corleone87 je napisao/la:![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zadnja izmjena: Željooooo, dana/u 15 maj 2015, 19:25, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Ima li ulaznica za jug jos, i od koliko se mogu kupit na Grbavici sutra
"When I die, don’t bring me to the hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there."
— Steven Gerrard
— Steven Gerrard
Jedan od komentara kaze- provokacija ,Sarajevu nema ko da pozeli srecu,jer nemaju reprezentativacabrile je napisao/la:Dovoljno je reci ZELJOSouthboy je napisao/la:Hvala Dzeki,Visci,Coci,Šehi,Adilovicu,Štilicu koji su pruzili podrsku nasim ratnicima za derby i navodno obecali im premije za pobjedu.Takodje,poslali su znacajnu donaciju za omladinski pogon..to je plavo srce sto nas sve spaja.
PLAVA PORODICA..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Hajmooo Manijaciiii.
Od glave do pete! Nedostajes mi Zeljo!
Od glave do pete! Nedostajes mi Zeljo!
Joj nervoze u pm
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- JoseeMourinho
- Kontakt:
ako ko ima od manijaka da zivi u hrvatskoj a ne moze gledat tekmu nek se javi da mu dam hd link arene5, jbg za ostale koji nisu krvati
ne mogu pomoc, pokuso sam al nema sanse
nadam se da ce vam neko sutra napraviti stream 
bravo braco manijaci pomazite seJoseeMourinho je napisao/la:ako ko ima od manijaka da zivi u hrvatskoj a ne moze gledat tekmu nek se javi da mu dam hd link arene5, jbg za ostale koji nisu krvatine mogu pomoc, pokuso sam al nema sanse
nisam navijac zelje, al kako bi volio samo da ih sutra otresete bas bi mi onda dusa bila na mjestu
uglavnom sretnoo 
De bolan sta cemo mi dijaspora. Proveo sam citav dan po onom tivi.ba i trazeci arene po netu. Mozak me boliJoseeMourinho je napisao/la:ako ko ima od manijaka da zivi u hrvatskoj a ne moze gledat tekmu nek se javi da mu dam hd link arene5, jbg za ostale koji nisu krvatine mogu pomoc, pokuso sam al nema sanse
hvalafelix54 je napisao/la:nisam navijac zelje, al kako bi volio samo da ih sutra otresete bas bi mi onda dusa bila na mjestuuglavnom sretnoo
YEBI MALO SARAJ'VOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Neka bude 0:1, tako vise boli... I to pred kraj tekme, kao Zuban nekada...
RED BULL daje ti krila - RAKIJA pogon na sve 4
Sa tim rezultatom bi morali dobiti i naredne dvije tekme, dok sa rezultatom 0:2 možemo zadnju tekmu i x odigrati i šampioni smo..Van Klomp je napisao/la:Neka bude 0:1, tako vise boli... I to pred kraj tekme, kao Zuban nekada...
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Nek bude Zoki 2xElegant je napisao/la:Zoki i Baja,miretm je napisao/la:Nek bude 0-2![]()
19TM87 ZAVIDOVICI
može i muzička 
Stavim sutra na 5KM Bajic gol da i Djelmic gol da i onda duplo slavlje 
Ako moze ona BICE ZELJO OPET SAMPIONChWilla je napisao/la:može i muzička
19TM87 ZAVIDOVICI
1-3 Bajic,Kokot, Dzelmic
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.