FK Drina Zvornik
Re: FK Drina Zvornik
Slicna je situacija ali kod nas prvo kolo se igralo na ti pa smem reci najlosija travnjaka kada pada kisa,a to su Banovo Brdo,Karaburma,i Ivanjica tako da ko zna kako bi to kasnije izgledalo,ovako bolje da se odgodi za sedam dana,kada vec postoje uslovi za to i slobodni termini jer nema ove godine nikakvog prvenstva,a prva liga krece svakako u martu,
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
e pa to je to, da mi imamo obaveza nekih u kupu, evropi i slč. pa ajde ovako fino sačekamo a i zbog publike je bolje da odgode, neće po suvom da idu a kamo li da će izaći po mokrom.Devil je napisao/la:Slicna je situacija ali kod nas prvo kolo se igralo na ti pa smem reci najlosija travnjaka kada pada kisa,a to su Banovo Brdo,Karaburma,i Ivanjica tako da ko zna kako bi to kasnije izgledalo,ovako bolje da se odgodi za sedam dana,kada vec postoje uslovi za to i slobodni termini jer nema ove godine nikakvog prvenstva,a prva liga krece svakako u martu,
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!
Poslednja informacija: Utakmica se igra u subotu u redovnom terminu a navijačka grupa Vukovi 2010 i FK Drina će zajedno sutra u 10 časova početi čistiti teren, ko želi može da dođe i da se "lati" lopate 
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Sretno u ciscenju, vidjet cu kako ste ocistili kad dodjem tamo ...B o X je napisao/la:Poslednja informacija: Utakmica se igra u subotu u redovnom terminu a navijačka grupa Vukovi 2010 i FK Drina će zajedno sutra u 10 časova početi čistiti teren, ko želi može da dođe i da se "lati" lopate
Vrijedni ste bogme
1947!
rekoh ja kad savez odluči to je gotovo da ćuskije padajuLjumani_Banovici je napisao/la:Sretno u ciscenju, vidjet cu kako ste ocistili kad dodjem tamo ...B o X je napisao/la:Poslednja informacija: Utakmica se igra u subotu u redovnom terminu a navijačka grupa Vukovi 2010 i FK Drina će zajedno sutra u 10 časova početi čistiti teren, ko želi može da dođe i da se "lati" lopate![]()
Vrijedni ste bogme
-
Hodza_manLju
- Kontakt:
Samo pojistiha i nemoj da se forsirate jer necete moci navijati u subotu;)B o X je napisao/la:Poslednja informacija: Utakmica se igra u subotu u redovnom terminu a navijačka grupa Vukovi 2010 i FK Drina će zajedno sutra u 10 časova početi čistiti teren, ko želi može da dođe i da se "lati" lopate
Nadat se je da ce odgoditi tekmu na obostrano zadovoljstvo....
Zvornicani, zelim vam sve najbolje i iskreno se nadam da cete ostati u ligi, jer grad kakav je Zvornik sigurno zasluzuje da ima dobar klub!
Sretno!
Sretno!
hvala, ma borićemo se nekako pa šta budeBegAx je napisao/la:Zvornicani, zelim vam sve najbolje i iskreno se nadam da cete ostati u ligi, jer grad kakav je Zvornik sigurno zasluzuje da ima dobar klub!
Sretno!
gledam sad jest u Zvorniku izazvala u lavinu oduševljenja ova izjava Vojvodića e jest čovjek kralj
Simpatican mi je pravo ovaj klub
Vukovi

- drinin vuk
- Kontakt:
$ не стаје
$ се $ је " ? јасно $ се по ' " не ' ".
Те се " $ $ су " " ? не - оцјену $ $.Јер " " у ".
$ се $ је " ? јасно $ се по ' " не ' ".
Те се " $ $ су " " ? не - оцјену $ $.Јер " " у ".
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
- drinin vuk
- Kontakt:
? $ ' за & & " $ се ? са & " " ону ствар $ & %,не ' $ - " " " савеза све " & " нас ?,? " " "," је $ " " " " ? ' " $!Šef stručnog štaba zvorničke Drine, Darko Vojvodić, razočaran je odlukom Komiteta za takmičenje, no kako sam kaže, kada vidi ko sjedi u istom i ko vodi brigu o bh. fudbalu, onda nas ništa i ne treba iznenaditi.
"Ma to su sve indijanci. Kada vidim ko čini Komitet za takmičenje dođe mi da plačem. Sve istaknuti fudbalski radnici, koji misle da je lopta kao tabure", rekao je Vojvodić za naš portal.
"Donijeti odluku da se kolo igra po ovakvim vremenskim uslovima mogu samo ljudi koji su zalutali u fudbal. U krajnjem slučaju zato nam je kvalitet lige takav kakav jeste. Bosanskohercegovački fudbal vode beskičmenjaci, a mi im to dopuštamo. Možda nam sve ovo i treba. Mnoge moje kolege gledaju samo svoje interese. Danas će svi pljuvati po Komitetu za takmičenje, a sutra će se sa istim lizati. Ma gadi mi se sve ovo", dodao je razočarani Vojvodić.
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
drinin vuk je napisao/la:? $ ' за & & " $ се ? са & " " ону ствар $ & %,не ' $ - " " " савеза све " & " нас ?,? " " "," је $ " " " " ? ' " $!Šef stručnog štaba zvorničke Drine, Darko Vojvodić, razočaran je odlukom Komiteta za takmičenje, no kako sam kaže, kada vidi ko sjedi u istom i ko vodi brigu o bh. fudbalu, onda nas ništa i ne treba iznenaditi.
"Ma to su sve indijanci. Kada vidim ko čini Komitet za takmičenje dođe mi da plačem. Sve istaknuti fudbalski radnici, koji misle da je lopta kao tabure", rekao je Vojvodić za naš portal.
"Donijeti odluku da se kolo igra po ovakvim vremenskim uslovima mogu samo ljudi koji su zalutali u fudbal. U krajnjem slučaju zato nam je kvalitet lige takav kakav jeste. Bosanskohercegovački fudbal vode beskičmenjaci, a mi im to dopuštamo. Možda nam sve ovo i treba. Mnoge moje kolege gledaju samo svoje interese. Danas će svi pljuvati po Komitetu za takmičenje, a sutra će se sa istim lizati. Ma gadi mi se sve ovo", dodao je razočarani Vojvodić.
& " ?! То $ на $ ? ",' $ " ? не зна ? " ' $ " ?.
& $ се $ о " " а не " " $ " " - $.',% је најгоре " " " праве $ " $ " " $ се ' ",' везе са '.$ & " ¥!
-
Hodza_manLju
- Kontakt:
Ma ne znam koji je djavo ovim budalama u savezu....da igrate protiv nekoga drugog rekao bih da ce registrovati 0:3 zbog necistog terena kao nama kad smo igrali protiv sirokog brijega. Snijeg,nevrijeme,mi ocistili stadion sto se moglo...i na kraju 0:3,ali ovako igrate s nama koji nismo 'veliki' klub...ne znam. Ovakva katastrofa i lafo igrat....cccdrinin vuk je napisao/la:? $ ' за & & " $ се ? са & " " ону ствар $ & %,не ' $ - " " " савеза све " & " нас ?,? " " "," је $ " " " " ? ' " $!Šef stručnog štaba zvorničke Drine, Darko Vojvodić, razočaran je odlukom Komiteta za takmičenje, no kako sam kaže, kada vidi ko sjedi u istom i ko vodi brigu o bh. fudbalu, onda nas ništa i ne treba iznenaditi.
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
-
Nije Bitno
- Kontakt:
Pa jedni tako i mozete uzeti 3 boda na supacki nacinLjumani_Banovici je napisao/la:ako se 2 puta utakmica odgodi nama 3 boda laganoo
Melburnski Lesinar
-
Hodza_manLju
- Kontakt:
eto nek vi mozete kako treba....nama su oduzimali tako bodove a ti tu nesto seres sad.....ostali sorryNije Bitno je napisao/la:Pa jedni tako i mozete uzeti 3 boda na supacki nacinLjumani_Banovici je napisao/la:ako se 2 puta utakmica odgodi nama 3 boda laganoo
-
Nije Bitno
- Kontakt:
Pa onda sutite a ne da se hvalite sa 3 boda koja ce te mozda dobiti van terena
Ja bih prije se pokrio i igrao cebovanja sam sa sobom neko tako uzeo 3 boda
Melburnski Lesinar
pa niko nije lud da tek onako pusti 3 boda, danas se nešto malo čistilo a Boga mi sutra od 8 sati će se čistiti pa šta bude izgleda da i snijeg konačno prestaje, otanjio jeNije Bitno je napisao/la:Pa onda sutite a ne da se hvalite sa 3 boda koja ce te mozda dobiti van terena![]()
B o X je napisao/la:pa niko nije lud da tek onako pusti 3 boda, danas se nešto malo čistilo a Boga mi sutra od 8 sati će se čistiti pa šta bude izgleda da i snijeg konačno prestaje, otanjio jeNije Bitno je napisao/la:Pa onda sutite a ne da se hvalite sa 3 boda koja ce te mozda dobiti van terena![]()
Moraju komunalce poslati da čiste,ne uzdam se ja puno u Nas Vukove :S....
''? $ ' & ",$ је $ " ?..."
pa dobro sad ko će čistiti vidjećemo al uglavnom nek se nešto bar uradiComyZV je napisao/la:B o X je napisao/la:pa niko nije lud da tek onako pusti 3 boda, danas se nešto malo čistilo a Boga mi sutra od 8 sati će se čistiti pa šta bude izgleda da i snijeg konačno prestaje, otanjio jeNije Bitno je napisao/la:Pa onda sutite a ne da se hvalite sa 3 boda koja ce te mozda dobiti van terena![]()
Moraju komunalce poslati da čiste,ne uzdam se ja puno u Nas Vukove :S....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.