Newcastle United F.C.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Jeste li zadovoljni dosadasnjim transferima?

1. Da
21
72%
2. Ne
8
28%

Ukupno glasova: 29

mcmanaman
Kontakt:

Re: Newcastle United F.C.

Post Postao/la mcmanaman » 20 avg 2013, 14:09

Pardew nikada nije bio neki dobar menadzer..Svaka mu cast na svemu al nek ode ako ima imalo ponosa, ako ne nek ga Ashley nabije zna se vec gdje. Ne znam, volio bih opet vidjeti Keegana na klupi, legenda je to 8-)

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 20 avg 2013, 15:05

mcmanaman je napisao/la:Pardew nikada nije bio neki dobar menadzer..Svaka mu cast na svemu al nek ode ako ima imalo ponosa, ako ne nek ga Ashley nabije zna se vec gdje. Ne znam, volio bih opet vidjeti Keegana na klupi, legenda je to 8-)
Zna i on da mu je Newcastle najveći klub koji on može voditi... Zato on sam i neće otići, Ashley će ga vrlo teško otpustiti jer će i on teško naći debila kao što je Pardew da trpi njegovo škrtarenje.

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 20 avg 2013, 15:12

Pardew je odlican menadzer, ne znam po cemu zakljucujete da je toliko los. Za ono sto Newcastle moze dovesti na klupu najbolji.

Zar treba da se vrati vrijeme kada je Newcastle kupovao otpad iz prvoplasiranih ekipa? To neka sada radi Fulham i slicne ekipe, Newcastle je odmakao od toga.

Ova ekipa je ekipa koju je sastavio Pardew i ima potencijal za top6. Treba joj jos dva do tri igraca i da je postede ozljede pa ce biti pravo ybna ekipa. Sudite covjeku na osnovu sezone gdje su ga ozljede na ionako malom rosteru unistile.

Jedine dvije greske u transfer politici su po meni Gouffran i Anita, a ni oni nisu flopovi. Samo nisu onaj standard kakav je NC postavio.

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 20 avg 2013, 17:01

jel on ono nedavno bio trener sezone?
Keep walking.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 20 avg 2013, 19:11

slika
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 21 avg 2013, 12:43

Tiote prozvao Ashleya kada su pojacanja u pitanju. Bilo je krajnje vrijeme da to neko uradi. Sto se tice Cabayea, velike su sanse da napusti klub (spominje se cifra od 20 miliona). Vjerovatno nece igrati protiv WHU-a za vikend.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 21 avg 2013, 12:46

Monolog je napisao/la:Tiote prozvao Ashleya kada su pojacanja u pitanju. Bilo je krajnje vrijeme da to neko uradi. Sto se tice Cabayea, velike su sanse da napusti klub (spominje se cifra od 20 miliona). Vjerovatno nece igrati protiv WHU-a za vikend.
Bit će da je se Moyes odlučio keširat za Kebaba, gdje će Wenger toliko dat za igrača, to je ravno dobitku na bingu
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 21 avg 2013, 12:49

Rockefeller je napisao/la:Pardew je odlican menadzer, ne znam po cemu zakljucujete da je toliko los. Za ono sto Newcastle moze dovesti na klupu najbolji.

Zar treba da se vrati vrijeme kada je Newcastle kupovao otpad iz prvoplasiranih ekipa? To neka sada radi Fulham i slicne ekipe, Newcastle je odmakao od toga.

Ova ekipa je ekipa koju je sastavio Pardew i ima potencijal za top6. Treba joj jos dva do tri igraca i da je postede ozljede pa ce biti pravo ybna ekipa. Sudite covjeku na osnovu sezone gdje su ga ozljede na ionako malom rosteru unistile.

Jedine dvije greske u transfer politici su po meni Gouffran i Anita, a ni oni nisu flopovi. Samo nisu onaj standard kakav je NC postavio.
Gouffran i Anita su se odlično pokazali. Nisu ga uništile samo ozljede igrača već pogrešna taktika i nelogične izmjene u toku utakmice. Da je koristio pravilnu taktiku sigurno ne bi došao u situaciju da se bori za opstanak u predzadnjem kolu.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 21 avg 2013, 13:15

Bez Cabayea koji vjerovatno ide..

slika
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 22 avg 2013, 11:47

Innocent Emeghara (Siena) bi trebao doci na jednogodisnju posudbu. Inace, rijec je o svicarskom napadacu nigerijskih korijena. :mrgreen: Da, jedno vrijeme je igrao u Francuskoj. :lol: Ima dosta dobru statistiku, ali ja ga nisam gledao i necu nista komentarisati.

Treba napasti Incea (Everton se dovodi u kontekst njegovog dovodjenja), 2 stopera i (barem) jednog veznjaka. No, sve su prilike da ce doci jos ovaj Emeghara i da ce se tako zavrsiti ovaj prijelazni rok.

Ashley miruje. To ne valja. :?

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 22 avg 2013, 12:46

Miruje, trebaju mu pare da otpusti Pardewa :lol:
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

gloryhunter
Kontakt:

Post Postao/la gloryhunter » 22 avg 2013, 18:21

treba dovodit britanske igrače, previše francuza se ne može integrirati....škartat treba amalfitana i obertana

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 24 avg 2013, 11:20

Danas u 16:00 protiv West Hama. Gosti su prosle godine slavili Carrolovim golom i to im je prva pobjeda na St. James' Parku jos od '98. godine. :? U Londonu je mec zavrsen rezultatom 0:0.

Sta ocekivati danas? Newcastle mora pobijediti kako bi se oprali od meca kontra Cityja, a upravo to bi mogao biti i problem. West Ham u mec ulazi mnogo rasterecenije, nemaju imperativ pobjede, a takve ekipe su izuzetno opasne. "Cekicari" su dobro otvorili sezonu pobijedivsi Cardiffa rezultatom 2:0 (Cole i Nolan). No, pod Big Samom im se cesto desavaju usponi i padovi, te nakon jedne dobre utakmice znaju odigrati jednu katastrofalnu. Zasto to ne bi bio slucaj i danas? Uostalom, na posljednjih 5 premijerligaskih gostovanja su upisali isto toliko poraza. Evo im prilike da nastave tu negativnu seriju. :mrgreen:

Steven Taylor je dobio tri utakmice kazne (crveni karton zbog udaranja Aguerra), Haidara, Raylor i Williamson su povrijedjeni i nece nastupiti, dok su pod upitnikom Jonas (izasao zbog povrede protiv Cityja), Tiote (takodjer povreda), Santon (nedovoljno oporavljen) i Remy (povreda koju vuce jos iz predsezone). :? Ne znam da li ce Cabaye biti u sastavu, ali s obzirom na cinjenicu da vec u 2. kolu Svrakama gori pod nogama - ne bih se iznenadio da istrci iako je u "losem psihickom stanju" zbog raznoraznih ponuda koje stizu na njegovu adresu. :mrgreen:

Za West Ham (vjerovatno) nece igrati bivsa Newcastleova devetka - Andy Carroll. :mrgreen:

Duel Tiote-Cole strucnjaci vide kao kljuc svega.
slika

Evo nekih zanimljivosti, mozda ce to najvise pomoci kladionicarima: :mrgreen:

Cisse je trenutno osam utakmica bez postignutog gola. :shock: Mora se to promijeniti sto prije. :oops: Nista cudno, s obzirom da je Newcastle zabio na samo dvije od posljednjih 7 utakmica. :oops: Naravno, sve se ovo odnosi na ligaske utakmice. :D

West Ham je jedina ekipa koja prosle sezone nije primila pogodak od Newcastlea (ovo moradoh provjeriti). :oops: Isto tako, West Ham je jedina ekipa koja prosle sezone nije uvezala 2 pobjede. :mrgreen:

Od januara 2012. Newcastle je dobio 5/7 domacih utakmica protiv ekipa iz Londona.

Igracima Newcastlea su pokazana 3 crvena kartona u posljednjih 5 utakmica. :oops: :lol:

Inace, ovo je 119. ligaski mec dvaju timova, a Newcastle ima 49 pobjeda. :D Danas se ganja jubilarna pedeseta. 8-)

Mec ce suditi Phil Dowd koji je prosle sezone sudio 37 utakmica na kojima je podijelio 127 zutih i 5 crvenih kartona.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 24 avg 2013, 18:13

Nisam gledao utakmicu (jbg, bijah u kuci svega 15-ak minuta) i necu suditi o istoj. Citam da su Pardew i klapa trazili penal nakon sto je Gouffran pao u kaznenom prostoru, al' nigdje ne vidjeh tu situaciju. Valjda je neko gledao tekmu i moze reci da l' je sudija bio u pravu ili nije. :mrgreen:

Cisse opet nije zabio, Newcastle opet nije zabio (3x uzastopno West Hamu), ali barem se doslo do boda. :lol: Svrake vise nisu na posljednjem mjestu, a to je valjda bitno. :lol:

Sljedeci mec je protiv Fulhama i tu se mora upisati trica. :D

Hammertz
Kontakt:

Post Postao/la Hammertz » 24 avg 2013, 19:48

Pozdrav "Džordijevci". Odličan meč, sa ne baš toliko prilika. Svi smo imali po jednu konkretnu priliku. Samo mala ispravka Nolan vam je prošli put zabio ;)

Pozdrav od BIH Čekićara !
Da li prepoznajte stadion ?
slika
Posjeti : www.hammersbalkan.com ili nam se pridružit putem Facebooka : https://www.facebook.com/pages/Hammers-Balkan/130683560422305

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 26 avg 2013, 23:44

Monolog je napisao/la:Innocent Emeghara (Siena) bi trebao doci na jednogodisnju posudbu. Inace, rijec je o svicarskom napadacu nigerijskih korijena. :mrgreen: Da, jedno vrijeme je igrao u Francuskoj. :lol: Ima dosta dobru statistiku, ali ja ga nisam gledao i necu nista komentarisati.
Dosta puta sam gledao Lorient dok je on igrao, jer mi tamo igra jedan od dražih ex napadača Arsenala (Aliadiere) i tada je igrao Coquelin na posudbi. Prodoran igrač. Čini se kao jak i onako trom, teškaš, al' uvijek te iznenadi kad počne redati igrače.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 28 avg 2013, 22:54

Shola + Sammy za 0:2 protiv Morecambea.

Nisam gledao utakmicu, al' moram priznati da sam ocekivao ispadanje vec u ovoj fazi takmicenja. Grdno se prevarih. :mrgreen:

__EmIr__
Kontakt:

Post Postao/la __EmIr__ » 29 avg 2013, 00:01

Monolog je napisao/la:Shola + Sammy za 0:2 protiv Morecambea.

Nisam gledao utakmicu, al' moram priznati da sam ocekivao ispadanje vec u ovoj fazi takmicenja. Grdno se prevarih. :mrgreen:
Evo me nakon duze pauze nazad :D. Uglavnom, bolje da nisi gledao patnju protiv ovog giganta. Mbiwa opet očajan po običaju debuchy malo manje oni su jedini poceli od startera. Marveaux isto moze u s njima pod ruku. Sreca sto su braca Ameobi bila tu inace ne bi ni vidjeli treceg kola . Mali Good je bio ko sto mu i prezime veli :lol: . I od Dummeta bi moglo biti nesta isto. Da ne duljim trece kolo protiv leeds-a kuci jedva cekam, ali ako se bude ovako igralo nista od prolaza dalje.
Ispade danas i vijest da bi se Demba Ba mog'o vratiti kuci menscini na posudbu da se spominjalo, kako god ja sam za al naravno nema od toga nista po obicaju . Do kraja prijelaznog roka jos ce Cabaye otici a dovesce se neki francuz iz druge lige za marku. Do slusanja ! :)
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 31 avg 2013, 18:41

slika
slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 05 sep 2013, 11:39

Amolfitano posuđen Dijonu.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.