Jesi li ti bio na utakmici,gledao,pa to pises? Pitam te samo zbog sudenja,ako su igrali kao u Sarajevu onda jbg,,prvo moramo rijesiti se Curguza i Djorica,i taktike koju nam postavlja trener ovo nije ni Z od stare Zvijezde i nemamo sta traziti nigdje na strani,imamo dobre igrace i zvucna imena,samo ih treba poslagati i izbaciti Djorica,trener ga forsira,a on nije ni za 2 kantonalne lige,ako bude igrao protiv Drine trebamo svaki njegov dodir sa loptom izvizdati,ali cijeli stadion,pa da vidimo smijel ga opet ubaciti.mačak u čizmama je napisao/la:Činjenica je da se u gostima ne igra sjajno, ali ne treba ni pretjerivati. Zašto niko ne spominje kakvo je bilo suđenje u Širokom do 60-e minute.Pa sudija nas je ubio sa suđenjem. Tek kada je bilo 3:0 onda je realno sudio. Ni TV nije baš realan. I Zvijezda je imala nekoliko šansi i dobrih šuteva ali ih niko ne spominje. Zašto ovi iz Širokog to ne potvrde. No dobro, ide se dalje i nadat je se boljim igrama. Nego kada će se stavljiti one betonske sjedalice i zašto je se stalo sa radovima, zna li netko.
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Sad treba zvizdat k.urcu i sutit.Kad sam govorio da lik nema pojma,vecina na ovom dijelu foruma je govorila "ne napadaj bezveze covjeka ima rezultate".
Kad smo na svakom gostovanju davali barem gol,ako ista drugo,to nam nije odgovaralo.
Sad se svi skupa trebamo pokrit po glavi,sutiti i trpit.Lik ima ugovor sa Zvijezdom do iduce decenije i da vam ga kazem pravo, pocinje da mi se "svidja".
Kad smo na svakom gostovanju davali barem gol,ako ista drugo,to nam nije odgovaralo.
Sad se svi skupa trebamo pokrit po glavi,sutiti i trpit.Lik ima ugovor sa Zvijezdom do iduce decenije i da vam ga kazem pravo, pocinje da mi se "svidja".
Neka on ima ugovor,moze on dati ostavku,nije ga tesko na to natjerati.samuraj je napisao/la:Sad treba zvizdat k.urcu i sutit.Kad sam govorio da lik nema pojma,vecina na ovom dijelu foruma je govorila "ne napadaj bezveze covjeka ima rezultate".
Bojim se da ovaj ne zna sta je obraz,kao onaj prethodni.
Ma šta je sada svi prozivate čurguza, a do jučer ste govorili dodjite na treninge pa vidite . Možda je on dobar trener u nekoj nižerazrednoj ekipi ovdje jednostavno nema muda.. Da se bode sa osimom, nestorovićem, odovićem, glavašom i ostalim glavašima. Ljudi kako će Djorić da zabije kad ste se svi okomili na njega čovjek je u krizi, dobar je igrač al neide ga nije u formi. A svi koji govorite to tako zašto ne sakupite hrabrosti i na ulici ili ajmo na trening.. i svi kažemo u lici šta mislimo o pojedincima, a ne ovako ovdje... i još jednom da napišem ko sam ne kao pojedini.
ciro (piska)
ciro (piska)
ciro (piska), to nam ništa ne govori, kakva piska, a i zaboli nas ko siciro_ciro je napisao/la:Ma šta je sada svi prozivate čurguza, a do jučer ste govorili dodjite na treninge pa vidite . Možda je on dobar trener u nekoj nižerazrednoj ekipi ovdje jednostavno nema muda.. Da se bode sa osimom, nestorovićem, odovićem, glavašom i ostalim glavašima. Ljudi kako će Djorić da zabije kad ste se svi okomili na njega čovjek je u krizi, dobar je igrač al neide ga nije u formi. A svi koji govorite to tako zašto ne sakupite hrabrosti i na ulici ili ajmo na trening.. i svi kažemo u lici šta mislimo o pojedincima, a ne ovako ovdje... i još jednom da napišem ko sam ne kao pojedini.
ciro (piska)
ciro (piska), to nam ništa ne govori, kakva piska, a i zaboli nas ko si[/quote]
svim navijačima zvijezde , upravi igračima i čaršijskoj raji pa i okolnim selima vrlo dobro poznat nadimak : CIRO PISKO vjeruj mi a ti predstavi se ako imaš k.... medju nogama a ne pi....
svim navijačima zvijezde , upravi igračima i čaršijskoj raji pa i okolnim selima vrlo dobro poznat nadimak : CIRO PISKO vjeruj mi a ti predstavi se ako imaš k.... medju nogama a ne pi....
Mersed Bedak dobio poziv za U-21 repku
-
Bosanski zmaj
- Kontakt:
Nakon njegovog pozivanja svima nam moze biti jasno sto nase mladje reprezenativne selekcije nemaju nikakvog uspjeha.Pitam se cime je taj momak zasluzio da se pozove u U-21 reprezentaciju???Po kakvom kriterijumu je on dobio poziv u reprezentaciju???Ko ga je doveo u Zvijezdu???seven je napisao/la:Mersed Bedak dobio poziv za U-21 repku
Ocigledno da ima nekog jakog iza sebe ko ga gura.Nemam nista licno protiv momka ali taj nije u stanju da nesto pokaze u rezervnoj ekipi Zvijezde a kamoli da igra za mladu reprezentaciju.Dok god su nam selektori ljudi tipa Branimira Tulica nas fubal nece ici dalje.
Meni je drago kada vidim da je neki igrac Zvijezde pozvan u neku reprezentativnu selekciju(Veco u A reprezentaciju,Vedo U-19,Prljaca U-17) ali pozivanje Bedaka u U-21 nema veze sa pamecu.
-
zmaj od b.
- Kontakt:
Pa čitajući vaše komentare lako je zaključiti da nebate izgrađene osobne stavove nego pišete od utakmice do utakmice, od treninga do treninga.
Ja sam i prije početka ove sezone pisao, a većina vas me pokušala demantovati da prije svega zalizani gospodin (Cvitkušić) je ponovo promašio sa pojačanjima, izuzev Vasiljevića i donekle Tosunovića. Ovaj drugi me mora uvjeriti da nisam u pravu a to je sa golovima a ne sa primanjem lopta na prsa.
Poslije prijateljske utakmice u Doboju napisao sam da ni Nuhanović nije ništa nego prosječan igrač, da nema "desnu nogu", a vi kažete da nije tako da će on biti hit, ja i dalje mislim isto.
Što se tiče trenera o njemu je suvišno trošiti riječi jer trener igrača koji je bio među najboljim golgeterima u mlađim kategorijama (Vedo), na treninzima uigrava na mjestu beka, meni dovoljno govori.
I na kraju najavljuje rezove u ekipi, pa ako su mu rezovi mijenjanje Hamze onda je to vrhunac
Na kraju ja mislim da je ovo sastav koji će sutra zaigrati u Zvijezdi
Hadžiđulbić
Knežević(vrlo lako i Nezić jer se trener često druži sa njegovim babom)
Moranjkić
Jusić
Vasiljević
Mašić(Delić ako se oporavi)
Vidović
Hamzić
Nikić
Tosunović
Nuhanović
Ja sam i prije početka ove sezone pisao, a većina vas me pokušala demantovati da prije svega zalizani gospodin (Cvitkušić) je ponovo promašio sa pojačanjima, izuzev Vasiljevića i donekle Tosunovića. Ovaj drugi me mora uvjeriti da nisam u pravu a to je sa golovima a ne sa primanjem lopta na prsa.
Poslije prijateljske utakmice u Doboju napisao sam da ni Nuhanović nije ništa nego prosječan igrač, da nema "desnu nogu", a vi kažete da nije tako da će on biti hit, ja i dalje mislim isto.
Što se tiče trenera o njemu je suvišno trošiti riječi jer trener igrača koji je bio među najboljim golgeterima u mlađim kategorijama (Vedo), na treninzima uigrava na mjestu beka, meni dovoljno govori.
I na kraju najavljuje rezove u ekipi, pa ako su mu rezovi mijenjanje Hamze onda je to vrhunac
Na kraju ja mislim da je ovo sastav koji će sutra zaigrati u Zvijezdi
Hadžiđulbić
Knežević(vrlo lako i Nezić jer se trener često druži sa njegovim babom)
Moranjkić
Jusić
Vasiljević
Mašić(Delić ako se oporavi)
Vidović
Hamzić
Nikić
Tosunović
Nuhanović
- mačak u čizmama
- Kontakt:
Čudi me što se ti nisi javio za trenera kad tako sve znaš.
sutra nema hadzidulbica , moranjkica, delica povreda
brate svaka ti čast za gore ovaj post tvoj . Za sastav i iskreno mišljenje još ti fali samo dole potpis
i sve 10 . mačak ti si neka uliznica dole treneru i cvišu itd... Jarane pun mi je k.. govoreći sve je ok sezonama, imamo pare redovna primanja, infrastrukturu jaku upravu i opet nemožemo iči u vrh. pa kada ćemo.... neki nemaju primanja 1/3 kakva imaju naši igrači i mi uvjek govorimo ajd ok je izgubimo kući igramo nerješeno ok je... dosta je ba toga.. oćemo bodove i sa strane... sutra ako ne pregazimo barem 3-0 jadnu drinu onda stvarno ćurguz kao moralista i čovjek treba da da ostavku kao što je to uradio i gospodin Ninković kojem skidam kapu i nikada više nećemo imati nikada trenera kao što je on to bio...
-
zmaj od b.
- Kontakt:
Ovo je gospodine forum a ti ako ne znaš šta ta riječ znači uzmi riječnik stranih riječi(oko 15 KM) pa si prevedi.mačak u čizmama je napisao/la:Čudi me što se ti nisi javio za trenera kad tako sve znaš.
- mačak u čizmama
- Kontakt:
Nit sam iz Gradačca nit sam trenerova ulizica. Samo neke stvari gledam realno. Ti zmaje pogotovo nešto pametuješ a mislim da si obični papak i neznalica. Zalijepio si se tu za Vedu a momka sam više puta gledao i mogu ti reći da momak nije ništa posebno. Prosječni igračić koji će završiti kao i mnogi drugi koji su bili ko fol dobri u mlađim kategorijama.
Malo ste pretjerali,posebno Ciro,nemoras se prestavljti znali smo mi i po drugim nickom ko si,suvisno pisete,ako neko hoce ili ga znas to su privatne stvari,zmaj od b. je napisao/la:Ovo je gospodine forum a ti ako ne znaš šta ta riječ znači uzmi riječnik stranih riječi(oko 15 KM) pa si prevedi.mačak u čizmama je napisao/la:Čudi me što se ti nisi javio za trenera kad tako sve znaš.
Zadnja izmjena: Žbljohar, dana/u 28 avg 2010, 11:47, ukupno mijenjano 1 put.
-
MokeGradačac
- Kontakt:
Sutra u 17 sati dolazi Mersed Kovacevic da gleda Zvijezdu.. Informacija 100 %...
Rekao je veceras da bi Zvijezda trebala pobjediti makar 3:0 Gledajuci po Igrackom kadru jednog i drugog Tima...
Rekao je veceras da bi Zvijezda trebala pobjediti makar 3:0 Gledajuci po Igrackom kadru jednog i drugog Tima...
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Pa sta ako ce gledati. Eto da ti potvrdim jos jednu info, i ja cu gledati utakmicu 110%MokeGradačac je napisao/la:Sutra u 17 sati dolazi Mersed Kovacevic da gleda Zvijezdu.. Informacija 100 %...
Dragon Town
-
necko_gradacac
- Kontakt:
a ko je taj Mersed Kovacevic ... neko moguce pojacanje ili ..... ???zmaj_Bosne je napisao/la:Pa sta ako ce gledati. Eto da ti potvrdim jos jednu info, i ja cu gledati utakmicu 110%MokeGradačac je napisao/la:Sutra u 17 sati dolazi Mersed Kovacevic da gleda Zvijezdu.. Informacija 100 %...
Rekao je veceras da bi Zvijezda trebala pobjediti makar 3:0 Gledajuci po Igrackom kadru jednog i drugog Tima...![]()
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
- husein veličanstveni
- Kontakt:
Ja mislim bivši sportski direktor Slobode, ali kakve veze on ima sa nama nemam pojma.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.