Bosna i Hercegovina - Grčka

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Rezultat?

Pobjeda BiH
304
70%
Nerijeseno
92
21%
Pobjeda Grcke
38
9%

Ukupno glasova: 434

DukeOfWellington
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post Postao/la DukeOfWellington » 20 mar 2013, 10:16

dinoze je napisao/la:
Pa ovdije na forumu su neki pisali da smo favoriti i protiv Portugala kada se igralo u Zenici.

Kakvi ba crni favoriti, pa ni pomocu specijalnih holivudskih efekata to nije moguce. Po svemu su Grci favoriti ; ubili nas bezbroj puta, igraci su im kvalitetniji i iskusniji sto se tice repke, njhova repka nosioc grupe i najmanje 13 mjesta ispred na na fifia ljestvici. Kako mozemo mi biti favoriti? Moze li malo objektivnosti.

Uostalom sjetimo se samo slike Ronalda koji place.
slika

teletovic12
Kontakt:

Post Postao/la teletovic12 » 20 mar 2013, 10:36

DukeOfWellington je napisao/la:
dinoze je napisao/la:
Pa ovdije na forumu su neki pisali da smo favoriti i protiv Portugala kada se igralo u Zenici.

Kakvi ba crni favoriti, pa ni pomocu specijalnih holivudskih efekata to nije moguce. Po svemu su Grci favoriti ; ubili nas bezbroj puta, igraci su im kvalitetniji i iskusniji sto se tice repke, njhova repka nosioc grupe i najmanje 13 mjesta ispred na na fifia ljestvici. Kako mozemo mi biti favoriti? Moze li malo objektivnosti.

slika
zato hladno odigrat 2 u singlu i moliti boga da padnemo

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 20 mar 2013, 10:45

dinoze je napisao/la:
Neutral je napisao/la:
Majstor10 je napisao/la:kako smo mi favoriti? ako se mene pita grcka je favorit
Zato što imamo kvalitetniju repku i što igramo kući.

naravno da smo favoriti, jer trenutno imamo bolju ekipu, bolje igrace, bolji smo zato sto smo mi barcelona a oni chelsea (da se neko ne uvrijedi), mi napadamo, oni na kontre igraju...kakva je to ekipa koja svaku utakmicu igra defanzivno...jadna(neovisno o njihovim rezultatima, pa oni su od slovacke trebali izgubiti 3:1, ali su na srecu pobijedili, samo tako i nas mogu pobijediti)...ovo govorim o trenutnom stanju, ne govorim o proslosti, a ako cete bas, realno, i mi sad imamo iskustva, ipak su dva baraza iza nas..
njima bi jedan medunjanin bio glavni igrac u reprezentaciji..
a to sto se stalno kvalifikuju na zavrsnicu, to mogu zahvaliti sretno osvojenom EP u portugalu, tako da su usli u prvi sesir, i uvijek dobijaju slabije reprezentacije...jednom kad ispadnu u 2.ili 3.sesir(to ce akoBogda biti nakon ovog ciklusa), nikad vise nece vidjeti veliko takmicenje, jer ce uvijek u grupi imati jace repke iz 1.sesira, tipa spanije, holandije, njemacke, itd..koje ce ih lagahno cijepati...ISTI SLUCAJ JE I SA HRVATSKOM NAKON SP98...prvi sesir,i dobijaju lagahne protivnike..pa normalno da ce se kvalifikovati...
naravno, ja ne kazem da je grcka losa, vec samo da mi jesmo trenutno bolja reprezentacija od njih...i s obzirom da igramo kod kuce, smatram da smo favoriti...pobijediti mozemo mi, isto kao sto i oni mogu...sve je otvoreno...

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 20 mar 2013, 10:52

Bayern@heart je napisao/la:
zgembo89 je napisao/la:NFSBIH je u konačnici sklopio ugovor sa hrvatskom kompanijom CROATEL koja će snimati i prenositi meč iz Zenice.
Ipak, gledatelji koji susret protiv Grčke budu pratili putem BHT1 kanala neće primjetiti znatnu razliku u poboljšanju kvalitete slike, dok će gledatelji putem grčke televizije, te putem kombinovanog prijensoa na FACE TV, utakmicu gledati u HD rezoluciji..
Znači na Face tv uz Lepog slika uživancija i do pobjede

Bosna je šampion
nisu ovi sa Face-a bas pri sebi

oni ce kombinovati 15 utakmica

a medu njima i bih grcka

pa u pola naseg napada ce ubaciti tamo neko trecu utakmicu :(

nista gledat na BHT1 uz Suku, Spahu ili Kristica

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 20 mar 2013, 10:54

@hurem

lave to sve sto si napisao je SBB-KBB.

Svi pokazatelji su na njihovoj strani, mi se dicimo sa tim sto smo izvukli 0-0 sa njima. Nedo Bog da smo pobijedili u Atini sada bi udarili na Brazil ovdije na forumu.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 mar 2013, 10:55

Majstor10 je napisao/la:kako smo mi favoriti? ako se mene pita grcka je favorit
Tebe se nista ne pita.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 20 mar 2013, 10:56

dinoze je napisao/la:

slika
Pa nije valjda da vjerujete kladionicama. Znate i sami kako ta igra ide, sto se blizi dan utakmice kojeficijent se mjenaja a prije toga navukli debile da uplate kes.

tk@b3
Kontakt:

Post Postao/la tk@b3 » 20 mar 2013, 11:07

u koliko je trening danas ?

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 20 mar 2013, 11:08

Kad Grci dolaze u Zenicu?Ako budu sutra dolazili dobro će naje.bat :D :lol: :lol:
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 20 mar 2013, 11:09

ne znam jel' neko vec postavljao?
jedna od jacih najava za utakmicu :D

" onclick="window.open(this.href);return false;

imam osjecaj da ce biti kao protiv rumuna, oni povedu, mi preokrenemo..nekako ljepsi osjecaj kada se pobjedonosni pogodak postigne u posljednjim minutama...sladje :mrgreen:

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 20 mar 2013, 11:12

hurem je napisao/la:ne znam jel' neko vec postavljao?

imam osjecaj da ce biti kao protiv rumuna, oni povedu, mi preokrenemo..nekako ljepsi osjecaj kada se pobjedonosni pogodak postigne u posljednjim minutama...sladje :mrgreen:
Sladje ali i po srce ****. Bolje u prvom poluvremenu zabiti dva pa mirno docekati kraj :D .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Dzonikola
Kontakt:

Post Postao/la Dzonikola » 20 mar 2013, 11:18

---------------Begovic---------------------
--Vranjes---Spahic--Zukanovic--Mujdza
-----Zahirovic---Medunjanin------------
Stevanovic----------------------Lulic-----
---------------Misimovic-----------------
---------------Ibisevic--------------------

Recept za Grcku.
Forza Napoli, Nella Buona e Nella Cattiva Sorte

drina1992

Post Postao/la drina1992 » 20 mar 2013, 11:23

Hrvatska kompanija CROATEL u HD rezoluciji prenosi utakmicu BiH - Grčka

Kako je ekskluzivno pisao **** portal, grčki Fudbalski savez zatražio je od krovne kuće fudbala u BiH i Javnog RTV servisa naše zemlje da utakmica koja se igra 22. marta između Bosne i Hercegovine i Grčke bude realizirana i prenošena u HD rezoluciji.

Kako u Bosni i Hercegovini niti jedna tv. stanica nema reportražna kola i kamere koje podržavaju HD snimanje, te samim tim ne može snimiti i realizirati tv. prijenos u vlastitoj produkciji u HD rezoluciji, u konačnici je sklopljen dogovor sa hrvatskom kompanijom CROATEL koja će snimati i prenositi meč iz Zenice.

Ipak, gledatelji koji susret protiv Grčke budu pratili putem BHT1 kanala neće primjetiti znatnu razliku u poboljšanju kvalitete slike, dok će gledatelji putem grčke televizije, te putem kombinovanog prijensoa na FACE TV, utakmicu gledati u HD rezoluciji.

**** portal će u narednim danima objaviti popis svih tv. stanica koje će prenositi kvalifikacionu utakmicu "Bosna i Hercegovina - Grčka" koja je na rasporedu 22. marta u 20,45 sati.

RMA
Kontakt:

Post Postao/la RMA » 20 mar 2013, 11:24

znam da nije tema, ali drug mi ima 2 karte viška, kupio al ne mogu neki jarani sa njim da idu, pa ak neko hoće nek se javi na pp.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 20 mar 2013, 11:25

hurem je napisao/la:ne znam jel' neko vec postavljao?

Ako oni povedu mi smo j.e.b.a.n.i. al' bukvalno!

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 20 mar 2013, 11:40

dinoze je napisao/la:
dinoze je napisao/la:

slika
Pa nije valjda da vjerujete kladionicama. Znate i sami kako ta igra ide, sto se blizi dan utakmice kojeficijent se mjenaja a prije toga navukli debile da uplate kes.
Ma ovo je sve plan Merkelove da izvuce Grcku iz krize,opale 2 i dignu lovu i mirna Grcka.

PS:Ali nazalost nisu nas pitali sta mislimo o tome,pa tako da cemo im pokvariti sve planove :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 20 mar 2013, 11:40

procitah na ovoj temi kako je visca povrijeđen i da je otpao a nisam to nigdje vidio pa me interesuje odkle ta informacija?
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 20 mar 2013, 11:46

Hvala kolegi Virtu4l@ na izljevu egoizma... :(

U koliko je danas terening i jeli u Hrasnici????
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 20 mar 2013, 12:05

bicu zadovoljan i nulom

slika

slika

malo preoptimisticno mi gledamo na repku koja je bila sampion evrope..... i.... koja nam je suknula toliko puta...
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

Blek_Stena
Kontakt:

Post Postao/la Blek_Stena » 20 mar 2013, 12:13

Citizen-X je napisao/la:bicu zadovoljan i nulom

slika

slika

malo preoptimisticno mi gledamo na repku koja je bila sampion evrope..... i.... koja nam je suknula toliko puta...
jel ovo grci u zadnjih 5 utakmica nisu gola primili?
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.