Nogometna reprezentacija Hrvatske
Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske
Malo nas uzdrma ona stativa iako je trebalo biti zaleđe jer je napadač smetao vrataru,al nista zato.Igrali smo na rezultat,to smo i dobili.Utakmica bezzzzeeee s milion gresaka.Nikog se ne smijemo plasiti a i poznato je da protiv jačih igramo bolje.Mislim da sad ne mozemo zapasti protiv Grčke,al nema veze doci ce i oni na naplatu!!!
na kraju rutinski odrađen baraž i sad se čeka zdrijeb za EP...moja jedina želja je da ako je moguće iz prvog bubnja izbjegnemo španjolsku i nizozemsku...ovo ostalo je nebitno
Bravo braćo nek je jedna naša barem,da nas predstavlja 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
euro we are coming !!!
ajmooooo hrvatskaaaa idemo do krajaaaaaaaaa
cestitke nasim momcimaaaaa
ajmooooo hrvatskaaaa idemo do krajaaaaaaaaa
cestitke nasim momcimaaaaa
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
ne možeš vjerovati da ono nije sviraoŠB.TRN je napisao/la:Malo nas uzdrma ona stativa iako je trebalo biti zaleđe jer je napadač smetao vrataru,al nista zato.Igrali smo na rezultat,to smo i dobili.Utakmica bezzzzeeee s milion gresaka.Nikog se ne smijemo plasiti a i poznato je da protiv jačih igramo bolje.Mislim da sad ne mozemo zapasti protiv Grčke,al nema veze doci ce i oni na naplatu!!!

- anton 1983
- Kontakt:
Eto ga Hrvatska je uspjela u ovom podvigu. Oćekivao sam da će biti puno teže, no Olica Ivić učinio je svoje. Njegov rani gol u prvoj tekmi presudio je cijeli ovaj dvoboj. To je i tako poljuljane turke uništilo i nisu u glavi bili dovoljno jaki da se vrate. Da su Turci nama zabili tak rani prvi gol, teško da bi se i mi vratili, no ovaj puta ako ništa drugo sreća je na našoj strani...
Od ove Hrvatske repke ja više ništa neoćekujem i smatram da smo mi svoje napravili. Možda i dobijemo nekog na EP, ako ćemo u grupi dobiti slabijeg protivnika, no sa onima koji su jači od nas ili bar u rangu nevidim previše razloga za optimizam, bar ne u ovom trenutku, a ko zna kaj će se dogoditi do 6. mjeseca...PREVIŠE naših igrača ne igra u svojim klubovima i nisu u formi...Najveća šansa nam je da se Modrić uzjebe tako da se pokaže svijetu još jenput tako da napusti onaj Tottanham..No o tome imamo vremena za raspravljati, sada treba vidjeti grupu i ćekati 6 mjesec jer tada će kuglice definitivno biti drugačije posložene...
Sada kad je Bih ispao u jednu ruku mi je drago jer smo mi jedina ekipa iz EX-YU koja ide na to europsko...malo da se inatimo i ****. Isto tako moram reći kada bolje razmislim, da je bolje da Bih nije išla na EP jer su pretrula repka sa preveč gnjilih igrača. Jedino kaj njih drži je bila ta euforija a i dosta sreće što su ušli u baraž. Inaće volim kada david izbaci golijata, samo je onda problem što david ide dalje pa se onda opet mora igrati sa njim a te utakmice čovjeku ipak nisu lepe za oko. Ipak ruku na srce draže mi je gledati tekmu npr. PORTUGAL - ŠPANJOLSKA nego Španjolska - Bih, ak me razumijete...Nešto slično je bilo sa Austrijancima i Švicarcima na prošlom EP koji su zbog svoje NEKVALITETE samo "pokvarili" natjecanje...Jedini razlog zaš sam ja navijao za BIH je Džeko jer ga iznimno poštujem i obožavam. Mogo bi onda ljudima nabijati na nos jer su govorili kako je ŠPEK iz BUNDESLIGE u EPL propo i kao nije tako veliki igrač kako ja to mislim. No pošto on više nije u BL vrijeme je da se prereže ta pupčana vrpca...
Više sreće sanciBo drugi puta, a sada bodrite Hrvatsku!
Od ove Hrvatske repke ja više ništa neoćekujem i smatram da smo mi svoje napravili. Možda i dobijemo nekog na EP, ako ćemo u grupi dobiti slabijeg protivnika, no sa onima koji su jači od nas ili bar u rangu nevidim previše razloga za optimizam, bar ne u ovom trenutku, a ko zna kaj će se dogoditi do 6. mjeseca...PREVIŠE naših igrača ne igra u svojim klubovima i nisu u formi...Najveća šansa nam je da se Modrić uzjebe tako da se pokaže svijetu još jenput tako da napusti onaj Tottanham..No o tome imamo vremena za raspravljati, sada treba vidjeti grupu i ćekati 6 mjesec jer tada će kuglice definitivno biti drugačije posložene...
Sada kad je Bih ispao u jednu ruku mi je drago jer smo mi jedina ekipa iz EX-YU koja ide na to europsko...malo da se inatimo i ****. Isto tako moram reći kada bolje razmislim, da je bolje da Bih nije išla na EP jer su pretrula repka sa preveč gnjilih igrača. Jedino kaj njih drži je bila ta euforija a i dosta sreće što su ušli u baraž. Inaće volim kada david izbaci golijata, samo je onda problem što david ide dalje pa se onda opet mora igrati sa njim a te utakmice čovjeku ipak nisu lepe za oko. Ipak ruku na srce draže mi je gledati tekmu npr. PORTUGAL - ŠPANJOLSKA nego Španjolska - Bih, ak me razumijete...Nešto slično je bilo sa Austrijancima i Švicarcima na prošlom EP koji su zbog svoje NEKVALITETE samo "pokvarili" natjecanje...Jedini razlog zaš sam ja navijao za BIH je Džeko jer ga iznimno poštujem i obožavam. Mogo bi onda ljudima nabijati na nos jer su govorili kako je ŠPEK iz BUNDESLIGE u EPL propo i kao nije tako veliki igrač kako ja to mislim. No pošto on više nije u BL vrijeme je da se prereže ta pupčana vrpca...
Više sreće sanciBo drugi puta, a sada bodrite Hrvatsku!

Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Rutinski na kraju. Presudila je sjajna utakmica u Istanbulu. U Zagrebu se takodjer trebalo pobijediti, no dobro, konacni cilj je ispunjen, ide se na jos jedno veliko natjecanje! Ah, sto ce veselo biti iduceg ljeta, ijao...
...Život za Široki...
- sarajlija89
- Kontakt:
Da, sreća nam je bila što smo desetak minuta prije kraja primili gol od Francuske, inače bi direktno otišli...Isto tako moram reći kada bolje razmislim, da je bolje da Bih nije išla na EP jer su pretrula repka sa preveč gnjilih igrača. Jedino kaj njih drži je bila ta euforija a i dosta sreće što su ušli u baraž.
Nesreća je što nismo Češku, Irsku ili vas Izvukli....ili je i to sreća...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
portugal ili hrvatska svejedno...isto bi prošlisarajlija89 je napisao/la:Da, sreća nam je bila što smo desetak minuta prije kraja primili gol od Francuske, inače bi direktno otišli...Isto tako moram reći kada bolje razmislim, da je bolje da Bih nije išla na EP jer su pretrula repka sa preveč gnjilih igrača. Jedino kaj njih drži je bila ta euforija a i dosta sreće što su ušli u baraž.

- anton 1983
- Kontakt:
Na muci se poznaju junaci...**** spušili ste od Portugala sa 6:2 i sa tim rezultatom ste meni definitivno pali u očima. Da ste prošli dalje ja nebi imao ništa protivsarajlija89 je napisao/la:
Da, sreća nam je bila što smo desetak minuta prije kraja primili gol od Francuske, inače bi direktno otišli...

Svaka repka ima sreće, kao i nesreće. Tu i tamo takve male stvari na utakmici kao dosuđeni ili nedosuđeni penal mogu imati veliki utjecaj na sam raplet tekme, no u večini slučajeva mora se pokazati kvaliteta da bi se išlo dalje, što BIH u ova dva okršaja sa Portugalom nije pokazala...
Sa druge strane Turska za Hrvatsku je bila najteži i "najnesretniji" mogući ždrijeb, no unatoč tome Hrvatska je kako zbog sreće, tako i zbog kvalitete prošla dalje...
Jedni će reći da je Bosna zasluženo došla do ovih predkvalifikacija, ja nemrem da se sa tim nesložim. No ako je ta tvrdnja točna onda isto tako Bosna zaluženo NE IDE na EP.
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
- Omerbavarac
- Kontakt:
Eto ti ces nam reci za sta smo mi.dean_ je napisao/la:
portugal ili hrvatska svejedno...isto bi prošli...protiv irske bi vam dao nekakve šanse al opet ne prevelike iako ste bolji od njih....niste vi za to
Lako je biti general poslije bitke i k.urcit se nakon prolaska.
Gdje ste bili nakon Gruzije, Grcke?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- anton 1983
- Kontakt:
To je istina, no tako ti je to u nogometuOmerbavarac je napisao/la: Eto ti ces nam reci za sta smo mi.

Kako god da ga okreneš mislim da se nakon ovih 6:2 BIH nema što žaliti na to što nije otišla ne EP...Tu nije presudila sreća već kvaliteta koja je uvjerljivo bila na strani Portugala. E da ste dobili nekog drugog...Samo ta poštapalica je isto kao i ona za koju ti kažeš general poslije bitka.
Samo da cestitam komsijama.Sretno.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Pa yebemu sinoć na Maksimiru je više bilo transparenata iz bh. gradova već iz Hrvatske... 

Čelik Zenica 1945
ja sam ovako sa strane puno realniji od vas....pa vi i sami priznajete da znate pretjerat sa euforijom i da se ne znate nosit sa pritiskom....a vidio si kako je hrvatska reagirala u istanbulu kad je voda došla do grla(i kad je bilić postavio pravu taktiku 4-4-2...a ne 4-2-3-1 sa igračima na krivim pozicijama)Omerbavarac je napisao/la:Eto ti ces nam reci za sta smo mi.dean_ je napisao/la:
portugal ili hrvatska svejedno...isto bi prošli...protiv irske bi vam dao nekakve šanse al opet ne prevelike iako ste bolji od njih....niste vi za to
realno pocijepali bi i vas usred zenice

U Zenici nas Portugal nije mog'o dobit da nas dobije Hrvatska. Jedino ako je Hrvatska jača od Portugala?!dean_ je napisao/la:realno pocijepali bi i vas usred zenice

U Zenice ove kvalifikacije niko nije pobijedio BiH!
Čelik Zenica 1945
Mislim da Hrvatska ima jednu konstantu. Mjenjaju se igraci, ali sustav ne trpi. Stoga niti rezultati ne trpe:
Hrvatska je jedna od najstabilnijih ekipa. Ne spada u sam vrh, ali skoro uvijek je na velikim natjecanjima i ima svoj identitet.
Sto se tice Turske, oni su u jednoj krizi rezultata. Imaju novac, imaju sirok igracki kadar, ali negdje im skripi.
Hrvatska je jedna od najstabilnijih ekipa. Ne spada u sam vrh, ali skoro uvijek je na velikim natjecanjima i ima svoj identitet.
Sto se tice Turske, oni su u jednoj krizi rezultata. Imaju novac, imaju sirok igracki kadar, ali negdje im skripi.
Nimla_RZ je napisao/la:Pa yebemu sinoć na Maksimiru je više bilo transparenata iz bh. gradova već iz Hrvatske...

a ništa...hvala braći iz bih
kakve veze ima što vas portugal nije pobijedio? nema veze što portugal ima jače igrače od hrvatske....realno bilo bi teško vodit loptu na tom pašnjaku ali hrvatska bi vas pocepala kao i bilo kojeg drugog protivnika u baražu....jel to ti je pravi INAT i reagiranje kad te svi napuste...U Zenici nas Portugal nije mog'o dobit da nas dobije Hrvatska. Jedino ako je Hrvatska jača od Portugala?!
U Zenice ove kvalifikacije niko nije pobijedio BiH!
u prošli kvalifikacijama smo imali problema jer nismo imali širok izbor igrača a napale su nas ozljede....sada je situaciji malo drugačija jer imamo velik izbor podjednakih igrača u vezi i napadu..u obrani malo škripi dok vida,lovren i vrsaljko još ne napreduju(iako je vida bio odličan protiv turaka i maminjo će ga dobro prodat)Razbojnik je napisao/la:Mislim da Hrvatska ima jednu konstantu. Mjenjaju se igraci, ali sustav ne trpi. Stoga niti rezultati ne trpe:
u ovim kval smo se mučili jer je bilić lutao sa taktikom ,a igrači su podcjenivali gruziju i grčku...i realno nije lako igrat protiv dobro organiziranog bunkera a uvale ti gol iz jednog šuta prema golu
- Insect_terminator
- Kontakt:
Mi smo isto imali srece ne bas sa izvucenim proticnikom vec sto su nam se ozljedili igraci poput Strinica i Kranjcara i normalno sto se zaljecio Olic .... kada je on na terenu ostalima je neugodno ne dati 100% svojih mogucnostianton 1983 je napisao/la:
To je istina, no tako ti je to u nogometuIsto tako Njemačka je 2008 spušila od nas u grupi, ali su došli do finala preko turske od koje smo mi NESRETNO ispali u 1/4 finalu...Sve je to nogomet.

Znaci u napadu opcija imamo sa 3 tipa napadaca (tvrdjava, trpac i 2 trkaca) .... u vezi isto tako opcija imamo makar Modrica se nekako mora sacuvat jer u suprotnom nemamo niti jednu dok obrana je solidna. Sve u svemu za nas sam siguran da mozemo dobiti svakoga, a isto tako izgubiti od svakoga ovisi o trenutku inspiracije ..... ali kako su igraci u najboljim godinama nadam se da su dovoljno zreli da ne padaju na neku euforiju najjaci smo bla bla vec da budu cvrsto na zemlji

Sto se bosanaca tice oni ce vjerojatno otici na SP (ako ne odu nece nikada) dok za nas nisam bas toliko siguran jer cemo se ispuhat na EP + sto ce se Olic umiroviti skupa sa Simunicem i na to jos dodas supermotivirane srbe koji teoretski vise ne mogu ici prema dnu jer su prakticki na dnu i makedonce koje u makedoniji ne mozemo dobiti .... uglavnom tesko ce biti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.