Zvjezdan Misimović
Re: Zvjezdan Misimović
Stvarno ne znam gdje bi to trebo Misimovic igrat u ovoj formaciji Milana 4-3-3. Prespor je on da igra na krilu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
- Kontakt:
Dzeko i Miske s Ronaldinhom, da ih malo nauci sambu.
To bi cudo bilo, da zajedno odu..

Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...
pa ko kaze da moraju igrati 4-3-3? radi Edina i Misketa pormjenit ce oni formacijuCartman je napisao/la:Stvarno ne znam gdje bi to trebo Misimovic igrat u ovoj formaciji Milana 4-3-3. Prespor je on da igra na krilu.

BLUE NATION.
Moguce, ali Dzeko bi bio perfektan za ovu formaciju 4-3-3 sa Ronaldinhom i Patom oko sebe. Ali licno ne bi volio da ode u Italiju.Jaydoo82 je napisao/la:pa ko kaze da moraju igrati 4-3-3? radi Edina i Misketa pormjenit ce oni formacijuCartman je napisao/la:Stvarno ne znam gdje bi to trebo Misimovic igrat u ovoj formaciji Milana 4-3-3. Prespor je on da igra na krilu.![]()
Ma ne vjerujem ja u ovo,da ce Milan dovest Misketa,nekako mi ovo lici na medijsku salu nista vise ! 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Misimović će otići sigurno na ljeto, Atletico Madrid bi mu odgovarao a i mogli bi platiti 12 - 14 mil. koliko bi vrijedio transfer.
20 jarane 20 Ovaj Henes je duplo gori od Mamica.Ali makar ne prodaje sund.Mrgood je napisao/la:Misimović će otići sigurno na ljeto, Atletico Madrid bi mu odgovarao a i mogli bi platiti 12 - 14 mil. koliko bi vrijedio transfer.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Ponos Torina
- Kontakt:
Pa kad vidim kakve cjene imaju neki igraci da je ovaj stavio 50 za Misketa nebi se ogrijesio ili za Dzeku 100harishp je napisao/la:20 jarane 20 Ovaj Henes je duplo gori od Mamica.Ali makar ne prodaje sund.Mrgood je napisao/la:Misimović će otići sigurno na ljeto, Atletico Madrid bi mu odgovarao a i mogli bi platiti 12 - 14 mil. koliko bi vrijedio transfer.

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Sumnjam da će igdje otići iznad 15 mil. ali vidjet ćemo.harishp je napisao/la:20 jarane 20 Ovaj Henes je duplo gori od Mamica.Ali makar ne prodaje sund.Mrgood je napisao/la:Misimović će otići sigurno na ljeto, Atletico Madrid bi mu odgovarao a i mogli bi platiti 12 - 14 mil. koliko bi vrijedio transfer.
Ko ima kupit ce ga ko nema nek gleda na drugu stranu.Vazda je tako bilo.Mrgood je napisao/la:Sumnjam da će igdje otići iznad 15 mil. ali vidjet ćemo.harishp je napisao/la:20 jarane 20 Ovaj Henes je duplo gori od Mamica.Ali makar ne prodaje sund.Mrgood je napisao/la:Misimović će otići sigurno na ljeto, Atletico Madrid bi mu odgovarao a i mogli bi platiti 12 - 14 mil. koliko bi vrijedio transfer.
Pogotovo jos par tekmi u Evropskoj ligi nek odigraju kvalitetno.Bit ce cifra i veca pa bujrum.
Vukovima nije hica,ljudi pare imaju a i dobro placaju.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Misimović je izjavio da želi otići na ljeto, a to je najvažnije, i još je rekao da želi u Schalke radi Magatha valjda. Znači 90 % da odlazi iz Wolfsburga, a favoriti su Schalke i Atletico.
dodji Miske u Veliki Atletico da skinemo Barcu i Real sa trona !!!! 

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Eh za to vam ne treba Miske nego citava nova odbrana.CRNI_SA je napisao/la:dodji Miske u Veliki Atletico da skinemo Barcu i Real sa trona !!!!
stvarno misketa ne bi volio u Milanu. prespor je on. neka ga u wolfsburgu. tu mu je najbolje.
A Milan gaji brzu igruA_d_0 je napisao/la:stvarno misketa ne bi volio u Milanu. prespor je on. neka ga u wolfsburgu. tu mu je najbolje.

Sve stara ohrdina do ohrdine.

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pa bas im zato trebaju brzi igraci pametnjakovicu.harishp je napisao/la:A Milan gaji brzu igruA_d_0 je napisao/la:stvarno misketa ne bi volio u Milanu. prespor je on. neka ga u wolfsburgu. tu mu je najbolje.![]()
![]()
joj brao mancesterovac. uze mi rijec sa tastature.Cartman je napisao/la:Pa bas im zato trebaju brzi igraci pametnjakovicu.harishp je napisao/la:A Milan gaji brzu igruA_d_0 je napisao/la:stvarno misketa ne bi volio u Milanu. prespor je on. neka ga u wolfsburgu. tu mu je najbolje.![]()
![]()
Pa nek uzmu tog tvog sa avatara najbrzi je kad treba u publiku...pripametni.Cartman je napisao/la:Pa bas im zato trebaju brzi igraci pametnjakovicu.harishp je napisao/la:A Milan gaji brzu igruA_d_0 je napisao/la:stvarno misketa ne bi volio u Milanu. prespor je on. neka ga u wolfsburgu. tu mu je najbolje.![]()
![]()

Brzo se aktivira

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
MaliMemo je napisao/la:Edin 40 mil.
Miske 20mil.
+ PDV![]()
-----------------------
Total: 60 mil.Nema Milano toliko.
A lova od zarade, te od prodaje Kake.
Ma imaju oni, a da zaista žele Edina ili Misketa doveli bi ga, ne bi ovako razvlačili. Mislim da je ovdje glavna poenta u tome da se smanji koji milion.
@Ado ,hvala....... bujrum
Po tvom opisu igraca koji ima rekord asistencija i koji je pa skoro najzasluzniji za titulu BL.I sad sto guraju u Evropskoj ligi
Po takvom pricanju Vukovi ni u regionalnoj ne bi bili.
Bez veze, budi makar pametniji od @cartmana to ti barem nije tesko.

Po tvom opisu igraca koji ima rekord asistencija i koji je pa skoro najzasluzniji za titulu BL.I sad sto guraju u Evropskoj ligi
Po takvom pricanju Vukovi ni u regionalnoj ne bi bili.
Bez veze, budi makar pametniji od @cartmana to ti barem nije tesko.

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu