HŠK Zrinjski
Re: HŠK Zrinjski
Šta vam se desava sa terenom,zadnji uradjen a već je oštećen na par mjesta?
A nista lavovski odigrano idemo u KL, jedino nas za*ebalo sto smo u POT4, nisu prosli ni Adana ni Dnipro, al ajde prezivit cemo ima i losih ekipa u POT3.
-1905-
Ne kazem da je kriv za ista, al ja Marica ne mogu ocima vidjet. Kako su toliko promasili jednu od najbitnijih pozicija nije mi jasno.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
- Kontakt:
Povijest je ispisana. Ne pametujte online stručnjaci. Idemo dobit katolike
Prvo poluvrijeme za mene odlično ,mislim da je Rendulic iznenadio Lask sa Ćuzom,Malekinusicem i Jukicem od početka .Drugo smo patili jedno 15-20 minuta i sve u svemu muški odigrano protiv ekipe koj ima 6-7 extra igrača.Vidjet će se to u grupama.
Za mene Senić igrač utakmice
Igraj do kraja

Sutra grupa Eintracht ,Ludogorets,Olimpija i Zrinja.
Šteta sto nismo u trećem šeširu .
Za mene Senić igrač utakmice
Igraj do kraja
Sutra grupa Eintracht ,Ludogorets,Olimpija i Zrinja.
Šteta sto nismo u trećem šeširu .
Volim Mostar pa makar i vaki
Lasiću, ne jedi qovna!Jjoossiipp je napisao/la: ↑31 avg 2023, 23:30Povijest je ispisana. Ne pametujte online stručnjaci. Idemo dobit katolike
...jedan je jedini u snu i na javi...
HŠK Zrinjski Mostar
HŠK Zrinjski Mostar
- Antipolitika3
- Kontakt:
Ta nije Denka?DTzmu30 je napisao/la: ↑01 sep 2023, 00:03Lasiću, ne jedi qovna!Jjoossiipp je napisao/la: ↑31 avg 2023, 23:30Povijest je ispisana. Ne pametujte online stručnjaci. Idemo dobit katolike

Rezultat je odlican kakva su pojacanja doveli Rendulicu,sa klupe ulaze Stupcanica,Sabljic koji je za ovaj level Boze te sacuvaj,beskoristan,vjecito roviti Zlomislic i jedino Kis da izgleda kao nogometas.One invalide necu niti spominjat od njih vrijeme ce pokazati da nema nista.
Ovo je ogroman uspjeh i sve cestitke Rendulicu koji je najvise zasluzan sto imamo sutra merak popit kavicu i gledat Zrinjskog u bubnju.
Lask je bio prolazan ali sa ozbiljnim pojacanjima,ovako smo casno pali i uzdignute glave idemo u Konferenciji.
Jos jednom svima cestitke a upravi pamet u glavu da ovaj novac ne ostave na Bradaricima i Kozuljima vec istinskim pojacanjima.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Dobro je ovo.
Imat ćemo problem u prvenstvu sa U21 igračima. Sabljić će nažalost biti drugi Kićo Stanić. Ramić nije kapacitet ni kvalitet, Prskala ni na mapi.
Dobitak ove sezone do sada je definitivno Senić.
Kiš sve zna sa loptom, ali je fizički na lošem nivou i spor je. Ćuže ni sjena igrača od proljetos.
Sve u svemu BRAVO za povijesni uspjeh.
Imat ćemo problem u prvenstvu sa U21 igračima. Sabljić će nažalost biti drugi Kićo Stanić. Ramić nije kapacitet ni kvalitet, Prskala ni na mapi.
Dobitak ove sezone do sada je definitivno Senić.
Kiš sve zna sa loptom, ali je fizički na lošem nivou i spor je. Ćuže ni sjena igrača od proljetos.
Sve u svemu BRAVO za povijesni uspjeh.
Nije Denka, ali nije ni daleko od njegaAntipolitika3 je napisao/la: ↑01 sep 2023, 00:10Ta nije Denka?DTzmu30 je napisao/la: ↑01 sep 2023, 00:03Lasiću, ne jedi qovna!Jjoossiipp je napisao/la: ↑31 avg 2023, 23:30Povijest je ispisana. Ne pametujte online stručnjaci. Idemo dobit katolike![]()
Rezultat je odlican kakva su pojacanja doveli Rendulicu,sa klupe ulaze Stupcanica,Sabljic koji je za ovaj level Boze te sacuvaj,beskoristan,vjecito roviti Zlomislic i jedino Kis da izgleda kao nogometas.One invalide necu niti spominjat od njih vrijeme ce pokazati da nema nista.
Ovo je ogroman uspjeh i sve cestitke Rendulicu koji je najvise zasluzan sto imamo sutra merak popit kavicu i gledat Zrinjskog u bubnju.
Lask je bio prolazan ali sa ozbiljnim pojacanjima,ovako smo casno pali i uzdignute glave idemo u Konferenciji.
Jos jednom svima cestitke a upravi pamet u glavu da ovaj novac ne ostave na Bradaricima i Kozuljima vec istinskim pojacanjima.

Večeras baš zrela europska utakmica.
Brutalno smo dobro trkački odigrali ovu utakmicu.
Mora se izdvojiti Senić. Možda i njegova utakmica karijere. Miran, siguran, dominantan u skoku!

Pohvala i za Rendulića. Dobar je taktičar.
A realno, nema koga staviti u vezni red.
U jednom trenutku gledam na zagrijavanju Zloma, Stanić i Ramić.

Baš nam nedostaje jedan kvalitetan veznjak.
A umorio sam se pišući o Bradarićima i Kožuljima.
Al hajde ti to našem prosječnom navijaču objasni. Njih dva doslovno dvije godine nisu igrali.
Ali nećemo teške teme. Idemo uživati!
Povijesni dan za sve kojima je HŠK Zrinjski u srcu!

HŠK Zrinjski Mostar
HŠK Zrinjski Mostar
- Antipolitika3
- Kontakt:

NK Dinamo Zagreb
Aston Villa ili Fiorentina
Olimpija Ljubljana
HSK Zrinjski Mostar
Moja zelja za sutra.
U koliko je izvlacenje za konferenciju?
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
U 14:30h.Antipolitika3 je napisao/la: ↑01 sep 2023, 00:33
NK Dinamo Zagreb
Aston Villa ili Fiorentina
Olimpija Ljubljana
HSK Zrinjski Mostar
Moja zelja za sutra.
U koliko je izvlacenje za konferenciju?
HŠK Zrinjski Mostar
HŠK Zrinjski Mostar
-
- Kontakt:
E kad bi ovako nešto bilo, valjalo bi. Malo da pokažemo koliko vrijedimo u regionalnim okvirima, a pomalo i da se osvetimo.
1. Dinamo
2. Slovan
3. Olimpija
4. Zrinjski.
1. Dinamo
2. Slovan
3. Olimpija
4. Zrinjski.
- TheNoblesMo
- Kontakt:
Ljeto u Europi uz JEDINI klub i JEDINU reprezentaciju
Bravo Zrinjski, bravo Ultrasi, bravo za Mostar
Kao sto je receno Senic stijena, meni prva opcija pored Barisica i Jakovljevica.
Da je mogao poceti Kis, jest, ali znamo da ga Rendulic nesto ne gotivi i radije ide na kartu sigurno.
Maric siguran, skinuo dva zicera, gol je mogao obraniti da je 20 centimetara veci. Corluka-Ticinovic bez prave zamjene. Canadjija i Ivancic borci, ali sa previse tehnickih gresaka na sredini terena. Nemanja vodja, steta sto promasi ono sto pogadja zatvorenih ociju. Cuze iznudio penal, da se nije spetljao nakon proigravanja Bilbije, tko zna u kojem smjeru bi otisla utakmica da smo poveli 2:0. Za Europu je ovo vrh sa ovakvom ekipom, Sabljic-Malekinusic-Stanic-Hrvanovic-Ramic-Zlomislic...zao mi je, to nisu igraci za konferencijsku ligu, oni ne bi cinili prevagu u jednom Posusju, GOSK-u...

Kao sto je receno Senic stijena, meni prva opcija pored Barisica i Jakovljevica.
Da je mogao poceti Kis, jest, ali znamo da ga Rendulic nesto ne gotivi i radije ide na kartu sigurno.
Maric siguran, skinuo dva zicera, gol je mogao obraniti da je 20 centimetara veci. Corluka-Ticinovic bez prave zamjene. Canadjija i Ivancic borci, ali sa previse tehnickih gresaka na sredini terena. Nemanja vodja, steta sto promasi ono sto pogadja zatvorenih ociju. Cuze iznudio penal, da se nije spetljao nakon proigravanja Bilbije, tko zna u kojem smjeru bi otisla utakmica da smo poveli 2:0. Za Europu je ovo vrh sa ovakvom ekipom, Sabljic-Malekinusic-Stanic-Hrvanovic-Ramic-Zlomislic...zao mi je, to nisu igraci za konferencijsku ligu, oni ne bi cinili prevagu u jednom Posusju, GOSK-u...
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
FerencvarosJjoossiipp je napisao/la: ↑01 sep 2023, 07:14E kad bi ovako nešto bilo, valjalo bi. Malo da pokažemo koliko vrijedimo u regionalnim okvirima, a pomalo i da se osvetimo.
1. Dinamo
2. Slovan
3. Olimpija
4. Zrinjski.
Ludogorec
Olimpija
Zrinjski
Dinamo / Frankfurt
Aston Villa / Fiorentina
Olimpija / Besiktas
Zrinjski - pa neka bude tri mjeseca ludilo u Mostaru
Samo nemoj na hladni sjever, u Kazahstan, a pogotovo ne Slovana - dosadili su vise Bogu i narodu.
Aston Villa / Fiorentina
Olimpija / Besiktas
Zrinjski - pa neka bude tri mjeseca ludilo u Mostaru

Samo nemoj na hladni sjever, u Kazahstan, a pogotovo ne Slovana - dosadili su vise Bogu i narodu.
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
- TheNoblesMo
- Kontakt:
Daj nam iz prvog šešira Dinamo da im napunimo Maksimir, iz drugog daj Aston Villu da ima netko atraktivan, daj iz trećeg Olimpiju da imamo koga pobijedit i daj njima šta će.
Spartak Trnava i HJK su laksi protivnici od Olimpije, koja je dosta bolja nego prije 3 godine i trenutno gledajuci u dobroj su formi i fino igraju, dok tipa Spartak niti je bio prvak, niti trenutno nesto fino igra, jedva prosli Dnjipro koji je imo po 2 igraca manje u obe utakmice, a da ne govorim da su kuci od 5 minute imali igraca vise i nisu pobjedili, po meni sigurno najbolja opcija iz pota 3.TheNoblesMo je napisao/la: ↑01 sep 2023, 10:00Daj nam iz prvog šešira Dinamo da im napunimo Maksimir, iz drugog daj Aston Villu da ima netko atraktivan, daj iz trećeg Olimpiju da imamo koga pobijedit i daj njima šta će.
- TheNoblesMo
- Kontakt:
Imaš pravo. Čak i prema Transfermarktu i HJK i Spartak vrijede manje od nas. Onda bi ipak Spartak bio idealan.Cesc44 je napisao/la: ↑01 sep 2023, 10:10Spartak Trnava i HJK su laksi protivnici od Olimpije, koja je dosta bolja nego prije 3 godine i trenutno gledajuci u dobroj su formi i fino igraju, dok tipa Spartak niti je bio prvak, niti trenutno nesto fino igra, jedva prosli Dnjipro koji je imo po 2 igraca manje u obe utakmice, a da ne govorim da su kuci od 5 minute imali igraca vise i nisu pobjedili, po meni sigurno najbolja opcija iz pota 3.TheNoblesMo je napisao/la: ↑01 sep 2023, 10:00Daj nam iz prvog šešira Dinamo da im napunimo Maksimir, iz drugog daj Aston Villu da ima netko atraktivan, daj iz trećeg Olimpiju da imamo koga pobijedit i daj njima šta će.
- MostarskiBijeli1
- Kontakt:
Šteta, LASK bio zreo za izbacivanja.. blizu kao i uvijek protiv jačih ekipa - Maribor, Legija, Slovan itd... ali nema veze, daj nam sad Ferencvaros, Aston Villu i Trnavu
prije toga dat po ušima Širokom i Sarajevu, čisto ako su zaboravili tko je gazda u dvorištu
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Rule_hz i 25 gostiju.