iskreno... volio bi da sam neko dijete jer mi ne bi smetalo tvoje spamanje ovdje samo mlatis gluposti neke ako nemas nista pametno napisati bolje je da sutis. a brat bratu nije mi niko iz zenice drag tako da nema razloga da mi i ti budes jer znam da je bosna izgubila da bi ti ovdje bio prvi koji bi poceo da provocira. PEACERz88 je napisao/la:fera je napisao/la:haj ti idi gledaj drugu liguRz88 je napisao/la:cudo, cestitam Bosni, ko bi se nadao ovome, nastaviti ovako , bosna je sampion..
Ps:Gunners jajajajja, dobila je bosna , radujmo se obadvoje, a ne ko je bio u pravo, naravno da navijam za bosnu ali sam bio pesimista xd
intektualac, ja volim bosnu, nisam navijac ne idem na tekme bosne, ali klub mi je drag, i nemas pojma o cemu pricam, i zato bolje suti, vidi se da si neko djete koje nema pojma, sto sada mene vrijedas sta druga liga, meni je bosna draga ko i zenica celika, imas neki kompleks koji je neopravdan....
haj pozz~
KK Bosna
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
You are someone else I am still right here
Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 16:01, ukupno mijenjano 1 put.
Ovcina 10
IKONIC 10
Sehovic 10
DJordjevic 10
Hajric 10
Uz IVANOVICA -koji je ovaj put ZAKAZAO- to je petorka koja se moze nositi u NLB ligi
Uz duzno postovanje ZIMICU I ARSu ,ako je OVCINA nespreman igrao 35 min.
onda Zimic nece nikada biti SPREMAN .Jer je izgleda spreman 5min.A Suljagic mora hitno u ligu 13.
Mada i Z imic moze u laksoj tekmi igrati 15_20min.
Pasalic nista ,Rakic nista , Barel nista ,Suljagic nista :ali to su momci za lige 13 toliki je njihov DOMEN...
Vidjeli ste Pasalica on bi nas za cas doveo na -15.
u cemu nisam u pravu ??
IKONIC 10
Sehovic 10
DJordjevic 10
Hajric 10
Uz IVANOVICA -koji je ovaj put ZAKAZAO- to je petorka koja se moze nositi u NLB ligi
onda Zimic nece nikada biti SPREMAN .Jer je izgleda spreman 5min.A Suljagic mora hitno u ligu 13.
Pasalic nista ,Rakic nista , Barel nista ,Suljagic nista :ali to su momci za lige 13 toliki je njihov DOMEN...
u cemu nisam u pravu ??
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
Ovcina 10
IKONIC 10
Sehovic 10
DJordjevic 10
Hajric 10
u cemu nisam u pravu ??
IKONIC 10
Sehovic 10
DJordjevic 10
Hajric 10
u cemu nisam u pravu ??
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
brothaz be happy don`t worry, do not let the big bad white man to tear our heart in parts
a ko k su ovo odigrali bosnini kosarkasi... odbrane losije vec dugo nisam vidio ali pobjeda je tu

a ko k su ovo odigrali bosnini kosarkasi... odbrane losije vec dugo nisam vidio ali pobjeda je tu

Zadnja izmjena: Institut, dana/u 21 jan 2009, 20:17, ukupno mijenjano 1 put.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 16:01, ukupno mijenjano 1 put.
al sto zima polijepi onog tipa od tablu
burrel **** sjeba akciju ccccc

burrel **** sjeba akciju ccccc

- lolo d pitar
- Kontakt:
nije mi bas sehovic za 10 bio,nego ne znam kako li si ocjenio suljagica kad je sjedio u publiciMelo15 je napisao/la:Ovcina 10
IKONIC 10
Sehovic 10
DJordjevic 10
Hajric 10
u cemu nisam u pravu ??
KK_Bosna je napisao/la:samo par stvari da napisem, smorio sam se citajuci pojedine postove
- za ekipu "cummings-garnett-ikonic-ivanovic-varda" treba troduplo vise para nego sto bosna ima. pa valjda bi vukoicic vise volio imati cummingsa nego rakica?
gledao sam ovcinu 2 puta u uleb kupu, naravno da nije rjec o vrhunskom igracu EL klase, ali je za uleb veoma solidan, a za nlb izvrstan, ledzna tehnika mu je osrednja, ali se dobro snalazi pod kosem, upravo kako je pokazao veceras, a sto se tice ono teski, to sam barem ja mislio na stamen, da se dobro gradi da ga neprobijaju ledznom tehnikom i da ima snagu za borbu ispod protivnickog kosaKK_Bosna je napisao/la:- koliko je o vas gledalo ovcinu? kakav teski centar? kakva vrhunska karijera? keln, ostende, ma nema sve samo euroligaski klubovi (samo je olimpijakos ozbiljan klub iako nije bio gigant kao sto je sada)
ovo samo mogu jedno pet puta podvuci i reci da sa upravo takav i da se za koji mjesec puni 30 godina pracenja bosne od kada me je otac na ramenima sa 5 godina da gledam mirzu, varajica i ostalu raju i ja nikada necu prestati ici na utakmice bosne bez obzira gdje igrajuKK_Bosna je napisao/la:- vidim da traze bojkot instant-navijaci koji prate bosnu "cak" pet godina. zanimljivo. ars, ma koliko se ja ne slagao sa njim (a i vecina forumasa), makar stvarno voli klub i navija za njega i zeli mu sve najbolje i on nece nikada "bojkotovati" klub pa makar igrlaa njemu "omiljena" petorka "burrell-veal-jackson-djurasovic-rahimic"
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 23:40, ukupno mijenjano 1 put.
nazalost mogu se samo donekle sloziti sa tobom, zima barem trenutno moze biti samo solidan back up, ali treba vidjeti kako ce se razvijati, pasalic stvarno nemoze igrati pleja, a ako ne postane bek ili barem combo(ojaca i nastavi razvijati ulaz) slab ce on imati domet u kosarci, ne kontam dolazak rakica, ja taman kontao igrac da solidno zamjeni 10-15 minuta djordjevica kada njega nigdje na mapi, sto se tice ivanovica kada sam vidio da je fulio 100% zicer po drugi put pomislio sam ovaj zeli prodat utakmicu svojim crnogorcima ako ne i gore, burella sam neko vrjeme gotiovio, ali veceras kada nije mogao probiti otasevica sa 4 licne ocigledno da je totalno procitan i stvarno nebi bilo lose dovesti nekog igraca koji moze pogoditi i sa vana, za njega je panic daleko veci dometMelo15 je napisao/la:Ovcina 10
IKONIC 10
Sehovic 10
DJordjevic 10
Hajric 10
u cemu nisam u pravu ??
i vucurovic sada moze dobiti titulu jockera, ali poprilicno nestabilnog, a sehovic je opet dobar igrac rotacije i nista vise
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
kasib powellRz88 je napisao/la:lance williams je najbolji sto je igrao uz dedovica u bosni.....
- lolo d pitar
- Kontakt:
neko je vecras pogodio vladu upaljacem,samo da se ispricam treneru na tako debillnom potezu nekog navijaca,i da usput **** tom istom navijacu
Mozda je i nepotrebno pisati o najboljim igracima KK Bosne ikad,ali po MENI najbolja generacija bi bila kad je igrao Markovic,Parezanin,Wright,Wiliams,kad je dvorana uvijek bila puna,kad je svaki kos nekog mladjeg i neiskusnog igraca bio toliko efektan za sve navijace Bosne...Da je u kom slucaju tad bio neki BOLJI trener,a ne onaj MB bilo bi bolje sigurno.Final eight u Sarajevu je bio nezaboravan,nekako sve se srusilo,Bosna je pratkicno izgorjela u zelji za dokazivanjem.Ali ovom velikom klubu zelim dosta uspjeha..
Budi Bosna!
Budi Bosna!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 23:40, ukupno mijenjano 1 put.
kakav crni wright, on je teski promasaj radi koga smo otjerali centra koji sada igra EL i ULEB Fenn-aMoDern je napisao/la:Mozda je i nepotrebno pisati o najboljim igracima KK Bosne ikad,ali po MENI najbolja generacija bi bila kad je igrao Markovic,Parezanin,Wright,Wiliams,kad je dvorana uvijek bila puna,kad je svaki kos nekog mladjeg i neiskusnog igraca bio toliko efektan za sve navijace Bosne...Da je u kom slucaju tad bio neki BOLJI trener,a ne onaj MB bilo bi bolje sigurno.Final eight u Sarajevu je bio nezaboravan,nekako sve se srusilo,Bosna je pratkicno izgorjela u zelji za dokazivanjem.Ali ovom velikom klubu zelim dosta uspjeha..
Budi Bosna!
koliko ih igra NBA koji su igrali u Bosni?Rz88 je napisao/la:nerminh74 je napisao/la: kasib powell
dobar je i on bio ali lance je lance niko ko on ne moze pojesti 3 kg cevapa
.
Zadnja izmjena: High, dana/u 01 maj 2013, 18:58, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- lolo d pitar
- Kontakt:
kakva je to glupa prica o najboljem igracu poslijeratnom,nabrajate neke crnce kad se zna da je to NENO MARKOVIC
MORAM JOS DA POHVALIM OVCINU KOJI JE veceras odigrao srcem,borio se i svaka mu cast
MORAM JOS DA POHVALIM OVCINU KOJI JE veceras odigrao srcem,borio se i svaka mu cast
neno nije bio izvrtni igrac KK Bosnalolo je napisao/la:kakva je to glupa prica o najboljem igracu poslijeratnom,nabrajate neke crnce kad se zna da je to NENO MARKOVIC
NENO JE LEGENDA KK BOSNA