FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ne znam da li je iko pisao ali i Grčka je u EU , tako da se ni Gruzijac koji inače ima Grčke papire ne vodi kao stranac. Naime od ove sezone EU igrači nisu stranci.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Neki nur iz njeg bije
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
A gdje cemo sad sa ovim strancima ovolikim??
Kerim, Vasilj, Paskal, Dzata, Gulas...
Uvijek neki problemi kod nas oko dovodjenja igraca ovih, skroz losa transfer politika samo kupujemo nikog ne prodajemo...
Kerim, Vasilj, Paskal, Dzata, Gulas...
Uvijek neki problemi kod nas oko dovodjenja igraca ovih, skroz losa transfer politika samo kupujemo nikog ne prodajemo...
Podrzimo MehaguVanja8 je napisao/la: ↑05 feb 2025, 21:17Niko ne zna engleski i ko ti je ovaj hoMe sto bi ko veli trebalo mu pisati?luckystrike je napisao/la: ↑05 feb 2025, 21:15Ako ima neko da zna engleski, da pošalje upit na adresu [email protected] za svaki slučaj
Meho zna engleski ?

- ErosViverosViv
- Kontakt:
Hahaha ma sve ok nego kad citam kako si ga opisao kontam perez nudio 140m, a ismir ga oteoTrofejiSuTu je napisao/la: ↑05 feb 2025, 21:16Ma,jarane,savrseno me zaboli spolovilo gdje je koji igrac igrao,taman i da je u Realu ako kod nas ne moze meda pisaj ga.ErosViverosViv je napisao/la: ↑05 feb 2025, 20:38E jesmo ga oteli realu aferimTrofejiSuTu je napisao/la: ↑05 feb 2025, 19:50Izadjem na pola videa,nema potrebe dalje![]()
Igra brat oba beka,lijevog i desnog stopera,pokriva komplet zadnju liniju![]()
Uklizava i kupi lopte isto rukama
Ali svakako sacekati i vidjeti isto kod nas,aBd
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ali ovo sto smo do sad imali nazad vjerujem da je ovaj level vise,bar tako izgleda.
I malo hajca nije na odmet,opusteno![]()

- nedimmmm1337
- Kontakt:
Upravo slušam podkast kod Makija , evo Edo i Sanel kazu da je ovaj momak Karlo odlican igrac , da ima odlican udarac i uglavnom pozitivno misljenje o njemu , za nadat se da ce pokazati se dobro
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Hudnjak je napisao/la: ↑05 feb 2025, 22:34Podrzimo MehaguVanja8 je napisao/la: ↑05 feb 2025, 21:17Niko ne zna engleski i ko ti je ovaj hoMe sto bi ko veli trebalo mu pisati?luckystrike je napisao/la: ↑05 feb 2025, 21:15Ako ima neko da zna engleski, da pošalje upit na adresu [email protected] za svaki slučaj
Meho zna engleski ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Jel ovo meho kodro iz mladjih dana na klipu, tamo oko 0:50Hudnjak je napisao/la: ↑05 feb 2025, 22:34Podrzimo MehaguVanja8 je napisao/la: ↑05 feb 2025, 21:17Niko ne zna engleski i ko ti je ovaj hoMe sto bi ko veli trebalo mu pisati?luckystrike je napisao/la: ↑05 feb 2025, 21:15Ako ima neko da zna engleski, da pošalje upit na adresu [email protected] za svaki slučaj
Meho zna engleski ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Isti

- nedimmmm1337
- Kontakt:
Ako bude decko upola od ovog sa videa mi smo na konju
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
-
- Kontakt:
Što li je onda klupiran u Belupunedimmmm1337 je napisao/la: ↑05 feb 2025, 22:45Upravo slušam podkast kod Makija , evo Edo i Sanel kazu da je ovaj momak Karlo odlican igrac , da ima odlican udarac i uglavnom pozitivno misljenje o njemu , za nadat se da ce pokazati se dobro

Koljić,Prevljak,Perica al ipak na kraju Butić iskreno nikad ćuo al u svakom slučaju dobrodošao Karlo i sretno u bordo dresu
Ako zna bar glavom zabijati elhamnedimmmm1337 je napisao/la: ↑05 feb 2025, 23:00
Ako bude decko upola od ovog sa videa mi smo na konju
-
- Kontakt:
Nek mu je sretno da nas popiša ali nisam optimistican
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Tu je milion faktora - od trenera, sistema, samog kluba i okruženja itd. Da mu karijera dosad nije nešto, to stoji, ali da je mlad i da može eksplodirati kod nas, isto stoji. Ovo što sam vidio na Youtubeu, ima ubojitu ljevicu i jak je na nogama. Ne bi bio prvi kojem bismo oživili karijeru. Uostalom, da nema potencijala i da je kršina, Zekić ne bi pristao. Vjerovatno ga i on poznaje iz Hrvatske.
Ne zanima me ni karijera, ni CV, ni statistika, zanima me samo teren. Tako je raja srrala i po Joviću, Đorđeviću, čak je bilo njih koji su i Bubanji našli manu. Raja se ovdje pali samo na imena i to će vječno biti tako. Isto kao da dovođenje recimo Koljića nužno znači da će isti pokidati i da će samo dovođenje garantovati more golova i dobrih igara.
Jović krampa, Đorđević da valja pokupili bi ga Zvezda, Partizan ili TSC itd. Na kraju se svi najeli vanago, a Đorđević nam najjači veznjak postao. Jović među najboljim i najkonstantnijim.
Ne zanima me ni karijera, ni CV, ni statistika, zanima me samo teren. Tako je raja srrala i po Joviću, Đorđeviću, čak je bilo njih koji su i Bubanji našli manu. Raja se ovdje pali samo na imena i to će vječno biti tako. Isto kao da dovođenje recimo Koljića nužno znači da će isti pokidati i da će samo dovođenje garantovati more golova i dobrih igara.
Jović krampa, Đorđević da valja pokupili bi ga Zvezda, Partizan ili TSC itd. Na kraju se svi najeli vanago, a Đorđević nam najjači veznjak postao. Jović među najboljim i najkonstantnijim.
-
- Kontakt:
Jović i Đorđević su se pokazali kao dobri igrači,ali nisu prevaga.Nama trebaju uz Gulija još dvojica koja su prevaga na terenu,igrači odluke ako želimo napokon evropski iskorak.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Đorđević nije prevaga? Šta si ti gledao proteklu polusezonu prijatelju?SamoDaKazeem je napisao/la: ↑05 feb 2025, 23:17Jović i Đorđević su se pokazali kao dobri igrači,ali nisu prevaga.Nama trebaju uz Gulija još dvojica koja su prevaga na terenu,igrači odluke ako želimo napokon evropski iskorak.
-
- Kontakt:
Koljic je odlican igrac,dokazan medjutim ja ga nikad nebi doveo,kad bi ga i doveo max ugovor na godinu.GalileoGalilei je napisao/la: ↑05 feb 2025, 23:12Tu je milion faktora - od trenera, sistema, samog kluba i okruženja itd. Da mu karijera dosad nije nešto, to stoji, ali da je mlad i da može eksplodirati kod nas, isto stoji. Ovo što sam vidio na Youtubeu, ima ubojitu ljevicu i jak je na nogama. Ne bi bio prvi kojem bismo oživili karijeru. Uostalom, da nema potencijala i da je kršina, Zekić ne bi pristao. Vjerovatno ga i on poznaje iz Hrvatske.
-
- Kontakt:
Gledao sam sve u Mostaru bio dobar protiv Zrinjskog.Ostalo kao što rekoh dobar ali nema konstantu da je prevaga iz utakmice u utakmicu.GalileoGalilei je napisao/la: ↑05 feb 2025, 23:18Đorđević nije prevaga? Šta si ti gledao proteklu polusezonu prijatelju?SamoDaKazeem je napisao/la: ↑05 feb 2025, 23:17Jović i Đorđević su se pokazali kao dobri igrači,ali nisu prevaga.Nama trebaju uz Gulija još dvojica koja su prevaga na terenu,igrači odluke ako želimo napokon evropski iskorak.
Treba nam neko uz Gulija ko je opasan po go.Ovako njega zatvore i to je to.