Reprezentacija Njemačke - Elf
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Reprezentacija Njemačke - Elf
Ja fakat nekontam ove sho bi izbacili svajnija iz prve ... Vodzu kapitena a bogami I znalca koji zna biti I kreator a I prljavac..mora gundo jos pure da jede da bi se mjerio sa velemajstorom herr svajnijem... Gundogan moze igrati ali pored svajnija I za to se mjesto mora borit sa l.benderom I khedirom... Ja bih licno dao prednost larsu
- AlenHalilovic
- Kontakt:
"Panceri" 
Njemci ovaj naziv uopste ne koriste, vec jednostavno samo DFB-Elf.

Njemci ovaj naziv uopste ne koriste, vec jednostavno samo DFB-Elf.

Ključaj temu.
http://sportsport.ba/blabla/merkelova-v ... ici/114522
Najaci je Niersbach...
Ne mogu da Vam kazem koje, bilo bi jako neprijatno za Schweinsteigera.

Najaci je Niersbach...
Ne mogu da Vam kazem koje, bilo bi jako neprijatno za Schweinsteigera.

"My Favorite Ring is Always the Next One"
Izgleda da Low planira uvjezbati formaciju 3-6-1...bar po igracima koje je pozvao za kvalifikacije
Samo 2 beka,1 napadac(Kruse)...15 000 ofanzivnih veznih igraca i naravno opet bez Weidenfellera

Samo 2 beka,1 napadac(Kruse)...15 000 ofanzivnih veznih igraca i naravno opet bez Weidenfellera

Hoces li navijati za Njemacku il BiH na svjetskom?adnan24 je napisao/la:Izgleda da Low planira uvjezbati formaciju 3-6-1...bar po igracima koje je pozvao za kvalifikacije![]()
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Njemačku, ako se sastanu BiH-Njemačka, onda za Nijemce jer smo mi svi ovdje gloryhunteri
Naravno da će se navijati za BiH a biće velike simpatije prema Njemačkoj, kao što će oni sa teme "Seria A" biti uz Italiju, sa teme "Primera" za Španiju itd.

Naravno da će se navijati za BiH a biće velike simpatije prema Njemačkoj, kao što će oni sa teme "Seria A" biti uz Italiju, sa teme "Primera" za Španiju itd.
Ovo je cak i po tvojim standardima glupo pitanje...Greivis je napisao/la: Hoces li navijati za Njemacku il BiH na svjetskom?
Gervais nepostoji glupo pitanje nego glup odgovor... navijat cemo za njemacku jer se svabice bolje nabijaju nego bosanke... Koji lik jbt..
- legenda reala
- Kontakt:
i zato što su u Njemčkih fudbalera bolje trebe 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
- Kontakt:
Kruse jedini pozvan špic, najs
Očekujem dosta minutaže za Maxa i poneki gol ili asist ... Kruse polako ovjerava kartu za Brazil, drago mi je zbog njega, zaslužio je.

Očekujem dosta minutaže za Maxa i poneki gol ili asist ... Kruse polako ovjerava kartu za Brazil, drago mi je zbog njega, zaslužio je.
Agieren statt reagieren
Götze nakon Bayerna ponovo preksrio Dress-Code i ispred hotela se pojavio u Nike stucnama, pa je Adidas po ovom pitanju kontaktirao DFB.
Mislim da ovo sa njegove strane nije vise slucajnost vec cisti bezobrazluk...
Mislim da ovo sa njegove strane nije vise slucajnost vec cisti bezobrazluk...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- kraljttbvb
- Kontakt:
Hoce decko da zgrne sto vise para i ne bira sredstva da dodje do njih. Pri tome noseci Nikeove proizvode gura prst u oko kome god stigne (sad Elfu, na predstavljanju yayarcima).amerosm je napisao/la:Mislim da ovo sa njegove strane nije vise slucajnost vec cisti bezobrazluk...
Kaze placenik da je otisao u yayu da bi radio sa gvardiolom

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
-
- Kontakt:
Ima li neko stream u21 ?
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Šta je sve Forde branio
Kakva bomba Jerome-a, šteta pa nije ušla u gol. Lagana pobjeda, sada slijedi revanš protiv Švedske koja ima sreće pa je večeras sretno dobila Austriju. Austrija je mogla u baraž ali sami su krivi što su Šveđanima dopustili preokret.

Kakva bomba Jerome-a, šteta pa nije ušla u gol. Lagana pobjeda, sada slijedi revanš protiv Švedske koja ima sreće pa je večeras sretno dobila Austriju. Austrija je mogla u baraž ali sami su krivi što su Šveđanima dopustili preokret.
Ipak Švede imaju mog zemljakaNeutral je napisao/la: Austrija je mogla u baraž ali sami su krivi što su Šveđanima dopustili preokret.

Želiš - dočekaćeš! Uostalom Toni nekako uvijek ima prednost nad šminkerom.Neutral je napisao/la:Kroos-a iz Elf-a želim gledati i u Bayernu. Dvije asistencije, obje maestralne.
Na ovog plaćenika mislim.kraljttbvb je napisao/la: Kaze placenik da je otisao u yayu da bi radio sa gvardiolom![]()

Inače, nakon utornika se sprema novi fetrag za Jogija

Na, bitte schön

Vom Jäger zum Gejagten
Ima prednost dok ovaj ne bude u potpunosti spreman. Zna se ko je bio prije na klupi a ko je igrao
Uglavnom, Jansen mi se čini kao puno bolja opcija od Schmelzera na beku. Momak je mogao biti strašan igrač da nije imao toliko problema sa povredama.
Biće zanimljivo vidjeti kako će Low sve to iskombinirati kada se vrate Ilkay, Reus, Gomez i Klose.
Per će sigurno igrati od stopera, sada je pitanje Jerome ili Mats. Jerome je odigrao do sada sve vrhunske partije za Elf.
Koliko god pljuvali po Low-u, ipak moramo shvatiti da i njemu nije baš lahko u izboru igrača.

Uglavnom, Jansen mi se čini kao puno bolja opcija od Schmelzera na beku. Momak je mogao biti strašan igrač da nije imao toliko problema sa povredama.
Biće zanimljivo vidjeti kako će Low sve to iskombinirati kada se vrate Ilkay, Reus, Gomez i Klose.
Per će sigurno igrati od stopera, sada je pitanje Jerome ili Mats. Jerome je odigrao do sada sve vrhunske partije za Elf.
Koliko god pljuvali po Low-u, ipak moramo shvatiti da i njemu nije baš lahko u izboru igrača.
Hoćeš reći da je Götze standarndiji od Kroosa?Neutral je napisao/la:Ima prednost dok ovaj ne bude u potpunosti spreman. Zna se ko je bio prije na klupi a ko je igrao![]()

Vom Jäger zum Gejagten
Nije, ali Nijemci ne igraju 4-1-4-1, tako da će neko morati grijati klupu. Ja sam nekako ubjeđen da će Low forsirati Gotze-a ispred Toni-a koji ovu sezonu igra prepoređeno. Skoro pa najsigurnije noge Evrope
Toni 38 nastupa, 23 godine.
Mario 23 nastupa, 21 godina.
Jerome upisao svoj 33 nastup za Elf, Jansen 41, Schurlle 27 i 7 golova, Muller 45, Ozil 50 i 16 gol, Schweini 99, Khedira 43 itd. Volim pratiti ove nastupe jer se odmah vidi kako su kvalitetni. Više nastupa za jednu reprezentaciju kao što je Elf znači i veliki kvalitet tog igrača.

Toni 38 nastupa, 23 godine.
Mario 23 nastupa, 21 godina.
Jerome upisao svoj 33 nastup za Elf, Jansen 41, Schurlle 27 i 7 golova, Muller 45, Ozil 50 i 16 gol, Schweini 99, Khedira 43 itd. Volim pratiti ove nastupe jer se odmah vidi kako su kvalitetni. Više nastupa za jednu reprezentaciju kao što je Elf znači i veliki kvalitet tog igrača.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.