Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

vedo & sejo
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la vedo & sejo » 15 nov 2009, 19:24

Samo da ga zabije nije bitno kad

ZagorTeNej
Kontakt:

Post Postao/la ZagorTeNej » 16 nov 2009, 19:58

Nema sanse da ga on zabije, pa igrao i 90 minuta nema sanse. Jednostavno, najlosiji napadac u istoriji nase reprezentacije. Ako Musli igra umjesto njega imamo sanse, ako Vedo bude igrao tesko nama.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 16 nov 2009, 20:07

ZagorTeNej je napisao/la:Nema sanse da ga on zabije, pa igrao i 90 minuta nema sanse. Jednostavno, najlosiji napadac u istoriji nase reprezentacije. Ako Musli igra umjesto njega imamo sanse, ako Vedo bude igrao tesko nama.
Boze cuvaj nas ovakvih
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 16 nov 2009, 20:08

ZagorTeNej je napisao/la:Nema sanse da ga on zabije, pa igrao i 90 minuta nema sanse. Jednostavno, najlosiji napadac u istoriji nase reprezentacije. Ako Musli igra umjesto njega imamo sanse, ako Vedo bude igrao tesko nama.
ajde pametni suti..pojma ti nemas..nezanimaju nas tvoji komentari.....idi spavaj vrijeme ti je...
vedo je kralj..nas....dzeko vedo majstori
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

diNozzo
Kontakt:

Post Postao/la diNozzo » 16 nov 2009, 20:30

ne znam sto ste vi ubijedjeni da je vedo majstor , zna dat go unutar peterca i to je to , 20utakmica 4 gola , u kojima je gotovo svaku pocinjao dovoljno govori kakav je majstor , dok zlatan muslimovic ima 20 ut i 13 golova , eto , moze vedad davat i po 50 golova u hoff kad u repki to nije to , dzeko i muslimovic kad su igrali u belgiji 4:2 , lavovski poso zlatana odvlaceci simonsa i vermalena i ostalih , armeniji je 2 uvalio , estoniji ako se ne varam 2 , hrvatima hatrick , a vedo 2 sloveniji i to iz peterca , kao i estoniji na tanjir dobio od misketa , Muslimovic je za Vedu DZeko ,

mozete vi njega voljet , al ucinak pokazuje da je u rep ko ćesa
There is only one Zvjezdan Misimovic
Dzeko , Vedo, Miske , Sejo , Džezvica , Pjana , Spaha , Safet , Jaha , Keno

ZagorTeNej
Kontakt:

Post Postao/la ZagorTeNej » 16 nov 2009, 20:41

diNozzo je napisao/la:ne znam sto ste vi ubijedjeni da je vedo majstor , zna dat go unutar peterca i to je to , 20utakmica 4 gola , u kojima je gotovo svaku pocinjao dovoljno govori kakav je majstor , dok zlatan muslimovic ima 20 ut i 13 golova , eto , moze vedad davat i po 50 golova u hoff kad u repki to nije to , dzeko i muslimovic kad su igrali u belgiji 4:2 , lavovski poso zlatana odvlaceci simonsa i vermalena i ostalih , armeniji je 2 uvalio , estoniji ako se ne varam 2 , hrvatima hatrick , a vedo 2 sloveniji i to iz peterca , kao i estoniji na tanjir dobio od misketa , Muslimovic je za Vedu DZeko ,

Bravo durze, ali mnogi jednostavno nevide to, mada dosta su medije nase krive i portali posto ga dizu u nebesa kad god dadne go, mada je svaki skoro zicer jer igra u Bundesligi pa eto kao veliki golgeter sad. Ni jednu tezu utakmicu nismo dobili kad je on poceo. Prvo, u Turskoj poraz on 2 1. Kuci od turske, 1 1. Spaniju netreba ni spominjati. Kad je Zlatan igrao unistili smo Beligiju, mada boga pitaj kako bi bilo da je to bio Ibisevic umjesto njega. Jednostavno medije su najvise krive jer Ciro njih i najvise slusa, oni kazu zovni ovoga zovni onoga, Ibisevic je majstor mora igrati njega se boje, Ciro njega i stavi, dok nam gol Masina Zlatan grije klupu...

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 16 nov 2009, 20:47

ZagorTeNej je napisao/la:
diNozzo je napisao/la:ne znam sto ste vi ubijedjeni da je vedo majstor , zna dat go unutar peterca i to je to , 20utakmica 4 gola , u kojima je gotovo svaku pocinjao dovoljno govori kakav je majstor , dok zlatan muslimovic ima 20 ut i 13 golova , eto , moze vedad davat i po 50 golova u hoff kad u repki to nije to , dzeko i muslimovic kad su igrali u belgiji 4:2 , lavovski poso zlatana odvlaceci simonsa i vermalena i ostalih , armeniji je 2 uvalio , estoniji ako se ne varam 2 , hrvatima hatrick , a vedo 2 sloveniji i to iz peterca , kao i estoniji na tanjir dobio od misketa , Muslimovic je za Vedu DZeko ,

Bravo durze, ali mnogi jednostavno nevide to, mada dosta su medije nase krive i portali posto ga dizu u nebesa kad god dadne go, mada je svaki skoro zicer jer igra u Bundesligi pa eto kao veliki golgeter sad. Ni jednu tezu utakmicu nismo dobili kad je on poceo. Prvo, u Turskoj poraz on 2 1. Kuci od turske, 1 1. Spaniju netreba ni spominjati. Kad je Zlatan igrao unistili smo Beligiju, mada boga pitaj kako bi bilo da je to bio Ibisevic umjesto njega. Jednostavno medije su najvise krive jer Ciro njih i najvise slusa, oni kazu zovni ovoga zovni onoga, Ibisevic je majstor mora igrati njega se boje, Ciro njega i stavi, dok nam gol Masina Zlatan grije klupu...
cekaj malo.kad mogu hrvati svakog svog igraca ukovat u zvjezde,pa ispade da je neki mandzukic najbolji napadac na svjetu,sto onda ja to ne bi mogao reci za mog vedu.rec da ne valja a covjek zabije 18 golova za polusezonu u bundes ligi
stvarno ne znam kako vi to mozete tako
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

diNozzo
Kontakt:

Post Postao/la diNozzo » 16 nov 2009, 20:59

aj da ne citiram bio bi mi post preko pola ekrana , vedo jest zabio tih 18 i vjerovatno nece nikad vise u karijeri , jer je tad hofenheim igrao ofanzivno i leprsavo da ofanzivnije ne moze , bez povreda , veliko samopouzdanje , ali osim tih 18 pogledaj ucinak po sezonama u ostatku karijere , za psg nije odigrao ni 5 utakmica , za drugoligasa je dao 10 u 33 , moze se rec solidno ali ipak francuski drugoligas DIJON , za aachen 31 ut 6 golova , mislim da bi svaki iznadprosjecni napadac mogo imat veci ucinak , nemojte mislit da ja vedada mrzim , volim nase zmajeve sve do jednog , mozda misketa malo vise :D , ali ipak cinjenice su cinjenice i nemoze ih niko osporit , covjek se trudi sto jest jest , al nekad i to nije dovoljno , a za tog mangupcica (mandzukica) , on veze nema :D :D

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 16 nov 2009, 21:25

diNozzo je napisao/la:aj da ne citiram bio bi mi post preko pola ekrana , vedo jest zabio tih 18 i vjerovatno nece nikad vise u karijeri , jer je tad hofenheim igrao ofanzivno i leprsavo da ofanzivnije ne moze , bez povreda , veliko samopouzdanje , ali osim tih 18 pogledaj ucinak po sezonama u ostatku karijere , za psg nije odigrao ni 5 utakmica , za drugoligasa je dao 10 u 33 , moze se rec solidno ali ipak francuski drugoligas DIJON , za aachen 31 ut 6 golova , mislim da bi svaki iznadprosjecni napadac mogo imat veci ucinak , nemojte mislit da ja vedada mrzim , volim nase zmajeve sve do jednog , mozda misketa malo vise :D , ali ipak cinjenice su cinjenice i nemoze ih niko osporit , covjek se trudi sto jest jest , al nekad i to nije dovoljno , a za tog mangupcica (mandzukica) , on veze nema :D :D
Vedo je do sad zabio 5. Tek je poceo, postaje sve bolji i bolji. Bice do kraja oko 20.
Tesko se mozda uklapa u nas stil igre, al ja vjerujem kad bi igrao Salihovic blize golu i Pjanic da je jos tu onda bi se to tek itekako vidjelo.
Pogledaj npr. onu akciju kad je Dzeko pucao pored gola. Akcija pocinje od Vede. Vedo prima na prsa i dodaje nekome desno i Vedo trci prema golu. Sad da je taj desno bio Andreas Beck on bi povukao tu loptu naprijed i dodao Vedi i to je gol. Ali kad je dao ovome desno taj vraca nazad loptu i ta lopta ide prema lijevoj strani.
Samo pogledaj kako igraju u Hoffenheimu, brzo dodavanje, Vedo je dao dosta takvih golova, primi loptu dodaje i onda trci naprijed. E bas tu mogu pomoci Salihovic a pogotovo Pjanic.

sladoled
Kontakt:

Post Postao/la sladoled » 16 nov 2009, 21:26

pa nek igraju sva trojica zajedno da se ne bi svađali,
a nešto imam osjećaj da će se to i desiti :mrgreen:

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 16 nov 2009, 21:34

Sta sve covjek ovdje nece procitati. Ispade da Vedad nema pojma, a u Bundesligi je sa golovima ispred Dzeke unatoc teske povrede i pauze od pola godine. Zadnji pogodak upravo protiv Wolfsburga. Tu kod pojedinih nece klikeri da prorade. Nemam ja nista protiv toga da igra Muslimovic, ali ovi prazni govori dolaze od panicenja, mora se covjek kod nas navici da je neko ili bog ili bogalj. Cast izuzetcima.

Mnogo srece Vedade.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 16 nov 2009, 21:39

Principatus je napisao/la:Sta sve covjek ovdje nece procitati. Ispade da Vedad nema pojma, a u Bundesligi je sa golovima ispred Dzeke unatoc teske povrede i pauze od pola godine. Zadnji pogodak upravo protiv Wolfsburga. Tu kod pojedinih nece klikeri da prorade. Nemam ja nista protiv toga da igra Muslimovic, ali ovi prazni govori dolaze od panicenja, mora se covjek kod nas navici da je neko ili bog ili bogalj. Cast izuzetcima.

Mnogo srece Vedade.
ma pusti strucnjake :o imas andy cole bio tito u manchesteru u engeskoj repki samo jedan gol u 16 nastupa cini mi se :? sta sada cole nema pojma ?! imam osjecaj da ce vedo dati 2 gola u sridu :shock:
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

fahrenheit
Kontakt:

Post Postao/la fahrenheit » 16 nov 2009, 21:41

ako prodjemo, a za nadati se je :D , Vedo ce biti taj koji ce nas odvesti u JAR ;)
Zadnja izmjena: fahrenheit, dana/u 16 nov 2009, 21:51, ukupno mijenjano 2 puta.
"Like a krme in Teheran."

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 16 nov 2009, 21:46

Covjeku odgovara ofanzivna igra, a ne da nam Hasagic bude centar igre. Isto tako u Hoffenheimu.
A ofanzivno cemo igrati u srijedu. Nemoramo srljati, ali moramo kontrolisati loptu, sredinu preuzeti ili se mozemo predati. Kako sam procitao, danas se Dzeko raspucao na treningu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 16 nov 2009, 21:50

sladoled je napisao/la:pa nek igraju sva trojica zajedno da se ne bi svađali,
Ako se to desi, znaj jarane da smo sve uprskali :mrgreen:
Ispada da Ibisevic samo u Hoffi zna da zabija, haman mu ta koncepcija igre vise pashe. Dok kod NAS nema sta traziti, jalov igrac...koji sam sebe cuva :mrgreen:

Prestanite pljuvati po nekome, ko moze samo uzor mnogima biti.

Da se razumijemo, kritike su OK, ali iznosenje raznih gluposti su mi vec preko one stvari. I onaj biserko od sinoc kaze, da ce se zaklati ako u Zenici Vedo bude starter :shock:

Za Muslima govore njegovi golovi u reprezentaciji, taj argument ne moze niko pobiti, ali covjek ili je povrijedjen ili ne igra za svoj tim. Nista, rijesenje je pola cajta dati Vedi, pola Zlaji :)
Vom Jäger zum Gejagten

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 16 nov 2009, 21:58

Principatus je napisao/la:Sta sve covjek ovdje nece procitati. Ispade da Vedad nema pojma, a u Bundesligi je sa golovima ispred Dzeke unatoc teske povrede i pauze od pola godine. Zadnji pogodak upravo protiv Wolfsburga. Tu kod pojedinih nece klikeri da prorade. Nemam ja nista protiv toga da igra Muslimovic, ali ovi prazni govori dolaze od panicenja, mora se covjek kod nas navici da je neko ili bog ili bogalj. Cast izuzetcima.

Mnogo srece Vedade.

ukratko, NAMA NIKO NE VALJA i gotovo....miske loše odigrao i sad ne valja, treba neko drugi umjesto njega igrati :( :( vedo isto loše odigrao i sad bi trebao muslimović u prvu postavu :o itd itd itd itd
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 16 nov 2009, 22:00

geronimo je napisao/la:
sladoled je napisao/la:pa nek igraju sva trojica zajedno da se ne bi svađali,
Ako se to desi, znaj jarane da smo sve uprskali :mrgreen:
Ispada da Ibisevic samo u Hoffi zna da zabija, haman mu ta koncepcija igre vise pashe. Dok kod NAS nema sta traziti, jalov igrac...koji sam sebe cuva :mrgreen:

Prestanite pljuvati po nekome, ko moze samo uzor mnogima biti.

Da se razumijemo, kritike su OK, ali iznosenje raznih gluposti su mi vec preko one stvari. I onaj biserko od sinoc kaze, da ce se zaklati ako u Zenici Vedo bude starter :shock:
Za Muslima govore njegovi golovi u reprezentaciji, taj argument ne moze niko pobiti, ali covjek ili je povrijedjen ili ne igra za svoj tim. Nista, rijesenje je pola cajta dati Vedi, pola Zlaji :)

Daj da ga nadjemo, pa cu mu ja odma dati noz. :evil:

Nevjerovatno kako samo nisko padamo. Jos malo pa po njima Vedo nece znati hodati, a smijem se zakleti da su se kurcili sa Vedovi imenom, kad je isti zabijao svaku tekmu. Ko da ih gledam, imam ih i sam ovde oko mene koji mlate svasta za njega.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 16 nov 2009, 22:02

Adinjo je napisao/la: a smijem se zakleti da su se kurcili sa Vedovi imenom, kad je isti zabijao svaku tekmu
X

diNozzo
Kontakt:

Post Postao/la diNozzo » 16 nov 2009, 22:20

Mirza_Hordas je napisao/la:

Mnogo srece Vedade.

ukratko, NAMA NIKO NE VALJA i gotovo....miske loše odigrao i sad ne valja, treba neko drugi umjesto njega igrati :( :( vedo isto loše odigrao i sad bi trebao muslimović u prvu postavu :o itd itd itd itd
pa misketu je jedna utakmica losa od zadnjih 15, vedad ima jednu dobru u zadnjih 15 u rep , normalno da ga treba mijenjat

alemao
Kontakt:

Post Postao/la alemao » 16 nov 2009, 22:50

neznam sto nekima smeta da se kritikuje ako je igrac los ili ako je dobar naravno ne treba vrjeđati
ali cinjenica je da ibisevic lose odigrao i cak nekako je smetao nasim igracima naravno isto mislim za misimovica da mu je ovo najgora partija u karijeri sto neznaci da su losi igraci ali ako je neko los onda je los

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 5 gostiju.