BiH Talenti u Evropi

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

newton_heath_lyr
Kontakt:

Re: BiH Talenti u Evropi

Post Postao/la newton_heath_lyr » 21 avg 2010, 23:35

Cartman je napisao/la:
CeMa je napisao/la:nismo znali za razlog, i sta sad :roll:
Pa dobro sto ti nisi znao, ali pitam se kako Avaz moze sebi dopustit da objavljuje takve stvari o igracima sto imaju oko 20 godina. Kolike im probleme mogu napravit kod navijaca, bez ikakvog razloga. BHF je prica za sebe. Znam da je njima drazi jedan Ibrahimovic ili Seferovic od Bilbije ili Stevanovica. Za njih me i ne cudi.
Avaza sto se tice,ta novina i svakako postaje sve omrazenija tako da njih pocinjem uzimati sa rezervom svakako.A za ova dva momka nema se sta reci ,uvijek su se dazivali na sve pozive i dalej ce ,a mislim cak da Bilbija ima i jedan nastup u A timu mada nisam siguran tako da od toga da ce igrati za drugu repku nema nista.
Avaz,dno dna.
BosnaE

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 22 avg 2010, 09:39

ja vam obecavam da ce bilbija uostalom kao i svaki srbin izabrat bih tek kad vidi da nema sanse kod srbije...ali ovaj put je malo drugacije jer ako nema sanse kod njih nece ni kod nas jer nasi npadaci su za klasu bolji od njihovih tako da mu je lakse doci do srpskog dresa...uostalom i netreba nam..

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 22 avg 2010, 10:20

Mislim da kao navijaci trebamo imati povjerenje u jednog mladog, perspektivnog BiH reprezentativca, a na njemu je da ga opravda ili iznevjeri, u svakom pogledu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 22 avg 2010, 10:23

Ne znam zašto pojedinci ulaze sa stavom:"Bilbija jedva čeka da zaigra za reprezentaciju Srbije" :!: To mi nikako nije jasno. Momak igra za mladu reprezentaciju BiH, a trenutno nema kvalitet da zaigra u A timu(Džeko, Muslim, Vedo, Zec) su ipak miljama ispred njega. No, da li to znači da će se okrenuti reprezentaciji Srbije? Naravno da ne znači i dokle ćemo i na naše fudbalere gledati kroz prizmu nacionalizma? Pa pustimo ga da igra, da pokaže sav svoj talenat(koji očigledno posjeduje) i sačekajmo pa onda donosimo neke zaključke. A ne ovako: "Hej on je Nemanja, njegovo srce kuca za Srbiju." Pu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 22 avg 2010, 14:56

Monolog je napisao/la:Ne znam zašto pojedinci ulaze sa stavom:"Bilbija jedva čeka da zaigra za reprezentaciju Srbije" :!: To mi nikako nije jasno. Momak igra za mladu reprezentaciju BiH, a trenutno nema kvalitet da zaigra u A timu(Džeko, Muslim, Vedo, Zec) su ipak miljama ispred njega. No, da li to znači da će se okrenuti reprezentaciji Srbije? Naravno da ne znači i dokle ćemo i na naše fudbalere gledati kroz prizmu nacionalizma? Pa pustimo ga da igra, da pokaže sav svoj talenat(koji očigledno posjeduje) i sačekajmo pa onda donosimo neke zaključke. A ne ovako: "Hej on je Nemanja, njegovo srce kuca za Srbiju." Pu.

Valjda zato sto je tako godinama biló i bit ce uvjek. Ne treba ti tu velika matematika da bi covjek skontao.

Uostalom @posavac je covjek sve fino pojasnio u tancine u kakvoj se situaciji nalazimo.

Zadnji primjer je ovaj mali iz Hajduka ako se ne varam: " Ne znam zasto me nikad Ladic nije zvao niti bilo ko drugi u repku Hrvatske, tako da se moramo okrenuti drugim alternativama"....tako nekako zvuci. Mali milion primjera se moze iznijeti, pa valjda otuda ta tolika sumnja. Jasno ko dan.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 22 avg 2010, 21:26

Monolog je napisao/la:Ne znam zašto pojedinci ulaze sa stavom:"Bilbija jedva čeka da zaigra za reprezentaciju Srbije" :!: To mi nikako nije jasno. Momak igra za mladu reprezentaciju BiH, a trenutno nema kvalitet da zaigra u A timu(Džeko, Muslim, Vedo, Zec) su ipak miljama ispred njega. No, da li to znači da će se okrenuti reprezentaciji Srbije? Naravno da ne znači i dokle ćemo i na naše fudbalere gledati kroz prizmu nacionalizma? Pa pustimo ga da igra, da pokaže sav svoj talenat(koji očigledno posjeduje) i sačekajmo pa onda donosimo neke zaključke. A ne ovako: "Hej on je Nemanja, njegovo srce kuca za Srbiju." Pu.
jarane ti il se fakat pravis slijep i gluh ili ama bas nikako nemas uvid u realnost...covjece bozji otidzi u banjaluku i pitaj malo one srbe dole sta misle o bih...zapanji ces se koliko je mrze...ne samo to nego meni nije jasno kako nikako um ljudi poput tebe nemoze to da svari ,da ti ljudi vide bih kao zadnju rupu na svirali i najradije bi da ona nepostoji...dali ti stvarno mislis da taj isti nemanja ,ako dobije poziv srbije da ce se sekunde jedne dvoumit?kazes igra za nasu selekciju,pa igrao je i rakitic za svicarsku u21 pa gdje zavrsi

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 22 avg 2010, 21:34

@Gruezzi,

Što si toliko ograničen, pobogu? Da li je Nemanja poput tog ostalog puka? Reci, da li ga poznaješ te znaš šta on misli i koliko voli Bosnu, a ne Srbiju? Jbt, najlakše je ući sa pretpostavkom da će zaigrati za njih. Hej, moj komšija će glasati za zelene, svi oko mene će glasati za zelene, da li to znači da ću i ja? Naravno da ne znači, zato nemoj molim te stavljati sve u isti koš.

Ali, ti si u pravu. Igraće on za Srbiju. Hoće. ;)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 avg 2010, 21:40

Sta bi bilo kad bi bilo ili sta bude bice.
E tek onda rasprdjavati o Bilbiji.
Ovako samo natezanje ko' gladan sra-t. 8-)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Almir9
Kontakt:

Post Postao/la Almir9 » 22 avg 2010, 23:54

Eldin Hadzic veceras igrao za Hercules protiv Reala.

DaRtAnJaN
Kontakt:

Post Postao/la DaRtAnJaN » 23 avg 2010, 14:30

Monolog je napisao/la:@Gruezzi,

Što si toliko ograničen, pobogu? Da li je Nemanja poput tog ostalog puka? Reci, da li ga poznaješ te znaš šta on misli i koliko voli Bosnu, a ne Srbiju? Jbt, najlakše je ući sa pretpostavkom da će zaigrati za njih. Hej, moj komšija će glasati za zelene, svi oko mene će glasati za zelene, da li to znači da ću i ja? Naravno da ne znači, zato nemoj molim te stavljati sve u isti koš.

znam dosta momaka iz BL, veci su srbi nego beogradjani, vise mrze BiH nego beogradjani...a znam momke i iz BG-a...njima respeckt
we love United, we do!

CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 23 avg 2010, 17:09

Almir9 je napisao/la:Eldin Hadzic veceras igrao za Hercules protiv Reala.
http://es.wikipedia.org/wiki/Eldin_Hadzi%C4%87
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 23 avg 2010, 21:09

Monolog je napisao/la:@Gruezzi,

zasto sam ogranicen...zato sto znam situaciju na terenu,imao sam priliku razgovarati s tim ljudima dole, i to mnogo njih i znam kako razmisljaju...ako oko 180 000-200 000 srba koliko ih zivi u banjluci razmislja na jedan nacin sta tebi daje zapravo da mislis da je bas ovaj nemanja drugaciji ...momak vjeruj mi kad bi otisao u bl i porarazgovarao s ljudima o bih bilo bi ti jasno ovo sto ja govorim...uopstalom evo imamo sada i eldina hadzica momak ce igrat u premieri(cak i da ulazi sa klupe opet bolje nego igrat u bilo kojoj drugorazrednoj ligi) tako da za nemanju nema sanse...ja stvarno neznam zasto je tebi toliko stalo da srbi igraju za nas

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 23 avg 2010, 22:50

Almir9 je napisao/la:Eldin Hadzic veceras igrao za Hercules protiv Reala.
Hadžić zaigrao protiv Real Madrida

Bosna i Hercegovina će i ove godine imati svog predstavnika u možda i najjačoj ligi svijeta, španskoj Primeri.

Sinoć su u prijateljskom susretu snage odmjerili novi prvoligaš Hercules i Real iz Madrida, koji je slavio sa 3:1 golovima Benzeme(2) i Di Marie.

Utakmica je bila zanimljiva i po debiju Mesuta Özila, ali je za nas bila još interesantnija zbog nastupa mladog Eldina Hadžića(18), kojeg su mediji početkom godine povezivali upravo sa kraljevskim klubom. Mladi napadač je priliku za igru dobio u 88. minuti susreta zamijenivši Javiera Portilla, nekada veliku nadu Reala.

Nakon ispadanja Valladolida i odlaska Harisa Medunjanina u izraelski Maccabi, Hadžić je ostao da brani čast našeg fudbala u Primeri, makar se ove sezone možda od njega i ne očekuje veća minutaža.

Nakon sjajnih igara u mlađim kategorijama Herculesa, prije šest mjeseci je potpisao trogodišnji ugovor sa novim članom Primere.

Eldin je sa porodicom u Španiju izbjegao 1993. godine iz okoline Prijedora. Njegov otac je uspio pobjeći iz logora Manjača, te tako omogućio sinu normalan život, kao i početak fudbalske karijere u zemlji koja im je dala politički azil.

Hadžić do sada nije igrao ni za jednu od reprezentativnih selekcija i već bi morao biti zanimljiv selektoru naše mlade reprezantacije, a nadamo se uskoro i selektoru A tima. Uskoro bi trebao dobiti i špansko državljanstv
BosnaE

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 avg 2010, 22:58

Ja nekidan pitam ko je taj Hadzic svi sute sad milio tekstova o njemu,bas kao da je potrebno da zaigras protiv Reala,Barce,Manchestera pa da napisu koju rec o tebi.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Mostarac93
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac93 » 24 avg 2010, 05:36

veoma zanimljiv i kvalitetan momak, a izjavio je da zeli igrati za BiH...

http://www.transfermarkt.co.uk/en/milan ... 67556.html

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 avg 2010, 08:13

Mostarac93 je napisao/la:veoma zanimljiv i kvalitetan momak, a izjavio je da zeli igrati za BiH...

Gdje je to izjavio? Ja sam procito njegu izjavu gdje kaze da uopste i ne zna bosanski, vec samo italijanski.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

DaRtAnJaN
Kontakt:

Post Postao/la DaRtAnJaN » 24 avg 2010, 12:19

Cartman je napisao/la:
Mostarac93 je napisao/la:veoma zanimljiv i kvalitetan momak, a izjavio je da zeli igrati za BiH...

Gdje je to izjavio? Ja sam procito njegu izjavu gdje kaze da uopste i ne zna bosanski, vec samo italijanski.
mislis samo spanski :roll:
we love United, we do!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 avg 2010, 15:36

DaRtAnJaN je napisao/la:
Cartman je napisao/la:

mislis samo spanski :roll:
Brate od kada se to spanski prica u Italiji,ja sve mislim tamo se prica italijanski. :D
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

DaRtAnJaN
Kontakt:

Post Postao/la DaRtAnJaN » 24 avg 2010, 16:31

Brate od kada se to spanski prica u Italiji,ja sve mislim tamo se prica italijanski. :D[/quote]

mislim da je hercules spanski tim :roll:
we love United, we do!

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 24 avg 2010, 16:35

jesil ti ikako kliknuo na link ili bez veze lupas. otvori link pa vidi da se radi o milanu djricu iz parme, koji je talijanski klub. zamjenio si ga sa eldinom hadzicem

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Edincapitano, Google Adsense [Bot], Uknaac i 18 gostiju.