 1976/77 i 1995/96)

utakmice sa 6+ golova: 2-5 (kup 1954), 1-6 (grbavica, 1954/55), 4-2 (kosevo, 1972/73), 5-2 (grbavica, 1983/84), 2-4 (kosevo, kup 1994/95), 0-5 (kosevo, 1995/96), 2-4 (kosevo, kup 2007/08)
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

Rios

Post Postao/la Rios » 14 maj 2015, 00:21

Kako bih volio da sa Travnikom prvo igramo pa onda derbi. U slucaju poraza u derbiju nedo Bog,strah me neke emotivne istrosenosti,pada ekipe,a Travnik u borbi za opstanak,posebno ako izgube sad protiv Radnika nece doci na izlet sigurno :problem: Ond valja ici u Zenicu po bodove,a oni bi to docekali ko finale LP :mrgreen:
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 14 maj 2015, 00:22, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic i 16 gostiju.