Ma kakva liga, nemamo teren, nemamo oklope, nemamo ni jedan klub registrovan, evo mi smo najblizi registraciji, trebali bi do kraja sedmice zavrsit to..FKS-Falcons je napisao/la:To je cool pravo ,jos da nam ligu organizuju hehe .EdinTM87 je napisao/la:Ih, vi u Americi, vecina na ovoj temi je u inostanstvuDosli ovi iz Americke Ambasade da nas treniraju, sve te odlucno nauce, radujem se sljedecim treninzima
NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
- marseille_unique
- Kontakt:
koga bolan da odvedem na pice kad sam dole nijedan ne zna ni pozdraviti sve neki furaci ko ih j.... sve redom a sad tek polako sklapam kockice sumnjo sam a sada sam siguran da si ti salty onaj tgip tuzlaka koje ne mogu jedinog cojka iz tog tipa tuzlaka kojeg mogu da podnesem i cijenim je cipa a on mene ni ne zna jer hvala bogu nisam od onih koji se nesto guraju da sa svakim zivim kao budu jarani nekaki, i bolje sto me ne zna ni on ni ta grupa takozvanih frajera faca u prvim redovima,
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
-
FKS-Falcons
- Kontakt:
Dobro je bitno je da se krene sa tim dok raja prihvate sport koji im nije toliko poznat.Bitno je da vi imate fun i ko zna mozda jednom preko toga uspijete doc ovde na neki college nikad se nezna.EdinTM87 je napisao/la:Ma kakva liga, nemamo teren, nemamo oklope, nemamo ni jedan klub registrovan, evo mi smo najblizi registraciji, trebali bi do kraja sedmice zavrsit to..FKS-Falcons je napisao/la:To je cool pravo ,jos da nam ligu organizuju hehe .EdinTM87 je napisao/la:Ih, vi u Americi, vecina na ovoj temi je u inostanstvuDosli ovi iz Americke Ambasade da nas treniraju, sve te odlucno nauce, radujem se sljedecim treninzima
Eh, pa to je baš lijepa vijest! Kako dođoste do njih? Možete ih pitati imaju li kakve veze za pomoć pri skupljanju opreme i rekvizita. Ja sam malo provjeravo i uvjerio se da ovo nažalost košta prilično punoEdinTM87 je napisao/la:Ih, vi u Americi, vecina na ovoj temi je u inostanstvuDosli ovi iz Americke Ambasade da nas treniraju, sve te odlucno nauce, radujem se sljedecim treninzima
"Float like a butterfly, sting like a bee"
- SaltCityAttack
- Kontakt:
marseille_unique je napisao/la:koga bolan da odvedem na pice kad sam dole nijedan ne zna ni pozdraviti sve neki furaci ko ih j.... sve redom a sad tek polako sklapam kockice sumnjo sam a sada sam siguran da si ti salty onaj tgip tuzlaka koje ne mogu jedinog cojka iz tog tipa tuzlaka kojeg mogu da podnesem i cijenim je cipa a on mene ni ne zna jer hvala bogu nisam od onih koji se nesto guraju da sa svakim zivim kao budu jarani nekaki, i bolje sto me ne zna ni on ni ta grupa takozvanih frajera faca u prvim redovima,
stani nisam te skonto nesto...ja sam tip koji ne voli Cipu?... care meni je cipa drug neznam o cemu ti pricas
Nego zaebi to beze spominjemo to na ovom dijelu foruma i uopste ljude sa tribine ne treba ni spominjati na forumu...de se ti care spremi i hajmo u Atlantu popit i gledat repku i nemoj biti tako grub ba druzimo se, a ne da se ti na tuzlaka u usa ljutis vidi ga kako samo samnom razgovara
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Pa otisli do ambasade, pitali imal ko da nas trenira i nasli ihTaktičar je napisao/la:Eh, pa to je baš lijepa vijest! Kako dođoste do njih? Možete ih pitati imaju li kakve veze za pomoć pri skupljanju opreme i rekvizita. Ja sam malo provjeravo i uvjerio se da ovo nažalost košta prilično punoEdinTM87 je napisao/la:Ih, vi u Americi, vecina na ovoj temi je u inostanstvuDosli ovi iz Americke Ambasade da nas treniraju, sve te odlucno nauce, radujem se sljedecim treninzima
- the_packer
- Kontakt:
blago vama u sarajevu, vi imate i amerikance da vam pokazuju. u nas u tz par kineza i to je to 
- Slatinash_7
- Kontakt:
Ja ba.Ljudi treniraju sa proficimathe_packer je napisao/la:blago vama u sarajevu, vi imate i amerikance da vam pokazuju. u nas u tz par kineza i to je to
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
- marseille_unique
- Kontakt:
SaltCityAttack je napisao/la:marseille_unique je napisao/la:koga bolan da odvedem na pice kad sam dole nijedan ne zna ni pozdraviti sve neki furaci ko ih j.... sve redom a sad tek polako sklapam kockice sumnjo sam a sada sam siguran da si ti salty onaj tgip tuzlaka koje ne mogu jedinog cojka iz tog tipa tuzlaka kojeg mogu da podnesem i cijenim je cipa a on mene ni ne zna jer hvala bogu nisam od onih koji se nesto guraju da sa svakim zivim kao budu jarani nekaki, i bolje sto me ne zna ni on ni ta grupa takozvanih frajera faca u prvim redovima,
stani nisam te skonto nesto...ja sam tip koji ne voli Cipu?... care meni je cipa drug neznam o cemu ti pricas... cipa je samnom skolu osnovnu zavrsio, kada je prebacen u Mosnik Muharem Merdzic skolu
....nesto te nisam skontao u ovom postu, jer nekako mi nije nista povezano...pa ja sam bas Cipi rekao da ga jedan mali iz usa hvali reko da te ne pozna
... kaze veze nema ko si i nezna nikog vamo iz USA da je iz nase ekipe dole ebiga
Nego zaebi to beze spominjemo to na ovom dijelu foruma i uopste ljude sa tribine ne treba ni spominjati na forumu...de se ti care spremi i hajmo u Atlantu popit i gledat repku i nemoj biti tako grub ba druzimo se, a ne da se ti na tuzlaka u usa ljutis vidi ga kako samo samnom razgovara...neznam ko tebe u gradu nece da pozdravi kada dodjes, a vjeruj da je i bolje sto te ne pozdravljaju.... jer bi mi iz amerke odmah rekli vidi uvlace se ko dosao sam iz usa i tako to... ovako kad ti se ne uvlace onda ne mozemo lajat, kosto inace nas narod kada se vrati vamo uglavnom prvo to tome pricaju....i meni usput svi se jave, samo sto mi je sad puno drugova u Iraku i avganistanu rade i ozenjeno i td, pa propustis naravno nekoga odnjih i vidjeti
j asam ti mislio reci da ima neke grupe tuzlaka u nas koji nece sa tobom se druziti ako nisi neki kao mangup znas oni tzv furaci koji se furaju smao sa nekim kao mangupima znas i vide te svaki dan i znaju ko si sta si ali ni ne pozdrave te znas jer nisi ti mislim likovi kao ja nisam mangup znas, e take tipove ja ne volim od mosnicana nekih slatinasa pa dalje da ne nabrajam, ja sam htjeo reci da ja od takih likova iz tuzle jeidno sto postujem je cipa jer taj cojk ima makar karakter, on mene ni ne zna ba ja sam samo dijete koje sa tribine iz coska njega promatro ko kad je cojk voda pa sam skuzio neke stvari gledajuci vako, a ako znas na koje vrste mangupa mislim opnda me kontas i hvala bogu sto se ne znam sa njima nit bi ikad kafu snjima popio, ja imam jarana iz tuzle po svakom naselju i to su vecinom likovi slicni meni momci koji zive normalan zivot i ne takmice se ko ce biti veci mangup u gradu, ja i da ne zaboravim sasu saleta i on je cojk i pol, mislim oni mene ne znaju mlad sam ja za njih, eto tako a ovu tekmu u atlanti ako budem iso icu sam i niko nece znati ko sam i gdje sam, samo kad se zavrsi tekma recu vam koji sam transparent imo,a pa ce te znati koji sam i pitanje jedno hoce li nasi navijaci biti pomijesani sa protivnickim ili ce mo imati nasu tribinu
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
- marseille_unique
- Kontakt:
ja i zaboravih reci cipa nije furac gresku sam napiso on je samo licnost oko koje ovi manguoi vole da se kruze, da bi bili kao neke velike fukare, ma znas ti o cemu aj pricam ako si imalo kao ja ovakog karaktera nadam se da nisi jedan od onih koje ne podnosim
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
- SaltCityAttack
- Kontakt:
sve te ja care razumijem, ali nemoj mi dirat Mosnicane
jedan dam od njih i mi smo fina gradska raja 
Sto rekogeneral JNA Ratko Mladic 1992 na njihovim vijestima, kako su skoro Tuzlu uzeli, ali se samo drzi"SELO MOSNIK" hahaa gore nije ni JNA smjela doci eto koliko nas je i taj jadni DUBAJIC postovao i naravno "BOJAO"
nego hajde ti meni reci koja je tebi cura bila to iz Mosnika?... s obzirom da mosnicane ne vole samo oni koji imaju losa iskustva sa njima, a znas i sam da ne najavljen u mosnik slabo se ko usudio doci , jos od prije rata i poslije rata...danas je to ipak malo drugacije
Sto rekogeneral JNA Ratko Mladic 1992 na njihovim vijestima, kako su skoro Tuzlu uzeli, ali se samo drzi"SELO MOSNIK" hahaa gore nije ni JNA smjela doci eto koliko nas je i taj jadni DUBAJIC postovao i naravno "BOJAO"
nego hajde ti meni reci koja je tebi cura bila to iz Mosnika?... s obzirom da mosnicane ne vole samo oni koji imaju losa iskustva sa njima, a znas i sam da ne najavljen u mosnik slabo se ko usudio doci , jos od prije rata i poslije rata...danas je to ipak malo drugacije
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
E jbg kume, nadjite nekog, starijeg da zna vodit trening..Slatinash_7 je napisao/la:Ja ba.Ljudi treniraju sa proficimathe_packer je napisao/la:blago vama u sarajevu, vi imate i amerikance da vam pokazuju. u nas u tz par kineza i to je toAl dzaba im sve kad dodjemo ti i ja opet cemo biti najbolji
Jel vam se @Frutek javio? On vam je stvoren za linije
- SaltCityAttack
- Kontakt:
samo brate odrat ce vas ova ekipa iz tuzle, cak i bez treninga 
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ma kakvi kume, dodji i ti da igras, povedi Amera sa sobom da igraju, al mi smo nepobjedivi, J**+ nas OL ko i Bearse, al ima do ljeta jos puno, naci cemo mi i togSaltCityAttack je napisao/la:samo brate odrat ce vas ova ekipa iz tuzle, cak i bez treninga
- SaltCityAttack
- Kontakt:
EJS AKO JA BUDEM IGRAO onda vas nema na stadionu
... jer ja penaly necu pikat 
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
E moj care da znas kako smo jaki... QB gori, WR-ovi gore, Secondary gori, imamo bolji secondary od Bearsa..SaltCityAttack je napisao/la:EJS AKO JA BUDEM IGRAO onda vas nema na stadionu... jer ja penaly necu pikat
Približava se treći ovosezonski rat. U regularnom dijelu sezone po jedna pobjeda za svaku vojsku uz polomljene noseve, strgnute kacige, prijetnje, gužve, razarajuće hitove, a nažalost i nekoliko zeznutijih povrijeda. Prepucavanje preko medija je već prije nekoliko dana počelo. Možete pogoditi da se radi o susretu na Heinz Fieldu između Steelersa i Ravensa.
Stručnjaci se bez dileme slažu da se radi o najintenzivnijem i najbrutalnijem rivalstvu u NFL-u danas. Historijski promatrano kažu da je samo rivalstvo Steelersa i Raidersa iz 1970-ih bilo na malo višem nivou gledajući kroz ove parametre.
Radujem se i strepim u isto vrijeme. Neće biti lijepo, biće strašno i brutalno do zadnjeg daha. Ovo nije za malu djecu!
Stručnjaci se bez dileme slažu da se radi o najintenzivnijem i najbrutalnijem rivalstvu u NFL-u danas. Historijski promatrano kažu da je samo rivalstvo Steelersa i Raidersa iz 1970-ih bilo na malo višem nivou gledajući kroz ove parametre.
Radujem se i strepim u isto vrijeme. Neće biti lijepo, biće strašno i brutalno do zadnjeg daha. Ovo nije za malu djecu!
"Float like a butterfly, sting like a bee"
- randy_moss
- Kontakt:
Hvala na komplimentu...EdinTM87 je napisao/la:E moj care da znas kako smo jaki... QB gori, WR-ovi gore, Secondary gori, imamo bolji secondary od Bearsa..SaltCityAttack je napisao/la:EJS AKO JA BUDEM IGRAO onda vas nema na stadionu... jer ja penaly necu pikat
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
- randy_moss
- Kontakt:

SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.