kakvi kompleksi,ne vjerujem majke mi

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
kakvi kompleksi,ne vjerujem majke mi
Treba rodji na twitter poslati ovaj PDF sa prijevodom,toliko bi se napalio osvojio bi i RG a kamoli WB
Najjace kako si ti meni govorio da sam zatucani bosnjo jer nisam gotivio novajliju NBA lige,a ti si ko neki objektivni srbenda kad vrijedas 20-rostrukog GS sampiona
ali pazi ti,covjek uospote ne igra na turniru,svaki post Roger Federer....ali svaki ....ovaj Paja ga sanja vjeruj mi ...BosniaBoston je napisao/la: ↑02 nov 2019, 22:28Treba rodji na twitter poslati ovaj PDF sa prijevodom,toliko bi se napalio osvojio bi i RG a kamoli WB![]()
ronaldo99 je napisao/la: ↑03 nov 2019, 10:55Mene zanima kako sad to da Rafa nije pocistio sve redom, bilo je najavljeno da neki bik melje sve pred sobom, i onda bik pred borbu preda. Covjek bjezi od nekih igraca ali bjrzi izgleda i od No1. Steta jr samo sto Roger nije prijavio ovaj turnir jer bi dns gledali finale Novak vs Roger, al dobro za 7 dana bice prilike za neke medjusobne meceve dal Rafa vs Roger ili Novak vs Roger vec u grupi
Mislim ako Djokovic danas osvoji a Nadal bude igrao u Londonu, Djokovicu za br.1 treba titula a da Nadal ne udje u finale, tako nekako...NadalRafa je napisao/la: ↑03 nov 2019, 11:19ronaldo99 je napisao/la: ↑03 nov 2019, 10:55Mene zanima kako sad to da Rafa nije pocistio sve redom, bilo je najavljeno da neki bik melje sve pred sobom, i onda bik pred borbu preda. Covjek bjezi od nekih igraca ali bjrzi izgleda i od No1. Steta jr samo sto Roger nije prijavio ovaj turnir jer bi dns gledali finale Novak vs Roger, al dobro za 7 dana bice prilike za neke medjusobne meceve dal Rafa vs Roger ili Novak vs Roger vec u grupi
pa jel ti pratis tenis ove godine?Od Mastersa u Rimu (titula), RG (titula), WB (polufinale), Montreal (titula), USO (titula), Paris (polufinale). Ako to nije dokaz da je mljeo sve pred sobom ne znam sta jest. S Fedjom na jednu loptu bilo i sad predao Dennisu kojeg bi dobio realno.
I meni je zao sto nemamo Djodal taman za cijenu poraza jer su ti mecevi ipak najatraktivniji i radije to gledat nego kitovanje danas.
Eh sad mi treba teniski znalac pa da mi pojasni nesto. Sta Novaku treba da zavrsi kao br.1 a sta Rafi? Sta je potrebno Novaku ako se Rafa ne pojavi u Londonu? I sta je Rafi potrebno ako se ipak pojavi u Londonu, s kojim je rezultatom siguran br.1?
Ne znam ni zasto me toliko zanima jer Rafa ce svakako tesko biti najuspjesniji ikad po broju sedmica,a iskreno je po meni to nebitna statistika. Opet vidim prica se samo o tome pa me interesujei razumljivo je sto Fedjovci navijaju za Rafu u tom "smislu".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.