NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Nisam ih nikad gledao,tako da nemogu o tome.
Ovo,samo onako,pretpostavka.
Ali,ako stanu visoko,Pandza,Diata,mogu da ih razvale sa brzinom
sutra akobogda pobjeda.nije bitna ni igra ni rezultat samo daje tri boda upisati i onda ce biti lakse.nasa ekipa u zadnjih nekoliko utakmica pravi dosta prilika za postizanje gola tako da se nadam da cemo tako i nastaviti.nadam se pritisku od pocetka i brzom golu ,
sudi nam mulahasanovic.sudio nam je u bijeljini i bez greske je sudio.nadam se da ce sutra isto tako odraditi posao
sudi nam mulahasanovic.sudio nam je u bijeljini i bez greske je sudio.nadam se da ce sutra isto tako odraditi posao
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Mićo će sutra da demostrira ponovo svoj talenat.Treba mu dati šansu od prve minutedentist je napisao/la:Nisam ih nikad gledao,tako da nemogu o tome.

Tako su visoku u Sarajevu stajali da su cak 2x presli centar.... a negdje su dobre sadake dali pa na kosevu nisu go primili..... u proslom kolu su prvi put ostvarili pobjedu, sad je red i za prvi poraz.....vatreni je napisao/la:Visoko se postavljaju da onemoguće razvoj igre protivnika te da su blize protivničkom golu kako bi uvrebali eventualan kiks .Takvom igrom su bod na Kosevu,Policama,kod kuće sa Sirokim i Čelikom,malo im je falilo protiv Olimpika te umalo sa Borcom kod kuće da iznenade....itd....dentist je napisao/la:Ja opet mislim,da ce postaviti bunker oko 16-erca,ko da je bitka za Staljingrad
He he imamo mi vec 2 poraza
akobogda i 3
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Sutra dolazi X ko kuća xD Znam da je i vama i nama u cilju pobjeda,al' Jevrić kad stavi bunker, to ne propušta
Tako je i u Sarajevu..

Tako je i u Sarajevu..

003871312
Zna u bunkeru i penal bit........Cickoo je napisao/la:Sutra dolazi X ko kuća xD Znam da je i vama i nama u cilju pobjeda,al' Jevrić kad stavi bunker, to ne propušta![]()
Tako je i u Sarajevu..

Pa bice sigurno i tri,ali mozda ne bas od sutra!!astra1922 je napisao/la:akobogda i 3

vatreni je napisao/la:Visoko se postavljaju da onemoguće razvoj igre protivnika te da su blize protivničkom golu kako bi uvrebali eventualan kiks .Takvom igrom su bod na Kosevu,Policama,kod kuće sa Sirokim i Čelikom,malo im je falilo protiv Olimpika te umalo sa Borcom kod kuće da iznenade....itd....dentist je napisao/la:Ja opet mislim,da ce postaviti bunker oko 16-erca,ko da je bitka za Staljingrad

Nemoj biti zadnji samaricanin, pa misliti da je ta utakmica regularna bila

Btw, sretno sutra, iskren da budem, vi ste mi sigurica kola sutra, igram na vas na kladionici, kvota odlicna, dobijate ih sigurno, nakon cega ih vise necemo cesto vidjati po forumu, jer se vraacaju u realnost

Zeljeznicar za zivot cijeli!!!
I krv svoju za plavu boju!!!
Najtrofejniji klub BiH - Zeljeznicar!!!
Zna Tripić da brani nemoguće.Uvjerićete se sutraTkanton je napisao/la:Zna u bunkeru i penal bit........Cickoo je napisao/la:Sutra dolazi X ko kuća xD Znam da je i vama i nama u cilju pobjeda,al' Jevrić kad stavi bunker, to ne propušta![]()
Tako je i u Sarajevu..![]()
![]()

003871312
Ali uplati povecu svotu novca!!!!!Odin je napisao/la:vatreni je napisao/la:Visoko se postavljaju da onemoguće razvoj igre protivnika te da su blize protivničkom golu kako bi uvrebali eventualan kiks .Takvom igrom su bod na Kosevu,Policama,kod kuće sa Sirokim i Čelikom,malo im je falilo protiv Olimpika te umalo sa Borcom kod kuće da iznenade....itd....dentist je napisao/la:Ja opet mislim,da ce postaviti bunker oko 16-erca,ko da je bitka za Staljingrad![]()
![]()
![]()
pojam umalo se koristi kad neko nije imao srece u ozbiljnoj namjeri u necem, a Mladost protiv Borca nije uopste imala namjeru ostati neporazena. Lom 1/2, znas li ti koliko je ta kvota u kladionici
![]()
Nemoj biti zadnji samaricanin, pa misliti da je ta utakmica regularna bila
Btw, sretno sutra, iskren da budem, vi ste mi sigurica kola sutra, igram na vas na kladionici, kvota odlicna, dobijate ih sigurno, nakon cega ih vise necemo cesto vidjati po forumu, jer se vraacaju u realnost
ja hocu, a ako zelis pare, ucini isto, dajem ti free fix. Zahvali mi se posle utakmice
Mogu i odmah da ti se zahvalim,Odin je napisao/la:ja hocu, a ako zelis pare, ucini isto, dajem ti free fix. Zahvali mi se posle utakmice

Ocekujem da uploadujes tiket sutra i da ulog bude minimalno 100KM, u suprotnom, odleprsaj s forumaObarska je napisao/la:Mogu i odmah da ti se zahvalim,Odin je napisao/la:ja hocu, a ako zelis pare, ucini isto, dajem ti free fix. Zahvali mi se posle utakmice,ali ja cu igrati x na Leotar,bolja je kvota a i sigurnije je!
![]()

Umalo da zaboravim sto sam dosao na vasu temu,
, sretno nam sutra i nek pobijedi bolji!!

-
- Kontakt:
Sutra aBd ZLATNI DECKO nastavlja svoju seriju
i donosi nam pobjedu.
Inace Kuzmanovici su ostavili dubok trag u Zvijezdi, prije svih Ljubomir koji je za Zvijezdu igrao pocetkom 80-ih godina (sadasnji trener FK Skugric), a kasnije otisao u svicarski FC Thun, gdje se i rodio njegov sin, sadasnji igrac Intera iz Milana Zdravko.
.......i Ljubomirov otac,odnosno Zdravkov djed je igrao u Zvijezdi.
Iz Skugrica je naravno neponovljivi i legendarni Zvijezdin igrac Nikola Nikic.
Nadam se da ce Mico jednog dana nadmasiti Nikolu i Zdravka i zavrsiti u jakom evropskom klubu.

Inace Kuzmanovici su ostavili dubok trag u Zvijezdi, prije svih Ljubomir koji je za Zvijezdu igrao pocetkom 80-ih godina (sadasnji trener FK Skugric), a kasnije otisao u svicarski FC Thun, gdje se i rodio njegov sin, sadasnji igrac Intera iz Milana Zdravko.
.......i Ljubomirov otac,odnosno Zdravkov djed je igrao u Zvijezdi.
Iz Skugrica je naravno neponovljivi i legendarni Zvijezdin igrac Nikola Nikic.
Nadam se da ce Mico jednog dana nadmasiti Nikolu i Zdravka i zavrsiti u jakom evropskom klubu.
Igrat ce bunker to je sigurno al nije belaj kad u ekipi imamo Pehilja, Nikolica i Maksumica koji mogu dobro potegnut iz daleka, takodjer i Susica, Kuzmanovica, Smigalovica koji se dobro snalaze u malom prostoru i mogu promijesat odbranu takodjer i Radivojevic ako ne padne na loptu nakon driblinga
Bice teza utakmice nego protiv Olimpica al mozemo ih dobit.

Bice teza utakmice nego protiv Olimpica al mozemo ih dobit.
aBd danas 3:1 za nas
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
F O R Z A Z V I J E Z D A
idemo danas po tri boda.gostima respect nama bodovi
idemo danas po tri boda.gostima respect nama bodovi

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.