Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Ma da bht, prije svih, radi svoj posao kako treba, i klubovi bi bili ozbiljniji. Puste pregled u 23 h, pola utakmica snimano kamerama koje su 2X losije od onih koje bolji mobitel ima, itd. Mada i klubovi moraju odluciti hoce li naprijed, ili stagnirati. Ovo sto je euromedia radila je bio neki pomak, mada su i oni polu profesionalno to radili...Jedna od nevidjenih gluposti da su prrije pocetka prvenstva znali 90% utakmica koje ce prenositi, pa to nigdje u svijetu nema.
jbt nemogu da vjerujem eto mi ljubitelji BH Fudbala koji ne volimo barcu,bayern.... necemo vise uzivati steta a bas sam se nadao da ce biti bolje
**** ti ovakvu drzavu!

hahah zovite me buhtla jbg pogrijesio sam pri pisanju 
<3FKS<3 do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo
Ratko Varda,Goran Ikonic,Lance Wiliams,Alen Skoro,Zvjezdan Misimovic!

Pa bola mora se imati neki plan ko svugdje u svijetu ljudi znaju i imaju semu za cijelu sezonu koje ce tekme prenositi. Sta bi trebali svaki petak ebavat se s klubovima i moliti za prenos i onda ovi bi jednu tekmu drugi bi drugu ko bi bola ugodio nama ovakvima kakvi jesmo.muamer10 je napisao/la:Ma da bht, prije svih, radi svoj posao kako treba, i klubovi bi bili ozbiljniji. Puste pregled u 23 h, pola utakmica snimano kamerama koje su 2X losije od onih koje bolji mobitel ima, itd. Mada i klubovi moraju odluciti hoce li naprijed, ili stagnirati. Ovo sto je euromedia radila je bio neki pomak, mada su i oni polu profesionalno to radili...Jedna od nevidjenih gluposti da su prrije pocetka prvenstva znali 90% utakmica koje ce prenositi, pa to nigdje u svijetu nema.
Da su klubovi bili i jedan dio profesionalni i ozbiljni kao sto je euromedia i bht mi bi svako kolo gledali bar jednu tekmu a ovako gledajte Wigan i svrsavajte na Real drugo vam nista i netreba.
....ehhh u nasoj drzavi su cajke kulturni dogadjaji br.1....tako koliko god to zalosno bilo ipak je tako...a drugo nije to bilo kakva tekma.....zna se koliko je mrznje u proslosti bilo izmedju ova dva grada.....tako da i najmanjii propust moze skupo kostat....
Nema vise :P
ma ja ne razumijem kako neko moze recimo biti navijac barselone a zivi u bih za mene pravi navijac je onaj koji zivi za svoj klub i ide na sto je vise utakmica moguce a nemozes ti bodrit tim putem tv-a ali neki to nikad nece skontat nazalost!! i potpisujem postTNT je napisao/la:Pa bola mora se imati neki plan ko svugdje u svijetu ljudi znaju i imaju semu za cijelu sezonu koje ce tekme prenositi. Sta bi trebali svaki petak ebavat se s klubovima i moliti za prenos i onda ovi bi jednu tekmu drugi bi drugu ko bi bola ugodio nama ovakvima kakvi jesmo.muamer10 je napisao/la:Ma da bht, prije svih, radi svoj posao kako treba, i klubovi bi bili ozbiljniji. Puste pregled u 23 h, pola utakmica snimano kamerama koje su 2X losije od onih koje bolji mobitel ima, itd. Mada i klubovi moraju odluciti hoce li naprijed, ili stagnirati. Ovo sto je euromedia radila je bio neki pomak, mada su i oni polu profesionalno to radili...Jedna od nevidjenih gluposti da su prrije pocetka prvenstva znali 90% utakmica koje ce prenositi, pa to nigdje u svijetu nema.
Da su klubovi bili i jedan dio profesionalni i ozbiljni kao sto je euromedia i bht mi bi svako kolo gledali bar jednu tekmu a ovako gledajte Wigan i svrsavajte na Real drugo vam nista i netreba.

[quote="Seyo_TM"]sa Zeljom je prvo istekao ugovor!!!
pa su onda ponudili premalo novca!!!
ja sam onaj post postavio radi pitarskog postenja...struci im neodgovaraju kamere, to javno kazu i sada pomjeraju termine i ne prihvataju alternative...
I stisnu spomenuti Nijaza, Zelju i ostale klubove..."vojnik o skracenju....pitar o postenju"[/quote
nemoj ti sviju ti o postenju da se razumijemo svi ama bas SVI su sra li oko prijenosa osim listice,pa cu redom kolko se sjecam uprava
moj kluba bespotrebno se re oko prijenosa jer se niko nikad nije zalio na sudjenje na AFH pa nema razloga da nesto kao krijemo ,jednostavno nesto je u glavama tih ljudi koje mi nemozemo razumit meni je prije svih zao navijaca FKS koji nisu iz Sarajeva a voljeli bi pogledati svoju ljubav pa sto im ne bi to omogucili ,znaci ima velike krivice nazalost nase uprave koju i ja ne razumijem ,al ko ce njih razumit,drugo zrinjski i velez nisu dali priejnose gradskog derbija kolko ja znam,celik i sloba nisu davali kod kuce par prjenosa,zeljo nije dao derbi evo sad tekma sa borcem i sto je zanimljivo govore istekao ugovor a ugovor je bio svima istekao na polusezoni pa je opet bio produzen znaci nije zeljo potpisao prije 3 godine a ostali prije 2 pa njima istekao
to je samo supljak njihove uprave,borac je zezao za tekmu sa zeljom i otprilike to je to sto jaznam , jednostavno poenta ove price je da niko nije cist tako da su svi klubovi koji su ucestvovali u ovom projektu snosi dio krivice za propast projekta e samo neko vise a neko manje a ne kako nekigovore samo je celik i FKS krivi ne SVI SU,a da jos i da kazem to ipak ima i dosta propusta bht i euromedia ali i ipak su ovo bili prvi koraci pa razumljivo na sve greske ,po mom misljenju najveca greska je mozda termin subota u 20,00 jer ipak je puno bolji nedeljni termin ono nekako svi su kuci dosada i oni koji ne bi gledali mozda bi pogledali utakmicu al dobro je bilo i ovo dok je trajalo 
pa su onda ponudili premalo novca!!!
ja sam onaj post postavio radi pitarskog postenja...struci im neodgovaraju kamere, to javno kazu i sada pomjeraju termine i ne prihvataju alternative...
I stisnu spomenuti Nijaza, Zelju i ostale klubove..."vojnik o skracenju....pitar o postenju"[/quote
nemoj ti sviju ti o postenju da se razumijemo svi ama bas SVI su sra li oko prijenosa osim listice,pa cu redom kolko se sjecam uprava

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
- BlueSharks
- Kontakt:
Sreća pa su prenosli mostarski derbi u prvoj polusezoni, tj. sa BBHŠKZ MOSTAR je napisao/la:Čim je došao na red mostarski derbi, nema prijenosa

Ako je ijdan klub dopuštao da ih prenose kad god hoće i gdje hoće to je Velež. To jedini klub koji nije pravio ama baš nikakve probleme, kad god su zatražili dobili su prijenos iz Vrapčića, i zoato ta tvoja opaska je blago rečena licemjerna. I donekle se to može još reći za Široki, ostali svi su zahebavali, a naravno prednjači Sarajevo, Čelik i tvoj Svinjski, zato mišu tišu

Strauss Junior
TNT je napisao/la:Pa bola mora se imati neki plan ko svugdje u svijetu ljudi znaju i imaju semu za cijelu sezonu koje ce tekme prenositi. Sta bi trebali svaki petak ebavat se s klubovima i moliti za prenos i onda ovi bi jednu tekmu drugi bi drugu ko bi bola ugodio nama ovakvima kakvi jesmo.muamer10 je napisao/la:Ma da bht, prije svih, radi svoj posao kako treba, i klubovi bi bili ozbiljniji. Puste pregled u 23 h, pola utakmica snimano kamerama koje su 2X losije od onih koje bolji mobitel ima, itd. Mada i klubovi moraju odluciti hoce li naprijed, ili stagnirati. Ovo sto je euromedia radila je bio neki pomak, mada su i oni polu profesionalno to radili...Jedna od nevidjenih gluposti da su prrije pocetka prvenstva znali 90% utakmica koje ce prenositi, pa to nigdje u svijetu nema.
Druze ja ne znam je li ti meni direktno ovo pises, ali s obzirom da me citiras, vjerovatno jeste, pa cu ti i napisati slijedece: Znas koliko mene boli neka stvar za real, wigan i ostale... Ja navijam samo za zelju. Moja lista klubova je 1. zeljo, 2. zeljo, 3. zeljo...itd.... Ja sam kritikovao sve, pa i klubove. Ali ne moze mi neko reci da bht radi profesionalno svoj posao a ne moze sama da sjedne s klubovima i dogovori se. Pa ako mogu odvojiti za eurosong prestavljanje pjesme 300 hiljada maraka, da upravo toliko, pa mogu i zelji na derbiju reci evo vam 20 hiljada ili koja je vec bila cijena, veca nije. Jbte 5 hiljada maraka, koliko znam to je cifra koju domacin dobija. Pa zelji 500 ljudi sa sjevera toliku zaradu donese. Jbte koncert u zenici, igra Celik - Sarajevo, ma sve se odgadja. Ali jebote znas koliko ce grad zaraditi od tog koncerta. "Mizernih" 5000 nece, vec vise, primjetno, sigurno. BHT je ne profesionalna, amaterska televizija. Molim sve da, ako bude neko citirao, ne prica da je klubovima u interesu da stele itd. To sam i napisao ranije, tako da mi je mrsko ponavljati. Znaci ja u svom postu ne pravdam klubove, vec sve kritikujem. Opsirnije BHT, jer ja mislim da su oni i njihov nacin rada najveci problem. I to je moje misljenje. Valjda imam pravo na to.
ps. Jel ima neko ko misli da ako ono predstavljanje pjesme za eurosong i cijeli taj cirkus kosta preko 300 000 KM, ne kosta utakmica sezone Zeljo - Borac bar 20 - 30 000. Pa na stadionu ce biti 15 hiljada ljudi, kraj malih ekrana bi bilo pola sarajeva i pola banja luke, i ostali dijelovi BiH, pa tu utakmicu bi sigurno gledalo bar pola miliona ljudi. Pa nek daju Zelji koliko trazi. Ako Zeljo odbije, ajmo onda svi pljuvati po Zelji.
Hoce li neko vise banovati ovog dedu seyu? Lik samo prosipa nebuloze i gluposti.
placi sine, placi...nema muce nema titule...Madafaka je napisao/la:Hoce li neko vise banovati ovog dedu seyu? Lik samo prosipa nebuloze i gluposti.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
bolje i da je nema nego da je mna neposten nacin uzmemoSeyo_TM je napisao/la:placi sine, placi...nema muce nema titule...Madafaka je napisao/la:Hoce li neko vise banovati ovog dedu seyu? Lik samo prosipa nebuloze i gluposti.

cuj nema prenosta ja sam navijac veleza ,samo da pitam sto zrinjski nije dao prenos sa BB i sad vama zao sto nema prenosta iz vrapcica niste dali prenos da mozete gadjat ko jucer igrace zeljeznicara ,pa da se nije desilo gasenje ovog projekta velez bi opet dao prenos a zrinjski ga nebi nikad dao .
Samo jedan klub Velež Mostar
-
- Kontakt:
podrska za seyuuu........a to neko uzima na neposten nacin....???

sto si onda slavio titulu, fino otidji u popay i pljuni na trofej...nije ti mrska kad ju je muco sredjivao...nego sad lafo o postenju kad ste ga glabnuli...pitar o postenju groh groh...
Davno je miteran rekao...dovidjenja drago sarajevo!
Davno je miteran rekao...dovidjenja drago sarajevo!
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
steta za prijenose...fino je nekad gledati voljeni klub na tv-u nama u dijaspori ili imati osjecaj da se bar jedna utakmica kola odigra "posteno"....al neka i treba nam ovako kad ce klubovi mjenjat satnice igranja ili birati koje utakmice da prenose.....sto se tice celika mogli su komotno pustit da se igra utakmica u 16:00 ili 16:30 nema neke velike razlike sa 18:00 h.......sto se tice bhta mogli su su promjenit semu i pustit prijenos u 18 h.......sto se tice osobe koja organizuje velike koncerte u zenickoj areni stvarno je vrijeme da obrati paznju sta se desava u zenici taj dan jer je stvarno velika stvar za zenicu koncert na koji ce ici 10 hiljada dusa i utakmica na kojoj bi moglo prisustvovat 10 hiljada dusa plus gostujuci navijaci....prose sezone se isto desilo kada je gostovao zeljo......na stadionu je bilo 5-6 hiljada dusa na 100 metara od stadiona gostovao je zdravko colic u areni gdje je bilo 10 milja......ja ne bih nikad otisao na koncert zdravka colica prije celikove utakmice ali razumijem ljude kojima je jedina sansa da vide colu upravo u zenickoj areni......krivim organizatore ovih koncerata u areni
Koliko ja znam, Željo ima jednu TV kucu koja prenosi sve utakmice sa Grbavice, istina u snimci odmah nakon zavrsteka iste, ali makar prenosi... E sad da se malo potrude oko tehnike pa da rade zivi prenos (i eventualno prosire domet signala)... Al opet, jedan klub ima svoju televiziju, kakvu takvu
(to imaju samo velikani)

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Kako Velez bas uvijek, jel se ja pogresno sjecam ili nisu bili od pocetka uz ovaj projekt potpisnici bas? Ne kazem da je nemoguce da brkam s nekim drugim klubom, i ne govorim za sad. Nije da nas nesto izdizem, al koliko znam do nas nikad bilo nije i jedini smo besplatno ustupljivali i uvijek prvi potpisivali za te prijenose, samo da se nesto dogadja u vezi regularnosti i tv pokrivenosti, popularizacije. To sta Euromedia i sl. rade, i kome u interesu nije da se prenosi, je druga stvar. Steta.BlueSharks je napisao/la:Sreća pa su prenosli mostarski derbi u prvoj polusezoni, tj. sa BBHŠKZ MOSTAR je napisao/la:Čim je došao na red mostarski derbi, nema prijenosa![]()
Ako je ijdan klub dopuštao da ih prenose kad god hoće i gdje hoće to je Velež. To jedini klub koji nije pravio ama baš nikakve probleme, kad god su zatražili dobili su prijenos iz Vrapčića, i zoato ta tvoja opaska je blago rečena licemjerna. I donekle se to može još reći za Široki, ostali svi su zahebavali, a naravno prednjači Sarajevo, Čelik i tvoj Svinjski, zato mišu tišu
...Život za Široki...
Veliki minus za nasu ligu,koliko sam citao po novinama najmanje euromedi ove sezone su pravili probleme Zrinjski ,Siroki i Velez,no u nasoj drzavi je tesko udovoljiti svima,treba potpisati ugovore prije sezone da se zna koja se utakmica prenosi nakon sto se napavi zdrijeb,poslati spisak utakmica na adrese klubova i te ugovore ako si potpisnik izpostivati inace oduzimanje bodova 

HSK Zrinjski Mostar
Uz duzno postovanje svima, sve Velezove utakmice na domacem terenu, mogu se uzivo pratiti godinama, na vec poznatoj adresi, za neku mizernu cijenu. Tako, da ako neko hoce nekakve dokaze, nije problem snimati i doci do njih. Za prenose, neznam stvarno u detalje, pa ne bi o tome nista ni govorio.
Sta je ovo Velezovci, nema me dva dana a vec vas prozivaju na sve strane.
Sta je ovo Velezovci, nema me dva dana a vec vas prozivaju na sve strane.

Trenutno korisnika/ca: FRANK RIBERY, sarajevo19461987, Tatamata1946 i 13 gostiju.