Senaid L.F.C je napisao/la:Nesto kontam i vidim ako siptari i mi dobijemo francuze a rumuni dobiju obe tekme to znaci mi prvi rumuni drugi a francuzi aut

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Senaid L.F.C je napisao/la:Nesto kontam i vidim ako siptari i mi dobijemo francuze a rumuni dobiju obe tekme to znaci mi prvi rumuni drugi a francuzi aut
Kad kažem da neće, onda neće!hamlet je napisao/la:Rumuni se nadaju da će Luksemburg uzet bod, a oni neće pobijedit Bjeloruse... 100 %
Igrat ce al u Ku....zeu.Principatus je napisao/la:To Kuze Zmaju.
Kuže: Igrat ćemo i za Bosnu i Hercegovinu
Izbornik nogometne reprezentacije Albanije Josip Kuže izjavio je za Dnevni avaz kako će njegova momčad pružiti maksimum u večerašnjoj utakmici s Francuskom.
- Bit će teško, nedostaju mi sedmorica, a najviše igrači iz odbrane Teli, Agoli i Curi. Također, ne igraju mi ni vezni Skela i prvi napadač Bogdani. Kod Francuza, opet, nema Riberija i Benzeme, dvojice vrhunskih individualaca. Ovi ostali koji im nedostaju, manje-više nisu toliki hendikep, jer oni imaju najmanje 25 igrača top kvaliteta. Nema nam druge nego da s pojačanom odbranom i na kontranapade pokušamo nešto napraviti. Protiv Francuza se da igrati, u Tirani smo prošlog mjeseca imali inicijativu u drugom poluvremenu. Ta nam je predstava pokazala put kojim trebamo ići - rekao je Kuže.
Kuže će u Parizu igrati bunker, ali to nije taktika koju preporučuje Safetu Sušiću za utorak i obračun za prvo mjesto u grupi.
- Prije svega, moje su simpatije na strani Bosne, ali i objektivno mislim da imate šansu u Parizu. Prema mome mišljenju, vaša reprezentacija je na nekim poljima kvalitetnija nego francuska. Oni imaju jače individualce, ali nemaju jaku momčadsku igru. U defanzivi ne odrađuju svi svoje zadatke do kraja tako da postoji prostor da napravite iznenađenje - poručio je Kuže.
mamu im njihovu.skidose me za 500 kmibrakadabra je napisao/la:crna gora zabi u 90-oj i ode u baraz
samo da u tom napadu ne polomimo vratANTIFA ! je napisao/la:Idemo napast prvo mjestoooooo !
toliko republika iz bivse jugoslavije da se bojim da bas mi ne dobijemo HRVASKU ILI CRNU GORU NE DAJ BOZE ALI KAKVE SMO MI SRECE BOJIM SE DA CEMO DA IH DOBIJEMO U BARAZU_karabaja_ je napisao/la:U barazu po svemu sudeci mi, Hrvatska, Crna Gora i Srbija ako ih ne preteknu Estonci
mislim da stoper nece igrat jer je dobio protiv Bjelorusije karton takodjer..Rami..hamlet je napisao/la:Remy, Rami i Debuchy kod Francuza požutili...
Jesul bili u opasnosti?!
Rami ce igrati, ovo mu je 3 zuti u kvalifikacijama, jednom je vec odsjedio suspenziju, tako da mu je ovo prvi kartonjasko_juve je napisao/la:mislim da stoper nece igrat jer je dobio protiv Bjelorusije karton takodjer..Rami..hamlet je napisao/la:Remy, Rami i Debuchy kod Francuza požutili...
Jesul bili u opasnosti?!
Crnu Goru ne mozes dobiti, jer oni sigurno nisu nosioci a vjerovatno necemo biti ni mi.....Izmedju ostalih mozemo dobiti Hrvatsku ili Srbiju (ako uzmu Janeze)......deni_23 je napisao/la:toliko republika iz bivse jugoslavije da se bojim da bas mi ne dobijemo HRVASKU ILI CRNU GORU NE DAJ BOZE ALI KAKVE SMO MI SRECE BOJIM SE DA CEMO DA IH DOBIJEMO U BARAZU_karabaja_ je napisao/la:U barazu po svemu sudeci mi, Hrvatska, Crna Gora i Srbija ako ih ne preteknu Estonci
Srbija nece uzet Janezesekula je napisao/la:Crnu Goru ne mozes dobiti, jer oni sigurno nisu nosioci a vjerovatno necemo biti ni mi.....Izmedju ostalih mozemo dobiti Hrvatsku ili Srbiju (ako uzmu Janeze)......deni_23 je napisao/la:toliko republika iz bivse jugoslavije da se bojim da bas mi ne dobijemo HRVASKU ILI CRNU GORU NE DAJ BOZE ALI KAKVE SMO MI SRECE BOJIM SE DA CEMO DA IH DOBIJEMO U BARAZU_karabaja_ je napisao/la:U barazu po svemu sudeci mi, Hrvatska, Crna Gora i Srbija ako ih ne preteknu Estonci
Mislim da se to odnosi na ukupnu rejting listu koeficijenata, a ne ovu koju si ti postavio.....hamlet je napisao/la:Čekajte ba ljudi, mi možemo biti nosioci, ako ovako ostanu drugoplasirane!?
Kaže ovako za Rating: "Current UEFA Coefficient Ranking. Used for seeding teams in the playoff draw."
Prema tome, nama je jedino bitno da Srbija ne pobijedi u Sloveniji i bićemo nosioci! Teško da na ovoj listi možemo pasti niže od Češke, koja je ispod nas... I da, Turska može prestić Belgiju, znal ko kako oni stoje na ovoj listi? Iznad ili ispod nas?
Pa jel ti vidiš da je napisano "Current UEFACoefficient Ranking"?maxuz baxuz je napisao/la:I jos jednom: Negleda se FIFA-lista nego UEFA koeficijent lista gdje je i Ceska i Irska ispred nas! Nema sanse da budemo nosioci! To zaboravite.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.