Da je Čelik u strašnoj formi i da će nam spremiti doček k'o da je ratno stanje, što je istinakatakomba je napisao/la:pa ako uzmemo kone, sta cete onda reci '?

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Da je Čelik u strašnoj formi i da će nam spremiti doček k'o da je ratno stanje, što je istinakatakomba je napisao/la:pa ako uzmemo kone, sta cete onda reci '?
Jos su u takvoj formi da bi im barcelona pozavidjelaVirtu4l je napisao/la:Da je Čelik u strašnoj formi i da će nam spremiti doček k'o da je ratno stanje, što je istinakatakomba je napisao/la:pa ako uzmemo kone, sta cete onda reci '?
ako neko zna ovo za avatara napravitVirtu4l je napisao/la:Evo i ja sam pola sata pravio ovaj gif njemu u čast, jedva, sto me znojeva obliloAjzea je napisao/la:Eh da, morao sam se vratiti samo da kažem AMIR HADŽIAHMETOVIĆ, čujemo se kasnije !![]()
Teško. Može se smanjiti veličina na 100x100 piksela, ali će slika biti preteška, a dozvoljeno je samo 6 KiB.Ljiljani87 je napisao/la:ako neko zna ovo za avatara napravit![]()
bistrikboy je napisao/la:Sarajevo je sampion nase je da osiguramo europu...
Ovako ćemo, ti budi siguran u pobjedu, a ja ću u poraz. Vidjećemo čiji će eventualni šok biti pozitivniji.Fustang je napisao/la:Ovo je primjer mentaliteta luzera.Hvala bogu da se čelni ljudi iz kluba ne vode identičnim razmišljanjem, u suprotnom bi bili mediokritetna ekipa kao i ovi sa druge strane grada.
Dado Sadiković..jovanmaksimovic je napisao/la:ko je asistent kod 4.gola? ne mogu da prepoznam broj...
Nek je ovo Virtual napravio za one što govore kakva Željina djeca, odgovor ovim gifom bi bilo uriniranje po onom koji bi tako nešto rekao. Uostalom, nije bitna ni činjenica da su Željina djeca učestvovala u svakom Željinom golu danas bilo asistencijom bilo pogotkom.Ljiljani87 je napisao/la:ako neko zna ovo za avatara napravitVirtu4l je napisao/la:Evo i ja sam pola sata pravio ovaj gif njemu u čast, jedva, sto me znojeva obliloAjzea je napisao/la:Eh da, morao sam se vratiti samo da kažem AMIR HADŽIAHMETOVIĆ, čujemo se kasnije !![]()
Nemojte samo gledati godinu prema naprijed, jer mnogo toga moze da se izdesava a mi ujedno nismo finansijski toliko stabilni da bi mogli sigurno praviti neke velike planove unaprijed do finansije ne obezbijedimo.FaraonTM je napisao/la:Realno naš cilj je danas vjerovatno ispunjen, Europa je osigurana i sve više od toga nam je veliki bonus.
Naravno da se ljudski nadati tituli ali ako je ne osvojimo neću žaliti ni sekunde, jer ova generacija će u narednim godinama sigurno osvojiti titula i titula, samo dok još malo stasaju.
@jovan
Dado koliko vidim
Sad mu se sve srušilo, mora mijenjati kalkulacijeBaja_Zvjerka je napisao/la:@Dzole, za sigurnu Evropu nam treba samo pobjeda protiv Travnika, a oba gostovanja mozemo izgubiti...![]()