Prva liga FBiH - 2018/19
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva liga FBiH - 2018/19
https://sportsport.ba/fudbal/u-nk-brats ... st/319416/
Inače, sve je tako nemušto odrađeno, da se ne možeš ne smijati potpisnicima režije.
Ako uđete na FB stranicu NK Bratstvo, vidjet ćete da je ekipa danas imala regeneracijski trening a da je igrače predvodio povrijeđeni Bajić...
Inače, sve je tako nemušto odrađeno, da se ne možeš ne smijati potpisnicima režije.
Ako uđete na FB stranicu NK Bratstvo, vidjet ćete da je ekipa danas imala regeneracijski trening a da je igrače predvodio povrijeđeni Bajić...
-
- Kontakt:
Koliko sam ja cuo Bajic ima 2 zuta, potrebniji je u Visokom da se osigura ostanak nego protiv Veleza. Mozda grijesim ali tako sam cuobaltazar7 je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/u-nk-brats ... st/319416/
Forzza Velez
Cuo sam da je bio u Bihacu na utakmici i da su ga ganjali da ga udaraju, pobjegao valjda. Ne znam jel tacno.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ma i nebitno je, nego mi samo smiješno koliko se ljudi provaljuju i lažu sami sebe pa pokušavaju i drugeManciniLevatKlasican je napisao/la:Koliko sam ja cuo Bajic ima 2 zuta, potrebniji je u Visokom da se osigura ostanak nego protiv Veleza. Mozda grijesim ali tako sam cuobaltazar7 je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/u-nk-brats ... st/319416/

Sve su ovo informacije iz kluba, sa zvanične FB stranice. Kad je to kod nas sve smotano, pa ne znaju ni utakmicu završiti.
Čak je i bolje bilo da su odmah kazali, čuvali ga zbog kartona, važnija nam je utakmica u Visokom itd...pa i ekipe u evropskim ligama odmaraju igrače, čuvaju, kalkulišu. A ne ovako. Povrijeđen, upitan a lik na čelu kolone

Pa kako se ne smijati jbt

- legenda reala
- Kontakt:
juče je bio u Goraždu sa igračima Slavena na tribinama Salihović i još nekiharden je napisao/la:Cuo sam da je bio u Bihacu na utakmici i da su ga ganjali da ga udaraju, pobjegao valjda. Ne znam jel tacno.

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
- Moderator
- Kontakt:
To je taj.

Da da. Kako da ne!nekoIzMostara je napisao/la:X2 danas na Otoci aBd ima Mace da im presudifudbalfudbal je napisao/la:U šta ćete da će Spahalić danas suditi najpoštenije što može?
Izašlo delegiranje za srijedu, a pogodite gdje sudi?
U Tešnju.
Što znači začarani krug u prevodu, on ne smije loše suditi jer kako će otići TOSku ps. veceras Rodjeni titulu slave
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Čeka li ga danas. Ali nije ga bilo danas iz nekog razloga.HeliosIzDomzala je napisao/la:
Sta je. Pukla ljubav Hahahahah pajdo čitavu sezonu blatio ostale klubove, a vaše lopovluke prikrivao. Nešto ste mu zgrijesili pravo. Eto Pajde sad kad počne Pisat i, panika panika medju ženama hahahahahahhahMancini je napisao/la:Neka dođe administrator sa prve lige danas na Otoku. Neki jedva čekaju da dođe.*p!p!t@* je napisao/la:Manćini traži te Romeo sutra da mu budeš security wahaahahahaahahahaha

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
J e b o majku,pa jel vas stid ovo postavitiFSB je napisao/la:

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
Kako si ti naporan lik..to je nevjerovatno.Imas li ti svoj klub ili samo pratis desavanja u FK Velez?staragarda je napisao/la:J e b o majku,pa jel vas stid ovo postavitiFSB je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nemoj tako. Raja iz Pticijeg gnijezda je postena. Oni kazu ako budemo stimali i ne trebamo uc. I onda se desi ovo.staragarda je napisao/la:J e b o majku,pa jel vas stid ovo postavitiFSB je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jadni golman 5 put boksa loptu na 5 m ne bil ko od Velezovih natrco.
Kažu Pandža ga dobro guta crvenima, pri kraju je, brzo je tvoj red, nego strpi se bolan malo, **** misa. Brzo ćeš zinutistaragarda je napisao/la:J e b o majku,pa jel vas stid ovo postavitiFSB je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

-
- Kontakt:
combe je napisao/la:Nemoj tako. Raja iz Pticijeg gnijezda je postena. Oni kazu ako budemo stimali i ne trebamo uc. I onda se desi ovo.staragarda je napisao/la:J e b o majku,pa jel vas stid ovo postavitiFSB je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jadni golman 5 put boksa loptu na 5 m ne bil ko od Velezovih natrco.

All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma samo strašnog veleža iz vrapcica pratim...a pogotovo prestrasnog strijelca fajica koji je imao milion ponuda al zavrsi u drugoligasu...vas KO prati, smijeh je zagarantovankonjicanin01 je napisao/la:Kako si ti naporan lik..to je nevjerovatno.Imas li ti svoj klub ili samo pratis desavanja u FK Velez?staragarda je napisao/la:J e b o majku,pa jel vas stid ovo postavitiFSB je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 01 jun 2019, 04:45, ukupno mijenjano 1 put.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Penal za Slaven protiv Olimpika i crveni već u trećoj minuti
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
steta za penal, al' zabice ga Mirnes danas!
A kakav je to penal bio? Čuo sam da je smiješan bio. Nema veze neka još jedan svira.zeRoberto je napisao/la:steta za penal, al' zabice ga Mirnes danas!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.