spielführer_21 je napisao/la:Raskucavaju i "naši" da se ne lažemo. Mislim na "naše" (kako ovo ružno zvuči) u savezu.harishp je napisao/la:Nije samo BIH fudbal u pitanju.U rukometu recimo smo imali predsjednika saveza kojem je sin igrao u to vrijeme za Hrvatsku repku WTFFCS-FCS je napisao/la:Kakva glupost..od repke su digli ruke (ma i nisu nikad bili) samo vi i srbi...tako da vasa bolest...nikada nikada ne moze preci na nas. Ma stace i ovo sranje koje pravite svojoj domovini a onda i bolji dani za BH FUDBAL![]()
Stoji da smo svi krivi.Jedni sto godinama to raskucavaju, a drugi sto mirno posmatraju sta se desava.
A ovi koji mirno posmatraju i koji su isto tako krivi smo ja i ti i ostala javnost u BiH koja smatra BiH svojom državom- ako si na to mislio onda ok.
glavni krivci su ljudi koji su dopustili sve ovo, nema tu neke price mozemo se mi lagat ali znamo kome je stalo da ovo izadje na dobro a kome nije... pod prve krivce cu navest, pitare, manijake, robijase itd cija se svrha svela na to da jedni drugim ukradu posteljinu a to sta ce se desit sa klubovima i za koga ce navijat nije bitno... njih navodim kao grupe koje bi trebale da dignu glas za pocetak i da razbude javnost. ova prica nasi njihovi pa brate dao si im povoda i mogucnost da ti to rade, mi vec 20 godina trpimo alkoholicare,pedofile, kriminalce u nasem savezu mislim federalnom pa sta da ocekujemo? da dodje fifa i pohapsi ih?