FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet
Pa opet glasajte za sdp 
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
- FranckRibery
- Kontakt:
To hoce ovi iz sdp garniture u klubu, cisto da se zna. Oni smatraju da je Sloboda bacanje para, pocev od Lugavica.
Hvala im na ovom ispadanju, dabogda im unucima za lijekova trebalo
Jasmine i Seceru, porodice vam se sjetim posebno
Sanse nisu u stanju napravit protiv kladionicara jagode

-
- Kontakt:
I da. **** u usta svakog onog ko stane u odbranu bilo koga od aktera ovog horora koji prozivljavamo
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Postoji li u TZ covjek koji ce predlozit osnivanje nove Slobode? Klub koji ce krenut od zadnje lige, biti podrzan od navijaca ( ako ovaj klub ima to uopce?), operisan od politike i biti postavljen i organizovan kao fudbalski klub a ne prcvarnica nekih debila,parazita, ljudskog sljama koji bi mater ( koje im se svima ovom prilikom najebem) prodali za 2km vise u dzepu.Vrijeme je za radikalne promjene i vrijeme je da politiku udaljimo od kluba pa i pod cijenu gasenja. Ne znam za vas drugovi ali ja vise ne mogu da pratim ovo; izivljavanje nad klubom od strane politike, uprava, igraca, Wannabe navijaca koji gledaju svoju korist i svojim radom/ neradom/sutnjom podrzavaju isto pisanje po klubu.
Postoje li ljudi koji istinski vole Fk Slobodu iz Tuzle?
Postoje li ljudi koji istinski vole Fk Slobodu iz Tuzle?
Pa i jest bacanje para, milion godisinje, za sta?FranckRibery je napisao/la: ↑22 apr 2023, 21:24To hoce ovi iz sdp garniture u klubu, cisto da se zna. Oni smatraju da je Sloboda bacanje para, pocev od Lugavica.
Sanse nisu u stanju napravit protiv kladionicara jagode![]()
![]()
Ovako klub mozemo i mi vodit.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Bravo za Kapetanovica i Haruna, najgori bekovi u historiji Slobode. Gdje su sad oni forumaši koji brane kapeta i njegovu igru…
Treba pogledati malo po federalnoj ima finih igrača i vratiti našu djecu iz banovica sto ih je klub poslao jer nisu kao bolji od ovih sto trenutno imamo a momci redaju samo pobjede.
Treba pogledati malo po federalnoj ima finih igrača i vratiti našu djecu iz banovica sto ih je klub poslao jer nisu kao bolji od ovih sto trenutno imamo a momci redaju samo pobjede.
-
- Kontakt:
Kompletna garnitura od prvog čovjeka kluba, ko god to bio, pa do onog smješka ekonoma, svi napolje, sve mjenjati, ostaviti Gradu, Liju i Kuduza i Spahu eto ako je dole još uvijek, 25 godina sdp hara klubom, tu smo gdje jesmo zbog nesposobnog sdp-a koji se by the way raspada, Slobodina pozicija na tabeli je odraz stanja sdp-a i to nam svima treba biti jasno, nikakve struke dole nema nego samo podoban kadar... Dajte FK nekome drugom, da li to bila SDA, DF, BOSS, apsolutno me ne i teresuje, ali samo takva promjena će biti neka istinska promjena, sve ostalo je bacanje prašine u oči...
JAVNA USTANOVA FK SLOBODA
NAMA ZJENICA OKA
VAMA ZLATNA KOKA
NAMA ZJENICA OKA
VAMA ZLATNA KOKA
-
- Kontakt:
Milion godišnje za stranačke uhljebe, do igrača dospiju tek mrvice koje padnu sa njihovog stola... To nije ulaganje, to je krađa budžetskog novca...Skojevska je napisao/la: ↑22 apr 2023, 21:31Pa i jest bacanje para, milion godisinje, za sta?FranckRibery je napisao/la: ↑22 apr 2023, 21:24To hoce ovi iz sdp garniture u klubu, cisto da se zna. Oni smatraju da je Sloboda bacanje para, pocev od Lugavica.
![]()
Stranački uhljebi ma*š napolje!!!
Uprava napolje. Sramota šta uradiše, stabilizirali smo se strašno, fudbal su svima ogadili. Je.bala vas vaša "stabilizacija", ni porezni dug se ne vraća.
- FranckRibery
- Kontakt:
kakvi invalidi ga vode, svakako da i mi mozemoSkojevska je napisao/la: ↑22 apr 2023, 21:31Pa i jest bacanje para, milion godisinje, za sta?FranckRibery je napisao/la: ↑22 apr 2023, 21:24To hoce ovi iz sdp garniture u klubu, cisto da se zna. Oni smatraju da je Sloboda bacanje para, pocev od Lugavica.
![]()

Sad ce nam uvaliti frankenstajna nekog, sto cemo ispocetka krenuti u borbi za sredinu tabele kako i Bevba u kosarci

Neka, nek nas yebu kad smo budale, ubodene na venu Slobodom i divimo se kad Zizovic ili Nalic izbore opstanak koju utakmicu prije kraja sezone
Pa taj isti GRADO ti je clan SDP po cemu se onda on razlikuje.ZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑22 apr 2023, 21:35Kompletna garnitura od prvog čovjeka kluba, ko god to bio, pa do onog smješka ekonoma, svi napolje, sve mjenjati, ostaviti Gradu, Liju i Kuduza i Spahu eto ako je dole još uvijek, 25 godina sdp hara klubom, tu smo gdje jesmo zbog nesposobnog sdp-a koji se by the way raspada, Slobodina pozicija na tabeli je odraz stanja sdp-a i to nam svima treba biti jasno, nikakve struke dole nema nego samo podoban kadar... Dajte FK nekome drugom, da li to bila SDA, DF, BOSS, apsolutno me ne i teresuje, ali samo takva promjena će biti neka istinska promjena, sve ostalo je bacanje prašine u oči...
NAMA ZJENICA OKA
VAMA ZLATNA KOKA
Ja da se ovde nesto pitam ne bi ni zastavice iste ostavio, komplet reset od čistačice do predsjednika UO.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Kad se sjetim kako su prethodne uprave bile napadnute od strane nas što nisu iznosili izvještaje mjesec dana o finansijskom stanju kluba, evo ovi ne objavljuju godinu yebenih dana ništa i šutimo. Da se podsjetimo "obećanja", kad su se iznosili izvještaji jer eto napredujemo, smanjili smo za 200 hiljada dug.
Još jednom, samo da se podsjetimo. BOJKOT do daljnjeg, a ne 11 pitbullova, čaršijo probudi se i slične zayebancije. Dosta sam ja živaca, godina, para i vremena izgubio da bi svake godine isto proživljavao u ovom periodu
Još jednom, samo da se podsjetimo. BOJKOT do daljnjeg, a ne 11 pitbullova, čaršijo probudi se i slične zayebancije. Dosta sam ja živaca, godina, para i vremena izgubio da bi svake godine isto proživljavao u ovom periodu
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- RollingPaper
- Kontakt:
Jbt pa Senad Mujkanovic je za ovu upravu Silvio Berluskoni
-
- Kontakt:
Mi smo sve ovo i dopustili. Da nam se ublehasi igraju predsjednika, **** ih otac koji ih napravi. Bagru istjerat iz grada, a ne iz kluba samo. Da smo kakvi navijaci, vec u ponedjeljak bi trebali bit ispred gradske uprave, odakle dolazi svako sranje vezano za klub.
Volim tebe, više od sebe
- tuzlak1987
- Kontakt:
Boli ove iz uprave briga sto cemo ispasti ponovo iz lige, oni su dio sistema svakako
Ja sam se prije nesto i nervirao, ali sam skontao da treba gledati samo svoje dupe i da je plata prvog u mjesecu. Na izborima uvijek glasam za najboljeg, on izgubi. To je sto mogu sa ljudske strane uciniti.
Ovi cobani iz SDP-a sto su im roditelji sezdesetih i sedamdesetih godina dobili stan u Tuzli ce tjerati svoje do iznemoglosti.

Ja sam se prije nesto i nervirao, ali sam skontao da treba gledati samo svoje dupe i da je plata prvog u mjesecu. Na izborima uvijek glasam za najboljeg, on izgubi. To je sto mogu sa ljudske strane uciniti.
Ovi cobani iz SDP-a sto su im roditelji sezdesetih i sedamdesetih godina dobili stan u Tuzli ce tjerati svoje do iznemoglosti.
-
- Kontakt:
Znam ja itekako da je GRADO u sdp-i, ali se od ostalih razlikuje što zna nešto o fudbalu, neka zaposle još nekoga ko ima pojma o fudbalu, nema veze što nije iz SDP-a...DeZerbi je napisao/la: ↑22 apr 2023, 21:43Pa taj isti GRADO ti je clan SDP po cemu se onda on razlikuje.ZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑22 apr 2023, 21:35Kompletna garnitura od prvog čovjeka kluba, ko god to bio, pa do onog smješka ekonoma, svi napolje, sve mjenjati, ostaviti Gradu, Liju i Kuduza i Spahu eto ako je dole još uvijek, 25 godina sdp hara klubom, tu smo gdje jesmo zbog nesposobnog sdp-a koji se by the way raspada, Slobodina pozicija na tabeli je odraz stanja sdp-a i to nam svima treba biti jasno, nikakve struke dole nema nego samo podoban kadar... Dajte FK nekome drugom, da li to bila SDA, DF, BOSS, apsolutno me ne i teresuje, ali samo takva promjena će biti neka istinska promjena, sve ostalo je bacanje prašine u oči...
NAMA ZJENICA OKA
VAMA ZLATNA KOKA
Ja da se ovde nesto pitam ne bi ni zastavice iste ostavio, komplet reset od čistačice do predsjednika UO.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
RollingPaper je napisao/la: ↑22 apr 2023, 21:44Jbt pa Senad Mujkanovic je za ovu upravu Silvio Berluskoni

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
Dugo me nečega nije bilo sramota kao ovog večeras svega mi....@Sky ko će brate ovo izdržati za zdravlje ko.
Sloboda je moja nacija
Ovi hostapleri iz uprave jos veceras treba da podnesu ostavke, POD HITNO UG prijatelji Slobode koji su jedini legitimno udruzenje da traze od grada da se nadje prelazno rjesenje do kraja prvenstva pa vidjeti sta i kako dalje, ova vanago otjerati zajedno sa Sabrinom i Amerom.
🔴⚫️
-
- Kontakt:
Posrali su mi se u zivot ko nikad. Invalidi kolektivno svi. Ne napravis sansu za 90 min Slogi. Halo bolan Slogi iz Doboja. Sve vam **** u picku. Komazec u kolicima bi bolji bio od pojedinih na terenu veceras. **** vas sve u usta. Amera i Sabrinu posebno. Jer ovo je najvise njihovo djelo.
Volim tebe, više od sebe
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.