dinoze je napisao/la:Neutral je napisao/la:Majstor10 je napisao/la:kako smo mi favoriti? ako se mene pita grcka je favorit
Zato što imamo kvalitetniju repku i što igramo kući.
Pa ovdije na forumu su neki pisali da smo favoriti i protiv Portugala kada se igralo u Zenici.
Kakvi ba crni favoriti, pa ni pomocu specijalnih holivudskih efekata to nije moguce. Po svemu su Grci favoriti ; ubili nas bezbroj puta, igraci su im kvalitetniji i iskusniji sto se tice repke, njhova repka nosioc grupe i najmanje 13 mjesta ispred na na fifia ljestvici. Kako mozemo mi biti favoriti? Moze li malo objektivnosti.
Uostalom sjetimo se samo slike Ronalda koji place.
naravno da smo favoriti, jer trenutno imamo bolju ekipu, bolje igrace, bolji smo zato sto smo mi barcelona a oni chelsea (da se neko ne uvrijedi), mi napadamo, oni na kontre igraju...kakva je to ekipa koja svaku utakmicu igra defanzivno...jadna(neovisno o njihovim rezultatima, pa oni su od slovacke trebali izgubiti 3:1, ali su na srecu pobijedili, samo tako i nas mogu pobijediti)...ovo govorim o trenutnom stanju, ne govorim o proslosti, a ako cete bas, realno, i mi sad imamo iskustva, ipak su dva baraza iza nas..
njima bi jedan medunjanin bio glavni igrac u reprezentaciji..
a to sto se stalno kvalifikuju na zavrsnicu, to mogu zahvaliti sretno osvojenom EP u portugalu, tako da su usli u prvi sesir, i uvijek dobijaju slabije reprezentacije...jednom kad ispadnu u 2.ili 3.sesir(to ce akoBogda biti nakon ovog ciklusa), nikad vise nece vidjeti veliko takmicenje, jer ce uvijek u grupi imati jace repke iz 1.sesira, tipa spanije, holandije, njemacke, itd..koje ce ih lagahno cijepati...ISTI SLUCAJ JE I SA HRVATSKOM NAKON SP98...prvi sesir,i dobijaju lagahne protivnike..pa normalno da ce se kvalifikovati...
naravno, ja ne kazem da je grcka losa, vec samo da mi jesmo trenutno bolja reprezentacija od njih...i s obzirom da igramo kod kuce, smatram da smo favoriti...pobijediti mozemo mi, isto kao sto i oni mogu...sve je otvoreno...