santos je napisao/la:Malo je offtopic ali za one koji nisu vjerovali-Izdajnik se pojavio na treningu Turske
gdje li su oni što su ga nazivali prije desetak dana patriotom
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
santos je napisao/la:Malo je offtopic ali za one koji nisu vjerovali-Izdajnik se pojavio na treningu Turske
ŠB_Fidelis je napisao/la:Znam njen naziv, hvala, no govorim ti cisto sto ona u svojoj sustinskoj formi jeste i sto je od svog osnutka pa do dana danasnjeg bila i sto ce nadalje i ostati, isto kao sto je BiH reprezentacija svih Bosanaca i Hercegovaca diljem svijeta, a ne samo onih koji zive ovdje. No, kljuc je identitet i osjecaj. Valjda shvacas poantu. Samim time i imas temu reprezentativci, kao i potencijalni reprezentativci.
ŠB_Fidelis je napisao/la:Pa, slagao se ti ili ne, to ti je cinjenicno upravo i doslovno tako, da ne nabrajam milijun razloga i primjera zasto, ako to ne shvacas sada, onda tesko da ces shvatiti i da ti objasnjavam pola dana. Zato ti je recimo Preldzic (bio) potencijalni reprezentativac, a ne reprezentativac, nema taj osjecaj, i, to je to. Bilo kakve karijere nastranu.
mislim da je sada stvarno dosta off topic-aŠB_Fidelis je napisao/la:Maa, propustas poantu u potpunosti, odnosno ono sta hocu da kazem, nije to samo stvar papira, to na kraju krajeva jako malo znaci u svemu tome, samo srce, osjecaj, nista vise. Al eto, upitaj na PM ako te zanima, bezveze se sj.ebaje tema.
Jah,zamisli imas osjecaj da budes u Americkoj repci ali ti repka Zimbambvea plati vise,a ti iz stolnog grada tog i tog.ŠB_Fidelis je napisao/la:Pa, slagao se ti ili ne, to ti je cinjenicno upravo i doslovno tako, da ne nabrajam milijun razloga i primjera zasto, ako to ne shvacas sada, onda tesko da ces shvatiti i da ti objasnjavam pola dana. Zato ti je recimo Preldzic (bio) potencijalni reprezentativac, a ne reprezentativac, nema taj osjecaj, i, to je to. Bilo kakve karijere nastranu.
albiongate je napisao/la:Buducnost dovela Milana Milosevica (krilo 205 1985) na probi. Igrace za njih tokom Memorijalni turnir Mirza Delibasic u Sarajevo. Ako zadovolji ostaje.
albiongate je napisao/la:Buducnost dovela Milana Milosevica (krilo 205 1985) na probi. Igrace za njih tokom Memorijalni turnir Mirza Delibasic u Sarajevo. Ako zadovolji ostaje.
Aha, jasno mi je.storm_raider je napisao/la:Danko ti radi u KK Bosni kao PR (citaj: izmisljena funkcija za njega)
Tako je barem bilo do ove sezone. Basket ponekad "baci" na Ciglanama s drustvom i to je to.
ko da je bitno koliko je minja visokneno#4 je napisao/la:Mislim da je Minja 203.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.