FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Drago mi je sto se me nasi momci poslusali i nisu potcijenili domacina,a kad je tako onda je najmanji problem ostati neporazen od nedoraslog protivnika.
Jedva cekam izvjestaj da vidim zasto nam je ponisten gol,a pogotovo zasto je Bucan zaustavljen kad je krenuo sam prema golu Sarajeva.
Jedva cekam izvjestaj da vidim zasto nam je ponisten gol,a pogotovo zasto je Bucan zaustavljen kad je krenuo sam prema golu Sarajeva.
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
Dule kod tebe svaki post haman isti protiv koga igraju Sa i ZELJO ti napises na temi tog kluba bez potcenjivanja , isto si napisao pred tekmu Gosk -ZELJO .Dule 078 je napisao/la:Drago mi je sto se me nasi momci poslusali i nisu potcijenili domacina,a kad je tako onda je najmanji problem ostati neporazen od nedoraslog protivnika.
kAKO TI ne dosadi to pisat

Loše...Ovakve levatske ekipe se MORAJU i MOGU pobjeđivati.Kakav remi,samo da su dali sve od sebe prolazak dalje bi vec bio rjesen.Opet,evidentno je i to da su džeparoši večeras imali i pomoć hoštaplera iz Orašja,koji je za njih uradio koliko je mogao...
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
Jesil gledao neki pregled pa znaš ili onako navijački pričaš. U prvom poluvremenu ste se baš branili u drugom ste bili ravnopravni i imali neke prilike i poluprilike, samo nisam od Borca navikao da im se igrači izležavaju i tako kradu vrijeme, to je ipak specijalnost Slobode iz Tuzle. A što se sudije tiče ništa naročito, dao par kartona nakon vaših težih prekršaja i to je to. Što se tiče poništenog gola nisam bio u poziciji da vidim, ali evidentno je da se ni strijelac ni drugi igrači nisu bunili tako da to samo po sebi dosta govori.VAM je napisao/la:Loše...Ovakve levatske ekipe se MORAJU i MOGU pobjeđivati.Kakav remi,samo da su dali sve od sebe prolazak dalje bi vec bio rjesen.Opet,evidentno je i to da su džeparoši večeras imali i pomoć hoštaplera iz Orašja,koji je za njih uradio koliko je mogao...
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
od VanBasten u 02 Nov 2011, 20:42
Nije bilo ofsajda, bar odande gdje sam ja stajao nije bio ofsajd.
Sudija je svakako napamet digo zastavicu jer je bio loše postavljen, tačnije, bar je 4m kasnio za "linijom" iz te pozicije nije mogao ništa vidjet. Inače taj pomoćnik je cjelu utakmicu bio kriminalan.
Citirao sam "tvog čovjeka",a ti sljedeci put trci gore-dole po tribini da budes u liniji,čisto da ne pretpostavljas nego da znas da nije bilo ofsajda...
Sudija je svakako napamet digo zastavicu jer je bio loše postavljen, tačnije, bar je 4m kasnio za "linijom" iz te pozicije nije mogao ništa vidjet. Inače taj pomoćnik je cjelu utakmicu bio kriminalan.
Citirao sam "tvog čovjeka",a ti sljedeci put trci gore-dole po tribini da budes u liniji,čisto da ne pretpostavljas nego da znas da nije bilo ofsajda...
Zadnja izmjena: VAM, dana/u 02 nov 2011, 21:19, ukupno mijenjano 1 put.
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
"Mislim da smo odigrali dobru utakmicu, zahvalili bih se Sarajevu na gostoprimstvu, imali su incijativu, željeli su pobjedu, a mi smo ostvarili svoj cilj. Želio bih reći kako mislim da je gol Bučana regularan i ne bih više ništa komentarisao", rekao je Velimir Stojnić,
"Utakmica je bila teška, obzirom na teren i na protivnika. Imali smo tri dobre prilike, i kada se u jednoj ovakvoj utakmici stvori dobra prilika, tu se utakmica mora riješiti", kazao je Jirži Plišek, trener bordo tima.
Sarajeva sada čeka teško gostovanje na Grbavici protiv Željezničara, dok će Borac u 13. kolu ugostiti Velež
"Utakmica je bila teška, obzirom na teren i na protivnika. Imali smo tri dobre prilike, i kada se u jednoj ovakvoj utakmici stvori dobra prilika, tu se utakmica mora riješiti", kazao je Jirži Plišek, trener bordo tima.
Sarajeva sada čeka teško gostovanje na Grbavici protiv Željezničara, dok će Borac u 13. kolu ugostiti Velež
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Niko ništa nije predpostavljao nego sam fino rekao da nisam vidio, a ako je sudija rekao da je ofsajd onda je ofsajdVAM je napisao/la:od VanBasten u 02 Nov 2011, 20:42

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Kakva dva ofsajda su juce sudjenja.
Ne moze se protiv Sarajeva i protiv sudija, istovremeno.

Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.
Sta si ti zino ??? Gdje si ti vidio te ofsadje, da i mi vidimo fino ... uostalom rekli smo da je jedan ofsajd sumnjiv u najmanju ruku, al da je taj sudija pomogao Sarajevu nije tacno, jer je tri- cetiri preoštra starta vasi igraca ispred njega ni jednom nije podigao zastavicu da je faul, a faulovi su bili u najmanju ruku zuri karton, tako da nije do FK Sarajeva, nego do debilskog linijskog sudije.IgorBL je napisao/la:Kakva dva ofsajda su juce sudjenja.![]()
Sudije su najvece zlo ovdasnjeg fudbala,i Komitet je tu cak napravio korak unazad.
IstinaDule 078 je napisao/la:Sudije su najvece zlo ovdasnjeg fudbala,i Komitet je tu cak napravio korak unazad.
jednostavno ne znaju da sude pošteno pa se događa da u utkamicama bez ikakvog pritiska rade po stotinu grešaka bezveze
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
A uostalom sto se tice igre slabi ste bili, previse ste povuceno igrali, iako smo imali 2,3 .. 100 % sanse, al onaj vas VRATAR dobro brani nema sta
Sto se tice vas, ubjedljivo najbolji igrac Branislav Krunic, iako sam mislio da je on zavrsio sa svojom igrom, vidio sam sinoc da u ovoj nasoj ligi moze pucati barem jos 2 god.

Sto se tice vas, ubjedljivo najbolji igrac Branislav Krunic, iako sam mislio da je on zavrsio sa svojom igrom, vidio sam sinoc da u ovoj nasoj ligi moze pucati barem jos 2 god.
Ja i nisam rekao da su u kooperaciji. Nego sam naveo da se ne mozes boriti istovremeno i protiv Sarajeva i protiv sudija.aS_Roma je napisao/la:Sta si ti zino ??? Gdje si ti vidio te ofsadje, da i mi vidimo fino ... uostalom rekli smo da je jedan ofsajd sumnjiv u najmanju ruku, al da je taj sudija pomogao Sarajevu nije tacno, jer je tri- cetiri preoštra starta vasi igraca ispred njega ni jednom nije podigao zastavicu da je faul, a faulovi su bili u najmanju ruku zuri karton, tako da nije do FK Sarajeva, nego do debilskog linijskog sudije.IgorBL je napisao/la:Kakva dva ofsajda su juce sudjenja.![]()
A gdje sam vidjeo? Na stadionu.
Odlican rezultat.Realno mogli smo izgubiti,mogli smo pobjediti,ponisten nam gol,koliko cujem cist,ali nije ni bitno,Avdukic nas je spasao par puta,bilo kako bilo,0:0 vise nego dobro,u Banjaluci minimalna pobjeda,u polufinalu Velez,i finale opet protiv Zeljeznicara,opet na Grbavici trofej uzimamo.
Salim se naravno,bice tesko i u Banjaluci,moze svasta biti,Sarajevo je jaka ekipa,nema podcjenjivanja s moje strane,jedva cekam uzvratni mec.
Aj Borac!

Aj Borac!
Iskreno i pošteno! Svaka čast, zaista je malo ovako realnih navijača.jubitubi je napisao/la:Odlican rezultat.Realno mogli smo izgubiti,mogli smo pobjediti,ponisten nam gol,koliko cujem cist,ali nije ni bitno,Avdukic nas je spasao par puta,bilo kako bilo,0:0 vise nego dobro,u Banjaluci minimalna pobjeda,u polufinalu Velez,i finale opet protiv Zeljeznicara,opet na Grbavici trofej uzimamo.Salim se naravno,bice tesko i u Banjaluci,moze svasta biti,Sarajevo je jaka ekipa,nema podcjenjivanja s moje strane,jedva cekam uzvratni mec.
Aj Borac!
U novi boj...
Je l' iskreno i posteno reci da je Borcu ponisten gol, zbog ofsajda a igrac je bio metar iza linije?
pa dobro,i sudijske greske su sastavni dio igre.....ne mozemo se mi zaliti,u prosjeku imamo dobro sudjenje...ne mamo stalni vjetar u ledja kao zeljo,ali to nemaju ni drugi...nekad te ostete,nekad ti malo progledaju kroz prste i to je to.....
Naravno. To je sastavni dio sporta. Ali jedan metar je jedan metar. Ne 5cm, ne 10. Nego 100.Dule 078 je napisao/la:pa dobro,i sudijske greske su sastavni dio igre.....ne mozemo se mi zaliti,u prosjeku imamo dobro sudjenje...ne mamo stalni vjetar u ledja kao zeljo,ali to nemaju ni drugi...nekad te ostete,nekad ti malo progledaju kroz prste i to je to.....
Dok je Željo gubio od Širokog i Travnika nije se Željo ni spominjao, sad kad je isplivao na vrh, odmah Željo trn u oku.Dule 078 je napisao/la:pa dobro,i sudijske greske su sastavni dio igre.....ne mozemo se mi zaliti,u prosjeku imamo dobro sudjenje...ne mamo stalni vjetar u ledja kao zeljo,ali to nemaju ni drugi...nekad te ostete,nekad ti malo progledaju kroz prste i to je to.....
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.