Postoje sanse da je prvo bio kod nas na ljekarskom i nije prosao.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ovaj Paskalev je strašan stoper. Nismo odavno imali jači stoperski tandem on i Renato
Šteta samo što se nije dovelo pravo pojačanje u napadu, iako sad pokušavaju nešto izvući mislim da je kasno.

Šteta samo što se nije dovelo pravo pojačanje u napadu, iako sad pokušavaju nešto izvući mislim da je kasno.
Karlo je potpisao. Danas ili sutra najdalje predstavljanje.
Sretno nam sa njim. Da bude bolji i od Banke i Merseili barem kao oni...aBda
Sretno nam sa njim. Da bude bolji i od Banke i Merseili barem kao oni...aBda
- FKS -
Je l' prijelazni rok završava danas il' u nedjelju?
Čekaj da vidiš početnih 11

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Mislim da je do 8og nisam siguran.
Karlo nek je sa srecom
„Ne razumeš ti mene, moja Vahdo, ja volim Sarajevo više nego sebe" - Asim Ferhatovic Hase
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Soldo jedini siguran stoper
-
- Kontakt:
Ma potpuno ti je svejedno kad 2 promijeniš hoćeš li i svih 5 promijeniti.
A ovi su level iznad naše lige pa valjda im neće bit problem sa Bh napadačima donedavno su igrali sa dosta boljim.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Ovi su više levela iznad naše lige, pogotovo Paskalev.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Kaže Zekić na N1 za Prevljaka šanse po TM-u da potpiše za nas su 87%, a po meni 13% da neće 

Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
- luckystrike
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Mislio sam da ce Jattu gurnuti u vatru al za sad nista od toga. Ovdje ljudi samo prizivaju pojacanja valjda to neki fetis,po meni imas turkesa i gruzijca daj sansu i Risticu,iskreno nije bilo potrebe za ovim Buticem. Nekad ti pojacanja nisu potrebna jer ih vec imas samo trebaju dobiti priliku.,mada kod nas je samo daj,daj po 10 igraca da divedu malo je. Hoces napadaca eto guraj Ristica,hoces stopera guraj Jattu,Djurica,inace nikad nece dobit sansu.
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 06 feb 2025, 11:50, ukupno mijenjano 1 put.
- PeppermintSA
- Kontakt:
+1mosarajvosa83 je napisao/la: ↑06 feb 2025, 11:27Mislio sam da ce Jattu gurnuti u vatru al za sad nista od toga. Ovdje ljudi samo prizivaju pojacanja valjda to neki fetis,po meni imas turkesa i gruzijca daj sansu i Risticu,iskreno nije bilo potrebe za ovim Buticem.
-
- Kontakt:
Ma to bi bio sumrak ovdje da se nije neko doveo,bile bi pljuvacine,hebavanje majki a eto doveli dva napadaca bez ikakve potrebemPeppermintSA je napisao/la: ↑06 feb 2025, 11:49+1mosarajvosa83 je napisao/la: ↑06 feb 2025, 11:27Mislio sam da ce Jattu gurnuti u vatru al za sad nista od toga. Ovdje ljudi samo prizivaju pojacanja valjda to neki fetis,po meni imas turkesa i gruzijca daj sansu i Risticu,iskreno nije bilo potrebe za ovim Buticem.
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Po ovom Zekicevom intervju cini mi se da je zadovoljan pojacnjima samo nije zadovoljan sto su tek sad dovedeni , a i kao da je optimistican po pitanju ovog Karla barem je meni tako zvucalo .
A i posebno me obradovalo to sto je rekao da ce on tu biti na duze staze nadam se da ce i ostat .
Svakako i ovo sto je za navijace pricao vidi se da prica iz poštovanja.
A i posebno me obradovalo to sto je rekao da ce on tu biti na duze staze nadam se da ce i ostat .
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Gdje se može pogledati taj razgovor?nedimmmm1337 je napisao/la: ↑06 feb 2025, 11:55Po ovom Zekicevom intervju cini mi se da je zadovoljan pojacnjima samo nije zadovoljan sto su tek sad dovedeni , a i kao da je optimistican po pitanju ovog Karla barem je meni tako zvucalo .
- nedimmmm1337
- Kontakt:
N1 jutarnji program oko pola 11 je bilo ako imas Telemach mozes vratitiGalileoGalilei je napisao/la: ↑06 feb 2025, 11:58Gdje se može pogledati taj razgovor?nedimmmm1337 je napisao/la: ↑06 feb 2025, 11:55Po ovom Zekicevom intervju cini mi se da je zadovoljan pojacnjima samo nije zadovoljan sto su tek sad dovedeni , a i kao da je optimistican po pitanju ovog Karla barem je meni tako zvucalo .
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
-
- Kontakt:
Meni je Zekic trenercina,ljudina uglavnom dovodimo mu i trudimo se da mu dovedes dobre igrace,to nije bio slucaj u Osijeku i prije gdje je radio,radis sa onim sto imas. Ja bi prije gurnui Jattu i Djurica nego dovodio Bugara,trazimo napadaca a imas gruzijca,Ristica i turkesa.nedimmmm1337 je napisao/la: ↑06 feb 2025, 11:55Po ovom Zekicevom intervju cini mi se da je zadovoljan pojacnjima samo nije zadovoljan sto su tek sad dovedeni , a i kao da je optimistican po pitanju ovog Karla barem je meni tako zvucalo .