@super javi se ...
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Svaka čast. Svi k'o jedan!Southboy je napisao/la:Hvala Dzeki,Visci,Coci,Šehi,Adilovicu,Štilicu koji su pruzili podrsku nasim ratnicima za derby i navodno obecali im premije za pobjedu.Takodje,poslali su znacajnu donaciju za omladinski pogon..to je plavo srce sto nas sve spaja.
PLAVA PORODICA..
Southboy je napisao/la:Hvala Dzeki,Visci,Coci,Šehi,Adilovicu,Štilicu koji su pruzili podrsku nasim ratnicima za derby i navodno obecali im premije za pobjedu.Takodje,poslali su znacajnu donaciju za omladinski pogon..to je plavo srce sto nas sve spaja.
PLAVA PORODICA..
Bas razmisljam o tome, kako je tuzno vidjeti Tomica ovako, ali hvala mu sto je dosao podrzati momke.ChWilla je napisao/la:joj tomiću...
Dovoljno je reci ZELJOSouthboy je napisao/la:Hvala Dzeki,Visci,Coci,Šehi,Adilovicu,Štilicu koji su pruzili podrsku nasim ratnicima za derby i navodno obecali im premije za pobjedu.Takodje,poslali su znacajnu donaciju za omladinski pogon..to je plavo srce sto nas sve spaja.
PLAVA PORODICA..
Za trenutak su zaboravljeni svi problemi i sve nedaće, nevjerovatna podrška sa svih strana. Svi su se digli da ove momke nagrade, sve Željine legende, ako klub nema para, oni imajuNydalen je napisao/la:Kakva smo mi samo porodica, ovaj Zeljo fakat spaja ljude.Dok gledam ove slike i ovo pisem, kosa na glavi mi se dize. Kako je ovo samo motivaciono na igrace uticalo, strasno. Jednom Zeljo uvijek Zeljo!
Niko nema Zeljo, to sto imas ti!Southboy je napisao/la:Hvala Dzeki,Visci,Coci,Šehi,Adilovicu,Štilicu koji su pruzili podrsku nasim ratnicima za derby i navodno obecali im premije za pobjedu.Takodje,poslali su znacajnu donaciju za omladinski pogon..to je plavo srce sto nas sve spaja.
PLAVA PORODICA..
Da mu nije Salem davo te posebne upute.Elegant je napisao/la:Vidjet cemo sta ce biti.ackeey je napisao/la:Ogi (Valjic) je moj komsija, i jutros smo se culi. Kako mi je rekao da je siguran da ce sudjenje biti 100% regularno. Cak kaze da su dobili od Saveza posebne napomene za sudjenje sutra. Znaci, sto se toga tice ne bi smjelo biti problema.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Hrasno15, Lokomotifa i 61 gost.