NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

cesc4
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la cesc4 » 16 jul 2013, 16:12

fukaratz je napisao/la:realno i imate najbolju ekipu u ligi svidjelo se to nekome ili ne! nisam znao da ste i Almira Halilovica doveli, extra igrac ;)
Dovedeno je dosta igraca medu kojima je i Halilovic kao i Delic koji su klasa , Smajlovic takode.... Ali ja mislim da je nasa najveca prednost to sto smo mi cini mi se jedini koji su zadrzali vecinu igraca (otisli samo Mujka i Efa ) sto je veliki plus ;)
www.nkbratstvogracanica.com

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 16 jul 2013, 19:09

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
Travnjak odavno nije bio bolji ! :D
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 16 jul 2013, 19:27

kerber je napisao/la:Aljukič je dobar. to je školovan igrač djete Slobode polakom vidječete. njegovo vrjeme tek dolazi zna Denis.
Kakav bolan Aljukić i igrač, o čemu ti pričaš? Bio je talenat al' sad je talentovan za ispijanje pive :D
Razumijem ja da ti gotiviš našu djecu, al' hajmo malo bit realni 8-)
075

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 16 jul 2013, 19:29

TzBulevar87 je napisao/la:
kerber je napisao/la:Aljukič je dobar. to je školovan igrač djete Slobode polakom vidječete. njegovo vrjeme tek dolazi zna Denis.
Kakav bolan Aljukić i igrač, o čemu ti pričaš? Bio je talenat al' sad je talentovan za ispijanje pive :D
Pa ako nastavi biti takav vjerovatno nece igrat , jer ima tu i Muslimovic i Timkov ;) A vjerujem da iako je dosao taj Aljukic i dalje bi prvi pik tu trebao biti Timkov,a i ako Denis bude forsirao tog Aljukica ,vjerujte kad je nasa pubilka otjerala Ibraka otjeracemo sve trenere koji budu sranja pravili.....

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 16 jul 2013, 19:35

7aprildomemoj je napisao/la:slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
Travnjak odavno nije bio bolji ! :D
Ma teren je usminkan i svaka cast na tome ;) Jos samo da krene vise to prvenstvo , nazalost nemamo nijedne domace prijateljske tekme i licno necu gledati ni jednu pripremnu tekmu do 1.augusta kad ocekujem 0:2 na Tusnju 8-)

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 16 jul 2013, 19:36

cesc4 je napisao/la:
TzBulevar87 je napisao/la:
Pa ako nastavi biti takav vjerovatno nece igrat , jer ima tu i Muslimovic i Timkov ;) A vjerujem da iako je doas taj Aljukic i dalje bi prvi pik tu trebao biti Timkov,a i ako Denis bude forsirao tog Aljukica ,vjerujte kad je nasa pubilka otjerala Ibraka otjeracemo sve trenere koji budu sranja pravili.....
Pa to mi i nije jasno.. zašto ga je doveo ako nema mjesta u prvih 11 jer realno imate dosta boljih igrača.
Taj momak je stvarno bio potencijal, medjutim kao i većina Slobodinih talenata nije uspio- pravi razlog niko ne zna :? . Mi stvaramo igrače al se nekim čudom većina njih gubi poslije juniorskih selekcija; mahom su zato krivi ljudi koji su vodili klub al' dosta njih su i "tice" u glavi pa završe kako završe.

Iskreno bi volio da on uspije napravit nešto kod vas u Bratstvu al' čisto sumnjam u to.
075

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 16 jul 2013, 19:42

O tome dal je nesto ili ja ne mogu reci al vjerujem ti na rijec jer nemas razloga da lazes ;) A sto se tice toga zasto ga je doveo pravo pitanje je da li ce ostati jer nije jos sto posto doveden ima tu jos 20 dana do pocetka polako da odigramo koju utakmicu pa ce se i broj igraca srezat.... A on i ako ostane vjerovatno ce to biti jer je u-21 igrac a takvih imamo vrlo malo (osim nasih juniora koji imaju po 17 godina..) tu su jos samo 3 igraca...Ali vidjet cemo iskreno po igrackom kadru trenutno mi i vi bi se trebali boriti za to prvo mjesto ... Ali kako to bi prosle godine a vjerovatno ce i ove uci ce onaj ko bude imo lovu pa mozda cak i ne bude niko od nas ;)

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 16 jul 2013, 20:05

NkBratstvoGracanica je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/denis-sa ... bih/109261
To je to :D
Armin Delić,dugogodisnji igrač Zvijezde.Taj trči ko ... 90.min.Daje srce na terenu.Mislim da u Prvoj ligi moze jos dosta dati,za PL.nije.Almir Halilović se totalno izgubio nakon pauze sto zbog crvenih kartona sto zbog zimske pauze.U drugom dijelu ama bas nista nije pokazao u Zvijezdi.Ne znam,mozda ponovo bljesne,al sumnjam.Sigurno je zvučno ime za Prvu ligu.Damir Smajlović-nekada jedan od najbrzi igrača PL.Od deset sansi jedna u golu zavrsavala.Godine čine svoje i mislim da je Mujkić boli od njega,al otom potom.Zukić,znao je i odbraniti ali i primiti bezveze golove.Sve u svemu,ekipa za napad na prvo mjesto.SRETNO. ;)

Bratstvo81
Kontakt:

Post Postao/la Bratstvo81 » 16 jul 2013, 20:09

Ma da "cesc" upravu si ako bude posao sta pametovat ovaj sadikovic njemu je noga kad smo otjerali ibraka kad je bio u punom usponu mozemo i sadikovica ali kazem mozda mu krene jer ekipa je top,prema tome treba biti i on pametan jer svijet u gracanici voli vidjet i kojeg igraca iz gracanice a mi imamo samo sigurnu dvojicu i to Kadija i Šuša koji su vec izgradjeni igraci i mozda 2 najbolja igraca u prosloj godini a mozda ovi neki su placeni od njih a nista ali ima i ove djece na njih se denic treba orjentisat mrkovic,husejnovic,kahrimanovic ima tu djece a nije on nabavlja neke Aljukice ili sta ja znam,pa bolje stavit malog mrkovica da igra 10 min nego ovog nekog da igra 45 min to je bar po meni,zato ako bi doslo do toga da pocne sta svoje radit sadikovic odma se skupit i rijesit ga se ali kad pogledam stvarno imamo ekipu ja mislim da bi ovaako sadikovic trebo sklopit ovo

Zukic

Timkov Šuša Kadic Pantic

Mousa Delic Kadric Halilovic

Smajlovi/Mrkovic Suljic/Hafizovic

Po meni nemoze drugacije i bolje ja mislim ali opet je odbrana najjaci dio ekipe kad pogledass ali je i veza ko beton

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 16 jul 2013, 20:11

Travnjak je vrh!!!

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 16 jul 2013, 22:10

vatreni je napisao/la:
NkBratstvoGracanica je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/denis-sa ... bih/109261
Armin Delić,dugogodisnji igrač Zvijezde.Taj trči ko ... 90.min.Daje srce na terenu.Mislim da u Prvoj ligi moze jos dosta dati,za PL.nije.Almir Halilović se totalno izgubio nakon pauze sto zbog crvenih kartona sto zbog zimske pauze.U drugom dijelu ama bas nista nije pokazao u Zvijezdi.Ne znam,mozda ponovo bljesne,al sumnjam.Sigurno je zvučno ime za Prvu ligu.Damir Smajlović-nekada jedan od najbrzi igrača PL.Od deset sansi jedna u golu zavrsavala.Godine čine svoje i mislim da je Mujkić boli od njega,al otom potom.Zukić,znao je i odbraniti ali i primiti bezveze golove.Sve u svemu,ekipa za napad na prvo mjesto.SRETNO. ;)
Nadamo se da ce se dobro pokazati jer i dovedeni su ko zvucna pojacanja a najvise se ocekuje od Delica kojeg nisi spomenuo ;) i Hvala na lijepim zeljama :D

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 16 jul 2013, 22:12

Bratstvo81 je napisao/la:Ma da "cesc" upravu si ako bude posao sta pametovat ovaj sadikovic njemu je noga kad smo otjerali ibraka kad je bio u punom usponu mozemo i sadikovica ali kazem mozda mu krene jer ekipa je top,prema tome treba biti i on pametan jer svijet u gracanici voli vidjet i kojeg igraca iz gracanice a mi imamo samo sigurnu dvojicu i to Kadija i Šuša koji su vec izgradjeni igraci i mozda 2 najbolja igraca u prosloj godini a mozda ovi neki su placeni od njih a nista ali ima i ove djece na njih se denic treba orjentisat mrkovic,husejnovic,kahrimanovic ima tu djece a nije on nabavlja neke Aljukice ili sta ja znam,pa bolje stavit malog mrkovica da igra 10 min nego ovog nekog da igra 45 min to je bar po meni,zato ako bi doslo do toga da pocne sta svoje radit sadikovic odma se skupit i rijesit ga se ali kad pogledam stvarno imamo ekipu ja mislim da bi ovaako sadikovic trebo sklopit ovo

Zukic

Timkov Šuša Kadic Pantic

Mousa Delic Kadric Halilovic

Smajlovi/Mrkovic Suljic/Hafizovic

Po meni nemoze drugacije i bolje ja mislim ali opet je odbrana najjaci dio ekipe kad pogledass ali je i veza ko beton
Ma dobro u ovoj formaciji Zukic nece moc branit jer nemam u-21 igraca jedino sto bi ja zamjenio je to da Prljaca brani i da Smajlovic i Mrkovic igraju u vrhu napada ;) :D

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 17 jul 2013, 01:40

Ljudi sta vam je s Mevkom, vidim mnogi prave neke sastave, a nigdje njega, jeli promijenio klub ili?

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 17 jul 2013, 07:50

Pasha_car_aga je napisao/la:Ljudi sta vam je s Mevkom, vidim mnogi prave neke sastave, a nigdje njega, jeli promijenio klub ili?
Mevka je tu i dalje samo sto Mevka ce tesko Mevka dobit mjesto pored ovih igraca, jedino da ga stavi na krilo ali vidit cemo :D

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 17 jul 2013, 10:07

''Smajlović je svojevremeno bio jedan od najubojitijih napadača Premijer lige BiH''

Postio čitavu Premier ligu proteklu, za čitavu sezonu nije dao gola :roll:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 17 jul 2013, 10:32

Delić je već pokazao da fudbal ima u "malom prstu"

a na sredini terena će biti velika borba, nemojte nikako otpisati Omerovića, Mevkića i još neke koje kako vidim ne spominjete previše
Undici stelle - ACM 1899

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 17 jul 2013, 10:38

baltazar1 je napisao/la:Delić je već pokazao da fudbal ima u "malom prstu"

a na sredini terena će biti velika borba, nemojte nikako otpisati Omerovića, Mevkića i još neke koje kako vidim ne spominjete previše
I kakav je taj Aljukic ? Jesil ga slucajno vidio u pogonu ? :D

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 17 jul 2013, 10:52

Sve će se vidjet kad ova smiješna liga krene, došli su provjereni igrači koji znaju igrat ove lige,,,a još se nezna ni kompletna lista učesnika,možda nas iznenade pa ponude Malešiće kao drugoplasirane za ulazak jer očito da od Orašja nema ništa ...Malešći bi barem izgurali čitavu sezonu,,,ovi i ako uđu do novembra su gotovi...

realancojk
Kontakt:

Post Postao/la realancojk » 17 jul 2013, 10:59

**** je napisao/la:Sve će se vidjet kad ova smiješna liga krene, došli su provjereni igrači koji znaju igrat ove lige,,,a još se nezna ni kompletna lista učesnika,možda nas iznenade pa ponude Malešiće kao drugoplasirane za ulazak jer očito da od Orašja nema ništa ...Malešći bi barem izgurali čitavu sezonu,,,ovi i ako uđu do novembra su gotovi...
Računaj da Bosna Visoko onda ostaje, ako ne onda imas jos 3 drugoplasirane ekipe iz ostalih drugih liga i bila bi prava frtutma ko ce uci a tko ne..nažalost cirkus se ponavlja iz godine u godinu i dokaz da se liga treba skratiti ili podijeliti na dvije grupe da bi se smanjili troškovi.
Neko voli meso, neko voli kupus. U biti svi mi volimo sarmu.
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 17 jul 2013, 11:04

realancojk je napisao/la:
**** je napisao/la:Sve će se vidjet kad ova smiješna liga krene, došli su provjereni igrači koji znaju igrat ove lige,,,a još se nezna ni kompletna lista učesnika,možda nas iznenade pa ponude Malešiće kao drugoplasirane za ulazak jer očito da od Orašja nema ništa ...Malešći bi barem izgurali čitavu sezonu,,,ovi i ako uđu do novembra su gotovi...
Računaj da Bosna Visoko onda ostaje, ako ne onda imas jos 3 drugoplasirane ekipe iz ostalih drugih liga i bila bi prava frtutma ko ce uci a tko ne..nažalost cirkus se ponavlja iz godine u godinu i dokaz da se liga treba skratiti ili podijeliti na dvije grupe da bi se smanjili troškovi.
Kako god bude,cirkus ide dalje,kolo sreće se okreće...samo oni klubovi koji ulažu u infrastrukturu i omladinske pogone mogu se nečem nadat...ostali idu ka dole...

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.