ATP Tour

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Ko će biti novi broj 1?

Anketa je završila: 25 mar 2017, 15:32.

a) Kei Nishikori
1
1%
b) Miloš Raonić
3
4%
c) Grigor Dimitrov
6
9%
d) Dominic Thiem
13
19%
e) Nick Kyrgios
5
7%
f) Alexander Zverev
23
33%
g) nitko od navedenih
18
26%

Ukupno glasova: 69

delinjo
Kontakt:

Re: ATP Tour

Post Postao/la delinjo » 02 nov 2019, 22:26

AA23 je napisao/la:
02 nov 2019, 22:23
Kako ih boli Roger Federer :rol:

Samo igraj Roger, ne mogu te očima :salut:
kakvi kompleksi,ne vjerujem majke mi :rol: :rol:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 02 nov 2019, 22:28

delinjo je napisao/la:
02 nov 2019, 22:26
AA23 je napisao/la:

Treba rodji na twitter poslati ovaj PDF sa prijevodom,toliko bi se napalio osvojio bi i RG a kamoli WB :rol:
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 02 nov 2019, 22:31

AA23 je napisao/la:

Ja evo priznajem, zaboli me Roger Federer!

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 02 nov 2019, 22:33

japa je napisao/la:
02 nov 2019, 22:31
AA23 je napisao/la:

Ja evo priznajem, zaboli me Roger Federer!
Najjace kako si ti meni govorio da sam zatucani bosnjo jer nisam gotivio novajliju NBA lige,a ti si ko neki objektivni srbenda kad vrijedas 20-rostrukog GS sampiona :bow:
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 02 nov 2019, 22:33

Ali koja sekta. :mrgreen:
Jedan nešto umisli i lupi da skrene s glavnih tema u kojima je redovno donji i sektaši se zalijepe i citiraju. Slatko. :rol:
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 02 nov 2019, 22:36

BosniaBoston je napisao/la:
02 nov 2019, 22:28
delinjo je napisao/la:
02 nov 2019, 22:26
AA23 je napisao/la:

Treba rodji na twitter poslati ovaj PDF sa prijevodom,toliko bi se napalio osvojio bi i RG a kamoli WB :rol:
ali pazi ti,covjek uospote ne igra na turniru,svaki post Roger Federer....ali svaki ....ovaj Paja ga sanja vjeruj mi ... :rol: :rol:
VOLIM ZELJEZNICAR!!

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 02 nov 2019, 22:37

hahah koga boli ku?ac koga ti ne gotivis? ja sam samo ukazivao na razloge zasto ej to tako a ti sto se mene tice mozes gotiviti i gruzijske kosarkasa zaboli me Federer za to...haha objektivan jesam, srbenda nisam a i sta moras biti srbin da ne gotivis Svicarca? hahah koja komedija, pa nisu svi zatucani ko ti da gledaju nacionalnsot i navijaju pogotovo u individualnom sportu kao sto je tenis dje navijas za individualca a ne drzavu...

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 02 nov 2019, 22:40

Cuj svaki post Federer, pa normalno kada ga vi spominjete, pricate o nekakvom osvajanju AO pa Wimbledona a nije sezona jos ni zavrsila i onda ih ljudi ismijavaju i krene prica o ku?c..ovaj Federeru i onda se zale kao joj kompleksasi pricaju samo o Federeru a oni pocnu pricu :lol:

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 02 nov 2019, 22:47

ako ja pricam sa bostonom o Federeru...zasto ti moras to komentarisati,ne cujemo se nigdje drugo osim na forumu,valjda mozemo on i ja diskutovati...zasto se mijesas u raspravu koja se tebe ne tice..
VOLIM ZELJEZNICAR!!

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 02 nov 2019, 22:51

Pa da ne yebe Federer ne bi ni pričao o njemu, svaka ti je " Federer nije ovo, Federer nije ono, Federer lažni ovaj, Federer lažni onaj " odvadi prijatelju, eto igra ti Novak sutra, jel dodjem ja pa nešto pričam o čovjeku koji ne igra uopšte trenutni Masters?

Više postova napisali o Rogeru navijači rivala nego mi života mi :rol:

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 02 nov 2019, 22:59

Pa ako pricate o Federeru vi sami onda imate privatne poruke a ne dodju mucki provociraju babuka goat ovo ono i kada im neko odgovori onda kazu kompleksasi kometarisu Federera, providna vam je prica...

Ovdje niko ne spominje Federera osim kada njegovi sektasi krenu siriti propagandu nicim izazvani kad on uopste i ne igra.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 03 nov 2019, 01:29

Kako niko ne spominje? :rol:

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 03 nov 2019, 01:31

AA23 je napisao/la:
03 nov 2019, 01:29
ma ne zna sta prica..
VOLIM ZELJEZNICAR!!

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 03 nov 2019, 01:37

bostone jesi spreman za London....bezveze ovi turniri bez babuke slozit ces se :D
VOLIM ZELJEZNICAR!!

NadalRafa
Kontakt:

Post Postao/la NadalRafa » 03 nov 2019, 10:33

Joj kad jadnici pocnu komentarisat na ovom forumu zivot ti se zgadi. Sve sami fedtardovi bez ikakvog zivota van virtualnog svijeta nemaju sta radit pa dodju ovdje i seru o trenutno nebitnom sakupljacu kostiju. Prica se vodi oko Noloa i Rafe u svemu, turniri(najveci) posto gerijatricar igra 500ice mrtve i osvaja pa se dize u nebo ko je ko on.. Oko broja 1 takodjer na kraju godine pa i dilema ko ce biti goat jer znamo ko nece. :rol:
I tako ti isti Fedtardovi dodju i seri nesto o tenisu a jadni pulen ove godine nije nista bitno uzeo. Fakticki bolju godinu imaju Thiem i Medo jbt. :rol: Nole i Rafa po 2GS lagano raspodjelili al ovi se nadigli osvajanjem Basela jbt kolac hahahah :rol:
Da stvar bude jos gora taj isti gerijatricar ima losiji H2H s obojicom znaci realno i iskreno nikog ne boli cundara za gerijatricarom kad cete bit svjesni toga? Frajer ne ucestvuje uopste, ispada od levata i ne uzima nista bitno. Al forumska nejac dodje ovdje i laprda kao nama Rafanovcima i Nolovcima krivo nesto u vezi Fedje hahaah :rol:

Napravite drugovi grupni chat negdje whatsapp ili messenger boli me cosak al necu da udjem ovdje i citam postove o nebitnom liku trenutno. Samo Rafa i Nole se sad sve pitaju zao mi je sto vam to moram opet reci. Mozete pratit tenis Masterse Slemove al zna se ko kosi a ko vodu nosi. Prestanite smarat i uzivajte u igrama najveceg dvojca ikad.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 03 nov 2019, 10:55

Mene zanima kako sad to da Rafa nije pocistio sve redom, bilo je najavljeno da neki bik melje sve pred sobom, i onda bik pred borbu preda. Covjek bjezi od nekih igraca ali bjrzi izgleda i od No1. Steta jr samo sto Roger nije prijavio ovaj turnir jer bi dns gledali finale Novak vs Roger, al dobro za 7 dana bice prilike za neke medjusobne meceve dal Rafa vs Roger ili Novak vs Roger vec u grupi

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 03 nov 2019, 11:12

AA23 je napisao/la:
03 nov 2019, 01:29
Ne bi bilo lose procitatiprije nego odgovoris...Spominje se Federer od strane njegovi Fedtarda, a ostali se samo nadovezu i tako krene prica o Federeru koji je bitan ko semafor u gta..

NadalRafa
Kontakt:

Post Postao/la NadalRafa » 03 nov 2019, 11:19

ronaldo99 je napisao/la:
03 nov 2019, 10:55
Mene zanima kako sad to da Rafa nije pocistio sve redom, bilo je najavljeno da neki bik melje sve pred sobom, i onda bik pred borbu preda. Covjek bjezi od nekih igraca ali bjrzi izgleda i od No1. Steta jr samo sto Roger nije prijavio ovaj turnir jer bi dns gledali finale Novak vs Roger, al dobro za 7 dana bice prilike za neke medjusobne meceve dal Rafa vs Roger ili Novak vs Roger vec u grupi

pa jel ti pratis tenis ove godine?Od Mastersa u Rimu (titula), RG (titula), WB (polufinale), Montreal (titula), USO (titula), Paris (polufinale). Ako to nije dokaz da je mljeo sve pred sobom ne znam sta jest. S Fedjom na jednu loptu bilo i sad predao Dennisu kojeg bi dobio realno.
I meni je zao sto nemamo Djodal taman za cijenu poraza jer su ti mecevi ipak najatraktivniji i radije to gledat nego kitovanje danas.
Eh sad mi treba teniski znalac pa da mi pojasni nesto. Sta Novaku treba da zavrsi kao br.1 a sta Rafi? Sta je potrebno Novaku ako se Rafa ne pojavi u Londonu? I sta je Rafi potrebno ako se ipak pojavi u Londonu, s kojim je rezultatom siguran br.1?
Ne znam ni zasto me toliko zanima jer Rafa ce svakako tesko biti najuspjesniji ikad po broju sedmica,a iskreno je po meni to nebitna statistika. Opet vidim prica se samo o tome pa me interesuje :D i razumljivo je sto Fedjovci navijaju za Rafu u tom "smislu".

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 03 nov 2019, 11:19

Spominjete ga prvo vi i na turnirima na kojim igra i na onim koje ne igra
#Punoljetstvo

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 03 nov 2019, 11:32

NadalRafa je napisao/la:
03 nov 2019, 11:19
ronaldo99 je napisao/la:
03 nov 2019, 10:55

pa jel ti pratis tenis ove godine?Od Mastersa u Rimu (titula), RG (titula), WB (polufinale), Montreal (titula), USO (titula), Paris (polufinale). Ako to nije dokaz da je mljeo sve pred sobom ne znam sta jest. S Fedjom na jednu loptu bilo i sad predao Dennisu kojeg bi dobio realno.
I meni je zao sto nemamo Djodal taman za cijenu poraza jer su ti mecevi ipak najatraktivniji i radije to gledat nego kitovanje danas.
Eh sad mi treba teniski znalac pa da mi pojasni nesto. Sta Novaku treba da zavrsi kao br.1 a sta Rafi? Sta je potrebno Novaku ako se Rafa ne pojavi u Londonu? I sta je Rafi potrebno ako se ipak pojavi u Londonu, s kojim je rezultatom siguran br.1?
Ne znam ni zasto me toliko zanima jer Rafa ce svakako tesko biti najuspjesniji ikad po broju sedmica,a iskreno je po meni to nebitna statistika. Opet vidim prica se samo o tome pa me interesuje :D i razumljivo je sto Fedjovci navijaju za Rafu u tom "smislu".
Mislim ako Djokovic danas osvoji a Nadal bude igrao u Londonu, Djokovicu za br.1 treba titula a da Nadal ne udje u finale, tako nekako...

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.