Pa dobro realno nije to Jabar pa da je za naslovne
TheMisérables
Izdrzi nodara, virto ima iz prve ruke lex, kaze arapsko zlato Grbavica coming soon
Moj NoDi, Akademija je to,puno se u nju ulaze, ali puno i daje...NoDi80 je napisao/la: ↑03 feb 2025, 18:43Treba biti covjek i reci svaka castsvrakino1921 je napisao/la: ↑03 feb 2025, 18:41Zvanična potvrda za Nidala Čelika
Zvanična objava Lensa, da je mladi defanzivac Nidal Čelik postao član francuskgo tima, dok će Sarajevo inkasirati najmanje 2,8 miliona eura.
5 miliona maraka za dijete od 18 I to u Lens prva liga Francuske
Kad bude biceOldTownDistrict je napisao/la: ↑03 feb 2025, 19:09Izdrzi nodara, virto ima iz prve ruke lex, kaze arapsko zlato Grbavica coming soon![]()
Ko god bude prodat cemo ga za 2-3 miliona, haman ko vi Džabura
Imal sta nodara da ce te od svojih para a ne uvijek na drzavnoj sisi?NoDi80 je napisao/la: ↑03 feb 2025, 19:13Kad bude biceOldTownDistrict je napisao/la: ↑03 feb 2025, 19:09Izdrzi nodara, virto ima iz prve ruke lex, kaze arapsko zlato Grbavica coming soon![]()
Zadovoljni smo s trenutnim stanjem I klub ide naprijed
Zaposleni zadovljni, ganjamo Europu I tad nekad chemo I prodati igraca vjerovstno Muftica prvog
Ide novi jug, obnova sjevera…
Sve svojim tokom imamo planove koje sprovodimo redom
Doci ce I kamp na red
Iskreno Guliashvili je dobra opcija kako bi mu se digla cijena, ali da se mene pita u Želji i Sarajevu bi kapiteni uvijek bili domaći igrači ili igrači sa dugo staža u ekipi koji su naši. Naprimjer derbi prošle godine na Grbavici meni je ružno bilo što je vama Renan kapiten...ili samo nisam navikao na to hahah
Nakon što je FK Sarajevo prodao Nidala Čelika za skoro 5 miliona KM u prostorije Kluba došli su inspektori SIPE i uhapsili nekoliko rukovodećeih ljudi Kluba iz Titove 38, zbog osnovane sumnje na trafficking
Čekajući GodoaNoDi80 je napisao/la: ↑03 feb 2025, 19:13Kad bude biceOldTownDistrict je napisao/la: ↑03 feb 2025, 19:09Izdrzi nodara, virto ima iz prve ruke lex, kaze arapsko zlato Grbavica coming soon![]()
Zaposleni zadovljni, ganjamo Europu I tad nekad chemo I prodati igraca vjerovstno Muftica prvog
Doci ce I kamp na red

Guliashvili ce bit kapiten zbog zasluga i igracki i ljudski mada ja bi traku dao Soldi prvenstveno zbog jezika.Ubjedjen sam da pola sudija ne zna engleski
KoljičaOldTownDistrict je napisao/la: ↑03 feb 2025, 19:42Čekajući GodoaNoDi80 je napisao/la: ↑03 feb 2025, 19:13Kad bude biceOldTownDistrict je napisao/la: ↑03 feb 2025, 19:09
Izdrzi nodara, virto ima iz prve ruke lex, kaze arapsko zlato Grbavica coming soon![]()
Doci ce I kamp na red
![]()
Zamisli kolika je onda razlika izmedju nas i vas.Mi tog igraca drzimo na cekanju,a vi mozete samo mastati o njemuNeymar11 je napisao/la: ↑03 feb 2025, 19:44KoljičaOldTownDistrict je napisao/la: ↑03 feb 2025, 19:42Čekajući GodoaNoDi80 je napisao/la: ↑03 feb 2025, 19:13
Kad bude bice
Doci ce I kamp na red
![]()
![]()
Gdje, daj link?svrakino1921 je napisao/la: ↑03 feb 2025, 18:41Zvanična potvrda za Nidala Čelika
Zvanična objava Lensa, da je mladi defanzivac Nidal Čelik postao član francuskgo tima, dok će Sarajevo inkasirati najmanje 2,8 miliona eura.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, AvantiBL, Kajkutenjoyer i 17 gostiju.