Italiju bih dobili kuci 100% a Finska nece pobjediti u Grckoj. Grcima je previse sramote.
Vidimo se na kraju!

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Hajd svakako je neces nikad ni koristit. Neces si puno naskodit.ArtVandelay je napisao/la:Otfikario bi sebi kitu od muke.
Šta pričaš bolanrope11 je napisao/la:Pa nije da nije bitna utakmica jer bi lošim rezultatom mogli popušiti i taj baraž. Koliko god bilo sramotno što smo se uopšte doveli u ovu situaciju, opet bolje i baraž nego ništa.![]()
Još imamo i tu utakmicu sa Italijom gdje je nezahvalno očekivati pobjedu, ako ne pobjedimo grke moglo bi se ozbiljno zakomplikovati.
rope11 je napisao/la:Pa nije da nije bitna utakmica jer bi lošim rezultatom mogli popušiti i taj baraž. Koliko god bilo sramotno što smo se uopšte doveli u ovu situaciju, opet bolje i baraž nego ništa.![]()
Još imamo i tu utakmicu sa Italijom gdje je nezahvalno očekivati pobjedu, ako ne pobjedimo grke moglo bi se ozbiljno zakomplikovati.
Najbolje bi oslikalo ove kvalifikacije da nas nabiju Grci večeras 4:1, 4:2.Elddar je napisao/la:Najjace je da dobijemo veceras, mlatnemo nekako italijane, pa onda finci nekom frljokom dobiju grke. To bi najbolje oslikalo ove kvalifikacije
Jedine komplikacije bi bile da se Robiju ponovo upali slijepo crijevo.rope11 je napisao/la:Pa nije da nije bitna utakmica jer bi lošim rezultatom mogli popušiti i taj baraž. Koliko god bilo sramotno što smo se uopšte doveli u ovu situaciju, opet bolje i baraž nego ništa.![]()
Kjucna rijec je AkoKenoRob je napisao/la:Mi veceras ako dobijemo mi smo na Euru zato veceras je biti ili ne biti. Ja bih samo tako motivisao sebe da sam igrac a igrace da sam trener.
Italiju bih dobili kuci 100% a Finska nece pobjediti u Grckoj. Grcima je previse sramote.
Vidimo se na kraju!
![]()
Moras sagledati sve cinjenice pa cak i neke sto se ne ticu terenaJack je napisao/la:Čuj Italiju bi dobili 100%, jes nas ponijela lepršava igra protiv velesile Finske
4:2calcio je napisao/la:Finska-BiH 2:0
Armenija - BiH 4:0
"Hoćemo na EURO!" Hahahahha
Ali eto, uprkos svemu hajmo makar grke dobiti...
Kakvo puštanje bolan, kakve su vam to dječije teorije zavjere. Nije ovo druga federalna liga, uozbiljite se.Enigma je napisao/la:Ma grci ce zadnje kolo pustit fincima zbog one tuce u Zenici
rope11 je napisao/la:Pa nije da nije bitna utakmica jer bi lošim rezultatom mogli popušiti i taj baraž. Koliko god bilo sramotno što smo se uopšte doveli u ovu situaciju, opet bolje i baraž nego ništa.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.