FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
volimo Zoku više nego koku, hajde Goci bend
Šta ovi pale baklje po treningu, nemoj da nas i za to kazne 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
SvePlavo je napisao/la:"Damir je dobar momak, družimo se ovdje a ja mu pričam kakav je osjećaj osvajati titule. Svake noći me nazove ja mu ispričam kako je osvojiti titulu i onda on ide na spavanje i sanja o tome'' hahah, Bekrić kralj

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
SvePlavo je napisao/la:"Damir je dobar momak, družimo se ovdje a ja mu pričam kakav je osjećaj osvajati titule. Svake noći me nazove ja mu ispričam kako je osvojiti titulu i onda on ide na spavanje i sanja o tome'' hahah, Bekrić kralj

- _forzamilan_
- Kontakt:
korteo krece u 15:00 h ??terabajt je napisao/la:Sutra prate nas korteo do koseva.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- Neandertalac
- Kontakt:
Bice gusto, bice 0-2 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
-
- Kontakt:
Da, most Suade Dilberovic, okupljanje u 14h!!!!
Dagodrina je napisao/la:korteo krece u 15:00 h ??terabajt je napisao/la:Sutra prate nas korteo do koseva.
terabajt je napisao/la:Dagodrina je napisao/la:korteo krece u 15:00 h ??terabajt je napisao/la:Sutra prate nas korteo do koseva.

Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Bas me zanima sta su se danas dogovorili na treningu kako ce tim poceti sutra, napadacki ili povuceno.
Kako prolazi vrijeme ja sve nervozniji, valja zapasti nocas, sutra nekako docekati tekmu.
Kako prolazi vrijeme ja sve nervozniji, valja zapasti nocas, sutra nekako docekati tekmu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- ala_juve_tm87
- Kontakt:
Idemooo MANIJACIII samo jaaaaaaaaaako ! Stižu i Manijaci Konjic da podrže svog ŽELJU !

Život je kratak da se dijeli,zato Željezničar za život cijeli!!!! TM87 4 ever
ja zadnju deceniju nisam bio manje nervozan pred derbi. nema smisla, ne znam zašto, ali je tako.
SUTRA PO POBJEDU! HAJMO ŽELJOOOOOOOO

- samogrbavica
- Kontakt:
Ja sam siguran da cemo ih uzeti sutra. Ne znam sto, ali je tako. Oni su smijesna ekipa koja je kroz medije napravljena kao kvalitetna, skupa, bla, bla. Sve su medije kupili, placaju im slicice za album samo da pisu o njima, daju im po cvaju za dorucak ali dzaba sve braco moja plava. Ovaj ce se put zahebat.
KHAJ PRICE
I nožeeeem i lancem i pajserom u glavu razvali za Željinu slavuuuuuuuuu! Bilo je nervoze i pred dosadašnje derbije,ali ovo je sad neizdrživoo,druga mi je kutija danas ali ništa ne pomaže.
Ko spava mrzi Zelju.To braco iz Konjica Brckog Travnika i ostalih mjesta.Sutra svi za jednog jedan za sve da razvalimo umjetnu tvorevinu.
Ja bi na ovo dodao da su ovih 2-3 zadnja kola toliko srece imali da to nije normalno, jos su ih sudije pomazile vise puta.samogrbavica je napisao/la:Ja sam siguran da cemo ih uzeti sutra. Ne znam sto, ali je tako. Oni su smijesna ekipa koja je kroz medije napravljena kao kvalitetna, skupa, bla, bla. Sve su medije kupili, placaju im slicice za album samo da pisu o njima, daju im po cvaju za dorucak ali dzaba sve braco moja plava. Ovaj ce se put zahebat.
Nadam se da im sutra sreca prestaje !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Sto vec neko napisa, raja koja rijetko dolazi na jug nek se spremi za navijanje, nisam u ultra fazonu, al kad pocne navijanje, pa se stvori dvoglas, pa neko mrmljanje...ne valja..zato klipovi na yt, a sutra pratit bubanj i raju ostalu i tjt... nece biti nimalo lako, al vjerujem da mozemo..samo uz Boziju pomoc i hrabro srce.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- advanced1921
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 68 gostiju.